Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikute horoskoop detsember 2015
gemka 26. november 2015, kl 12.43
Detsembri alguses on 2 võtmetähtsusega planeeti sinu vastasmärgis Amburis - Päike (identiteet) ja sind valitsev Merkuur (kommunikatsioon/mõistus). Ambur on märk, mis valitseb suhteid ja pärast tõenäoliselt rasket aega novembris võid nüüd kergusega edasi liikuda.

See tähendab erinevate inimeste jaoks erinevaid asju, sõltuvalt isiklikust olukorrast, aga üks on kindel - uued algused ootavad. Eriti kehtib see 11. detsembri paiku, mil luuakse uus kuu Amburis. Võid teha uue alguse kellegagi oma lähikonnast või sul võib tekkida uusi ideid, mis puudutab su armu- või muid suhteid. 1.-9. detsembrini on asjasse segatud ka vabaduse planeet Uraan, mis tähendab, et võid tunda soovi teha midagi revolutsioonilist ja spontaanset.

Kui sina ja su teine pool olete kahtlasest perioodist läbi tulnud, siis on nüüd ideaalne aeg planeerida koos mõnd seikluslikku ettevõtmist, et oleks midagi, mida oodata. Panusta oma lähisuhetesse palju energiat ning võta armsatest hetkedest viimast. Samal ajal, pane tähele, on oluline, et ümbritseksid end inimestega, kes on positiivsed ning väldi neid, kes su meeleolu alla tõmbavad. See on oluline ka seetõttu, et saabumas on pidude periood, mil lähedastega tavapärasest enam koos ollakse.

Kui sa otsid armastust, siis ära kauem passi. Käes on ideaalne kuu, et minna välja, liikuda ringi, edendada oma seltsielu, võtta vastu peokutseid ning seista puuvõõriku all. Kui nädalavahetusel 11.-13.12 satud mõnele koosviibimisele, on sellel tunda romantikahõngu. Kuu esimene pool on tervikuna täiuslik aeg uute tutvuste loomiseks ja esimestel kohtamistel käimiseks.

Kireplaneet Marss on Kaaludes ja sinu romantikasektoris kogu detsembrikuu ja see on veel üks põhjus, miks tasub nüüd armastuses ja suhetes käsi välja sirutada ja võtta, mida süda igatseb. Siiski, 6. ja 11.12 põrkub Marss Uraani ja Pluutoga ja see võib tuua raskusi suhetes ekspartneri või mõne teisega, kes pole sinu suhtes just kõige paremini meelestatud. Tee endale teene ja väldi seepärast sel ajal keerulisi ja ohtlikke tüüpe.

Kui oled kindlas suhtes või abielus, tõstab Kaaludes olev Marss esile kirefaktori, kuid kui teil on probleeme seksi või laste osas, tasuks need lahendada kuu alguses. Ära lase mingitel väiklastel nääklemistel või tülidel nurjata kogu seda potentsiaalselt ilusat aega. Kui tahad, et kodune elu oleks nauditav, lahenda enne probleemid ära.

Ka töö- ja rahaasjade jaoks on see tervikuna positiivne kuu. Detsember on ka hea aeg tulevikku vaatamiseks, järgmise aasta plaanide tegemiseks ning rahulikuks vaagimiseks oma töö ja kutsumuse üle.

Tee järgmiseks aasta plaane ning pööra seejuures hoolikalt tähelepanu rahale ja sissetulekutele. 10. detsembril siseneb Merkuur ja 22. detsembril Päike Kaljukitse märki. Kaljukits valitseb ühist raha ning jagatud ressursse.

See on parim aeg, et välja vaadata, kus asub sinu rahaõnn ning võtta raha teenimise osas tõsine seisukoht. Muidugi sõltub see sinu hetkeolukorrast, aga ole kas jõukas või kitsikuses vaevleja, tõsine suhtumine rahaasjadesse on alati soovitatav. Vajadusel küsi eksperdilt nõu ja kontrolli üle, kas su tehingud on ikka parimad võimalikud, kas intressi ei saaks alla kaubelda vmt.

Kui planeedid on Kaljukitses, võib see tähendada, et saad raha teiste inimeste kaudu. Olgu selleks siis pärandus, boonus, kingitus vmt. Detsember on ka hea kuu laenu üle läbirääkimiste pidamiseks ning rahakogumisega alustamiseks.

