Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Veevalaja ja lahkuminek
 
vV 04. oktoober 2015, kl 11.34
Kui sa oled naine, Veevee, siis on tõepoolest kummaline, et sa "hellitusi ja muud säärast" ei salli.

Aga jalge ette viskumist pole üheltki Veevalajalt oodata. Nad ei anu ega palu, löövad selja sirgu ja astuvad rahulikult edasi, kui tunnevad, et neid ja nende tundeid ei vajata.
Selles on sul õigus.
 
Sõna sekka 04. oktoober 2015, kl 13.42
Sõnn veevalaja parima sõbrannana Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Eelmisele kirjutan siis enda ja parima sõbranna er
> inevusi, mis on ka tähtkujude kirjeldustes välja t
> oodud. Loomulikult oleneb kõik ka sünnikaardist, k
> õik sõnnid ei ole samasugused.
> Vaadates kõrvalt
> sõbranna ja tema elukaaslase suhet - sõnn on väga
> armukade, veevalajad aga seevastu ei kannata armu
> kadedust.
> Samuti loetakse sõnni püsivate inimes
> te alla, pigem kahe jalaga maas ning rahulikumat s
> orti. Veevalaja seevastu tormab udupeana ringi nin
> g on väga püsimatu.
> Sõnnid armastavad tuliselt
> ja kirglikult, veevalaja jaoks on armastus pigem s
> õprus ning suhtes jääb külmaks pooleks.
> Ise nal
> jatame alati, et võib-olla sellepärast ongi meile
> 15 aastat sõprust lubatud - tema sõnnina kontrolli
> b seda, et ma vahepeal ka maapeal käiks ning liial
> t tormakalt oma otsuseid ei teeks ning mina pakun
> talle vastu alati hingeabi, kuna ma suudan oma emo
> tsioone vaos hoida :)
> Mul on selle sõnniga väga
> vedanud, ju siis meie puhul kehtib tõmbumise reeg
> el, samas aga teiste sõnnidega läbisaamine lepase
> reega küll ei lähe, ilmselt ei soosi ka sünnikaard
> id!


Nii ongi ja siis on hästi! Kõik veevalajad ei ühesuguse iseloomuga.
 
Sõna sekka 04. oktoober 2015, kl 13.45
vV Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kui sa oled naine, Veevee, siis on tõepoolest kumm
> aline, et sa "hellitusi ja muud säärast" ei salli.
>
>
> Aga jalge ette viskumist pole üheltki Vee
> valajalt oodata. Nad ei anu ega palu, löövad selja
> sirgu ja astuvad rahulikult edasi, kui tunnevad,
> et neid ja nende tundeid ei vajata.
> Selles on
> sul õigus.


Jälle üks sarnane iseloomustus nagu on Sõnn naise iseloom. Ei ole kõikide sõnnide iseloom.
 
vv2 07. oktoober 2015, kl 13.11
Nii on, et ma nutma ei hakka kellegi ees. Minu pisaraid näevad ikka ainult väga valitud isikud, kui sedagi.
Lahkuminek iseenesest on kahe otsaga asi.
Kui suhe juba triivib lõpu poole siis usu, olen ammu selle kõik endale selgeks mõelnud ja mingit kahetsust ja kurbust ma ei tunne. Olen ilmselt üht-teist ise ka andnud, et see lõpp tuleks kiiremini.
Kui lahkuminek tuleb ootamatult, ala ma arvan, et kõik on hästi ja tegelt teise poole jaoks ei ole siis mingit emotsiooni ma küll välja näitama avalikult ei hakka. Löön pea kuklasse ja kõnnin ülbelt minema...ma halasin oma skorpionit taga pool aastat, mis sellest, et ise selle suhte lõpetasin. Mitte 1 hing ei teadnud, kui valus mul tegelikult oli...
 
