Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikute horoskoop detsember 2015 (pikk)
gemka 03. detsember 2015, kl 18.13
Detsembris tahad pigem teistega koostööd teha kui neid juhtida. Sinu partner, olgu siis eraelus või töises plaanis, on sinu tähelepanu keskpunktis. Sul ei ole asjade käigu üle täit kontrolli, kuna asju juhib su partner. Aga asjaolu, et sa ei pea ise iga väikese asja toimimise pärast muretsema, võib olla nauditav. Eriti, kui tegemist on armuasjadega. Töises plaanis võid nautida seda, et sul on võimalus õppida oma partnerilt häid valdkondlikke strateegia- ja läbirääkimisnippe.

Detsembri esimesed päevad on imelised. Sind valitsev Merkuur saab kuldse viipe Uraanilt. Sõbrad jumaldavad sind ja tõenäoliselt saad ühelt neist uudiseid, mis sind väga rõõmsaks teevad. Veel võid teada saada, et sul tuleb varsti üks pikem reis teha.

Järgmine magus päev on 8. detsember. Võid mõnelt sõbralt saada kutse peole. Kuna Uraan on Jääras (märgis, mis suurepäraselt sobib sinu omaga) ja sõbrasuhetes Päikesega Amburis, on ka su partner kutsutud. See võib olla samuti päevaks, mis ootamatult saadab sind kaugete silmapiiride poole või toob sulle õnne kellegi välismaalt pärit inimese läbi või kaasatakse sind projekti, mis on seotud vaimsuse või filosoofiaga.

Sel kuul on 2 keerulist päeva. Esimene ja kõige keerulisem on 10. detsember, mil plahvatusohtlik Marss ja etteaimamatu Uraan on üksteisega 180 kraadises vastuolus. See aspekt lõikab läbi su 5. (armastus, lapsed, looming, hobid) ja 11. maja (soovid, unistuste täitumine, sõbrad, suhtlemine) ning tähendab, et olukord, mis on pikemat aega kestnud, jõuab nüüd kriitilisse punkti. Sinu ja su hea sõbra või armsama vahel võib lahvatada muserdav lahkheli (nende puhul, kes on abielus või pikaajalises suhtes ei ole tegemist partneriga seotud tüliga, vaid sõbraga).

10. detsember on suure tõenäosusega väga ärritav päev, kus paljud inimesed tunnevad end murduvat. Väiksemgi kommentaar võib põhjustada suure sõnasõja ja sind võidakse jätta juurdlema selle üle, mis see küll oli, mida sa ütlesid, mis tekitas sellise reaktsiooni. Ära püüa sellele samamoodi vastata, kuna sa ei saavutaks midagi, ainult teeksid sõbrale/kallimale haiget, saaksid ise veel rohkem haiget ja tekitatud kahju oleks raske olematuks teha. Vihjeks: tegemist võib olla tüliga raha pärast, kuna samal ajal segab Pluuto sinu finantssektoris vett. See on üks neist kordadest, kus mida vähem räägid, seda parem. Pealegi, detsember pole rahateemadele keskenduv kuu nagunii, see on armastuse ja kaastunde kuu.

11. detsembri noorkuu annab avapaugu trendile, kus rõhuasetus on partnerlusel. Ja peab ütlema, et tegemist on väga kena seisuga. See noorkuu saab sõbraliku viipe Neptuunilt, mis asub hetkel sinu 10. majas (karjäär, staatus, püüdlused, edu, elukutse, tunnustatus, positsioon ühiskonnas), mis tähendab, et Neptuun seisab hea selle eest, et sinu loomingulist panust hinnatakse. Noorkuu annab märku ka sellest, et tunnustus ja edu, mida sel kuul pälvid, saabub paljuski tänu su partnerile.

Kaksikud on esindaja/vahendaja märk. Läbirääkimine, esitlemine - kõik sellised asjad kukuvad sul hiilgavalt välja. Kui oled manager, võid nüüd sõlmida lepingu uue artisti, kirjaniku või mõne teise loovisiku esindamiseks. Kui oled ise loovisik, leiad endale just nüüd hiilgava manageri, kes aitab imeliselt su karjääri edendada.

Ka Marss on 11. detsembri noorkuuga ideaalses seisus ja ühtlasi sinu 5. majas (kõik, mida väga armastad: looming, hobid, armuasjad, lapsed jne), mis rõhutab, kui hästi sinu uued ideed omaks võetakse. Sinu võime panustada originaalsete ideedega käsil olevasse või uude projekti on märkimisväärne. Lööd sellega kõikidel VIPidel jalad alt. Üllatad iseennastki, et kõik, mida imeliste tulemuste saavutamiseks vajad, on vaid natuke keskendumist.

