Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikutest mees
 
naisveevalaja 11. september 2002, kl 10.02
Mul ikka probleemid oma kaksikutest mehaga, kohe kuidagi ei oska temaga suhelda. Äkki keegi oskab anda mingeid nippe millest hoiduda ja mida kindlasti kasutada temaga suhtlemisel.
 
sinu asemel 11. september 2002, kl 11.10
sinu asemel oleks väga ettevaatlik kaksikutest mehega-nad on püsimatud ja truudusetud.
 
luuletaja 11. september 2002, kl 11.34
Julgen vaielda.Olen kaljukits ja vahel tundub mulle,et olen veel
püsimatum kui tema.Truudusetusega aga on nii nagu on - pole taba-
tud, pole varas. Astroloogia põhjal ei peaks meie liit üldse toi-
mima. Isiklikult arvan, et kaksik vajab nii vabadust kui usaldust
(aga kes meist ei vajaks seda!).Tegelikult on vist kõige tähtsam,
et oleks midagi ühist, midagi,mis seoks.
 
Voldik 11. september 2002, kl 11.47
Juba mitmendat korda on teema "kaksikutest mees". Ja ma ei väsi teile kordamast, jookske ruttu minema, nii kiiresti kui jalad võtavad ja tagasi ärge jumala pärast vaadake.
 
hjg 11. september 2002, kl 12.07
Ära näita välja, et tast hoolid- ära kontrolli teda, ära jookse sabas, ole iseseisev, ära uuri tema tegemisis jne ja kui sa seda suudad, siis on kõik okey....
 
pipi 11. september 2002, kl 12.14
olen kaksikutest mehe kaasa ja täpselt nii nagu hjg kirjeldas, tulebki käituda. kui sa ei suuda, ja ootad hoolimist ja tähelepanu ja mida kõike toredat veel siis otsi endale teine mees.
 
to luuletaja 11. september 2002, kl 12.46
hei! Mitu aastat olete juba koos eksisteerinud? :)
Mina ka kaljukits ja kunagi olin ja lõpuks ka elasin koos kaksik-mehega (õnneks on see kauge minevik praeguseks).
Oehh, kuidas ma alguses kaitsesin meie suhet - kõik ju rääkisid, et tee ometi silmad lahti! Et te ei sobi ju absoluutselt - aga teatavasti kaljukitsed on erilised trotsijad (eriti siis, kui neile hakkab tunduma, et võibolla on kogu ülejäänud maailmal seekord tõesti õigus - siis kasvab see trots veelgi tugvamaks - nii on ju vaja tõestada, et ikka minul õigus ja teistel kõikidel on asjast vale arusaam :)) ) Ei näinud ma siis neid truudusemurdmisi minu suhtes, ei saanud ma aru sellest, et ta mind lihtsalt kui köögikatat ära kasutas... Valetas ja vassis mul suu ja silmad täis, ning kui ma mõnikord ka teda kahtlustasin ja vihahoos talle need kahtlused ka näkku karjusin, siis pärast sõimasin ennast mõttes ja pidasin ennast vastikuks ja paranoiliseks. Nuh, õnneks läksid meie teed olude sunnil aastaks lahku (tööasjad) ning ma sain aasta ENDALE elada. Selle aja sees ujusid välja ka tema valed - Eesti on ju niiiiii väike - ja mina sain ainult kinnitust ja tuge sellest, et ta lõplikult pikalt saata. Oi kui uhke ma selle teo pärast olen! Nüüd on õnn minu õue peale ka jõudnud lõpuks, aga see eelmine suhe andis ikka tõsise elukooli ja täpse arusaama, mida ma elult kindlasti EI TAHA!
Seega, vaata sügavalt endasse ja kui sa oma sisemuses asjaga tegelikult ikkagi rahul ei ole, võta aeg maha ja tee õigeid otsuseid - enne kui hilja :)) Kui aga rahul oled ja sinu kaksik igati armastav ja hea on - lase käia! :)
 
luuletaja 11. september 2002, kl 13.24
Oleme koos olnud juba peaaegu 18 aastat,lapsedki suureks kasvanud. Muide,muide,hetkel olemegi lahus tööasjade tõttu.Oleme
mõned korrad ennegi samal põhjusel lahus olnud, seni asi toimib
(vähemalt tundub mulle nii - never say never...).Aga kõik see jutt kaljukitse põikpäisest suhtest kinnihoidmisest on mulle
ääretult tuttav, eelmine kooselu kaalumehega meenutas sinu lugu
kaksikutega. Igatahes tänan hoiatuse eest, aga nagu tõeline kalju
kits olen ikka jäärapäiselt endas kindel. ....ja kui peakski elu
veelkord vingerpussi mängima - noh,pole viga, nüüd olen suurem,
targem ja tugevam.
 
ingel 12. september 2002, kl 11.17
Ära näita välja, et tast hoolid- ära kontrolli teda, ära jookse sabas, ole iseseisev, ära uuri tema tegemisis jne ja kui sa seda suudad, siis on kõik okey....

kuidas ikka käituda. ülal viidatud on ju puhtalt see, et ole üksi nii on parem. pole ju suurt mõttet keda sellist enda kõrval hoida kui temaga ei saa arvestada. mis elu selline on. kuidas teie lapsed küll sellises perekonnas kasvavad jne.
 
INGI 12. september 2002, kl 15.43
Kaksikud on hea sydamega,aga kaksikutest mehega kooselamine on vöimatu ja ei soovita mitte kellegil.Abielu on önnetu..nad on pysimatud,virilad ja eluaegsed lapsed.Hetkeks vöivad nad olla väga head inimesed ja siis..plaks...köige halvemad inimesed maapeal..isegi jöhkardid!!!
 
kil 16. september 2002, kl 15.33
minu mees on kaksik, ta on hoolitsev - kõige rohkem ninnunännutav, keda ma tean, ta näitab oma armastust igal hetkel välja ning ootab ka, et mina seda teeksin. ta on meelitatud sellest, et mind huvitavad tema teod ja tema käigud.
ta pole truudusetu, ta pole vägivaldne, ei lapsik ega ka õnnetu.
mõttetu on mehi tähtkujude järgi rühmitada.
 
mariann 19. september 2002, kl 08.56
 
kiisu 19. september 2002, kl 09.05
mul on ka kogemusi kaksikutest meestega.esimene kogemus oli jah selline naistemees(sõbranna poiss kes jahtis ka mind ja 10 teist tydrukut).
Kuid praegune mees on nii hea ja hoolitsev,hoiab mind,õpetab ja aitab,kutsub ise kaasa igale poole,ei varja midagi,on armukade ega ei peta ka ise mind.Niiet tõesti,milleks jagada mehi tähtkujude järgi,iga inimene on siiski vastavalt oma iseloomule ja ellusuhtumisele jne.See on ka rumalalt öeldud,et kui kaksik mee silmapiiril,siis ruttu asi sinnapaikka jätta.Mina küll õpin enne inimest tundma ega tee järeldusi sünnikuu järgi...:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!