VV 08. oktoober 2015, kl 00.27
Mees, kes mind hülgab ei vääri isegi meenutamist. Võimalus on kohata veelgi paremat, huvitavamat ja sobivamat:)
 
Ohsaa 08. oktoober 2015, kl 12.46
Kui kõvad tädid siin koos, küll ikka vv ego ulatub kõrgele kui end kiitma kukuvad. Reaalselt tean mitu vv naist ja mitte ükski neist ei ole selline. Üks on peale lahkuminekut siiani üksik, aastaid ja ikka meenutab eksi, ei ta ei hala enam, aga üle pole saanud. Teine tegi kõiksugu imetrikke, et eksi elu jamaks muuta. Ja kolmas uputas mure klaasi, muidu mängis et tal ükskõik, aga hakkas jooma ja siis seda nuttu ei jaksanud ära kuulata. Jah, see et vv aimab juba enne lahkuminekut, et asi on vale, see on tõsi küll.
 
veevalaja naissoost 08. oktoober 2015, kl 16.24
ma ka loen siin ja vaatan, et kui erinevad on vv-d. mina küll põdesin 5 aastat, peale lahkuminekut. raske oli ja kõik nägid seda pealt. muidugi ei hüsteeritsenud (nagu mõni jäär), aga valus oli küll. tuttavad ei jõudnud ära lohutada. muidugi lõpliku lahkumineku otsustasin mina, aga juttu esimesena tegi mees, kalad mees. ei sobinud me ja varem või hiljem oleks see juhtunud. mees tuli ise mitu korda tagasi, aga siis oli mul juba lohutaja olemas. ei olnud kerge see aeg ja polnud see pea midagi nii püsti. kel see nii on olnud, pole järelikult armastanudki. sel juhul ei tahagi mees vvnaisega koos elada kui ta külm nagu kala.
 
vV 08. oktoober 2015, kl 22.17
Usun, et kõik inimesed põevad, kes armastavad. Aga vahe on selles - kes näitab välja ja kes mitte.
Mina reeglina ei näita ja paluma ei hakka.
Kui aga tunded liiga sügavad on/olid, siis poen oma kesta sisse ja "põlen" vaikselt. Hülgan selle keskkonna ja liigun kusagil mujal eluga edasi, ehk siis - alustan "puhtalt lehelt".
Seda võib nimetada ka põgenemiseks.
 
skorp 09. oktoober 2015, kl 08.52
Teemaalgatajale..minul oli vv suhe ja lõpetasin selle kuna inimene polnud see õige, liiga igav ja külm minu jaoks. Lahkus ükskõiksena ja leidis, et ka mina pole talle õige. Hakkasime "juhuslikult" kokku puutuma ja ta kujutas ette, et meil võib midagi tulla. Kuigi mina olin vahepeal leidnud uue ja isegi ei mõelnud sellele suhtele mis oli, võtsin kui kogemust ja üsna mõttetu suhe oli ( kahel nii erineval inimesel ei saagi midagi unustamatut tekkida). Kui mind mu uue kaaslase, kaladega, nägi oli isegi õnnelik..aga noh seda näiliselt. Pool aastat jamasime kuni temast lahti sain. Ükskõikne väliselt, aga igal võimalikul hetkel püüdis teha mu uue kaaslase elu raskeks, mulle aga muudkui naeratas. Peale sellist etteastet on see vv minu jaoks olematu, igasugune respekt tema suhtes on kadunud. aga peaksin vist tänulik olema, tänu tema tekitatud olukordadele nägin oma kalades palju häid jooni!
 
kaalud to skorp 09. oktoober 2015, kl 11.13
No unistada ju ikke võib, jutust jääb vastupidine mulje et sa ise pole temast yle saanud, :D.

Samas on raske uskuda et yks skorpion sellist teksti suust välja ajab. Minul on siiani skorpionitest natuke teine mulje jäänud.
 
veevalaja naissoost 09. oktoober 2015, kl 12.32
kas jutt on abielulahutusest või niisama kokku-lahku suhted? mina kirjutasin abielulahutusest, kus ka lapsed. selline asi paneb vv põdema. niisama suhted ja lahkuminekud vvnaist ei morjenda, neid võtab ta kergelt. siin vist on juttu viimasest? siis on küll kõik teised vv-d õigesti kirjutanud. uhkelt ja püstipäi lähevad edasi. skorpioniga minu meelest vv ei sobigi.
 
skorp 09. oktoober 2015, kl 19.24
kaaluke minu unistused ulatuvad hoopis kõrgemale ;) kui sa uskuda suudad :)))
 
Kaalud 2 09. oktoober 2015, kl 21.29
Tunnen päris mitmeid skorpione ja imestan, et selline jutt siin kirjas. Ükski inimene, kellega on mingi suhe olnud, ei ole mõttetu ja eriti veemärkide silmis. Iga suhe, mis on, elatakse sügavalt läbi. Kui teine saab haiget, siis skorpion tunnetab seda vaat et kõige paremini ka kivise pinna alt. Mina ütlen, et kui skorpion nii räägib, siis on tal miskit hinge peal.
Muidugi, erandid kinnitavad alati ka reegleid.
 
