Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaljukitsega mõistus otsakorral
 
Tulevärk 23. november 2016, kl 13.01
Tutvus tema julgel pealehakkamisel ja järjepidavusel. Väga hea tundega vabad vestlused ja kokkusaamised. Viinud mind oma koju, maakoduga tutvuma, räägib pikematest plaanidest, mida koos võiks teha, viib romantilistele jalutuskäikudele mere äärde, pakub hoolitsevalt sooja teed ja näitab igati hoolivust...otsib ükskõik kust üles, kui teab, et liigun läheduses. Paar ööd ka koos veedetud. Kuna töötab vahelduva ja tiheda graafikuga eemal, (töö ka selline, et nõuab veel omakorda öiseid-päevaseid vahetusi, distsipliini) vahel paar nädalat ära ja selles vahemikus on põhimõtteliselt temapoolne suhtlus null. Kui jälle koju tuleb, võtab ühendust. No ma olen ka selle aja jooksul juba kergelt armunud, öelnud talle, et hakkab mulle vaikselt meeldima, aga hoian oma emotsioone ikka suht vaos. Jookseb juhe kokku kui aru ei saa, mida ta mõtleb ja sõnumitele ka vasta. Peale käia ei meeldi, tahamn, et suhtlus voolaks vabalt. Tulemärgina muidugi lähen põlema, otsustan, et aitab küll, ei meeldi selline mäng, tahan, et asjad selged oleks. Ja kui talle sellekohase sõnumi selgitusega saadan, et tänan meeldiva aja eest ja oli ilus teda tunda, aga jääb kuidagi rumal tunne, kui vastust ei tule, ja mulle ei meeldi end pealetükkivaks teha. Ja ma tõesti mõtlengi seda väga tõsiselt, et otsus käes. Ei taha end piinata. Siis tuleb kohe kiirelt vastus. Põhjenduseks tihe töö, mõtlemis- ja suhtlemisaja puudus ja vabandus. Ja et asi nii hull ei ole nagu ma mõtlen. Ja kuidas mul läheb? No ma ei saa aru....
Pole varem ühtki Kaljukat tundnud ka. Ongi sellised pikaldased ja omaette eemal olles, lülitavad välja või lihtsalt pole huvi järelikult?
 
Ei noh 23. november 2016, kl 13.18
Lugesin läbi ja otsustasin mitte reageerida, kuid miski ikka sundis mind vastama sellele lollusele, no mida on viga teil naistel. Laske inimesel elada ja elage ise kah. Kas tõesti on vaja kogu aeg ninnu nunnunu. Tahaks kohe raputada mõistusele sellised klammerdujad.

P.S. Kaljukitsega pole siin midagi pistmist vaid sinus on asi. Parem oleksid pidanud enda tähtkuju kirja panema ja laskma meil sind ennast lahata.
 
irv 23. november 2016, kl 14.29
autor on vist lõvi, need on sellised lollakad
 
Hehh 23. november 2016, kl 14.45
Ma ootaks ära mõne plaani realiseerumise. Kas niisama ajab sooja õhku suust välja või teeb midagi ka teoks. Pealegi, kas sa üldse tead, mida ta võõrsil teeb, kus ja kellega elab? Kasutage skype videokõnesid. Normaalne suhtlus peaks ikka nii käima, et leitakse aega suhelda ka siis kui on tööperiood. Soovitaks teha kindlaks, et ega ta mitmel rindel naistega pole. Siis oleks ju loogiline, et sinu jaoks aega pole ja kobistatakse e-mailile mõned vabandavad sõnad (et ikka rauda tules hoida).
 
Tulevärk 23. november 2016, kl 15.00
Hehh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma ootaks ära mõne plaani realiseerumise. Kas niis
> ama ajab sooja õhku suust välja või teeb midagi ka
> teoks. Pealegi, kas sa üldse tead, mida ta võõrsi
> l teeb, kus ja kellega elab? Kasutage skype videok
> õnesid. Normaalne suhtlus peaks ikka nii käima, et
> leitakse aega suhelda ka siis kui on tööperiood.
> Soovitaks teha kindlaks, et ega ta mitmel rindel n
> aistega pole. Siis oleks ju loogiline, et sinu jao
> ks aega pole ja kobistatakse e-mailile mõned vaban
> davad sõnad (et ikka rauda tules hoida).

