Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kaljukitsest mehed...........
 
minakene 15. september 2002, kl 19.55
küsimus:kuidas sobivad omavahel kaljukitsest mees ja kaaludest naine.olen lugenud, et mitte mingil juhul....aga või siiski.milline on kaljukitsest mees. kirjutage kui kellegi on kogemusi..
teid ette-tänades
 
kogemus 15. september 2002, kl 20.03
Kaljukits mees on tuline vaidlustes....õiguse pead jätma talle - siis on rahu majas.
 
Ingi 15. september 2002, kl 22.32
Olen ise kaljukits ja mul on ka kitsmees!Meie sobime kyll suurepäraselt.Väga truu mees on ja igati hea elukaaslane.Tösi ta on et tema miinuseks on ehk see et ta mötleb liiga palju,aga see on yks pisemaid faktoreid selle asja juures!Minu teada ei sobi kaalud ja kaljukits yldse kokku!Tean seda kuna olen viibinud seltskonnas kus need kaks virvendavad!
 
naine2 16. september 2002, kl 11.25
minu mees on kaljukits. mitmel sõbrannal samuti. parimad mehed - head, hoolitsevad, koduhoidjad, lapsesõbralikud jms.
ei ole oluline, kes sina oled kaal vm. oluline on põhiomaduste kokkulangemine, mida sa mehes näha tahad.
olen väga rahul oma kaljukitsega. ole sina ka:-))))
 
amanda 16. september 2002, kl 12.41
minul ka kaljukits. ise neitsi. on hea liit küll, mõlemad maa märgid. parimaks omaduseks on kaljukitsede juures tõesti see, et kui nad on omale kaaslase valinud, siis mida aeg edasi, seda rohkem nad kinnistuvad oma kaaslase külge. kas seda just truuduseks saab nimetada, aga kergekäeliselt nad valikuid ei tee. kaljukitsedele meeldiv stabiilsus ja rutiin, erinevalt teistest päikesemärkidest.
halvim kaljukitsede juures on tõesti, et endale lubavad nad tihti rohkem kui partnerile ja tagasitegemine on küll viimane, millega neile kätte maksta.
nii et kui vajad stabiilsust ja kindlust, siis on kaljukits parim. kui aga erutavaid elamusi ja actionit, siis on paremaid.
 
mutt 16. september 2002, kl 13.05
jah olen kõigi eelkõnelejatega nõus, mul on olnud 2 kaljukits meest, igasti mõnusad tegelased, tõsised suhetes ja hoolivad.
Ainult jah nad suht suured karjääri ajajad ja tööasjad on tähtsad nende jaoks ja sellealane edu, see masendab neid kui tööasjad ei laabu.Ühesõnaga mõtlevad liiga palju nagu üks eelkõneleja ütles ;)
 
naine 16. september 2002, kl 13.48
Minu kogemused kaljukits-meestega on ainult negatiivsed. Minu esimene mees oli täiesti ilma ambitsioonideta kinnine inimene. Peale selle veel vägivaldne ja tagantjärgi mõeldes väga eemaletõukav (igas mõttes). Samuti mu sõbranna mees - tema terroriseerib vaimselt ja on igati vastik kuju. Aga noh - need on kõigest minu kogemused, inimesed on erinevad. Ühtegi head iseloomujoont ma oma tuttavate kaljukitsede juures küll märganud ei ole.
 
Plahh 16. september 2002, kl 13.51
Niinii, tore lugeda, olen alles värske kaljukitse poolt välja valitu, olin natuke kahtleval seisukohal, et mis mees ta olla võiks... ja kuidas saavad kahe inimese elu põhitõed niimoodi kokku joosta, naljaks oli natuke see, et kaljukitsekene astus sammhaaval, mõtles, analüüsis ja otsustas. Eelnevalt veel teavitas, et ta peab mõtlema ja otsusele jõudma, kuhu me läheme ja kui kaugele. Aga ju see siis on loomuses ja eelnevat lugedes tundub, et otsused on pöördumatud. Aga hell ja hooliv on ta küll ja tähelepanelik. Isegi "paha" vähk tundub talle pikaks ajaks sobivat:))
 
amanda 16. september 2002, kl 14.07
olen ka lugenud kaljukitsede vägivaldsusest. endal kogemused puuduvad. kuigi vaimse surve koha pealt on kriitika õigustatud, aga ses osas tuleb asjad kohe alguses paika panna, hiljem juba raske midagi selles osas ära teda.
ja vabadust armastavad kaljukitsed, ja võrdsust, armukadedust ei salli. minu armsam just nendel loetletud põhjustel oma exist lahku läks. ex oli tal ka see "paha" vähk (ei taha Plahhi hirmutada), kes liialt klammerdus.
ise olen suutnud jätta mulje (mida ta ka siiralt usub), et tema ikka hoolib minust rohkem....tundub, et toimib.
 
