Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Veevalaja naine - külm nagu jääkuninganna :P
 
eks 30. november 2009, kl 09.36
Enamus kommentaare peab tõesti paika.
Endal olnud kahe veevalaja-naisega suhe ja mõlemad olid tõesti täiesti aseksuaalsed.
Väga ilusad, aga voodis külmad.
 
VVn 30. november 2009, kl 11.49
Võin olla äärmiselt külm (isegi inimesega keda jäägitult armastan)või siis ka sulada nagu või.
Just mõni päev tagasi, käitusin inimesega keda armastan mina ja kes ka mind armastab, äärmiselt külmalt ja tõrjuvalt- põhjus, olukord lihtaslt ei võimaldanud teistsugust suhtumist, kuna vastasel korral oleksime reetnud oma tunded ja täna on selleks natuke vara (see on teine teema). Armsamale tegin sellega haiget kuid selgitasin hiljem talle olukorda- ta mõistis mind :)
Seega jah, ka mina olen nõus enamusega eelpool kirjutajatega, olen tõesti külm, vahel isegi siis kui seesmiselt põlen.
 
teine pool 30. november 2009, kl 16.24
See, kas voodis külm või mitte, sõltub vähemalt minu puhul küll väga paljuski partnerist. Kui tüüp ikka väga värinaid ei tekita (jah, on ka sellistega ette tulnud), siis suurt hurraad teeselda ei viitsi. Samas on olnud mõned, k.a praegune, kellega maa väriseb. Nii et jälle - suhteline. Ilmselt kehtib siingi vana hea avastamise printsiip, nagu veevalajate puhul ikka. Niikaua, kuni on, mida avastada, on nad ka hingega asja juures.
 
hehh 30. november 2009, kl 19.54
See, et voodis külm, on täielik BS. Külmus on ainult väline poos, kui voodisse juba jõutakse, siis seda ei tohi küll raisku lasta ja müdin peab ikka vägev olema!
 
kokku puutunud 30. november 2009, kl 20.33
Olen lähemalt kokku puutunud paari veevalaja naisega, jääkuninganna?? huvitav mina näen neid küll teistmoodi. Igavesed piripillid on nad. Muudkui pillivad ise tihtipeale ka ei tea miks aga vesi jookseb. Igatahes tõelised oma märgi esindajad!!
 
Hmm 01. detsember 2009, kl 16.45
Olen ise ka veevalaja, ka mina suhtun väga ettevaatlikult sellesse kui kedagi omale hinge lasen...kuid samas mul on inimesi kellest ma hoolin väga ja ma tean,et nemad mulle ei valeta ega vea mind alt.
Paraku tuleb
olla väga valiv keda lasta omale südame lähedale ja keda mitte, olen kahjuks varem seda puhku palju vastu näppe saand,aga eks minagi õpin..
Ja kindlasti vahel mulle tundub ,et annan ednast nii palju ära ma mõtlen just abivalmidust ,lahkust , head kuulajat ja mis ma siis vastu saann, mingised valusad hoobid...seega olen muutunud kinnisemaks...
 
(VV) 05. detsember 2009, kl 13.34
ei ole ükski mu tuttav mind külmuses süüdistanud. ehk ükskõiksus, kui keegi külmaks jätab.
 
laura 07. detsember 2009, kl 13.02
ise olen veevalajast naine....no ei ytlex,et mingi iceberg olen...lihtsalt tean mis suhteid vajan ja milliseid mitte :)ja ega see pole ju ylbus!!!aga natuke siis endast:ei meeldi kui peale k2iakse,teen oma otsused ise...kui mees surub ennast peale siis jalutan lihtsalt minema,,,vot nii :P.voodis oleme me kuumad(aga ainult v22rilise partneriga,ja veevalajad on v222222gagi valivad)....aga sellest niipalju et need partnerid kellega olnud olen vudivad siiani sabas :)Tahad veevalajast aru saada,6pi teda kuulama,2ra muutu kunagi igavaks,JA AUSTA TEMA OTSUSEID,,,,ja siis v6ib olla avame sulle oma sydame...V6IB OLLA..........:)
 
Tibin 08. detsember 2009, kl 01.31
veevalaja eit valib eluaeg ja jääb tühjade pihkude ja kahetsusega hinges üksinda.Sealjuures tunneb ebatervet huvi teiste suhete vastu. Külm ja halva tervisega.
 
Riina 08. detsember 2009, kl 01.49
Veevalaja lihtsalt tubli, selge pea ja kaine mõistusega . Töötab palju.Ületöötamise oht jah
 
to tibin 08. detsember 2009, kl 14.51
No et peab esimese ettejuhtuva võtma --nunuh. Ning mis vanuseks peaks nagu valinud olema?
 
