Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikute horoskoop juuni 2015
gemka 02. juuni 2015, kl 17.40
2. juuni täiskuus Amburis annab mõista, et on aeg teha olulised suhted ametlikuks. Vahemikus 2.-7. juunini võid kihluda, abielluda või allkirjastada äriettepanekuid. Täiskuu sunnib tavaliselt kiiresti otsi kokku tõmbama, kuid seekord oleks soovitatav kiirustamisest hoiduda. Sind valitsev Merkuur on kuni 11. juunini retrograadne ja sel ajal pole kunagi tark midagi allkirjastada. Midagi läheks siis alati viltu, aga mis see täpselt oli, selguks alles kuid hiljem.

On veel üks põhjus, miks oleks tark kõiki dokumente, mida plaanid allkirjastada, näidata eelnevalt mõnele seadusetundjale. Neptuun on selle täiskuu ajal väga aktiivne, olles samal ajal kehvas seisus Päikese ja täiskuuga, mis tähendab, et sa ei pruugi näha kõiki võimalikke raskusi, mis võivad esile kerkida. See käib kõigi äriettepanekute kohta, mis sul praegu ehk laual on, abielueelsete varalepingute, aga ka igasuguste muude ettevalmistamisel olevate lepingute või kokkulepete kohta. Nii et ära hoia raha juristi pealt kokku.

Su kaardil on aga väga palju ka väga häid seise. Jupiter särab sinu 3. majas (suhtlemine, ümbritsev keskkond, lühireisid, transport, kommunikatsioon, õppimine) ning on samal ajal ideaalses suhtes Päikesega ning valmis sinu heaks kõike tegema. See tähendab, et kui see korralikult üle vaadatud leping valmis saab, võid kindel olla, et see toimib ideaalselt ja toob sulle suurt kasu. Ka Uraan on väga heas seisus sinu 11. majas (sõbrad, koostöö, ühislooming, igasugune tugi ja kaitse) - särav seis, mis annab igasugustele koostööle rõõmsa üllatusmomendi ja originaalsuse. Saturn on sinu 7. majas (liidud, lepingud, abielu, suhted teiste inimestega), mis paneb sind liitudesse, millega end nüüd ja järgneva 3 aasta jooksul seod, tõsiselt suhtuma. See tähendab ühtlasi, et iga suhe (olgu töine, sõbra- või armastussuhe), mille nüüd sõlmid, saab olema kindel ja pikaajaline.

Saturn on olnud sinu suhtemajas alates 23. detsembrist. 14. juunil liigub ta 13 nädalaks (kuni 17.09) tagasi 6. majja (igapäevane elu, tööelu, kolleegid, kaasteelised, alluvad, tervis). See tähendab, et sul on sel ajal tõenäoliselt palju kohustusi. Kui oled iseendale tööandjaks, võib sul metsikult tööd olla. Kui töötad kellegi teise heaks, võib su laud tööülesannete all looka vajuda.

Sel aastal võib olla keeruline leida aega puhkuseks, nii et ole rõõmus, kui nädalavahetustekski minema saad või õigel ajal voodisse kukkuda jõuad. Kui sul on väiksed lapsed, oleks mõttekas endale abimehi otsida. Abi läheb sul raudselt vaja, sest su koormus on väga suur.

Hoia kuni septembri lõpuni oma tervisel silm peal, kuna Saturn 6. majas võib su tühjaks pigistada nagu sidruni. Meenuta eelmise aasta lõppu. Kui sel ajal mõni probleem selles vallas esile kerkis, võib sama juhtuda ka nüüd, kui see probleem lõplikku lahendust ei leidnud.

Juunis on aga ka väga palju nauditavat. 5. juunil läheb Veenus Lõvisse (mis sinu jaoks super) ning Kaksikutes olev Marss teeb harmoonilist koostööd Jupiteriga. Pole ime, kui lähed reedel väikesele nädalavahetusereisile. Ajastus on ideaalne.

Esmapäeval, 8. juunil, on sinu jaoks sensatsiooniline päev. Kaksikutes olev Päike viipab Lõvis olevale Jupiterile. Oled sel päeval kõigi ülemuste lemmik. Ideaalne päev võtmetähtsusega isikutega kohtumiseks. Keegi sõber võib selle päeva vedamise juures olulist rolli mängida. Nii et kui saad mõnelt sõbralt vihje, et sa sel päeval kusagil võiksid sõna võtta, siis tee seda kindlasti.

