Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
jäärmees
 
Rosin 14. august 2002, kl 15.34
Ma ei saa ühe jäärmehega kuidagi hakkama. selline tunne tuleb, et ta ongi loodud ainult haiget tegema. aga ära löpetada ka ei suuda
 
Briccel 14. august 2002, kl 16.24
Kuidas ta Sulle haiget teeb? On ta vastutustundetu? Kompromisse mittearmastav?
 
Kala 14. august 2002, kl 16.25
nad ongi sellised, võta või jäta tüüpi inimesed. Tegelikult nad halba ei taha, lihtsalt teised nende kõrval on liiga nõrganärvilised.
 
kass 14. august 2002, kl 19.02
kui viitsid, siis loe altpoolt teemat "jäärmees ja neitsinaine"-minu püsti pandud. jäärmehega kooselu 10 aastat-ainus kirjeldus-paradiis ja põrgu. haiget oskab kohe kindlasti teha, aga pole ka paremat lohutajat:) ilmselt on vaja nende kõrvale väga tugevat natuuri, kes selle kõik üle elab, mõistuse juurde jäädes. kusjuures: armas jumal on mulle ka jäärast pojakese kinkinud:)
 
pipi 15. august 2002, kl 09.14
no teate. ei olene see tähtkujust ainult kas kooselu on taevas või põrgu võik kõik koos. oleneb ikka kahe inimese minevikukogemustest, lapsepõlvest, ellusuhtumisest, probleemide lahendamise oskusest jne jne
 
Mia 15. august 2002, kl 09.46
Haiget teha ta oskab, selle peale võid mürki võtta! Aga mis tal sest, peaasi, et temal hea oleks! Talle ei mahu iialgi pähe, et tema midagi valesti teinud oleks, sellise ego puhul ei tee sa talle seda iialgi selgeks. Nii et head kannatamist!
 
coco 15. august 2002, kl 11.17
on ju öeldud ka et jäärad on sodiaagimärkide beebid ning tõepoolest on nad vahel nagu väikesed lapsed,seda ka täiskasvanud mehed.
 
pipi 15. august 2002, kl 11.35
no teate. täpselt sama võin ma öelda oma kaksikutest mehe kohta.
 
krissu 15. august 2002, kl 11.45
mehed ongi tihtipeale nagu väikesed lapsed
ja see ei sõltu tõesti enam tähtkujust, paraku
 
jääramehe naine 15. august 2002, kl 11.54
Võta teda sellisena nagu ta on. Muud võimalust pole.
Kui ära lõpetada ei suuda, ju tas siis midagi head ikka ka on.
 
jäära kaasa 15. august 2002, kl 12.04
eks nad jah natsa egoistlikumad ole aga, kes meist ei oleks???
samas minu arust ei pea paika väide, et jäärad mehed teevad haiget ja ise ültse ei põe sellepärast.
Põevad ja kuidas veel, ainukene jama on selles, et neil on iseendalegi raske seda tunnistada, hoopiski veel siis kellekile teisele.
Ja suuri vabandussõnu ka ei maksa oodata......kui nad tunnevad, et on teisele liiga teinud siis hoopis annavad oma kahetsust(vabandused)edasi kehaliselt(kallistavad jne.)
 
Maiasmokk 15. august 2002, kl 12.34
Minu jäärast mees on küll väga hoolitsev. Oleme koos olnud viis aastat ja selle aja jooksul oleme riidu läinud ainult paar korda. Kakeldes lööb välja tema jäärapäisus ja "mina pole milleski süüdi" mentaliteet, kuid muidu olen temaga väga rahul. Minu meelest on neitsi mehed palju hullemad!
 
vähikene 15. august 2002, kl 14.16
mühaklikud, äärmiselt egoistlikud, kunagi süüdi ei tunnista ennast, eneseimetlejad, peavad end ülitargaks absoluutselt igal alal, kategoorilised ("nii on ja kõik"). ühesõnaga rasked inimesed.
 
Briccel 15. august 2002, kl 15.27
Seesamune et - põikpea, kergeltärrituv, egoistlik ja... kõige targem, suurem ja ilusam - minu kommentaar Jäärast meeste kohta.
Tolle tüübi lugupidamist ära teenida pole kerge aga tulem on seda väärt :)

ise suvatsen küll Skorpion olla seega iseloomu (enda?) parandus-kasvatustööks jagub. Edu teile kõigile
 
alanna 16. august 2002, kl 16.24
uhhh, minu suurimad armumised on olnud jääradest meestesse. praegu olen õnnelik veevalaja kaaslane. ise kaksik.
 
hexx 21. august 2002, kl 11.33
Sama siin. Aga ülipüsimatu ja ebastabiilne (egoistlik?:)) kaksik
nagu ma olen, vajan pikemaks suhteks siiski kedagi stabiilset ja tugevat, kes mind aegajalt tagasi hoiab ja pilvedest alla tõmbab, kui ära eksima hakkan ;) viimased kuus aastat on selleks olnud kalad ja tundub, et tegemist on ainuvõimaliku minulesobiva isendiga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!