Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kuidas käituda vähk mehega
 
krissu 14. november 2005, kl 10.54
Andke nõu kuidas seda kõige tulemuslikumalt teha))))
 
vähk naine 14. november 2005, kl 11.00
enne harju mõttega, et jagad seda meest teiste naistega ja siis vaata, kas tahad temaga koos olla
 
minna 14. november 2005, kl 11.11
minul oma vähiga see probleem, et tunnen temaga ennast täiesti ebakindlalt. ma ei saa aru, mida ta mõtleb, sest ta ei ava mulle oma hinge. eelmise partneriga (ambur) polnud iialgi seda probleemi. lugesin teda nagu avatud raamatut. tahaks teada, kas teistel ka vähkidega see probleem.
 
krissu 14. november 2005, kl 11.18
no vat minul on temaga selline hea kontakt, et ta arutab minuga omi asju, aga arvata on, et olen ainus, kellega ta seda teeb VIST ))) Ja ta ise on öelnud, et minuga on hea rääkida.
 
krissu 14. november 2005, kl 11.20
Kas nad on mesikeeled tekib küsimus?
Me saame hästi läbi ja ta saab mu pojaga hästi läbi, aga kas saab miskit edasi ka, huvi nagu on mõlema poolne? Andke nõu kuidas seda välja selgitada? Tal oli kopp ees ja ta helistas mulle, et otsi reis, tegelt me oleme alles vähest aega tuttavad, mida see võiks tähendada? Kas olen liialt sinisilm
 
vähivihkaja 14. november 2005, kl 11.26
Vähid on paras maha lasta!
 
heh 14. november 2005, kl 11.39
milline rumalus!miks sina selle üle mõtled!? kas ei peaks mees sellest mõtlema
 
Catwalk 14. november 2005, kl 11.43
Vähid on armsad, aga kuidagi keerulised: arvad, et tunned inimest ja ühel hetkel mõistad, et ei teadnud temast (sellest, mis ta hinges toimub) tegelikult mitte midagi. Aga väga lahedad kaaslased ja lihtsalt head inimesed.
 
krissu 14. november 2005, kl 11.53
nad on jah toredad, aga eks inimesed on igaüks omamoodi, kellele meeldiv vähk, kellele jälle kaljukits))))
 
Väike veevalajaneiu 14. november 2005, kl 12.14
Mu hing on hetkel ikka väga katki. Palun hoia eemale, sest vähkmeeste naistelembus on ikka üle mõistuse. Kõige hämmastavam on see, et nad suudavad suhelda paljudega naistega üheaegselt, jättese mulje, et oled talle kõige kallim ja armsam.
 
tiba suurem veevalaja 14. november 2005, kl 12.18
suure tõenäosusega tuleb vähiga mingi jama ikka. ta võib võluv olla (või võluva mulje jätta), aga tihti on vist parem kohe eemale hoida..
 
krissu 14. november 2005, kl 12.38
Oh, suured tänud abi eest, eks kõik mis kirjutate Väike veevalajaneiu ja tiba suurem veevalaja tundub tõsi olema (((
aga ma arvestan sellega. See lause on lahe "sa ei pea mind kellegiga jagama" ajab naerma )))
 
essi 14. november 2005, kl 12.39
olen katsetanud juba kaks aastat yhe sellise tegelasega igasuguseid varjantte paremad tulemused on distansi hoidmine ja tema tegemistesse mitte sekkuda
 
krissu 14. november 2005, kl 13.06
to essi, tundub, et vähid on mõtetud inimesed! Siin kui lugeda kommentaare
 
jälle vähid 14. november 2005, kl 13.59
Minu arust pole olemas mõtetuid inimesi. Lihtsalt üks ei sobi teisega, on erinevad nõudmised ja arusaamad elule jne. Ja Sina Krissu ole selline nagu tegelikult oled. Ja seda et kui vähk leiab oma õige, siis võid olla tema truuduses suht kindel. Kel sellega probleeme, võiks natuke kriitilisemalt enda peale vaadata.
 
krissu 14. november 2005, kl 14.12
to jälle vähid: kle sa lohutasid küll mind, olen ise ja kui meil kõik sobib siis ongi kõik hästi, ja ega siis kõik vähid ju ka vallalised pole ))))
Kas keegi oskab kommenteerida sõnn n ja vähk m
 
tova 14. november 2005, kl 15.08
mängi tema loomupärase uudishimu peale. ära lase ennast lugeda nagu avatud raamatut. ole tema jaoks kindel koht ja varjupaik,aga mitte etteaimatav. ise tean-tunnen nelja erinevas vanuses vähkmeest. ükski neist pole kakskeelne. oma naist/elukaaslast ei vahetata kellegi vastu. ühel neist on hobi aegajalt lõbumajast läbi astuda, aga tal eriti lastele pühendunud naine. pole mehe jaoks aega.
neid võib ju kiruda, sest nad teevad väga tihti haiget. ja haiget teevad nad tavaliselt sihilikult. vahest ka lihtsalt igavusest. kirumise asemel võiks peast visata tüüpilise prints-printsess suhte ja vähi pahal tujul lasta mööda külgi maha voolata. kui tujutsemine kõrvale jätta, siis on nad VÄGA head mehed. paremat annab otsida. aga jah, need tujud....
 