Kui Kaksikutes olev Marss on sinu sõpruse sektoris täiuslikus suhtes Jääras oleva Uraaniga, oled tõeline jõujaam. Iga loominguline projekt, mille nüüd käsile võtad, edeneb nagu võluväel. Seepärast oleks mõttekas leida aega asjade jaoks, mida oma kätega teha oskad. Kui saad kutse peole, olgu sõprade või tööga seonduvalt, on see kohaks, kus võid sõlmida pikaajalisi kontakte. Ja kuna tähtede seis on sedavõrd hea, võib mõnest uuest tutvusest kasvada lähedane sõprus.

Kui sul on käsil mõni kirjatöö, saad näha, kui imeliselt see edeneb kolmapäeval, 10. juunil. Päike on endiselt Kaksikutes ja Uraan Jääras, mis tähendab, et sul on võime olla väga originaalne. Igasugune suuline esinemine ja teleintervjuu läheks nüüd ülihästi. Ka reisimiseks on see päev sobiv.

11. juunil on põhjust tähistamiseks, kuna Merkuur hakkab taas otseteed käima. Elu võtab tuurid taas üles ja edaspidi pole enam vaja oodata, et asjad lõpuks ometi toimuksid. 27. juuniks jõuab Merkuur taas selle jõudluseni, mis tal oli enn 21. maid. Kui vajad päeva, mis oleks kindel ja sobiks asjade korda ajamiseks, vali tegutsemiseks 27.06 ja seal edasi.

Marss on kuni 24. juunini sinu tähemärgis. See on suurepärane aeg võtta kontroll asjade üle enda kätte ning juhtida oma elu endale sobivasse suunda. Just nüüd alustad Marsi 2-aastast võtmetähtsusega tsüklit. Kõigel, mida tegid maist alates kuni 24. juunini, on sinu edaspidises elus väga oluline roll. Marss oma tähemärgis tähendab astroloogilises kontekstis väga palju. See tähendab, et sinus on julgust ja pealehakkamist. Ja nüüd, mil ka Merkuur taas otseteed käima hakkab, on aeg oma projektid käima lükata. Tee seda enne 24. juunit, mil Marss liigub edasi Vähi tähemärki. Marss on tuntud ka selle poolest, et lisab su välimusele tubli annuse kuumust, nii et romantilises plaanis ei peaks sul tähelepanu äratamisega mingeid probleeme olema.

Kui Marss on Vähis, võivad väljaminekud kasvada, aga seda ainult kuni 8. augustini. Hoia silm oma kulutustel peal. Võid saada kopsaka arve. Võib juhtuda, et oskad uue auto või maja (pärast 11. juunit loomulikult, enne seda on Merkuur retrograadne!). Mõttekas oleks praegu natuke säästa, siis läheb see periood libedamalt.

Aeg, mil esile astuda ja särada, on siis, kui luuakse uus kuu Kaksikute märgi ja see toimub 16. juunil. See on sinu sünnipäeva noorkuu, ainus noorkuu Kaksikutes sel aastal. Tavaliselt keskendub noorkuu ühele kindlale aspektile su elus. Seekordne noorkuu aga laseb sul endal otsustada, mida tahad oma elus paremaks muuta. Kuuloomised avavad palju uksi ja seekordsele kuuloomisele lisab jõudu juurde üllatusteplaneet Uraan. See annab mõista, et see, mida sa ootad, ei juhtu. Juhtub hoopis midagi veel paremat! Marss on endiselt Kaksikutes, nii et võta seda noorkuud nagu suppi, mis on kokku keedetud just sinu lemmiktoiduainetest. Marss annab aga auru juurde ja hoiab paja kuuma. ;)

Marss tähendab tegusid, seepärast on Marsi seotus selle imelise noorkuuga äärmiselt positiivne. Astu samme, mida vaja, et teha oma eesmärgid teoks ning kasuta selleks päevi, mis noorkuule vahetult järgnevad. Iga järgneva päevaga noorkuu mõju väheneb, seega, mida kiiremini tegutsed, seda parem. Ainus soovitus: lepingute allkirjastamisega oota kuni 22. juunini, kuna sind valitsev Merkuur ning lepinguid valitsev Neptuun on omavahel konfliktis ja Neptuun varjutab lepingu teatud punkte.

Kui su sünnipäev jääb vahemikku 20.-30. maini, siis on kogu järgnev aasta täis uusi alguseid, kuna see noorkuu valgustab sinu päikese naasmist kohta, kus ta oli sinu sünnihetkel. Kui sinu sünnikaardis on tõusumärk 25 kraadi Kaksikutes või mõni planeet 25 kraadi Kaksikutes, on sinulgi ees väga aktiivne aasta ning see noorkuu sinu jaoks eriti tähendusrikas. Aga ka kõigi teiste Kaksikute jaoks on see noorkuu väga positiivne ja nad kõik tunnevad selle mõjusid.

