Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
amburid
 
marion 18. september 2003, kl 12.27
Tere!

Olen ise ambur ja kaaslane samuti. Amburi mehega ole enne kokkupuutunud ja nüüd seisan küsimuse ees - kas tema ükskõiksus kõikide asjade vastu on tingitud sodiaagi märgist või on see lihtsalt tema eripära? Äkki lihtsalt on asi selles, et mõlemad oleme amburid?
Tore oleks kuulda amburipaari kogemusi!?

Marion
 
vanatoi 18. september 2003, kl 12.39
Amburi paariga ei tea,aga amburi naistega on olnud tegemist-üsna kenakesed teised ja kõvad flirtijad!
 
ambur23 18. september 2003, kl 13.42
olen olnud nn amburipaaris ja usu mind, väliselt on mees ükskõike, kuid tegelikult... uhh, seda kisa ei jõua ära kuulatagi pärast!!!
kiusasime mõlemad üksteist nn ükskõiksusega ja väitsime, et ei hooli ei kaaslasest ega mitte millestki muust.. sisimuses olime armukadedad ja hoolisime tohutult!

valikuvõimalusel prooviksin ambursuhtes uuesti olla... seks oli ka mega... silmavaatamisest juba piisas, et taevani tõusta. :)

jõudu!
 
marion 18. september 2003, kl 13.48
Meil on ka seks super!
Me oleme tegelikult koos olnud vaid 3 kuud, kuid tunne on, et oleksime koos olnud kui terve igaviku ja käes oleks hall argipäev.
Eile ta aga ei osanud mulle vastata, kas ta on armunud või mitte, mul viskas juhtme jumala kokku! Ütlesin, et siis pole meil küll millegist rääkida!
Ise loodan nüüd, et ta seda väga tõsiselt ei võta:)))
 
saabas 18. september 2003, kl 13.54
hehe, amburid on ühed krutskivennad ja seksomelomaanid :P
to marion, ohtlikult mängid aga samas selline asi pakub raskelt pinget :P
 
teame teame 18. september 2003, kl 14.06
neid ambureid :)
seksikad, kirglikud, ausad
´välimise ükskõiksusega petab võibolla ära, aga sisemuses pulbitseb tuli!
 
marcela 18. september 2003, kl 15.57
amburite kohta jutt jumala õige.Eriti see "välimise ükskõiksusega petab võibolla ära, aga sisemuses pulbitseb tuli!" osa.
Kah üks varjatult tuline amburikene
 
naine 18. september 2003, kl 16.38
Amburid ei ole ausad.Kohutavad egoistid, laisad, unistajad, luuserid.
Tean seda omast k'est, sest abielus amburiga 20 aastat
 
hunt 18. september 2003, kl 18.17
mina olen ambur... egoist olen, laisk olen, unistaja olen, luuser olen :D

peaks vist horoskoope ja seda staffi uskuma hakkama :P
 
jälleambur 19. september 2003, kl 08.53
heh, ma küll laisk pole, pigem ei suuda paigal olla, tahan kõike teha ja korraga, no egoist olen vist küll, aga muudmoodi on minu arust elus raske läbi lüüa.Luuser--pole veel aru saanud
jaa, mulle alati öeldud, et olen nii rahulik ja ükskõikne, aga sisimas-oi,oi,oi, milleine kärsitusetuli pulbitseb, endal kohe raske.
amburmehi ei tea ühtegi, aga jäär paneb vere keema ja lummab oma mõistatuslikkusega
 
kah tunneb 19. september 2003, kl 09.28
to naine
olen ka abielus ühe amburiga (väga kaua) ja on küll tõsi, mis sa ütlesid. pere on nende jaoks teisejärguline, kodus valetavad ja elavad ainult endale, ülejäänud maailmale aga näitavad hoopis teist palet. Kõik arvavad, et mul on ülihea mees (hoiab peret), aga oma pereliikmetega käitub väga hoolimatult (äkiline ja ülteb halvasti). Ise elab täie rinnaga, aga mind jälgib pidevalt, et kus käin ja mis teen. Raske.
 
olin A naine 19. september 2003, kl 16.02
Kah tunneb,

tunneb õigesti. Olin Amburiga 10 aastat abielus ja tõesti pere on teisejärguline, sõpradega väljas, ei saa aru kui teisele haiget oma käitumisega teeb.
 
jumps 19. september 2003, kl 18.40
olen meesamburiga abielus. egoist on küll, armukade ka (kusjuures kohutavalt),unistab ka vahest üleliia, latrab välja igasuguseid asju, millest võiks tegelikult vaikida (isegi saladused)...
laisk ta aga küll ei ole. pole mul kodus kunagi probleemi, et elamine oleks korrast ära, alati koristab ja vabatahtlikult. aga eks need aastad mängi ka ikka olulist rolli. ega kõik amburid ka ju ühesugused pole.
 