Võid seda mõnusat kuuseisu kasutad mitte ainult õnne ja edu saavutamiseks karjäärivallas, vaid ka oma isiklikus elus. Sa oled tüüp, keda võiks kujutleda New Yorgi 5. Avenüül langeva lume taustal armsama käevangus jalutamas ja briljantsõrmust ostmas. Kuna 11. detsembrist alates on 2 nädala jooksul rõhuasetus inspiratsioonil, kestvatel sidemetel ja armastusel, siis on see taevalik aeg näiteks kihlumiseks. Neptuun on selle uue kuuga nii imetabases suhtes, et armutundeid on võimatu minema pühkida.

Kui su sünnipäev jääb vahemikku 5.-13. juunini, tunnetad selle kuuseisu energiat kõige tugevamalt. Sama kehtib, kui sul on Kaksikute tõusumärk 5-13 kraadi või sünnikaardil mõni planeet Kaksikutes, Kaaludes või Veevalajas 5-13 kraadi.

Kui oled seotud mõne loomingulise projektiga, siis 14. detsembril saab sind valitsev Merkuur särava käepigistuse Neptuunilt. Kasuta seda päeva. Tööta oma projekti kallal, mitte ära võta vaba päeva ega šoppa vmt. Sel päeval sajab ideid su pähe nagu küpseid ploome ja iga idee on täiuslik.

Teine ja viimane keeruline hetk on nädalavahetus 19.-20.12. See aeg ei sobi reisimiseks. Tegemist on kuu halvima ajaga, mil siirduda lennujaama või roolida maanteele. Merkuur on 90-kraadises sidemes (paisates teele takistusi ja raskusi) Uraaniga, muutes reisimise ennustamatuks ja närvesöövaks. Väldi sel nädalavahetusel reisimist kui vähegi võimalik. Kui oled sunnitud lendama, varu tunduvalt enam aega kui tavaliselt. Ilm võib alt vedada. Hoia oma arvutit hoolega. Aku võib ootamatult otsad anda. Soovitatav on kaasa võtta ka mõni raamat.

Kui sul tuleb rooli isuda, lase spetsialistil enne autole pilk peale visata. Enne sõitma hakkamist veendu, et sul on kaasas lumelabidas ja tross. Et rehvid on õiged ja klaasivedelik sobiv.

Ja nüüd tulevad head uudised! Kuu parimad päevad on 24. ja 25. detsember. Detsembris pole Merkuur kordagi retrograadne, mis on väga soodne ostude tegemiseks. Kuna ta läheb retrograadseks jaanuaris, on soovitatav kõik asjad detsembris korda ajada.

24. detsembril on Veenus imeliselt seotud Jupiteriga. Väike kodune pidu läheb enneolematult hästi korda. Soovitatav on nimelt kodus olla, kuna head õnne toov Jupiter on sinu kodusektoris. Võid saada kena kingi oma vanematelt või kelleltki, kellesse sa suhtud kui oma vanematesse. See kaunis tähtedeseis muudab selle ajahetke kauniks, olenemata sellest, mida tähistad või mis usku oled. Armastuse soojus ja kiindumus avavad sind ning õnn, mida tunned, kestab väga kaua, kui mitte igavesti.

Kaunis täiskuu langeb seekord täpselt 25. detsembrile ja taas on kohal ka aktiivne Neptuun. See täiskuus on 3 kraadi Vähi tähemärgis, andes mõista, et võid just nüüd tähistada suurt karjäärialast võitu, mis võtab kuju kas vahetult enne või pärast pühi ning kõik märgid näitavad, et sinu poole on tulemas väga suur hulk raha. Milline võidukas lõpp 2015. aastale!

Vana-aastaõhtu toob kuu Neitsisse, märki, mis valitseb sinu 4. maja (kodu, pere, kinnisvara, juured, kodune elu). Selle seisuga ühineb hea õnne ja vedamise planeet Jupiter. Kutsu sõbrad ja sugulased endale koju külla. Sellest saab pidu, millest räägitakse veel aastaid.


KOKKUVÕTE

Saturn, planeet, mis õpetab meid suurelt unistama ja tulevikuplaane tegema, on nüüd sinu abielumajas, kuhu ta saabus 17. septembril 2015. Võid detsembris kihluda või abielluda, eriti arvestades, et 11. detsembri noorkuu käitub nagu su haldjast ristiema ning aitab teil kokku saada. Mitte kõik noorkuud pole nii helded ja lahked, aga seekord on see nii, kuna üllatusteplaneet Uraan on heas positsioonis ja valmis sulle imelisi üllatusi tooma.

