Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikute horoskoop oktoober 2015
gemka 08. oktoober 2015, kl 12.36
Iga järgneva kuuga koged üha enam, et rõhuasetus on nüüd isiklikul elul, magusatel arengutel, mis võimaldavad sellele valdkonnale enam tähelepanu pöörata ning kogeda, kui sooja ning magusa tunde see teeb, kui sul on oma kodu, kuhu pere tuleb igal õhtul kokku tuleb. Häid ande ning õnne toov Jupiter juhatas selle teema 11. augustil sisse ning see kestab kuni 9. septembrini 2016. Võid kogeda, kuidas pere on väga toetav, mis puudutab su unistuse teostumist, näiteks maja või korteri ostmist. Mis ka ei juhtuks, nüüd on sul suurepärased võimalused osta, müüa, rentida, leida endale unelmate paik, mis on avar, päikeseline, ruumikas ning suurepärase vaatega.

13. septembri kuuloomise ajal toimunud päikesevarjutus võis tuua sulle selles vallas mõne võimaluse. Võisid leida täiusliku üürikorteri või jagas mõni pereliige sulle rahalist toetust, et teha esimene sissemakse oma maja ostmisel või avanes just siis kauaoodatud võimalus teha remonti köögis või vannitoas. Võimalused on piiramatud. Mõni pereliige võib olla lapseootel ning anda seeläbi võimaluse tähistamiseks. Vahel aga tulevad varjutusest tulenevad uudised hoopis kuu hiljem, nii et kui seni pole midagi eelnevast kuulda olnud, võid neid oodata ka vahemikus 7.-17. oktoobrini.

Oktoobris suundub veel enam energiat kodu- ja perevaldkonda, kuna Marss on alates 24. septembrist selles sektoris ja jääb sinna kuni 12. novembrini. Marsi ülesandeks on panna paika plaan ja näidata, kuhu oma tähelepanu suunata. Seekord on selge, et selleks on kodu ja perega seonduv. Tegemist on kuuga, mil astud kõige tähtsamad koduga seotud sammud. Kui sa pole tegutsemiseks valmis, siis soovitan soojalt, hakka selleks valmistuma. Tee plaane, kogu näidiseid, infot jne. Vajad seda kõike, et olla valmis, kui sul tuleb valida teenusepakkujat või osta mööblit vmt. Kui sa ei koli nüüd, siis teed seda tõenäoliselt märtsis, ja parem on, kui sa oled siis hästi valmistunud.

8. oktoobrist kuni 8. novembrini on selles piirkonnas ka Veenus. Mõelda vaid, milline planetaarne trio sinu kodusektorisse kokku on tulnud: Jupiter (hea õnn ja vedamine), Veenus (ilu ja meeldivus) ning Marss (tegutsemine). Sul on kõik võimalused korraldada ka mõni stiilne vastuvõtt või peoõhtu. Kõik kokkusaamised, mida korraldad, osutuvad täielikuks hitiks ja neist kõneldakse veel nädalaid, et mitte öelda kuid.

17.-18. oktoobri nädalavahetusel korraldatud õhtu sõprade ja sugulastega osutub eriliselt silmapaistvaks, tänu Marsi ja Jupiteri harvaesinevale ühendusele. Kui sa pole peo korraldamiseks valmis, siis on see aeg ideaalne ka uue elukoha otsimiseks või koju uue mööbli, laualinade, kardinate vmt ostmiseks. See on väga harv tähtede seis. Jupiter kiirgab sulle erakordse annuse vedamist. Võid ootamatult leida ideaalselt sobiva korteri või erakordselt hea hinnaga täiusliku mööblitüki. Jupiter toob alati ka võimalusi, samuti vahendeid, kuidas olukorrast kasu saada. Marss lisab sellele kõigele soojust ja suurt rõõmu. Sul veab sel nädalavahetusel imetabaselt kõiges, mis puudutab kinnisvara, oma kodu (ümber)kujundamist, oluliste parenduste tegemist ning remonti. Väga õnnelik nädalavahetus.

Kaksikute elus on sageli nii, et asjad juhtuvad kahekaupa. Oktoober pole mingi erand. Teine koduga seotud asjade jaoks ideaalne päev on 24. oktoober. Sel päeval on Veenus täiuslikult koos Jupiteriga, tuues erakordset vedamist kõigis eelmainitud valdkondades. Nii et ka nädalavahetus 23.-25. oktoober on pere ja koduga seotud teemade jaoks erakordselt õnnelik.