nanet 20. september 2003, kl 14.27
olen ka ambur :seeet oleme sellised seksikad ja natuke ükskõikse naöga vastab tõega .aga et laisad ja lohakad ehk kui siis akadeemiline lohakus.sest elame nii teen kui onispiratsioon kui ei ole siis hambad ristis kasvõi veri ninast aga teen.
 
lee 20. september 2003, kl 21.19
eelkõnelejatega nõus. Kah pikk abielu meesamburiga seljataga: valetamine, egoism, luuserlus, armukadedus, vaimne vägivald.
 
lissi 21. september 2003, kl 10.54
täitsa nõus nanetiga,kui midagi on vaja ära teha,teen kas või hambad ristis.mees on kaalud ja selline "ah pärast teen"tüüpi tegelane,see pärast teen tähendab tõlkes,et see asi jääbki tegemata.uhh vat see ajab tõesti vihale
 
soku 22. september 2003, kl 12.28
Mina olen ambur ja mees on ambur. Abielus 16-aastat.
+ Parim isa oma lastele.
- Võib end nii üles kruttida, et ajab juuksekarva lõhki.
+ Hea huumorisoon, aga mina suuda teda ikka hanitada.
- Lahkab minuga oma tööasju aga mitte isiklikke problasid.
+ 100% usaldusväärne, ei vea peret kunagi alt.
Minu arust täiesti normaalne mees, aga normaalsed on kõik sellised.
 
voonakene 23. september 2003, kl 09.47
ja kui te leiate et armukadedus on läbivalt pahe, siis on midagi vägagi viltu. Armukadedus on just see, mis näitab, kuivõrd ta tegelt teid armastab/ihaldab/igatseb ja natuke ka vajab.
loomulikult peaks igal asjal piir olema, kuid ilma armukadeduseta pole tunne ilmselt õige ... ja kui ambur ise sealjuures täie rinnaga elab, siis minu silmis vajab ta lihtsalt samasugust armukadedust vastu.

aga arvamus on ju puhtalt subjektiivne
 
Amburil tuline sex 26. september 2003, kl 00.25
Yes! Olen Lissiga nõus, Amburid on tegijad ja neil on inseneri nutikust... alati leiab uusi lahendusi, mille peale teised ei tule. Väga lõbusad ja kenad, särasilmsed ja mehed on kui meepoti ümber, sestap on nendega raske ilma armukadeuseta elada.
Küsisid, kuidas oleks paaris olla Ambur-Amburiga, ma kirjeldasin peatükis: Ambur- n & Kaksik-m. Üks pidu-pidu alati, kodutööd käivad ka nalja ja lõõpimisega. Mis nägus paar! nad on seltskonnainimesed! Varuge mammasid lapsehoidjaiks, sest teie tahate ringi tormata. Nad on ka tükati,hooti väga filosoofilised ja võivad pikalt omavahel juurelda mõne probleemi üle. Ka meeldib neile müstika, romantikud on nad ka!Tõsi, pere pole esikohal. Aga kõike, mida teevad, teevad hästi, sest omandavad oskusi käigult. Nemad saavad paljude märkidega hakkama, aga nendega on teistel raske elada, kui nad teda ei võta sellisena nagu ta on!
 
Kõik Amburist- see on reetmine 26. september 2003, kl 00.40
Ambur ei ütlegi, et armastab sind - see oleks nagu ise endale lõksu seadmine. Küll aga tuleb see tema sinul silma peal pidamisel ja kaugelt jälgimisega välja, kui parajasti teistega flirdite. Ta ei lähe kuskile, aga ta ei taha, et sa temas kindel oled. Nagu sa seda korrigeerima hakkad ja vastuseid nõuad, siis ta sogab sulle midagi, aga otse ei ütle. Ta ei taha võrke ja näidata, et ta on sinu võrgus juba sees.Ma pole elades kellelegi öelnud, et armastan teda, sest kohe lööb mu filosoofiline pool välja ja ma küsin- aga, mis asi see on- kas janu, nälg, kiim, ohvrimeelsus, mis pagan see on, ma ei tea, kuidas ma saan siis öelda, et ma sind armastan, siis ma ju valetaksin?! Mis on ka muidugi vale. Ma olen öelnud,sa meeldid mulle, sinuga on hea olla - see on juba liiast...Kui ma seda tunnistan, siis on mul tunne, et see on minu kõige nõrgem koht, seda ei või ma ju reeta, see tuleb enese alalhoiuinstinktist. Kui küsiti zaksis, et kas .... , seal tuli lausuda ainult "JAH!", sellega sain maha. Ma ütlesin seda lõbusalt, nagu naljatledes, mitte pühalikult! Amburist kõik, aamen!
 
mark 18. jaanuar 2020, kl 09.03
heihei ,olen ise ka ambur ja mul paris mitu suhet selle kôrvalt vaadatuna nm ükskôiksuse pärast karile jooksnud,aga ma/me üldjuhul oleme väga südamlikid seest aga välja tahame paista kôvad !
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!