Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Lõvi-meestest
 
kitseke 15. august 2002, kl 13.26
Olen ise Kaljukits ja mul on Lõvi-mees. On siin keegi Lõvi-mees, kes oskaks öelda, kuidas temaga paremini toime tulla? Armastus muidu on meil suur nagu maakera, aga vahest läheme raginaga kokku, kui minul saabub tüdimus kõik kodused asjad enda peal hoida ja kogu meie pere elu ainult tema töö ja hobide ümber keerleb. Meie lastega tegelema on ta ka laisk ja võtab seda kui tüütut kohustust.
 
arvamus 15. august 2002, kl 17.08
mul ka Lõvist kaaslasega tähelepanek,et ta on väga mugav,eelistab ebamugavamad/tema jaoks igavamad asjad teiste teha jätta või lükkab edasi.Tahab enda vajadusi,huvisid,hobisid esikohale panna.
 
javeel 15. august 2002, kl 19.51
ja veel - sina issanda vits, kui armukade!!!
 
kitseke 16. august 2002, kl 09.38
kuidas te siis sellega toime tulete, kui on vaja tõesti midagi kodus ära teha või närv üksitegemisest üles ütleb?
 
Lucy 16. august 2002, kl 10.32
Ise ka kaljukits ja mees on lõvi.
Minu arvates on lõvimees just hoolitsev ja tähelepanelik. Meil mõlematel on vabad käed oma hobidega tegelemiseks, kodused toimetused teeme koos, samuti tegeleb ta oma 2 lapsega eelmisest abielust.
Miinuseks on.....see, et temaga ei saa laua- ja seltskonnamänge mängida- kaotada talle ei meeldi. Seda olen täheldanud ka kõigi teiste meie tutvusringkonna lõvipoiste seas.
Eks ole meil ka musti pilvi pea kohal, aga tülid tekivad täiesti tühistest asjadest ja minu algatusel. Ja kui ta ikka vihastab, siis olen ma vait mis vait.
 
viky 16. august 2002, kl 14.50
oi oi mul mees lõvi ise olen skorpion....pidev rivaalitsemine käib ja mis kõige jubedam et kui armukadedad lõvid oh issand küll...ajab kohe vihale vahepeal....muidu on läbisaamine väga hea aga kui tüliks läheb siis kumbki järgi ikka kergelt ei anna küll....muidu on lõvi väga hoolitsev ja pühendunud ühele inimesele...ja mis veel lõvid on jube kavalad ja targad...
 
Pinx 21. august 2002, kl 14.27
Oijah, mul sama, ise skorpa, mees lõvi.. ja nii on olnud miskipärast varemgi - esimene armastus kooliajal lõvi, esimene boyfriend lõvi, siis vahepeal veel yx lõvi, siis exelukaaslane lõvi, siis vahepeal veel üx ja nyyd praegune kah.... ja uiui kui armukade oli exelukaaslane, aga praegune kyll armukade pole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!