Oktoobri alguses pead meeles pidama, et sind valitsev Merkuur on endiselt retrograadne ja paneb alates 17. septembrist pidurit. 9. oktoobril hakkab ta uuesti otseteed liikuma ja jõudu koguma. Seepärast oleks mõttekas enne millegi allkirjastamist lasta sel kuupäeval mööduda. Kui sulle pakutakse uut tööd, siis võta see kindlasti vastu, kuna head töökohad ei kasva puude otsas. Aga arvesta, et tööülesanded suure tõenäosusega muutuvad. Enne 9. oktoobrit pole mõistlik avada uut ettevõtet ega välja tulla uue teenuse või tootega. Kogu eelnev jutt on kehtetu vaid juhul, kui sa pöördud tagasi millegi juurde, millega alustasid juba minevikus. Merkuurile meeldib, kui pöördud tagasi varasemate ettevõtmiste juurde ja puhud tolmu milleltki, mida oled juba varem teinud või varem alustanud. Merkuuri ajal alustatud asju tuleb sageli ümber teha, kuid kui tegemist on varasema projektiga, siis edeneb see sellest hoolimata.

11. oktoobril on kaks külge. Esimene neist on keeruline. Uraan on otseses opositsioonis Päikesega. See võib osutuda äärmiselt kurnavaks aspektiks, kus sa tunned, et oled üdini läbi. Mingi ettevõtmine ei lähe nii nagu peaks ja see, mida sa teada saad, šokeerib sind. Mingi projekt võib rajalt maha joosta. Su tervis võib alt vedada. Parim, mida selleks nädalavahetuseks planeerida saad, on puhkus. Maga kodus või lase endale massaaži teha.

Teisest küljest on 11. oktoobril ka tõeline 5-tärniaspekt, mil Pluuto on täiuslikus sidemes Jupiteriga. Kas sel või mõnel lähipäeval võib sul õnnestuda hoobilt saada endale ideaalne kinnisvara või saada eriti priske summa mõnelt eriti armastavalt pereliikmelt. See võib osutuda üheks 2015. aasta parimaks finantsalaseks päevaks. Kui sel päeval müüd maha kinnisvara, saad selle eest ulmelise hinna.

13. oktoobril luuakse uus kuu 19 kraadi Kaaludes ja see on keeruline noorkuu. See kuuloomine ilmneb sinu romantikasektoris ning Uraan on sellega opositsioonis, paiknedes samal ajal su sõpruse sektoris. See toob kaasa väga ebameeldivaid uudiseid. Ka Pluuto on valel ajal vales kohas, lisades kogu asjale omakorda survet. Võimalusi on mitmeid.

5. maja teemad on lapsed, armuafäärid, naudingud, meelelahutus, loov eneseväljendus, kontserdid, riskimine. Midagi neist võib nüüd löögi alla sattuda. Mõni sõber võib teha negatiivse kommentaari su kallima kohta ja see ärritab sind. Teine variant, et mõni sõber lööb su kallimale külge. Pluuto on jälle finantsmajas, mis tähendab, et sul võib kuluda rohkem raha, kui arvata oskasid. Võib-olla tuleb raha välja käia lapsega seoses.

Õnneks on kuuloomine Kaaludes, mis on õhumärk nagu ka su enda oma, mis annab lootust, et sa leiad kiire vastuse kõigile küsimustele, mida uus kuu tõstatab. Kui su sünnipäev jääb 9. juuni kanti, saad sellest kuuseisust isegi kasu. Kui su sünnikaardis on tõusumärk 14-24 kraadi Kaksikustes või mõni planeet 14-24 kraadi Kaaludes, Veevalajas, Jääras, Lõvis või Amburis, siis oled samuti kasusaajate hulgas.