Aitäh kaasa mõtlemast, üks mõistlik vastus ka. See võõrsil oleku teema on natuke keerulisem, ta on merel ja sealt ühenduse pidamine ongi veidi komplitseeritud, kuid tean, et samas mitte sugugi võimatu ja päeva jooksul ikka on võimalik endast nii mõnedki korrad märku anda kui tahtmist peaks jaguma. Segadusse ajabki see nii labiilne suhtlemisviis. Maal olles on huvi ja koosolles eriti pühendunud, aga nii kui jälle tööle läheb, kadunud nagu vits vette sõna otseses mõttes. Eelnevatele kommenteerijatele ütleks, et pole ma mingi ninnuänännu ega lollakas, ma olen kahe jalaga täiesti maa peal, aga ei lase endaga mingeid mänge mängida. Võin muidugi olla liialt kärsitu või paranoline, aga no kuidagi kahtlane tundub ja tahan võimalikult selgeks asja saada, et mitte osaleda mingis mängus. Töönarkoman on ta suur muidu, selle olen juba kindlaks teinud. Ise olen ka töönarkoman ja ei heitu ületundidest ega ka töövälistest kohustustest, kuid samas leian alati aega inimese jaoks, kes rohkem korda läheb, kui iga teine.
 
... 23. november 2016, kl 15.46
Ja ikkagi ei kirjuta teemaalgataja, mis tähemärk tema on. Minupoolne arvamus :Jäär.
 
Ei noh 23. november 2016, kl 15.52
... pea kinni, ma olen jäär ja nii ebakindel pole ma kunagi olnud, üritaks need tähemärgid välja jätta ja mõistlikult asjale läheneda. Kui inimene aru ei saa, et teine teeb tööl olles tööd ning ei saa igal võimalikul ajal helistada, kirjutada ja joonistada, siis on ikka midagi teemaalgataja mõtlemises valesti mitte mehel, kes merel on ja ehk tunneb, et nii on parem eemalveedetud aega üle elada, kui koguaeg kodu ei meenuta.
 
Tulevärk 23. november 2016, kl 16.25
Ebakindlaks teebki see, et kahe-kolme päeva jooksul on võimalik saata kindlasti paar sõna sellele, kelle tähelepanu sa ise oled püüdnud, ja kes sinu vastu ka huvi üles näitab. Olen väga kannatlik suuteline olema, aga kuskilt läheb piir kui vaikimine tundub arusaamatu. Helistamisest ja joonistamisest pole üldse juttu, jutt käib vaid sõnumiga vastamisest. Ja seda mitte mitu kordaa päevas vaid nt paari päeva tagant. Võib-olla on tõesti nii üleväsinud ja ületööst masenduses. Ei tea. Võib-olla ongi selline tüüp, et kui käeulatuses ei ole, pole mõtet ka sidet pidada. Ei tea, väga raske on aru saada, kui inimene ei räägi.
Ei noh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ... pea kinni, ma olen jäär ja nii ebakindel pole
> ma kunagi olnud, üritaks need tähemärgid välja jät
> ta ja mõistlikult asjale läheneda. Kui inimene aru
> ei saa, et teine teeb tööl olles tööd ning ei saa
> igal võimalikul ajal helistada, kirjutada ja joon
> istada, siis on ikka midagi teemaalgataja mõtlemis
> es valesti mitte mehel, kes merel on ja ehk tunneb
> , et nii on parem eemalveedetud aega üle elada, ku
> i koguaeg kodu ei meenuta.
 
Ei noh 23. november 2016, kl 16.35
Aga lase tal siis olla tööl ja ära saada talle sõnumeid kui ta merel on, siis pole ka probleemi, et ta ei vasta. Kas oleks siis parem kui ta ise sulle otse ütleb, et palun ära tüüta mind kui ma tööl olen, kui tagasi jõuan siis räägime ja oleme koos.
 
Tulevärk 23. november 2016, kl 16.47
No olengi juba nii otsustanud. Paar päeva mõnusat vaikust ja endal vähem tõmblemist. Näis, kui tagasi tuleb, mis seis on. Aga üldiselt tundub selline enesessetõmbunud loomus minu jaoks veidi liiga keeruline ja raske. Mulle meeldib kaaslane, kellega ikka aegajalt vastastikku mõne rõõmustava sõnumiga märgatavaks saab teha ja sellega natuke päikest halli päeva tuua. Aga sealt vist midagi sellist loota ei ole :) Kuna meie tutvus veel üsna lühike ja tagasihoidlik tundma õppimine toimunud, siis ei hakka liialt üle mõtlema.

Ei noh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Aga lase tal siis olla tööl ja ära saada talle sõn
> umeid kui ta merel on, siis pole ka probleemi, et
> ta ei vasta. Kas oleks siis parem kui ta ise sulle
> otse ütleb, et palun ära tüüta mind kui ma tööl o
> len, kui tagasi jõuan siis räägime ja oleme koos.
 
Ei noh 23. november 2016, kl 16.50
"Ei tea, väga raske on aru saada, kui inimene ei räägi".

