Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikute horoskoop november 2015
gemka 03. november 2015, kl 17.00
November tuleb tunduvalt parem kui oktoober. Eelmisel kuul pidid rinda pistma retrograadse Merkuuri ning noriva noorkuuga. Oktoober oli pingeline, kogu aeg juhtus ebameeldivaid asju, millega tuli kohe tegeleda. Sellele vastukaaluks on novembri esimene pool magus nagu mõngel. Kuu kolmandal nädalal trügib küll püünele Saturn, aga altpoolt leiab juhiseid, kuidas sellega hakkama saada nii, et see sind jalust ei raba.

Kuu alguses kohtub Marss Veenusega. See on harvaesinev aspekt, mis valgustab sinu kodusektorit. Suurepärane aeg, et osta koju midagi ilusat, otsida uut pesa või tellida uus vann või köögimööbel. Samuti on see sobiv aeg sõprade külla kutsumiseks. Kerge vaevaga õnnestub sul endast jätta silmapaistva võõrustaja mulje ning kõigil on tore olla.

Kui oled vallaline ning saad teada, et mõne pereliikme andmetel on keegi sobiv saadaval, siis oleks kuu alguses õige aeg vastavaid samme astuda. Usu või mitte, aga seekord on sellel pereliikmel äärmiselt hea ettekujutus sellest, kes võiks sinu ideaalne kaaslane olla. Kui oled seotud, korralda oma kallimale üllatusõhtusöök küünlavalgel.

5. novembri paiku võib tekkida võimalus lisasissetulekuks mõne kõrvalprojekti näol. Võid saada ootamatu telefonikõne ning keegi soovib just sinuga koostööd teha. Võid jääda positiivselt silma mõnele kõrgemalseisvale isikule. Päev on väga sobiv igat masti töisteks kohtumisteks.

Ka 6. november on positiivne. Sind valitsev Merkuur saab armastavat tuge Neptuunilt ning see paneb su ettekujutuse tööle. Samal päeval kohtub ka Neitsi Jupiteriga, andes sulle juurde loovust ja visiooni. Kui kirjutad raamatuid või stsenaariume, on see heaks päevaks, mil maha istuda ja lasta oma andel sule kaudu särada.

Järgmine silmapaistev päev on 10. november. Päike ja Jupiter tõhus koostöö toob sulle suurepärase võimaluse. Tegemist võib olla aasta ühe kõige õnnelikuma päevaga. Ideaalne selleks, et kohtuda mõjukate inimestega. Jupiter on sinu kodusektoris, mis tähendab, et sul peaks olema kobe kodukontor, koht, kus sa saaksid rahus keskenduda ja oma projekte teha, ilma, et keegi kogu aeg kõrval jutustaks ja mõtteid kõrvale viiks. See on väga oluline ka seetõttu, et neil päevil näib raha sinu juurde tulevat just kodu või oma kinnisvara kaudu.

Samal päeval peavad ka Merkuur ja Pluuto sõbralikke läbirääkimisi, mis tähendab, et sul on mõttekas neid pidada, näiteks mõne pankuri vmt finantsinimesega. Tulemused oleksid märkimisväärsed.

Eriti oluline päev on 11. november, mil luuakse noorkuu 19 kraadi Skorpionis ja mis valgustab sinu igapäevaste kohustuste ning kolleegide (nii ülemuste kui alluvate) maja. Tegemist on käesoleva aasta ühe positiivseima noorkuuga, mil helde ja head õnne toov Jupiter on väga aktiivne ning abivalmis. Ka Pluuto on sõbralik. See aeg on kiire, aga positiivne.

Sama noorkuuaeg (ning sellele järgnevad nädalad) võib osutuda ka üheks aasta parimaks ajaks, mil tegeleda terviseprobleemidega, kuna võid leida seni kasutamata viise paranemiseks ja tervenemiseks. Jupiter on tuntud kui planeet, mis toob õnne ja avardumist, kuid ta on ka suur tervendaja ning vahel tuntakse teda isegi kui imetegijat. Nii et kui sul on tervisega probleeme, siis on just see aeg parim, et külastada arsti või küsida millegi kohta teise arsti arvamust. Otsi endale sobiv spetsialist ning lase Jupiteril ja Pluutol töötada sinu kasuks.

13. november sobib ideaalselt lepingute sõlmimiseks ja allkirjade andmiseks, kuna lepingute ja läbirääkimiste valitseja Merkuur on väga heas suhtes Jupiteriga, mis toob kasu ja laienemist.

Kui Neptuun 18. novembril taas otseteed käima hakkab (olles retrograadne olnud juba juunist alates), saad näha, kuidas su karjäär muljetavaldavalt edenema hakkab. Täpsem oleks öelda, ülesmäge kihutab. Neptuun valitseb sinu 10. maja (karjäär, maine, saavutused, autasud, autoriteedid). Kui sul on tunne, et sa oled uhanud tööd teha, aga sellel pole mingit tulemust olnud, siis hoia nüüd oma piip ja prillid. Pärast 18. novembrit muutuvad need asjad tundmatuseni.