27. oktoobri täiskuu luuakse 4 kraadi Sõnnis ja sellel on väga positiivne mõju sinu karjäärile. See heidab valgust sinu varjatud asjade sektorile, mis tähendab, et midagi, mis toimub sinu teadmata, töötab tugevalt sinu kasuks. Kuu lõpus võidakse sind kutsuda televisiooni, sinu nägu võib vastu vaadata ajakirjakaanelt – kõik seoses väga positiivses seoses sinu tööga. Su kujutlusvõime ja loomingulisus on laes. Kui sul on käsil mõni projekt, pühendu sellele täiskuule eelneval nädalavahetusel. Pane valmis oma parim vorm – võimalik, et sul tuleb otsad pidulikult kokku tõmmata. Rõhuasetus töö eest saadaval tunnustusel jätkub 30. oktoobril, mil Neptuun viipab Päikesele ning taas on sinu nägu teistele nähtaval. Tegelikult võib öelda, et kogu see nädal, 26.-31. oktoober, möödub südantsoojendava ning kadestamisväärse karjäärialase edenemise tähe all.

Kas plaanid kuu lõpus Halloweeni tähistada? Hea mõte. Kutsu sõpru külla ja sellest võib saada aasta pidu. Ka su kallim on sinuga samal lainel.


Kokkuvõte

Kuu alguses võta asja rahulikult. 28. septembri täiskuu tõi ehk kaasa mõne sõprussuhte muutumise. Kui tahad sõbraga sellest rääkida, siis sobiv päev oleks 17. oktoober, mil Marss ja Jupiter on suurepärases seoses.

Septembrilõpu täiskuu käib ühte jalga 13. oktoobri noorkuuga, mis keskendub kas romantilisele suhtele, lapsele, rasedusele või üliolulisele loomingulisele projektile. See kuuseis pole kergete killast, kuna Uraan (planeet, mis on tuntud selle poolest, et raputab inimesed välja senisest olekust), on silmapaistvas seisus ja mässulises meeleolus. Uudised, mis esile kerkivad, pole need, mida sa ootasid. Need ärritavad sind, seepärast on soovitatav hoida oma kalender tühjana ja anda endale aega asjade üle järele mõtlemiseks.

Ülejäänud kuu on kergem. Merkuur hakkab 9. oktoobrist alates otseteed käima, Veenus tegi seda juba septembris ja nüüd annavad nad üksteisele jõudu juurde. Teed nüüd oma elus suurpuhastuse, et olla valmis rikkamaks emotsionaalseks eluks. Selleni jõudmine võtab aega, kuid su soov jõuda asjades selgusele on seda vaeva väärt.

Finantsplaanis on tulekul harvaesinev ja eriline seis, nimelt Jupiter ja Pluuto ühendus 12. oktoobril (ja paar päeva enne). Peaksid saama häid uudiseid seoses kinnisvaraga. Võta seda aspekti väga tõsiselt, kuna sellist head seisu tuleb tõesti harva ette.

Kui sa otsid päeva, mil terveneda ja parandada suhteid kellegagi, kes sulle südamevalu põhjustas, vali 25. oktoober, mil Veenus ja Jupiter kõrvuti seisavad. Armastavamat aspekti on raske välja mõelda.

27. oktoobri täiskuu lõpetab kuu üsna samade nootidega, millega see algas. Vaikselt, puhates ja mõeldes muutuste üle, mis selle kuu jooksul ilmnesid. Võid nüüd olla valmis liikuma uude suunda ja teha seda hoogsalt, vaim seiklusteks valmis. Sama täiskuuseis annab tohutu hoo sisse su karjäärile. Press võib laulda sulle kiidulaule, su nägu võib olla maailmale nähtaval. Ole valmis astuma kaamerate ette vaid minutilise etteteatamisega. Kõrgemalseisvad isikud on su tegemisi jälginud ja sa oled neile kõvasti muljet avaldanud.

Tõlgitud lehelt http://www.astrologyzone.com/forecasts...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati gemka 12.10.2015 13.09.
 
kakasik 08. oktoober 2015, kl 18.03
Suured tänud, oli hea lugeda!
 
xxs 08. oktoober 2015, kl 21.08
suur tänu Gemka!
 
mina 09. oktoober 2015, kl 16.28
Oi kui tore! Suured tänud!
 
Mari 09. oktoober 2015, kl 17.42
Suured tänud! :)
 
dana wills 25. aprill 2016, kl 12.15
It is good to read..It’s much easier to get intuitive insights and receive confirmations when we’re in a high vibration and a neutral state of mind.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!