Küsiks selle peale vastu, et kas oled otse küsinud. Keegi meist ei oska teise mõtteid lugeda. See, mis sinule muret tekitab, ei pruugi temale üldse pähegi tulla.
 
Ei noh 23. november 2016, kl 16.57
Sina tunned teda paremini aga tundub, et ta pole lihtsalt selline tüüp, kes rõõmustavaid sõnumeid saadab. Kui aga see on sinu jaoks oluline ja tähtis siis on aeg ehk mõelda, kas on mõtet tema ja sinu enda aega raisata.
 
Tulevärk 23. november 2016, kl 17.19
Jah, olen üsna otsekohene ja avameelne, aga mitte pealetükkiv ja nõudlik. Olen küsinud, et kas ta üldse näeb mõtet suhelda ja tahab või segavad minu sõnumid teda, et ma siis parema meelega ei tüüta. Siis tuleb vastus - et muidugi tahab ta veel suhelda, miks ei peaks tahtma. Ja jälle, et nii hull ka asi ei ole. Lihtsalt ma ei ole oma elu jooksul (30+) veel nii aktiiv-passiivse natuuri otsa sattunud, kes näeb hoolega vaeva, et kokku saada ja siis on unustatud muusika. No ma ei oska nii. Ja selles ma tahangi selgusele jõuda, kas on mõtet väga sügavaks tundeid lasta, sest tunnen, et kergelt hakkab pind võnkuma ja ühepoolselt tunda ka ei taha :). Ma ei oska nii vaoshoitud võrgutamisega toime tulla vist. ja ega ma arvagi, et nüüd teie abiga palju targemaks saan, aga saan end vähemalt tühjaks valada ja natuke nõu. Äkki need Kaljukitsed ongi sellised külmad ja tundetud tüübid? :)
Ei noh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sina tunned teda paremini aga tundub, et ta pole l
> ihtsalt selline tüüp, kes rõõmustavaid sõnumeid sa
> adab. Kui aga see on sinu jaoks oluline ja tähtis
> siis on aeg ehk mõelda, kas on mõtet tema ja sinu
> enda aega raisata.
 
Kaljukits naine 23. november 2016, kl 17.21
Nii palju, kui minul Jäära tähemärgist inimestega kogemusi on (nii meeste kui naistega), siis ega need kaks tähemärki väga ei sobi. Mina jälle ei saa aru Jäära kohati lausa tuimast olekust ja karmist pealispinnast. Mulle meeldivad üldiselt siiramad ja südamlikumad inimesed, aga vb teil kahel läheb õnneks. Kaljukitse käitumise kohta ütlen, et üldjuhul, mida ta ütleb, seda ka mõtleb, nii et kui ta tõesti ei vasta nii kiiresti kui Sina tahad, aga samas koos olles räägib, et oled talle oluline ja näitab seda ka välja, siis nii on. Eks muidugi on see Sinu otsus, kas teda usaldad ja usud.
 
eelmine Kaljukits naine veel 23. november 2016, kl 17.22
Kaljukits kohe kindlasti külm ja tundetu pole, pigem on hoopis Jäärad ise need, tundetud ja vähese emapaatiavõimega inimesed, ei tea ise ka mida ja keda nad tahavad :)
 
Ei noh 23. november 2016, kl 17.36
oleks elu ikka nii lihtne, et saab inimesi määratleda ainult tema tähemärgi järgi, ilma tundma õppimata. Minu arust on selline suhtumine väga lühinägelik ja lausa rumal. Aga igaüks ikka enda mätta ostast läheneb asjadele.

Ma ei saa täpselt pihta enam mida sa temalt ootad, kui ta ära on merel ja ühendust ei võta kuna teeb tööd ja tagasi maal olles on sinuga ning kõik on hästi siis milles tegelikult probleem on? Kas tõesti pelgalt mõni sõnum on nii oluline, et hakatakse tonit otsima sealt kus seda pole.
 
Tulevärk 23. november 2016, kl 18.03
Ma pole Jããr. Ja tundelisus ja empaatiavôime on kindlasti omadused, mis minust minu teevad. Ma hindan seda ka teiste juures. Ise lihtsalt avan end kiiremini ja siiralt nii nagu tunnen ja hirm on seetóttu pigem sattuda kûlma ja tundetu partneri otsa. Meil ei ole veel nii palju koosoldud hetki, et teda pôhjalikult iseloomustada saaksin, aga mingi mústiline sûgavus ja võluv kindlustunne nãib temas peidus olevat. Ta kindlasti ei olegi eriti avatud tüüp, mis puudutab sisemust. Muidu suhtleb vabalt erinevatel teemadel ja ûtleb, et talle meeldib minu rôômus ja optimistlik hoiak ja see muudab teda ka rôômsamaks :) äkki on lihtsalt stressis...
 
kaljukits 23. november 2016, kl 19.27
Sa oled lihtsalt tüütu, nii kuradi tüütu. Sinuga võib suhelda 5 minutit ja siis tõmbaks esimesel võimalusel uttu.