26. novembri täiskuu (3 kraadi Kaksikutes) mängib kuu keerulisimat ajahetke. Saturn põrkub selle täiskuuga, andes kogu nädalale väga tõsise tooni. 29. novembril liitub Saturniga päike. Näib, et su enesekindlus kaob ja selle põhjuseks võib olla kriitika kellegi poolt, keda sa usaldad. See nädal ei sobi millegi uuega alustamiseks, millest kasu võiks loota.

Selle täiskuu saturnimaiguline aura võib panna sind võtma endale liiga palju kohustusi, mistõttu võid tunda end väsinuna ja ülekoormatuna, võtta kõike südamesse ning muutuda enesekindlusetuks ja põhjendamatult pessimistlikuks. Ära karda abi küsida ning puhka võimalikult palju.

Armuasjus oled novembris silmapaistval kohal. Kaalud valitsevad sinu 5. maja (südameasjad: tõeline armastus, lapsed, loov tegevus) ja 8. novembril läheb Veenus Kaaludesse ning jääb sinna kuni 5. detsembrini. 12. novembrist kuni 3. jaanuarini on samas kohas ka Marss. Veenust ja Marssi peetakse kosmilisteks armastajateks, kuna nende suurimaks igatsuseks on koos olla, aga enamasti pole see võimalik, kuna neil on universumi poolt antud kohustus olla erinevates tähtkujudes. Nüüd saavad nad aga kokku ning aitavad sul leida kauaigatsetud armastavat suhet, puistates kõikjale hõbedast haldjatolmu, mis aitab sul saavutada armastuse jaoks sobivat meeleolu. Esimest korda üle pika aja on sul suur šanss luua suhe kellegagi, kes on sinu jaoks õige ning kes jääb sinu ellu väga pikaks ajaks. Tee ka omalt poolt kõik, et selle inimesega kohtuda: käi väljas, külasta erinevaid sündmusi. Kui saad kusagile kutse, võta see vastu. Ole seal, kus on võimalik kohtuda uute inimestega.

13. novembril on Veenus jumalikus läbisaamises Saturniga. See ühendab omavahel pikaajalisuse ning armastuse ja abielu. Sul võib olla õrn keskustelu inimesega, keda armastad ning selle tulemuseks võib olla kihlus jõulude või uusaasta paiku.


KOKKUVÕTE

Kuu algab keskendumisega su isiklikule elule, pöörates enam tähelepanu kodule, perele, elukohale või muule isiklikule kinnisvarale. Juba oktoobris võis sind saata neis valdkondades edu, aga kui mitte, siis keskendu sellele novembri esimese 10 päeva jooksul. Kuu algu sobib kodu uuendamiseks ja koduse peo korraldamiseks. Käsikäes liikuvad Veenus ja Marss lisavad annuse romantikat, ilu ja elegantsi kõigele, mida võtad ette kohas, kus elad.

Kogu novembrikuu on sind valitsev Merkuur hõivatud teiste planeetidega kohtumisega ja peaaegu kõik need kontaktid on positiivsed. 6. novembril kohtub Merkuur Neptuuniga, mis süütab sinus loomingulise sädeme. Väga eriline päev on 13. november, mil Merkuur kohtub hea õnne tooja Jupiteriga. Selle tulemusena sujuvad kõik kodu ja perekonda puudutavad otsused paremini kui oodata oli. Suurepärane päev ehitaja valimiseks, kinnisvara müümiseks, seda puudutava pakkumise tegemiseks või tehingu lõpule viimiseks. 24. november toob kaasa tõsise jutuajamise, otsuse või lubaduse. See on ka ideaalne päev lepingu allkirjastamiseks, kuna sind valitsev Merkuur saab kuldse viipe Jupiterilt. 25. novembril saad võimaluse asuda tegudele, mis puudutab rasket otsust. Samal ajal avaldab Saturn sulle survet ja ehkki sul võib olla liiga palju asju korraga käsil või sind keegi oluline inimene kritiseerib, ära lase sel kõigel oma enesekindlust kõigutada. 4 päeva hiljem oled taas tippvormis, seepärast ära kaota endasse usku. Seni aga katsu võimalikult palju puhata, kuna väsimus ainult võimendaks su muresid asjatult.

11. novembri magus noorkuu toob kaasa võimaluse leida uus klient või töö, suure tõenäosusega kommunikatsioonivaldkonnas. Aktiivne Saturn annab mõista, et kuu lõpus võib töökoormus olla suur, arvesta sellega varakult. Asja positiivseks küljeks on aga see, et töö saab olema huvitav ning toob sulle väga heldelt sisse. Lisaks on sul hoolimata pingelisest ajast mahti ja ettevõtlikkust vajadusel terviseprobleemidega arsti poole pöörduda. See noorkuu ning Päike on ideaalses suhtes Jupiteriga, andes mõista, et leiad vajalikku tervenemist või kergendust, kui pöördud selle noorkuuseisu ajal spetsialisti poole.

