Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
veevalaja N ja skorpion M
 
hmm 13. august 2002, kl 14.55
Ma siis küsiks kah et kuidas veevalaja naine ja skorpion mees sobivad, mul siin üks väga armas skorpion sihikul, et kas on ültse lootust, kuigi meie praegune suhe on peaaegu ideaalane.
 
no nii 13. august 2002, kl 15.04
Suhte pikukkuseks pakuks ühe nädala.
 
elevant 13. august 2002, kl 15.06
skorpion mees on üks hullemaid mu arust. ehkki hirmus seksikas ;)
 
hmm 13. august 2002, kl 15.06
noh siis oleme igasugu reegleid eiranud, oleme nüüd juba 3 kuud ilusti läbisaanud....
 
Li 13. august 2002, kl 15.17
Oh mul sama seis ise veevalaja ja mees skorpion. Meil saab kohe 2 aastat kooselu täis. Paremat meest annab otsida. Mul oli ikka ennem igasuguseid, olin ikka tõeliselt valiv. Algul ta ei meeldinudki mulle, kuid nüüd ei taha teisi mehi nähagi. Mees on mul mega tähelepanelik ja hoolitsev. Hästi rahulik võõrastega, aga minuga elab ennast välja (heas mõttes muidugi).
Olen muidugi näinud ka skorpioni, kes pani sõna otseses mõttes igasuguseid, ilma et ta oma naine teadnud oleks. Oma naisele oli megahea. Tema enda kommentaar asjale oli, et vahel mees lihtsalt peab põrsast panema. Mina temast aru ei saanud. Nii et siit moraal, skorpionid on ikka väga erinevad.
 
h. 13. august 2002, kl 16.55
ma ka veevalaja ja M on skorpion. koos pea 2a. - ei kavatse lahku minna- siiamaani on põnev ja ta on väga arvestav ka.
täiesti võrdne vastane veevalajele-kes teeb seda mida ise tahab.
peab kõll suhe vastu kui mõlemad on nõus järeleandma natuke jne.
 
V V 14. august 2002, kl 09.41
Kuidas võtta...Olen oma elus olnud seotud kahe Skorpioniga, kelle sünniaeg langeb kokku.Aga nii välimuselt kui iseloomult absoluutselt erinevad.Siiski kolm ühist joont - seksikad,väga hoolivad ja kirglikud.Ühega neist olen koos olnud pea kuusteist aastat ja on tunne, et nii jääb see elu lõpuni...Aga huvipakkuvamad mehed on olnud veel Amburid ja Jäärad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!