Ja nüüd tuleme kirsi juurde selle kuu tordil. 22. juunil on Lõvis olev Jupiter käsikäes Jääras oleva Uraaniga. Seisad imelise läbimurde lävepakul. See on väga harvaesinev ning harmooniline aspekt. Võib ilma liialdamata väita, et sel päeval võid saada sellise võimaluse, mis juhtub vaid kord elus.

Valdkonnad, mida see tähtede seis valgustab on: reisimine, televisioon, raadio, kirjastamine, samuti kõikvõimalikud lepingud. Kasu võib tuua õde, vend, sõber, mõni sinuga seotud organisatsioon. Tegemist on tõelise 5-tärnipäevaga. Vaata, mis juhtuma hakkab. Ideaalne päev ka lepingu allkirjastamiseks.

Kuu viimasel nädalavahetusel (27.-28.06) on Veenus luksust armastavas Lõvis ning täiuslikus suhtes spontaanse ja seikluslikuga Uraaniga Jääras. See on nädalavahetus, mil tasuks hellitada end ja oma partnerit. Ole vallaline või suhtes, nädalavahetus sobib ideaalselt romantikaks. Oodata on sädemetelendu ja ootamatult vahvat ajaveetmist.

2. juulil on täiskuu Kaljukitses, aga mis veel tähtsam - Veenus teeb olulise sammu ning liitub head õnne toova Jupiteriga. Veenus valitseb 5. maja (armuasjad, hobid, naudingud, lapsed, looming), seepärast on Jupiteri liikumine Lõvis asuva Veenuse suunas äärmiselt tore. On lootust kohata uut armastust, on lootust sütitada senist suhet. Mõttekas oleks minna nädalavahetusel väikesele reisile ja jääda sinna ka ööseks. ;)


KOKKUVÕTE

2. juuni täiskuu Amburis keskendub suhetele. Võtad asja tõsiselt ning teed tööd selle nimel, et liit partneriga kestaks igavesti. See tähendab ühtlasi, et oled valmis kihluma või abielluma, kui seda veel teinud pole. Ka ärisidemete kinnistamiseks on järgnevad kaks nädalat sobivad. Aga kuna sind valitsev Merkuur on opositsioonis Saturniga, võtad asja rahulikult. Kuna Merkuur on kuni 11. juunini veel ka retrograadne, siis pole enne seda kuupäeva arukas mingeid pabereid allkirjastada.

Reis, mille broneerid vahemikus 5.-7. juunini, saab olema taevalik. Marss on Jupiteriga kenas suhtes, mis lisab nädalavahetusele kerguse ja luksuse hõngu. Reisi või mine ja veeda päev spaas.

16. juuni kuuloomise järgselt võid näha, kuidas isikliku või töise eesmärgi saavutamine kindlalt sujuma hakkab. See kuuloomine on nagu sinu sünnipäevakingitus, mida võid kasutada oma äranägemise järgi. See saabub koos kauni viipega Uraanilt (üllatused!) ja Marsilt (tegutsemine!), mis omakorda võimaldab sul astuda samme kalli unistuse suunas. Keegi sõber mängib selles õnnelikus olukorras rolli - näib, et kellelgi on sinu jaoks mõni hea idee varuks. Uue kuu energiat saad ise suunata soovitud suunas, seepärast mõtle, mida soovid saavutada ja hakka seemneid külvama.

Neptuun, mis valitseb sinu 10 maja (edu, staatus, karjäärialane edenemine, auavaldused), on 12. juunist kuni 18. novembrini tagurpidikäigul. Sel ajal on soovitatav pigem töötada nende plaanidega, mis sul juba olemas on kui liikuda edasi kardinaalselt uutesse vetesse. Täiusta olemasolevaid strateegiaid, sellest võib kasu tulla.

Saturn hakkab samuti tagurpidi käima, liikudes 14. juunil tagasi sinu 6. majja (igapäevane elu, tööelu, kolleegid, kaasteelised, alluvad, tervis). Tavaliselt on Saturnil kombeks tuua meie vaatevälja olukord, mida oleme püüdnud ignoreerida. Mõtle, mis selles valdkonnas on sellist, millega tegelemist sa viimase aasta või 2 oled edasi lükanud? See muutud nüüd, vahemikus 14.06-17.09 taas aktuaalseks. Loodetavasti võtad sellega nüüd tegeleda ja vabaned sellest probleemist lõplikult. Ka su tööelu võtab järgmise kolme kuu jooksul tuurid üles ja sul võib tekkida vajadus abiliste palkamise järele. See töö osutub ka väsitavaks, seepärast luba endale korrapärast puhkust ja kvaliteetset toitu.

