Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
veevalaja (n) ja kaksik (m)
 
angel 16. august 2002, kl 13.39
komenteerige suhet
 
naine 16. august 2002, kl 13.55
oli selline suhe aastaid tagasi-ääretult hea klapp,sarnased arusaamad,lõbus ja fun oli kogu aeg, kaksik ääretult hoolitsev,ilusate sõnadega ja nõretavate kirjadega,sagedasti lilli toov, idüll t'iesti AGA asi ei kestnud kaua,kuna kaksik-mees ei suuda truu olla,ta vajab üha uusi vallutusi,üha uut armumist.
 
Estella 16. august 2002, kl 14.33
need 2yldjuhul sobivad väga hästi,kui nad on mõlemad tüüpilised oma märgi esindajad
 
vesinaine 16. august 2002, kl 15.45
Imelikul kombel on mul kaksikutest austajaid vist kõige rohkem olnud ja tõmme nende suhtes on tugev, samas - oma kõige kibedamad pisarad olen ka neist ühe pärast pidanud valama, aga paar aastat hiljem, kui ta oma helesiniste selgete silmadega mulle otsa vaatas, oleksin talle peaaegu kõik jälle andeks andnud. Raske on nendega koos, aga neist mööda vaadata on ka raske... Igavene needus vist need kaksikud mehed mulle.
 
coco 17. august 2002, kl 17.10
to vesinaine: sama siin:).ei saa nendega ega nendeta;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!