Vähk 11. oktoober 2015, kl 13.53
mind ajab juba vihale või naerma kui ma kuulen, kuidas veemärgid on nii mõistvad, nii kaasaelavad jne jne jne. See EI ole nii!!! Mina olen vähk ja 2 venda on skorpionid. Ma ei suuda aru saada, kas me ise saadame välja signaali, et oleme sellised või on inimesed end horoskoobist liigselt mõjutada lasknud. Meil kolmel on olnud mitmeid suhteid ja vaid paar neist on meelde jäänud, ülejäänud on minevik, osad on absoluutselt mõttetud ja isegi kahetsusväärsed. Jah, me katsume olla, õigemini näida mõistvad ja hoolivad ja uksi ei pauguta. Aga kui inimene tahab sellest välja lugeda, et meil on midagi hingel jne jne, siis see on sulaselge jama. Kusjuures ma saan aru, miks siin nii paljud naised halavad, et mees pettis, andis nagu lootust aga vot ei teinud seda, milleks lootust andis. Te naised mõtlete üle, kujutate endale ette seda, mida tahate meestes näha, samas te ei vaata seda, mis on! Ja hiljem on alles jama, mees polegi nii armunud..aga siis ka on lahendus võtta, hakatakse uusi ettekäändeid välja mõtlema " ta armastab, aga..." Kasvage suureks ja uskuge, meeste puhul on tihti asjad nii ngu näha on. Kui te ise hakkate mänge mängima, siis ärge imestage kui hiljem kõrvetada saate
 
Läbi aastate 11. oktoober 2015, kl 22.00
olen märganud oma sõbranna-veevalaja juures, kui külm inimene ta on. Jäine lausa. Eks see loomulikult sõltub inimesest ka, kuid võeh...sureb tal vanem ära, mees jätab maha, maailmalõpp - teda ei koti. Väga ükskõikne, jahe ning enesekeskne. Aga kurat, tee mis sa tahad, ikka tõmbab magnetina inimesi enda külge. Midagi on nii kütkestavat, aga üldse ei saa aru, mis..
 
IFF24 12. oktoober 2015, kl 03.01
VEEVALAJA-NAINE

Veevalaja-naisega suhteid luues tuleb meeles pidada tema paradoksaalset sümpaatiat kõige vastu. Ühelt poolt on tal kõik eeldused olla truu ja usaldatav, teiselt poolt aga domineerivad nn. õhu elemendi emotsioonid ja kalduvus käest libiseda. Temaga võib õnnelikult elada, kui lasta tal vabalt tegeleda tema arvukate huvide ja ideedega ning sõpradega joosta. Iial ei tohi sundida teda ainult koduga tegelema, see lõppeb katastroofiga.

Ta kuulub kõigile ja mitte kellegile. Tema armastus võib olla õrn ja sügav, kuid selles on alati midagi ähmast ja tabamatut, pidevalt libiseb ta kuhugi ära. Veevalaja-naist ei huvita kuigivõrd raha, ta ei tee sulle selle puudumise pärast etteheiteid, rohkem huvitavad teda vaimsed asjad. Iialgi ei seo ta ennast mehega, kes ei jää endale truuks, kes ei tea, milleks elab. Sinu mängureeglid võivad tohutult erineda kehtivast normist, need võivad olla väga individualistlikud, kuid need peavad olema ja sa pead neid jälgima. Ta ise elab samuti. Kirg, raev j.t. tormilised tunded pole tema jaoks. Õigem on hoida suhted temaga kaua platoonilised. Samuti nagu Veevalaja-mees, tunneb nainegi alateadlikult hirmu tugevate tunnete ees ja oma vabaduse kaotamise pärast. Ta on ideaalne kaaslane kui valmistud poliitiku, teadlase või haritlase karjääriks.

Veevalaja-naine ei kahtlusta sind kunagi asjata, ei nõua aruannet sinu käikude kohta, ei helista sulle tööle, et sind sind taga otsida. Esiteks on ta sind juba alguses uurinud nagu mikroskoobi all, teiseks on ta ise pidevalt nii tegevuses, et tal pole aega mõelda, mida võiksid teha sina temast eemal viibides. Seejuures ei loo ta ise kergesti suhteid. Kui sa teda aga tõesti enam ei huvita, ei hakka ta vigurdama, vaid lihtsalt kõnnib minema.

