Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
naine-kaksik
 
Estella 12. august 2002, kl 17.08
lugesin ennist kaksikute mehe kohta.väga üksmeelne kriitika ja pean tunnistama et tõepõhi all,headest külgedest ju ei räägita.

Aga kuidas lood Kaksikute -naisega? (ise olen) Mulle teinekord ikka tundub et naine kaksik on veidi kergem juhus....
 
kogemus 12. august 2002, kl 17.14
ka naissoost kaksikut iseloomustab tohutu püsimatus-nii ei suuda ta eriti ühele asjale pühenduda,vaimustub liiga kergesti uuest ja tuttavad kaksikutest naised räägivad peaegu iga nädal,et armunud kellessegi uude jälle.
 
vastus 12. august 2002, kl 17.33
tundelised ja elavad kõike hirmsasti läbi, mis puutub meestesse ja teatraalsed...
 
jänku 12. august 2002, kl 17.45
kahepalgelised, mis parata. täna räägib üht juttu, homme vaatab suurte silmadega otsa ja ütleb, et pole kunagi midagi sellist öelnud..
ei saa läbi sellistega.
 
e. 12. august 2002, kl 19.13
kaksik-naine on valelik,vähemalt need,kellega olen kokku puutunud.Manipuleerivad kõigiga,on intrigandid.Ei meeldi sellised.Loodame,et sina oled erand.
 
Estella 12. august 2002, kl 19.26
...mulle meeldib küll natuke manipuleerida,naiselikke võlusid ja kavalust kasutades natuke `mõtte mänge `teiste peal katsetada:)
 
Lucy 13. august 2002, kl 13.45
Elurõõmsad, püsimatud, kohusetunne neil peaaegu puudub, ei pea sõna, truudusetud, manipuleerijad ja hoidku jumal selle eest, kui 100 gr peaks saama, siis muutuvad agressiivseks ja armukadedaks.
 
mariet-kaksik 14. august 2002, kl 15.14
mina olen küll oma kaksiku-märgiga ülimalt rahul! ja parimad sõbrannad-sõbrad on samuti kaksikud, me lihtsalt mõistame üksteist lennult.. ja kaksikud on väga truud when it comes to real love. flirtimine, võluv naeratamine ja paljude sõprade omamine ei tähenda ju veel truudusetust, onju? :-)
ps. kaksikud on ausad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!