VV! 08. detsember 2009, kl 17.49
sellel tibinal soovitakas ajuröntkenisse minna, kuna seal ilmselgelt midagi lonkab.
teine varjant: seagripp on ajud ära halvanud ja taastumine ei tule kõnealla!!
 
Aquarius.n 10. detsember 2009, kl 20.37
Parem olla külm jääkuninganna, kui mingi lipitsev lapp, nagu mõned. ;)
 
V 10. detsember 2009, kl 21.15
Mis imeloom see ajuröntKen on, muhh ?
 
! 14. detsember 2009, kl 12.30
tibin kirjutas siia enda iseloomustuse ja lisati vaid diagnoos selle peale: st. ajuröntken tuleks kasuks !!
 
hmmm 14. detsember 2009, kl 12.36
Ma ka veevalaja, kuid vastupidi täielikult-meeldib olla poputatud, hellitatud, nunnutatud teiste poolt. Kuum ja temperamentne. Aga võibolla slaavi geenidest?
 
vv1 14. detsember 2009, kl 12.38
Jah, eks neid tibla-tibinaid ikka leidub, aga selle tibina puhul jääb üle see teine variant, seagripp ajudes. Vot see alles nähtus!
Ise ta ilmselt seevaldi tähtkujust.
Tunnused väga vastavad -
Loomaaed ju kirju ,! :D
 
hmm 14. detsember 2009, kl 13.03
Armukade olen ka, kuid ise ei anna never põhjust armukadeduseks ja iial petta ei suudaks meest. Põhimõtteline inimene. Ideaalis abielluks 1-ga ja jääks elu lõpuni kokku. Oli üks kaksikust mees, kelle puhul seda ka lootsin aga mees murdis truudust. Pärast seda olen kaksikutest suure kaarega mööda käinud, vaheldust otsivad kaksikhinged ei suuda naisele truuks jääda.
 
hmmmm 14. detsember 2009, kl 20.12
Olete uhked ka veel, et oled külmad? Te peaksite häbi tundma, et sõimate oma tütreid l*tsideks ja olete nii südametud!!
 
veevalaja 14. detsember 2009, kl 23.19
Mina olen ka veevalaja naine. Jääkuninganna ma küll pole! Olen väga temperamentse loomuga ning alati sõbralik isegi võõrastega. Kui inimene mulle ei meeldi võin tõesti olla väga vastik, külm ja ülbe, aga selleks peab ta mulle midagi halba tegema. Pealetükkivad inimesed mulle ei meeldi, nendest hoian kaugele eemale. Copy'n siia jutu kus kirjas natuke veevalajatest, mis minupuhul peab täiesti paika!!!

Juhul, kui otsid inimest, kellega veeta kogu ülejäänud elu, siis peaksid edasi otsima. Veevalajatele meeldib olla vaba, nad ei kannata rutiini. Nende isepäine iseloom aitab neid inimestega suheldes, sest nad tunnevad end kõigiga vabalt. Veevalaja valib enda kõrvale inimese, kes on tugev, omandihimuline, domineeriv; just sellisele isikule on ta valmis enda elu pühendama!

Nad vajavad vaheldusrikast suhet, palju väljakutseid. Kohtingul olles naudi hetke ning ära mõtle kaugemale ette. Veevalajad on head meelelahutajad, kuhu see kohting välja viib, on täielikult teie kahe enda teha!
 
kah vv 14. detsember 2009, kl 23.42
ei kujuta küll ette ühtegi isepäist ja vabadust hindavat veevalajat pühendamas oma elu omandihimulisele mehele:)
 
iiden 15. detsember 2009, kl 10.32
Jah, veevalaja, seleta see omandihimuline ja domineeriv värk nüüd lahti. Selline mees ja veevalaja naine EI SOBI kokku.
 