kalapreili 16. september 2002, kl 14.54
Minu parim sõber on kaljukits. Hulluksajavalt sarmikas, aval heasydamlik ja abivalmis mees. Sõbrana kahtlemata k6ige imelisem inimene. Armsamana ei tea, sest selles kysimuses vedu ei kipu v6tma:(
 
amburitüdruk 16. september 2002, kl 14.54
Mul kah kaljukitse mees olen 100% nõus "naine" kirjutatud kommentaariga, nad on kodus väga vägivaldsed, haiglaselt armukadedad(isegi kui põhjust pole) Väljaspool kodu arad ja omast kogemusest veel lisan, et ka liiderlik. Päh kui sellisest veel lahti saaks, oleks õnnelik! Ainus pluss ongi, et last hoiab. Annan ära!
 
Plahh 16. september 2002, kl 14.57
Tänan vihje eest, ei põe armukadedust, vana ja tark juba, et on armastusele teine definitsioon antud. Aga nagu ma ta eelnevate suhete purunemisest aru olen saanud, on just liigne naisepoolne alusetu pirtsutamine olnud vastuvõetamatu ja nn. kutsikakaristus (sina olid paha ja ma sinuga nyyd ei seksi kah) laiali viinud. Ja ebastabiilne naine, kes ei tea, mida tahab ja ei suuda otsustada. Et vajab nagu võrdväärset partnerit, kellega saab arutleda maailma asjde või töö või mida iganes üle.
 
amanda 16. september 2002, kl 15.26
jajah, Plahh, tahavad jah võrdväärset partnerit. sellised jonnipunnid, kes ei tea, mida tahavad, sellised nad kodunt minema peletavadki. ja kõige selle juures suudavad nad ikka jube kannatlikud olla...
 
mutt 16. september 2002, kl 16.13
sama lugu siin, et eelmised naised olid parajad pirtsutised ja "beibed" selle sõna halvas mõttes, mehe algatusel need suhted ka lõppesid.Liiderlikusest on asi kaugel, vägivallast samamoodi, äkki ikka teil omal mingi "kiiks" et mees lausa käed külge paneb ? Armukadedus on küll, aga et füüsilist vägivalda- ei mitte iial!
 
Argo 16. september 2002, kl 18.00
Hmm.. olen ka Kaljukits ning naine on Kaalud. Huvitav, kas peaksin hakkama mõtlema lahkumineku peale;-) Omast arust küll klapime hästi.
Kas see sodiaagi värk tõele ka vastab? Kas sama märgi inimesed on sarnased?
 
Dauphine 16. september 2002, kl 20.47
mina olen ka kaalud ja koos kaljukitsega. horoskoobi järgi ei peaks nagu üldse sobima. seal oli lahe lause - morn saturn ja kombelõtv veenus - mitte just sõbrad galaktikas :)

aga enne olin koos õhumärgiga, mis oleks horoskoobi järgi nagu ideaalne pidanud olema, aga tegelikult ma ei olnud temaga nii üdini õnnelik kui praegu.

kaljukits on lihtsalt minust nii erinev, et juba see on huvitav ja lahe. mehelik. ainus miinus on tõesti see, et mõnikord on liiga agressiivne, et mitte öelda vägivaldne. voodis on ta nii superhea, hea, hea, parim, keda tean! aga häirib tegelikult veel see natuke, et kui tal on mingi mure, siis eriti ei taha rääkida, on vait. ja üldse on natuke liiga napisõnaline, akontaktsevõitu.
 