22. juuni on suurepärane päev, täis head õnne ja vedamist. Jupiter lööb Uraaniga käed, tegemist on äärmiselt harvaesineva aspektiga, mille tulemused on imelised. Reisimine oleks sel ajal väga vahva, sama kehtib ka kahe eelneva päeva, 20.-21. juuni kohta. Teine suurepärane aeg väikeseks reisiks on 27.-29. juuni, mil Veenus ja Uraan kahekesi tantsu löövad.

24. juunil liigub Marss Vähi tähemärki, jäädes sinna kuni 8. augustini. See tähendab perioodi, kus esineb tavapärasest suuremaid kulutusi, samas võid nüüd leida ka motivatsiooni kontol oleva rahanumbri suurendamiseks mõne uue sissetulekuallika näol. Kui oled ettevõtja, võid saada tulusa otsa või nõustuda enda kanda võtma suuremat sorti projekti.

2. juuli on sädelev päev. Armuplaneet Veenus, mis valitseb sinu 5. maja (armuasjad, hobid, naudingud, lapsed, looming) kohtab oma teel hea õnne toojat Jupiter. Selleks, et antud seisu poolt pakutavat armu- ja romantikakinki vastu võtta, tuleks sul teha väike reis. Vali mõni kena kohake, mitte väga kaugel kodust ja veeda unustamatu nädalavahetus.


OLULISED KUUPÄEVAD


2. juuni - täiskuuseis toob tähelepanu keskpunkti ühe lähedase suhte. Aktiivne Neptuun ütleb, et ole ettevaatlik ja võta endale aega, muidu võid asjast valesti aru saada.

5.-7. juuni - imetore nädalavahetus, mil sõita linnast välja. Marss on ideaalses suhtes Jupiteriga.

8.-11 ja 27.-29. juuni - hea aeg lõbusaks ajaviitmiseks, reisimiseks, sõpradega kohtumiseks.

11. juuni - Merkuur hakkab taas otseteed liikuma.

14. juuni - Saturn läheb tagasi Skorpioni ja jääb sinna kuni 17. septembrini. Kontrolli tervist, ela tervislikult, sest tööd on sel ajal väga palju.

16. juuni - noorkuu Kaksikutes, aasta kõige erilisem kuuloomine sinu jaoks. Keegi sõber võib mängida olulist rolli õnneliku võimaluse esile kerkimises. Kasuta juhust ja astu samm oma unistuse täitumise suunas.

22. juuni - Lõvi märgis olev Jupiter saab märguande Uraanilt. Sind ootab reis või tulutoov ametikoht valdkonnas, mis on seotud sinu annete ja kommunikatsiooniga.

24. juuni kuni 8. august - Marss on Vähis ja väljeminekud suuremad.

25. juuni kuni 6. september - Veenus on retrograadne. Kui kavatsed oma välimust paremaks muuta, alusta enne 25. juunit. Kindlasti mitte juulis-augustis, mil Veenus magab.

Tõlgitud lehelt: http://www.astrologyzone.com/forecasts...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati gemka 02.06.2015 17.47.
 
palun Gemka 03. juuni 2015, kl 10.22
Palun väga ka kaljukitse juuni horoskoopi!
gemka 03. juuni 2015, kl 11.27
Vabandan, aga teisi ma ei tõlgi. See on pikk ja tüütu töö. Tõlgin Kaksikuid, kuna olen ise Kaksikud ja jagan, mida olen enda jaoks tõlkinud. Pead leidma mõne Kaljukitse, kes keelt valdab ja aega on seda teha.
 
kaksik 03. juuni 2015, kl 12.46
Aitähh, gemka!
 
üks vv 03. juuni 2015, kl 22.35
See on nii pikk tekst, et isegi läbilugemine võtab omajagu energiat ja aega. Tõlkimisele ei taha mõeldagi.
 
üks vv 03. juuni 2015, kl 22.35
Veevalajal on igatahes nüüd üks armuseiklus teise otsas.
 
Mari 04. juuni 2015, kl 08.51
Tänud, Gemka! :)
 
hehh 06. juuni 2015, kl 22.48
kas vv-l armuseiklus kaksikuga? see liit on kõige põnevam ju :)
 
mann 11. juuli 2015, kl 17.38
Aitäh!
Aga juulikuu?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!