Kas sa päriselt ka niimoodi lahkad ja uurid ja analüüsid ja aru pärid? no pers.se küll.
 
Tulevärk 23. november 2016, kl 19.48
No sinuga oleks ônneks asi lihtne. Juba sinu sônavara pôhjal vôin öelda, et sulle ei annaks ma võimalust isegi 5 minutit oma aega raisata ☺ Õnneks on sulle vastandina vãga sûmpaatseid isendeid. Ja see, mida avaldada ja arutada foorumis ja kuidas reaalsuses silmast-silma suhelda, on ikka iga mõistusega inimese jaoks kaks täiesti erinevat žanri. Mõnusat uduseiklust ja loodan, et kohtud seal vãhemalt mône siilikesega
 
appikene 23. november 2016, kl 21.43
miks sa siis avad ennast ebakindlale arusaamatule mehele ja lased isegi voodisse. mingi naiivik ja masohhist? kui vana sa oled?
 
hakake korralikeks 23. november 2016, kl 22.23
Valimatu meeste magatamine on üksikemade tekkimise põhjus.
 
Kaljukits naine ei noh-ile 24. november 2016, kl 03.26
Küsiti konkreetselt Kaljukitsede olemuse kohta, ma vastasin ja samuti ütlesin, et minu kogemus Jääradega on, et ma ei sobi nendega. Kes sobib, andku minna!
 
Ei noh 24. november 2016, kl 12.50
Kaljukits naine ei noh-ile - aga, KES küsis millised on sinu kogemused jääraga???
 
Säde 24. november 2016, kl 14.05
Teemaalgataja, räägiksid nagu minu kogemusest. Kus kandis see kk mees elab ja millises vanuses on?
 
to Ei noh 24. november 2016, kl 15.37
Ma pole sinuga rääkinud ega sulle vastanud, ei tea, et siin anonüümses foorumis oleks keelatud ükskõik kellel vastata!!!
 
Ei noh 24. november 2016, kl 16.49
Kaljukits naine ei noh-ile Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Küsiti konkreetselt Kaljukitsede olemuse kohta, ma
> vastasin ja samuti ütlesin, et minu kogemus Jäära
> dega on, et ma ei sobi nendega. Kes sobib, andku m
> inna!

No mis see siis on? Jäta mind siis oma dialoogist välja palun kui sul mulle midagi öelda pole.
 
Tulevärk 24. november 2016, kl 16.51
Lääne-Virumaa ja vanus 27 ☺
Säde Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Teemaalgataja, räägiksid nagu minu kogemusest. Kus
> kandis see kk mees elab ja millises vanuses on?
 
Tulevärk 24. november 2016, kl 16.55
Ei noh ja Kaljukits naine - rahu, rahu, naised, ârge riidu minge tãhemãrkide pârast ☺. Ma olen tãiesti kindel, et tegelikult olete te môlemad vâga meeldivad ja isegi meeldiksite pãriselus teineteisele
 
Tulevärk 24. november 2016, kl 17.06
Sinust jooksis vist teema natuke mööda?? Valimatusest on asi kaugel ja ûksikemadusest selles kontekstis veel enam. Ja siinkohal tôusen põhimôtte pârast ûksikemade kaitseks - enamikel pole see vaba valik ja pôhjused vôivad peituda mârksa sûgavamates pôhjustes kui mónel ônnetul mótlematu (kaitsevahenditeta) úheöö suhte tagajârgedes... nende eest rââkima ei hakka. Aga imetlen ûksikemasid, kes teevad otsuse kasvatada last vôi lapsi oma jóududega laste heaolu silmas pidades. See nõuab julgust, kannatlikkust, tarkust ja vastupidavust.
PS! Ise pole ûksikema, kuid ei hãbeneks kindlasti, kui olema peaks. Saaks vâga hásti hakkama. Tagades lapsele/lastele nii majandusliku,vaimse kui emotsionaalse kindlustunde.

hakake korralikeks Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Valimatu meeste magatamine on üksikemade tekkimise
> põhjus.
 
Ei noh 24. november 2016, kl 17.15
Kahtlen selles sügavalt, sest olenemata tähtkujust ei suuda Kaljukits naine lugeda ning teemast aru saada, vaid lendab kohale ja kukub lahmima oma enda kogemustest ilma, et keegi oleks üldse jäära ja kaljukitse omavahelisest sobivusest juttu teinud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!