Piret 17. september 2002, kl 11.57
Minu kaljukitsest mees kyll vägivaldne ei ole!Väga hoiab oma naist!Väljapool kodu on väga ettevaatlik ja ei usalda eriti kedagi..tööloom!
 
veel üks kaal 17. september 2002, kl 15.17
Minu kaks meest - üks praegugi ja teine nüüd ainult unistustes - on kaljukitsed. Mida aeg edasi seda rohkem ma tunnen, et oma praeguse mehega minusugune Kaal st "kombelõtv Veenus" (nagu Dauphine kirjutas) kokku küll ei sobi. Kuus aastat, mis me koos oleme olnud, on paras pingutus ja venitamine olnud. Me oleme nii erinevad inimesed, erinevad huvid, maailmavaated, suhtumised jne. Ehk on see meid koos hoidnud.
Me nägeleme, õiendame, kiskleme ja peksame. Ma ei mäleta, et meil oleks olnud ilusaid leppimisi. Aga ma tean, et hoolimata minu Kitse armukadedusest ja arvukatest sinikatest minu näol, ta hoolib minust, ta armastab mind. Ta lihtsalt näitab oma armastust ja hoolimist veidi kummalisel moel välja.
Temast saaks hea isa.

Unistuste Kitselel olid aga sarved, mis tuli maha joosta.

Minake! Julgen anda sulle ühe soovituse - kogu mäng ei käi mitte sinu, vaid kaljukitse ümber. Tema on see, kes vajab tähelepanu ja hoolitsust.
 
astroloogiahuviline 18. september 2002, kl 17.27
kuulge inimesed,
Kaljukitse päikesemärk tähendab seda, kus asus päike sünnihetkel. Kaljukitse märki juhib planeet Saturn.Ärge unustage, et meie päikesesüsteemis on peale Saturni veel 11 planeeti, mis (konkreetselt siis toda kaljukitsest meest) mõjutavad. Absoluutselt iga inimene on erinev ja iga inimese isiklik sünnikaart on erinev.
Seega ei saa kunagi väita, et üks inimene Sulle sobib ja teine mitte.
Päiksemärk annab aimu inimese teatud väljendusviisidest.
Kaljukitse mees on üldjoontes rahulik, väliselt kinnine, kuid seest ilus ja soe. Vaga vesi, sügav põhi, nagu öeldakse. Kindlasti pole ta sul paha, ja see, et te ei sobi, on täielik jama. Kui kaks inimest tahavad sobida, siis nad ka seda teevad.
 
Niisama 20. september 2002, kl 18.00
Haa, täpselt minu mötted.Söpsina toob ka köige pilvisemal päeval päikse välja aga midagi romatilisemat...Nagu öeldud, ei vöta vedu ja on oma elukaaslasele truu(mis tegelikult ju hoopis olulisem omadus).
 
Tessa 22. september 2002, kl 22.49
Minu mees on kaljukits, mina kaksik, horoskoopide järgi kaunis sobimatu liit. Samas ei tea ma paremat meest, isa ja sõpra. Aga õigus peab talle jääma, muidu on telekas pikka aega katki:(
 
"paha" vähk 23. september 2002, kl 14.59
Mu mees on kaljukits ja parim variant,mida tahta võiks. Hull karjääritegija on ta küll. Ma ei jõua ära imestada, mis sihid tal kõik on. Aga samas hoiab ta meeletult kodu ja mind. Enne kui mõne sammu astub, analüüsib kõik mõttes läbi. Suhteid võtab väga tõsiselt. Kui me kohtusime (4a tagasi), siis olin algusest peale see ainuke ja õige. Minul veel nii kindlaid tundeid siis polnud, lihtsalt kõrvuni armunud. Eks selline otsekohesus ehmatas ära küll, aga just sellega on ta mulle hästi mõjunud. Vähid hoiavad ju kõik endale ja tõmbuvad oma kolepaksu kesta sisse kohe, kui m idagi viltu on.
Aga vägivaldne pole ta kunagi olnud,mitte kellegi vastu. Pigem nii abivalmis, et hoopis mina olen see kes armukadetsema hakkab.
 
Egle 26. september 2002, kl 14.49
Kle amburitydruk...sina ju ei sobigi kaljukitsmehega..ei saagi sobida..sina raudselt tömbad ringi ja vehid säärt..see on hea kui yks mees rihmaga kodus ootab:))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!