Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
horoskoobilised eelarvamused
 
sillu 24. august 2002, kl 15.04
huvitab, et miks on nii palju mehi ja naisi, kes suhtuvad inimese tähtkujusse eelarvamusega. ja kas on ette tulnud ka juhust, kus vaatamata horoskoobile, mis teis eelarvamusi tekitab, on see inimene hoopis teistsugune kui algul arvasite.(seda siis juba, kui teineteist rohkem tundma õpitud)
 
no jaa 24. august 2002, kl 15.13
Eks igaüks meist ole tähtkujude kirjeldustega mingil ajal tutvunud.Hämmastav ongi aga see,et kuigi me ju igapäevaselt nende probleemidega teadlikult ei tegele,siis mingis sobivas situatsioonis tulevad teatavad jooned aga vägagi tüüpiliselt esile.Mina,nagu on selgunud,pole oma elu jooksul kunagi Kaksikutega häid suhteid saavutanud.Loomulikult ei tähenda see aga seda,et järgmine Kaksik-uus tuttav-sellepärast automaatselt põlu alla satuks,aga natuke kõhe on küll alati kui teada saan,et tegu "selle tüübi" inimesega.Ju midagi selles teaduses ikka klapib -vist!
 
Terx 24. august 2002, kl 16.04
Mina ei suhtu inimestesse horoskoobi tõttu eelarvamustega. Ega uue inimesega tutvudes ju kohe tema tähtkuju küsi. Lihtsalt olen tähele pannud, et inimestega lähemalt tutvudes tähtkuju tema käitumist siiski mõjutab ja ehkki ülitõsiselt astroloogiasse suhtuda ei saa, on seal oma iva siiski sees. Ja kui asja mõistusega võtta võib sellest isegi abi olla.
 
astrologyzone.com 24. august 2002, kl 21.17
väga täideminev põhjalik astroloogiline analüüs. mitme aasta kogemus. soovitan. keel ka lihtsa sõnavaraga.
 
no jaa 24. august 2002, kl 21.38
21.17-ga vägagi nõus.Samuti mitmeaastane kogemus!
 
magnet 24. august 2002, kl 22.42
tõsiselt rääkides:
astroloogiliselt on elualad planeetide vahel ära jagatud, siiani pole aru saanud, mis põhimõtte järgi. Seletaks keegi!
planeedid mõjutavad elu ja inimesi oma magnetväljaga. seda saab mõista küll. kuu tõmbab ka ju vett tõusu-mõõna ajal. inimene koosneb samuti veest.
 
m 25. august 2002, kl 15.23
sain nagu aru et peaks maksma mingi 15 taala selle eest et saada enda aasta horoskoopi lugeda. Või sain ma valesti aru sellest astrology zone leheküljest?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!