Jõuluaeg paneb sinu finantsid särama, kui 25. detsembri oivaline täiskuu lõikab läbi sinu kaardi rahatelje. Täiskuu ajal on ikka emotsioonid laes, aga sinu puhul tähendab see rõõmustamist imekena rahavoo üle. Keegi võib sind üllatada kingitusega või teha sulle pakkumise, mis sulle rahalist kasu toob või tekib sul endal võimalus kellegi unistusi täita.

Ka töö tõotab kogu detsembrikuu vältel osutuda rahuldustpakkuvaks, kuna suhteplaneet Veenus liigub 5. detsembril Skorpioni ja sinu töösektorisse. See suunab fookuse su tööasjadele, igapäevastele tegemistele, elustiilile ja tervisele. Koostöö teiste inimestega toob sulle kasu, millisele aspektile oma elus sa iganes siis ka ei kavatse hoogu anda.

Võid kampa lüüa mõne vastutusvõimelise tuttavaga ja kui otsid uut tööd või lepingut või edutamist, kasuta oma sidemeid. Töösektoris olev Veenus tähendab koostööd, seepärast, mida rohkem tööd sa kellegagi koos teed, olgu siis hea eesmärgi või omaenda väljavaadete parendamise nimel, seda edukam sa oled. Lisaks oled sa tiimis töötades õnnelikum, kuna see sobib sinu suhtlemisalti loomusega.

Parimad päevad tööintervjuuks või töiste läbirääkimiste pidamiseks on 14. ja 19. detsembri paiku, mil sul on piisavalt nutti otsade kokkutõmbamiseks. Sa ei pruugi nõus olla kõigega, mis töö juures vahetult enne jõule otsustatakse, selle põhjuseks võib olla viimasel minutil tööle kutsumine väljaspool sinu tööaega või siis on tegemist personalimuudatusega, mis puudutab kõiki töötajaid.

Anna oma parim, et olla inspireeriv ja luua jõulumeeleolu, kui vaja ja naudi pühadeaega täiel rinnal. Sul on piisavalt mahti, et lasta oma mõte rändama. Visualiseerimisest on kasu, kui juurdled, et kuhu siis eluga edasi.

30. detsembril liigub Veenus Amburisse ja sinu suhtesektorisse. See tähendab, et vana-aastaõhtu on ideaalne aeg olla mõnusalt koos oma armastatuga. Kõik suhted saavad Amburis olevast Veenusest kasu ja kosutust. Kõik uue aasta lubadused, mis on seotud kodu parendamise ja perekonna suurendamisega, on juba eos täitumisele määratud.



http://www.sallykirkman.com/monthly
 
vulistaja 26. november 2015, kl 13.02
tere gemka:) palun veevalaja oma ka! tänan:)
gemka 26. november 2015, kl 14.42
Veevalajad peavad kahjuks ise tõlkima. Mina tõlgin ainult oma tähtkuju.
 
Kaksik 27. november 2015, kl 21.51
Suured tänud. Ilusat Jōulukuud.
 
kaksikk 28. november 2015, kl 00.05
Aitäh, Gemka!
gemka 28. november 2015, kl 23.49
Kes tähele pani lingi järgi, siis tegemist pole Susan Milleri horoskoobiga, mida ma tavaliselt tõlgin, vaid Sally Kirkmani omaga. Miller jääb alati kuu alguses veidi hiljaks, aga Kirkman on alati juba eelmise kuu lõpus väljas, pealegi on tema horoskoobid samuti väga kiidetud, seepärast otsustasin ka selle ära tõlkida. Pärast, kui Miller ka tuleb, siis hea võrrelda, kes mida lubab ja kes rohkem täppi läheb.
 
ka kaksik 30. november 2015, kl 23.50
Ohh mis meeldiv jõulu-üllatus, aitäh! Ja palju rõõmu sulle ja su lähedastele!!!
 
juunikuu 01. detsember 2015, kl 20.35
Aitäh gemka :)
Tore, et oled meiega!
 
Mari 02. detsember 2015, kl 16.10
Suured tänud! :)
 
kaksik 03. detsember 2015, kl 09.42
Suur tänu gemka, et oled aega leidnud meile horoskoope postitada!
Soovide täitumist jõuluajal!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!