Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kes on tunda saanud kaljukitsest mehe armastust
 
täpsu 12. august 2002, kl 16.36
palun kommenteerige. tooge välja nii plussid kui miinused.
 
Ritta 12. august 2002, kl 16.37
Mu sõbrantsil on kaljukits. Oi oi oi kui hea ja praktiline mees.
 
jah 12. august 2002, kl 16.38
sain tunda, aga see mees ei tunnistanud mulle enne oma armastust, kui ma tundetuse pärast maha jätsin...siis tunnistati ka seda nii mokaotsast...
 
elevant 12. august 2002, kl 17.42
väga suur egoist. lapsik, isekas, armukade. naiselt eeldab jäägitut andumist, hoolitse, nagu lapse eest. ônneks lôbustab lapse kombel ka oma naljadega. kui midagi tahab ja vajab, on ôrnus ja hellus ise. kui parasjagu midagi ei vaja, siis on tôrjuv ka teiste vajaduste suhtes. väga seltskondlik, aga sôbrad on alati tähtsamad kui pere.

ahjaa, seksuaalselt hirmus pealetükkiv, "ei"-ga naljalt ei lepi :)
 
täpsu to elevant 12. august 2002, kl 18.37
aga kus siis plussid jäid? kas neid ei olegi? miinused tunduvad küll väga õiged olema, vähemalt minu kogemus kinnitab seda samuti. ja äkki kommenteerid (kui oskad) tema truudust/truudusetust ka natuke. ja elevant, palju tänu juba ette.
 
hmm.. 12. august 2002, kl 19.07
mul kaljukitsest mees. Hea süda, suurepärane suhtleja. Kogu aeg räägib, kui palju ta mind armastab. Häid külgi on tõepoolest palju. Kuldsete kätega jne. Samas, on petnud. Tunnistas. Hiljem pole küsinud, sest enam ei huvita, kas petab või mitte. Niikuinii on usaldus läinud. Minu jaoks pole vahet, kas 1 või 100 korda petta. Aga ta tõesti väga hoiab mind. Väga lahke (vahel liiga lahke, sõbrad kipuvad ära kasutama). Lai tutvusringkond. Seks on hea. Tahab lapsi (mina veel mitte). Elevandil on õigus selle koha pealt, et hoolitse nagu lapse eest. Tahab pai saada, meeldib, kui tema eest hoolitsetakse. Tubli on muidu ka. Süüa teeme ja koristame ikka üheskoos. Hea mees.
 
hmm.. 12. august 2002, kl 19.09
uuh, meelest läks ära. Alkohol on oht. Kipub liialdama, eriti kui mind pole silmapiiril. Kodus on muidugi kaine. Ja raha kaob tema käes põhjatusse auku, nii et mina majandan, tema annab palga minu kätte, et midagigi päästa annaks...
 
täpsu to hmm.. 12. august 2002, kl 19.46
kui saladus pole, siis kes sa ise tähtkujult oled? ja veel: mida sa peaksid tegema/tegemata jätma, et ta sinuga suhte lõpetaks (kui üldse lõpetaks)?
 
üxsnaine 12. august 2002, kl 23.27
Kui sa tahad tast lahti saada, siis tasub sul teda ainult korra petta ja teie suhe on läbi. Teoreetiliselt nii annab mõista minu mees-kaljukits, aga praktikas ei oska öelda:)
 
elevant to täpsu 13. august 2002, kl 11.59
positiivseteks poolteks ongi huumorimeel (ka sihuke mustemat vôitu), hellus (mis siis, et tingimustega), seltskondlikkus, suhtlemisoskused, seksuaalne energia....üldjoontes samad asjad, mis eelpool juba mainiti. nagu ikka elus, kôik positiivsed asjad on olemas, aga väikeste mööndustega.

truudusega on minu arust nii, et kui hoiab, siis hoiab kangesti, kui petab, petab julmalt. ja tema arust on nii, et mis lubatud jupiterile, pole lubatud härjale, seega kui sina peaksid nt ülearu flirtima sattuma, siis seda heidetakse sulle veel kaua ette ja mossitatakse vägevalt (mis omamoodi on ju ka armas :)).

aga armukadedusstseene pole môtet teha, mees vaikib kui haud ja ajab kôik tagasi, kui sul just talle kindlaid asitôendeid näidata pole.
 
