Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kaksik n ja veevalaja m
 
kahepepuga 24. august 2002, kl 19.35
Tere!

Kuidas teile tundub paar kaksik naine veevalaja mees. On kellelgi näiteid või kogemusi?
 
tean 24. august 2002, kl 22.01
naine toidab mehe ja 3 last, käib tööl, harib aeda. pidev rahahäda.
mees tegeleb kuluka hobiga, on lastele väga hea isa, aga muidu tuulepea.
 
Anna 25. august 2002, kl 15.04
olen ise naine kaksik ja 2suhet on veevalajaga . Tõmme on tugev,tunnen need veevalajad kohe ära.sobivus peaks super olema,kuid oleneb kuidugi teistest planeetidest ka. veevalaja näiline tuimus või emotsioonitus võib kaksiku närvi ajada,ka korra-puudus.
 
marleen 25. august 2002, kl 18.05
ise kaksik ja abielus veevalajaga. fantastiline suhe ja järjest paremaks läheb. minu veevalaja on tohutult energiline ja uutest ideedest pakatav, samas ei käi närvidele. vihkame mõlemad aeglast-igavat-rutiinset elu ja armastame mõlemad palju suhelda, palju magada, palju reisida ja hästi süüa. :-) ka rahasse suhtumine on sarnane, et siis mõlemad kulutame mõnuga ja säästa kohe mitte ei armasta.. :-)
mehel on laps eelmisest abielust ja last hoiab ta meeletult, st veevalaja on kindlasti maailma-parim isa, kardan kohe tõsiselt et mina tulevase emana ei suuda pooltki nii hea olla! :-)
nipet-näpet ikka kakleme ka, aga teemad on tühised, nii et pärast naerame oma lapsikute nääklemiste üle.
veevalaja on emotsionaalsem, st ennem paugutab ja siis hakkab tasapisi mõtlema.
ainsa miinusena näen seda, et kui midagi pahasti on, siis ta ei taha sellest rääkida. põeb omaette ja üritab ise kuidagi lahenduse leida. üritan teda ikka rääkima õpetada.
sünnipäevad jm tähtpäevad unustab ta ka ära, üllatab hoopis teistel päevadel.. suur pluss minu meelest! :-)
enivei, kõige enam hindan ma meie suhtes seda, et me saame kõiki asju koos teha ilma et igavaks läheks või hakkaks teineteisele närvidele käima, nn teineteisele puhkuse andmine on meile absoluutselt võõras (ja paljud paarid ei saa kohe mitte aru, kuidas me vahetpidamata koos saame olla!). ta on mu parim sõber ja isegi kaklemine temaga on emotsionaalne ja fan! :-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!