Nii nagu Veevalaja-mees, nii mäletab ka naine kaua oma esimest armastust, nad ise ei soorita naljalt autuid tegusid ega talu neid ka teiste poolt. Siis võib ta otsemaid katkestada suhted ükskõik kellega. Suhete katkestamine pole talle niisugune shokk nagu tema sentimentaalsematele suguõdedele.

Ta uurib sinu tundeid ja mõtteid, analüüsib neid kuid ära proovi tungida tema omadesse. Ta on aus, kui hoiab oma tundeid ja mõtteid suuresti enesele. Tema olemusest jääb väga muutlik mulje. Ka riietuses on enamus neist kõike muud, kui konservatiivne. Tihti ei mõtle nad üldse, mis neil seljas on. Vestluses võib ta üllatada kõige ootamatumate ja üldse asjasse mittepuutuvate küsimustega.

Emadusse võib Veevalaja-naine suhtuda alguses hämmeldunult ning isegi vastumeelsusega. Kuid lapse kasvades on ta talle oma suurepärase fantaasia ja arusaamisega ideaalne õpetaja, kasvataja ja sõber. Ta pole kunagi pime ahviema või konservatiivne moraalilugeja. Kui laps räägib tõtt, karistab ta teda harva eksimuste eest. Kuid enne kui ta saab emaks, peab ta saama sinu naiseks, selleks pead talle selgeks tegema, et abielu ei pruugi olla põrgu või vangla. Ta ei torma vaimustusega abielluma, ta mõtleb, kaalub vaagib. Teiste arvamus teda ei huvita.

Kuna ta loomus on väga objektiivne, ei teki tugevad tunded temas kergesti, v.a. üksikud korrad, mil teda tabab nagu välgulöök. See on aga harv erand. Kuna maailmas on nii palju huvitavaid, erutavaid, imelisi asju, on tema arvates tobe, kui kaks inimest ei näe midagi ega kedagi peale teineteise. Ka oma armastatuga koos tahab ta läbi elada seiklusi, huvitavaid olukordi, kohata erakordseid inimesi. Kiireim moodus teda kaotada on olla armukade, näidata tema suhtes omandiinstinkti, olla piiratud ja konservatiivne. Sa pead hästi suhtuma ka tema sõpradesse.

Veevalaja-naise teod paistavad sageli mõtetud ja ebapraktilised, kuna ta justkui tajub tulevikku ette ja tegutseb sellele vastavalt. Ta elab otsekui homses. Temas on suur annus maagiat.
 
Maskiga veevalajad 13. oktoober 2015, kl 12.35
Uskumatu ego on veevalaja nn naistel siin foorumis.Tuleb,sädistab siis foorumis nagu külm kuninganna.Piinlik lugeda,teid,eneseimetlejaid.Mul on mitu tuttavat veevalajat,kes nutavad silmad pihus oma kallimaid või ühe öö suhteid taga aga selleasemel,et vastavate isikutega rääkida oma tõelistest tunnetest nende uhkus ei luba.Selleasemel on tõmbunud oma privaatsesse uhkusesse ja nuuksuvad kodus päevast päeva patja.Ei oska ma neid lohutada,sest nad ei kuula-uhkus on tähtsam ja soovin neile lihtsalt palju õnne.Aga sellist jama ma rohkem ei viitsi siin lugeda,et lähen pea püsti jne.LOLLUS!
 
Mul küll ükskõik 13. oktoober 2015, kl 13.13
Imelik, et see sind nii väga erutab.
 
tunnen mitut 13. oktoober 2015, kl 14.57
Jah veevalajad on tõesti sellised nagu siin kirjeldatud, uhked, külmad, samasugused nagu lõvidki, need ju ka teiste ees on oi kui kõvad kivid, aga kodus nelja seina vahel uluvad patja,vesistavad ja leinavad oma mehi taga.
 
tunnen mitut 13. oktoober 2015, kl 15.02
nähtud seda nii lõvide kui veevalajate pealt.
 