Kui oled juba abielus, on su partneril tõenäoliselt sinu jaoks plaane. Selliseid, mida sa poleks osanud unes ka näha ja mis sulle tohutult meeldivad. Veenus siseneb 30. detsembril sinu püsisuhete sektorisse, just õigel ajal, et aidata sul aastat armsama käte vahel lõpetada.

Kui romantika, kihlumine, pulmad või pidutsemine kindla kaaslasega pole käeulatuses, võib sinu osaks saada olulisele koostöö- või ärisuhtele aluse panemine. Uus partner võib sind viia väga kaugele, kuna see koostöö osutub ajale vastupidavaks. Kui kaks partnerit on mõlemad võrdselt samale eesmärgile pühendunud nagu sina ja su partner nüüd olete, pole teie kahe koostööst sündivale edule lõppu näha. PS. Sellise imelise partnerluse kogemiseks polegi vaja tingimata uut partnerit otsida. Ka olemasolev võib osutuda selleks, kes veel enne aasta lõppu seninägematu edu su pea kohale toob.

Heade andide ja õnne tooja Jupiter teeb nüüd harvaesineva ja erilise külaskäigu sinu kodusektorisse, mis annab mõista, et sõprade ja sugulaste võõrustamine oma kodus pakub sulle endale suurt rõõmu ja rahulolu. Marss külastab sinu meelelahutuse- ja romantiksektorit, nii et väikseimastki koosviibimisest, mida korraldada, võib saada tõeline hitt.

Päev, mille suhtes tasuks eriti ettevaatlik olla, on 10. detsember. Marss pommitab Uraani, inimesed reageerivad kiiresti ja vihaselt. Kui on roolis, sõida teadmisega, et iga väiksemgi ettevaatamatus mõne teise auto suhtes võib valla päästa maailmasõja. Sõida äärmiselt ettevaatlikult.

Selle kontrastiks on 24. detsember, mil Veenus ja Jupiter on imelises suhtes. Ideaalne päev sõprade ja sugulaste külla kutsumiseks. 31. detsembril liitub kuu Jupiteriga Neitsis. Mõlemad kuupäevad märgivad suurt edu peole, mille oma kodus korraldada otsustad.

Detsembrikuine täiskuu langeb jõulupühale, 25. detsembrile ning paneb särama sinu finantssektori. Mõni lahke sugulane võib teha sulle helde rahalise kingituse. Kui oled ise jõukas, võid teha helde rahalise kingituse armastatud lähedasele. Täiskuu toob kulminatsiooni elusündmustele 4 päeva jooksul. Võid ka kuu viimastel päevadel teha suure ostu. Raha tuleb sisse ja läheb välja (aga rohkem tuleb sisse!), nii et oled motiveeritud kuu lõpus kõik arved ära maksma, et alustada uut aastat puhta lehena.

Võid sel kuul kuulda beebiuudiseid, mis lisab veel rõõmu juurde. Lapseootele võid jääda ise või teeb seda mõni lähedane. Igal juhul on 2016. aastal palju põnevat, mida oodata.

Näib, et sul on plaane ka eluruumide parendamise osas. Kui nii, siis on Pluuto tänu Jupiterile ideaalses asendis, et aidata sul saada selleks vajaminevat stardikapitali. 2016. aastal on esmajoones just kodu ja pere need, mis sind õnnelikuks teevad. Need on järgmisel aastal ka sinu prioriteedid. Oled piisavalt aega kulutanud oma karjääri pärast pingutamisele, nüüd aitab universum sul teha vajaminevaid korrektiive ning keskenduda isiklikule elule.

Vaata, milline oleks kõige sobivam viis väärtustada oma kodu ja kaalu maakodu ostmist. 2016. aastal on kodu ja kinnisvaraga seonduv sinu kõige tulutoovamaks investeeringuks. Sinu kodu toob sulle kõige enam õnne. Perekondlik tugi sinu eesmärkide saavutamiseks on samuti ääretult tugev.

Tõlgitud lehelt: http://www.astrologyzone.com/forecasts...
 
Kaksik 03. detsember 2015, kl 21.20
Nii armas! Aitähhh.
 
veel 1 kaksik 05. detsember 2015, kl 19.47
aitäh minugi poolt. ja püsivust gemkale uuel aastal sama hooga jätkata (tõlkida horoskoopi meile siia ;) )
 
kaksikkk 12. detsember 2015, kl 00.59
Tervitused ja head detsembrit, Gemka!
 
Peeter 31. jaanuar 2016, kl 08.10
Gemkale- paluks ikka sinult jälle horoskoopi kaksikutele!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!