täpsu to elevant 13. august 2002, kl 12.19
ja mis tähtkujust sa ise oled? ise olen neitsi ja ka truudusega ei hiilga just (neelab alla küll, aga tänitab küll visalt, mulle teeb see ainult nalja; kuna tean ka tema truudusetust, mis avaldub vägevalt siis kui kooselus mõõnaperiood, siis pillumegi ping-pongi üksteise väravasse kordamööda). suht perspektiivitu suhe, aga tõmme on nii vägev, et mitmeid kordi juba lahku ja kokku kolinud. mulle ei meeldi ka see kaljukitse juures, et elukorralduses surub peale oma mudelt ja eriti aldis kompromissideks ei ole. seepärast need mõõnad meil tekivad, muidu oleks kõik väga fain. tuleb tuttav või oponeerid?
 
hmm.. 13. august 2002, kl 13.30
mina olen skorpion. Pole teda kordagi petnud. Sest minu arvates on samaga vastamine kõige madalam, eriti, kui see tähendab litsistumist. Samas, kui õige inimene teele juhtub, võib kõike ette tulla...

Et ta minuga suhte lõpetaks......ei kujutagi ette, et tema seda sooviks. Kui petaksin, siis saaks tema käe läbi surma pigem see, kellega petsin. Ja andestaks, ma arvan (mulle). Kuigi, eks see oleks raske, sest olen siiani ainult tema oma olnud. Arvan, et suhe lõpeb siis, kui mina lõpetan. Samas, ega tulevikku ennustada ka nüüd ei oska...

Seda ma ei jõudnud veel mainida, et ta on ka sõbrana hästi lahe. Kui ka läheme kunagi lahku, siis ma tõepoolest tahaksin temaga sõpradeks jääda (kuigi see "aga jääme ikka sõpradeks" võib esialgu tobedasti kõlada. Aga ma mõtlen seda tõsiselt).
 
hmm.. 13. august 2002, kl 13.31
mina olen skorpion. Pole teda kordagi petnud. Sest minu arvates on samaga vastamine kõige madalam, eriti, kui see tähendab litsistumist. Samas, kui õige inimene teele juhtub, võib kõike ette tulla...

Et ta minuga suhte lõpetaks......ei kujutagi ette, et tema seda sooviks. Kui petaksin, siis saaks tema käe läbi surma pigem see, kellega petsin. Ja andestaks, ma arvan (mulle). Kuigi, eks see oleks raske, sest olen siiani ainult tema oma olnud. Arvan, et suhe lõpeb siis, kui mina lõpetan. Samas, ega tulevikku ennustada ka nüüd ei oska...

Seda ma ei jõudnud veel mainida, et ta on ka sõbrana hästi lahe. Kui ka läheme kunagi lahku, siis ma tõepoolest tahaksin temaga sõpradeks jääda (kuigi see "aga jääme ikka sõpradeks" võib esialgu tobedasti kõlada. Aga ma mõtlen seda tõsiselt).
 
hmm.. 13. august 2002, kl 13.31
sry, aga arvuti jamas midagi...
 
täpsu to hmm.. 13. august 2002, kl 15.03
lahe oled:)))
ja muidugi tänud vastuse eest.
 
elevant to täpsu 13. august 2002, kl 15.04
skorpion olen. suhte alguses olin väga-väga truu, probleemide tekkides muidugi hakkas pilk vilama. lihtsalt vastutegemise rôômust ei teinud midagi, pigem ikka tunnete ajel. aga alati naasesin... rappa ajas asja hoopis miski muu.

jah, tômme oli meilgi (oleme 1,5 a lahus juba) kuratlik. nt mäletan juhtu, kus mees hüppas öösel kell 2 autosse, et kell 5 teises eesti otsas mu uksele kloppida... ütleks nii, et kaljukitse mees on ainult väliselt külm, sisemiselt kirge ja pôlemist küllaga.

elustiili pealesurumisest...tema elas kogu aeg oma elu ja kui mulle sealjuures midagi ei meeldinud, siis oli see mu enda probleem. ta ei väljendanud seda küll kunagi jôhkralt ega öelnud midagi halvasti, ta lihtsalt tegi, nagu vajalikuks pidas. ja see on siiani ta meelest täiesti iseenesestmôistetav.