v m 14. november 2005, kl 15.16
olen Vähk m, Sõnn n jäi minule TÄIELIKUKS MÕISTATUSEKS. Aga kuna mul pole mersut @!#$ all ja ma pidevalt ei mölise, siis jäin talle tühjaks kohaks:( kahju
 
krissu 14. november 2005, kl 15.16
kle tänud, abiks olete kõik olnud ja andnud inffi ))))
aga siis veeel küsimus, kui tihti vähk usaldab ja kui räägib siis kas usaldusest või et näidata kui kõvad mehed on.
Minu sell(tuttavad alles vähest aega) arutab minuga kõiki asju ja siis tögab naist (i) kes talle nt sms saadab, annab mulle lugeda, mida see tähendab? kes teab
Aga arutab samas minuga ka asju mis talle väga haiget teevad?
 
krissu (sõnn n) 14. november 2005, kl 15.18
nt minule ei ole iial olnud kellegi raha, auto jne miskit tähtsad, inimene ikka ise ))) mul endal olemas mida kõike vaja. Aga on igas tähtkujus erinevaid inimesi.)
 
to krissu 14. november 2005, kl 15.26
Normaalne ja intelligentne mees ei näitaks sulle smse, mis teised naised talle saadavad, et siis koos irvitada nende üle.
 
krissu 14. november 2005, kl 15.29
no vot seda minagi mõtlema jäin, aga mitte irvitada lihstalt olla aus, äkki
 
to krissu 14. november 2005, kl 15.52
Natuke ehk liiga aus? Sinu vastu, aga mitte nende teiste? Sest kui mitte-isiklikud smsd, siis ei peaks ju "enese tõestamiseks" neid ette näitama, kuid kui on siiski isiklikud, nt "vanast ajast", siis miks neile teistele ei ütle, et pole enam mõtet?
 
to krissu 14. november 2005, kl 15.53
Ega need naised tühja kohapealt smse ei saada. Sinu vähk annab sulle mõista, et oled talle oluline, aga pead arvestama, et on veel teised ka, mitte nii olulised, aga ikkagi on.
 
krissu 14. november 2005, kl 16.01
kahe otsaga asi, vaata vähke, nad ei suuda rääkida, võib olla ka ära öelda, lihtsalt ignoreerivad? Aga samas kui ta näitab sms siis äkki selleks, et kui kusagilt välja tuleb et siis ei ole üllatus.
 
sõnnN 14. november 2005, kl 16.14
Krissu, ära ole nii naiivne...
heas mõttes muidugi:-)
eks oleneb ka sellest, mis on sms ide sisu, küllap see vähk mees ikka on andnud põhjust, et talle neid sms sse saadetakse, samas võib ta neile teistele sinu omi näidata ja neile keelt kõrva ajada. Kuna ka mina momendil põgusalt suhtlen vähk mehega ja temalt midagi otse küsin, siis tulevad sealt nii raskelt vastused tüüpi...eks aeg näitab, mis sa ise arvad jne jne no ei tekita usaldust...kui tunded on, siis on ja kui ei ole siis ei ole, mitte et äkki on ja ehk ikka äkki pole. Sõnn naisena peaksid sa ikkagi ära tunnetama, kui tekitab kahtlusi, siis ka on kahtlane see suhe
 
krissu 14. november 2005, kl 16.25
No eks ainult aeg näitab,)) ja ega nendest meestest ikka aru ei saa jah, aga ma ei sms i talle)))nii, et ei ole miskit näidata.)
 
Vend Vähk 14. november 2005, kl 22.08
Vähid ei mõista naisi, kes tähtkuju järgi mehi valivad. Vähid selliste naistega põhimõtteliselt läbi ei saa
 
Catwalk 14. november 2005, kl 22.16
Vähid ei saagi mõista naisi, kes horoskoobi järgi mehi valivad, sest horoskoobi järgi on Vähk mees üks hale vend, keda ainult horoskoobist tõde otsiv naine eales ei taha. Oma reaalsete tegudega peate vastupidist tõestama, kui seda suudate.
 
VM 16. november 2005, kl 08.52
Horoskoopi uskuvad naised on haledad!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!