Elu ei koosne aga ainult tööst. 12. novembrist kuni 3. jaanuarini valgustab Marss sinu 5. maja (südameasjad: tõeline armastus, lapsed, loov tegevus). Kui oled vallaline, siis võid esimest korda üle väga pika aja saada tõelise võimaluse kohata kedagi uut, keda võiks reaalselt ka oma vanematele tutvustada. Kui oled juba kellegagi seotud, võib tekkida teil lähinädalatel tekkida vestluse käigus lapsesaamise plaan. Ajastus on selle jaoks ideaalne.

Kui oled kellegagi seotud, võib 26. novembri täiskuu Kaksikutes tuua konflikti või mure seoses partneriga ning muuta sind tavalisest emotsionaalsemaks. Sinu tähelepanu keskpunktis võib olla partneri (tegemist võib olla nii elukaaslase kui äripartneriga) tervis või heaolu või tegemist võib olla ka sellega, et teil on keeruline omavahel läbi saada. 29. novembril, kui Päikese tee ristub Saturniga, võib asi kulmineeruda väljapääsmatuna tunduva olukorraga. Piltlikult öeldes on tegemist tule ja jää põrkumisega. Enamik inimesi tunneb end sel päeval murdumise äärel olevana. Hoolitse enda eest ja püüa võimalikult palju magada.

Neptuun hakkab alates 18. novembrist otseteed käima, pärast seda, kui ta alates 17. juunist on retrograadne olnud. Sellel on sinu karjäärile positiivne ja silmaga nähtav mõju. Vaata, mis uudiseid saad 18. novembri ligidusse jäävatel päevadel, siis saad aimu, mis sind ees ootab.

Neptuun jääb Saturniga eriarvamusele 3 korral – 25. novembril, 17. juulil ja 10. septembril. Samal ajal, kui Neptuun annab sulle järgnevatel aastatel karjäärilaselt avara visiooni ja loovuse – see planeet ei lahku su lähedusest enne 2026. aastat – , ärgitab Saturn sind oma karjääri ja projektidesse suhtuma realistlikult. Kui sul on oma agent, manager või äripartner, tuleb sul leida viise, kuidas saaksite oma soovid ja nägemused sel kuul võimalikult valutult ühendada, nö tantsida koos ilma, et teineteise varbail talluksite, vastasel juhul võite karvupidi kokku minna.

Romantilises plaanis lähevad asjad ülesmäge. Suur energiapomm Marss siseneb sinu armastuse sektorisse 12. novembril ning liitub Veenusega, kes on seal juba alates 8. novembrist. Isegi, kui sulle tundub, et sinul ei vea armastuses kunagi, tuleb sul tõenäoliselt nüüd seda arvamust muuta. Sellest on aastaid möödas, kui need 2 kosmilist armastajat viimati sinu 5. majas (südameasjad: tõeline armastus, lapsed, loov tegevus) koos olid. See on astroloogiline maja, kust lähtub armastus. Sul on suur šanss kohtuda kellegi põnevaga. Muidugi tasub ka ise pingutada – lüüa end üles, kohtuda inimestega. Ära kujuta endale mingit ideaalkaaslast ette. Lihtsalt ole avatud.

26. novembri täiskuu toob mure sulle olulise meesterahva pärast, kelleks võib olla isa, lemmikonu, abikaasa, ülemus või keegi teine sulle lähedane inimene. Kui plaanid midagi kokata, palu kellegi abi. Ka tööl tuleb sul tõenäoliselt viimase minutini kättesaadav olla. Hoia oma telefon sees (nii tüütu, kui see ka ei tundu). Ole rõõmus, et nii nõutud persoon oled.

Tõlgitud lehelt: http://www.astrologyzone.com/forecasts...
 
Kaks 03. november 2015, kl 18.34
Oh, see mulle sobib täiega.
 
Kaksik 03. november 2015, kl 21.04
 
Mina 04. november 2015, kl 14.06
Suurimad tänud!
 
Mari 04. november 2015, kl 16.59
Suured tänud! :)
 
1kaksik 07. november 2015, kl 19.07
suure sooja kalliga aitäh gemkale! õnne sulle!
 
heck 12. november 2015, kl 18.54
kas keegi julgeb võtta oma ellu vastu tõelise armastuse?
 
xikxik 13. november 2015, kl 00.22
Lihtsalt huvi pärast küsin, et kas kellelgi kaksikutest need gemka tõlgitud horoskoobid täide ka on läinud? Ise olen ka kaksikute tähtkujust ja juba pikka aega samuti huviga oodanud-lugenud neid ennustusi, väga positiivsed ja huvitavad teised, kuid täitunud pole neist grammigi :). Vähemalt ei meenu.
 
A 14. november 2015, kl 22.30
Kahjuks ei ole ka täppi üldse läinud aga ootan alati huviga iga kuu alguses Gemini tõlgitud horoskoopi :)
 
kuku 01. detsember 2015, kl 10.58
Minul on küll gemka horoskoop täppi läinud. Oktoobris tööalaselt läks väga hästi, avastasin midagi väga olulist. Novembrikuu lõpus pidin jällegi tööalaselt kogu aeg kättesaadav olema. Nii nagu horoskoobis kirjas. Ootan huviga detsembrikuu horoskoopi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!