kokkuvôttes on vist tôesti parem olla kaljukitse sôber kui armuke :)
 
täpsu to elevant 13. august 2002, kl 16.02
näed siis, hmm.. ka siin skorpion. ise pole täheldanudki skorpioneid kaljukitse kaaslastena.

muide, selle elustiili pealesurumise all mõtlesingi seda mis sa kirjutasid, kohe täpipealt. ehk siis kui oleks tahtnud ilma probleemideta, siis oleks pidanud temaga ühte sammu astuma, aga ma ka ikka kange natuke ja alati see ei õnnestunud. nüüd oleme lahus, aga ikkagi sõbrad ja veel suured sõbrad.

ja muide, mis suhte lõpetamisesse puutub, siis nagu ka hmm.. ütles, ei kujuta ka mina ette, et nad ise seda teeksid. ikka teised peavad selle tema eest otsustma. oled sina ka selle väitega nõus? nemad võivad kõrvalt vaadata, aga kui laekuvad, siis lükkavad kõik su kõhklused-kahklused ümber.

ja mis sa elevant arvad, kuidas kaljukits sobib sõnnitariga?
 
elevant to täpsu 14. august 2002, kl 11.47
üldiselt nôus jah. nad on nôus pikka aega "kummi venitama" parema meelega kui normaalset lôppu tegema. minu oma räägib siiani, et peaksime tegelikult ikka koos olema, kuigi olen veendunud, et oma südames ta mind ei armasta juba ammu enam.

see on talle ka veel tähtis, et mitte kunagi alla anda, kaotada. punnib kasvôi läbi nôelasilma, et mitte aga ebaônestumist tunnistada. sellest vist ka suutmatus suhet lôpetada.

näedsiis, kui hästi peale 6-aastast kooselu inimest tunda vôib :)

sônnitariga peaks minu arust paremini sobima kui skorpioniga näiteks, sest môlemad ju maamärgid ja sihukesed visad ja kangekaelsed. ehkki isiklik kogemus sellest vallast muidugi puudub.
 
täpsu to elevant 14. august 2002, kl 12.51
veel sulle üks küsimus, oled ju ikkagi 6 aastat kaljukitsega elanud. endal vastu panna kolmeaastane kogemus.
mis sa arvad, kas nad "soojendatud suppi" ka söövad? kui sa näiteks tahaksid, kas su ex võtaks sind tagasi (kui näituseks sina tahad)? ja kui tähtis on neile see, et sul (ja tal ka)on vahepeal (ehk siis praegu) lühikest aega keegi teine olnud?
küsin seepärast, et tunnen siiani tema suhtes meeletut tõmmet ja ei suuda nädalatki mööda saata, et talle ei helistaks. ise ta mulle ei helista, aga kunagi ei ütle ka, et nt. kiire ja ei saa rääkida; räägib alati pikalt ja saame kokku ka kui ma ettepaneku teen. on see tema poolt ainult mäng, et vaadata, kaugele asi areneb. tegelikult tegin ju mina suhtele lõpu (leidsin uue sõbra), kuigi teadsin, et tema pettis mind enne juba. a ikkagi rõhutab ta, et poleks minust seda uskunud....enda kõrvalhüpped lükkab kõik tagasi (üht-teist on nüüd alles ju välja tulnud). oeh, ei tea kohe, mis teha. mõistus räägib üht ja süda teist...igatsen ta järele meeletult.
 
elevant 14. august 2002, kl 16.47
minu kogemuse pôhjal on "soojendatud supp" neile väga meelt mööda. ütlesin ju, et kuigi oleme juba pikka aega lahus ja mul on püsivalt teine suhe (millega üpris rahul olen), tahaks ta siiani, et me jälle koos oleksime. tean, et eelmise elukaaslasega oli tal sama lugu, kahetses veel pikalt taga, ehkki see naine polnud minu arusaamise järele tema vastu kuigi hea.

eks need teised jäta ikka okka südamesse. aga ma ei usu, et see mingiks eriliseks takistuseks oleks. kui igatsed, soovitan ika proovida, ega muidu ju ei tea, kuidas on. aga roosamannalisi lubadusi ma liiga palju ei usuks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!