Sõnnitar 13. oktoober 2015, kl 19.59
Väga ebameeldivad ja ülimalt armukadedad on veevalajad. Nii palju, kui otsest kokkupuudet on mul nendega olnud, neil eluhetkedel kogemuste põhjal.
Väljendavad oma suurt kibestumust ohjeldamatus ahistamises. Vähemalt ühepoolse "kiindumuse" puhul.
Muutuvad pealetükkivaks ja liigselt ahistama.
Nad käivad sul kannul ja solvuvad, kui pikalt saadetud saavad. Virisevad, moosivad, hüsteeritsevad ja pressivad end igale poole, kus tekib võimalus. Ja ei saa aru, et "ei" on ei ja nii ka jääb.
Lisaks suured eneseimetlejad- mina ja maailm. Vabandada ei oska absoluutselt. Alati ikka teised süüdi ja tehakse kõiges ülekohut. Endas ja oma käitumises vigu ei näe ega tunnista neid. Püüdlused on olnud ebasiirad ja omakasupüüdlikud, nt proovivad ennast tihti välja vabandada mõne uue absurdse valega. Ja lisaks veel valetamise kohapealt, et just väga paljude absurdsete pisiasjade valetamine, et ennast jube tähtsaks teha. Jubedalt ülevoolavad, ebasiirad on, ja tunnustuse võitmiseks tihti
pingutavad üle.
Alguses tõesti on väga muhedad ja sõbralikud. Sõnu saadab särav naeratus ja kellega on tore kõigest rääkida ning asju ette võtta, aga vaid sõbra tsoonis. Esmamulje on hea, kuid kahjuks lähemalt suheldes tulevad esile ebameeldivad omadused, mida hoolikalt varjati ning hoiti end tagasi.
 
eelmisele 13. oktoober 2015, kl 21.07
Arvasin, et oled juba ammu üle saanud, aga paistab, et piinled oma enda põrgutules sujuvalt edasi. Edu sulle!
 
kaalud 13. oktoober 2015, kl 22.19
Sõnnitari jutt jätab sellise suurusehullustuses mulje et kogu maailma VV ja mitte ainult, jooksevad talle järele.
 
2le eelmisele 13. oktoober 2015, kl 23.25
Kuulge, inimene räägib oma kogemustest, mitte kõikidest veevalajatest.
Kas veevalajad tundsid end puudutatuna? irw
 
eelmisele 14. oktoober 2015, kl 10.38
Sõnnitar ju kirjutas: "Väga ebameeldivad ja ülimalt armukadedad on veevalajad.", mis on ilmselge üldistamine.

Mina neitsina aga ka üldistaksin sellele vastu, et kõik veevalajad, keda mina tean, on armukadeduses sama kodus kui skorpion sõbralikkuses. Ehk siis armukadedus minu arvates puudub, pigem on nende kaaslased armukadedad, kuna veevalaja on kõigi inimestega ju vaid "sõbratsoonis".

Veevalaja on üldse imelik märk, paneb sõbrad ettepoole kui pere, seega kui keegi ta maha jätab, siis lepib sellega, kui aga sõpradeks ei jääda, siis on jama majas.
 
Siin mõnele lugemiseks 14. oktoober 2015, kl 20.43
Teema oli kirjutatud veevalajast naistest. Sõnnitar kirjeldas oma kogemustest veevalajast naistest, kellega on kokku puutunud. Kuidas siin kaalud ekslikult loeb välja, et kogu maailma vv jne jooksevad Sõnnitarile järgi. Tuleb teemat lugeda ja kirjadest ka aru saada enne, kui valesid järeldusi siin teha mõne tähemärgi kirjaridadest.
 
naljakas 15. oktoober 2015, kl 10.42
sest ka mina sain aru, nagu kõik veevalajad jookseks sõnnitaril järel ja tema saadab aga kõik ikka pikalt :D:D:D
 
kaalud 15. oktoober 2015, kl 11.27
Vaesed VV, millest nad kyll ilma jäävad. Ei vea ikka mõnel!
 
vV 15. oktoober 2015, kl 23.25
Eks me kõik jääme millestki ilma! See ei pruugi tähendada veel mittevedamist.
Iga asi on millekski hea, ka ebaõnnestumine, läbikukkumine.
Ei tasu kõike traagiliselt võtta.
Elu ON õppetundide kogum.
 
VV1 16. oktoober 2015, kl 11.38
Ja siit tuleb sõnnide lühikirjeldus: kui tahate ühte tölli, mühakat ja tuima sittsaba, siis looge liin sõnniga! irw vol2
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!