Veevalaja 15. detsember 2009, kl 13.54
Sobivad ja väga hästi:) Kuna veevalajat muidu raske kinni hoida siis selline mees paneb veevalaja väga hästi enda juures olema;) Kui mul on mingi tuhvel mees siis ma tüdinen temast üsna kiiresti ära ja lasen jalga. Mul ei ole vaja meest keda kasvatada ja kes ise on otsustusvõimetu.;) Meeldib kui mees on mees - perekonnapea. Loomulilkult on sõnaõigus ja muud õigused mehe ja naise puhul suhtes võrdsed, samas eelistan meest kes ütleb et kui talle see ei meeldi siis selline asi jääb ära, mitte nii et mees surub enda uhkuse alla lihtsalt selle pärast et naine ju tahab, see nagu jätab mulje et mehel puudub igasugune iseloom. Samuti ei lase mina endale midagi kaelamäärida kui tema midagi tahab aga mina raudkindlalt selle vastu olen. Sellistel puhkudel leitaks aus kompromiss mõlema jaoks. Mees peab olema piisavalt domineeriv et näidata et ka tema jalas on püksid, kuna tihti peale kipub see vastupidi olema. Omandihimuline mees meeldib mulle selliselt kes on suhtumisega et näe see naine on siin minuga, ta on minu naine ja sina ära mõtlegi talle läheneda. Selline suhtumine mulle meestepoolt ei meeldi kui ta laseb naisel ringi litutada ise kodus konutades ja halades et mis ma küll valesti olen teinud. Naist tuleb hoida kui OMA naist.. ta on sinu naine ja sa pead ise selleks midagi tegema ka et ta sinu juurde ka jääks. Antud juhul ei ole ma kordagi mõelnud siin all mingi haiglast kontrollimist, keelamist ja elu korraldamist. Sellistel asjadel on suur vahe kas sa oled haiglane inimene ja ei lase oma naisel elada või sa lihtsalt oled seadnud asjadele teatud piirid ja näitab et ka tal on iseloomu. Mina püsin seal kus on huvitav. Lõppude lõpuks võtan ma endale partneri et temaga koos elus edasi minna, mitte seda asja ainult üksi juhtida ja et seda koos teha peab olema mees kes suudab ka ise otsustada ja enda sõna maksma panna.;)
 
vees on teine rebane 15. detsember 2009, kl 14.15
101% eelmisega nõus. Hästi sõnadesse pandud.
 
kah vv 15. detsember 2009, kl 15.56
tegelikult ei ole ju hästi sõnadesse pandud, kui asju on nimetatud valede nimedega:)
domineeriva mehe vastand ongi suss, nagu Veevalaja oma selgituse alguses kirjutas. veevalajatele ei sobi kumbki. hiljem ta räägib kompromissidest jne. domineeriv inimene ei armasta kompromisse, vaid üldjuhul jääb asi nii, nagu tema ütles. Veevalaja point on õige, aga sõnastus vale. mina ütleks, et sobib mees, kes elab ise ja laseb teisel ka elada.
omandihimulisest mehest on mul ka natuke teistsugune arvamus, kui Veevalajal. kehtib jälle see, et elab ise ja... sealjuures ei pea kodus halama, et naine jälle litutab. kui naine saab sõpradega kokku, võib mees ju ka midagi talle huvipakkuvat teha:) ja ma isiklikult küll ei hakka kohe litutama, kui meest enam silmapiiril pole, selles mõttes pole mulle ka ohjajat vaja:) pigem kaotus sellele, kes arvab, et peaks ohjes hoidma:P
 
(vv) 15. detsember 2009, kl 16.16
vv ise suur domneerija, siis loomulik, et mees veel suurem dominant. talumatu on mees, kellele saab ülevalt alla vaadata. ja selge et omandihimuline - ma pean tundma, et olen tema oma, mudu ma arvan, et olen vaba ja võn teha, mis heaks arvan. tugev mees ikka on võimeline vv-d sulatama. ludrid, jutupaunkud ja kerglased tobud on sussid vv jalas.
 
Veevalaja 15. detsember 2009, kl 18.50
ka domineerivad inimesed teevad kompromisse kui sa inimest armastad. Ja see et sa teed kompromissi ei tähenda et sa ei saa ju enda tahtmist osaliselt. Loota ja oodata et sa saad ALATI kõike 100% nii nagu sina tahad on naiivne niikuinii, pole vahet kui domineeriv sa oled, sellise lollusega võid pigem inimesest ilma jääda. See et sa vahest inimesele vastu tuled ja mõne poolepealt järgi annad kui sa näed et sinu nõudmine teeb talle nt. palju haiget või et see on talle väga tähtis, see ei tähenda ju et sa pole domineeriv inimene. Ja ohjamise kohapealt, ma ei räägi siin kohal et ma jubedalt ringi kukun litutama kui mees silma peal ei hoia vaid tõin näiteks, et selle asemel et mingi probleemi korral midagi ettevõtta need nn. suss mehed tavaliselt lihtsalt halavad. Ehk siis kuna veevalajale meeldib vaba olla siis nad kipuvad mitte nii väga kodus istujad olema.
olen (vv)-ga pm. nõus;)
 
Krislin 15. detsember 2009, kl 19.03
Ise ka veevalaja. Suur unistaja, romantik. Kuid leian usna raske oma tundeid valja naidata, peamine p6hjus on aravatavasti kartus haiget saada. Kuigi soovin sugaval sisimas, et see oleks mulle uldiselt kergem. Ja voibolla selleparast tundub minu valine mina m6ndadele inimesele ka usna tihti kulm ja kalkuleeriv. Nagu jaakuninganna :)Minu mees aga peaks olema hell ja hoolitsev, TARK ja omaparane. Mees, kes v6tab vastu otsuseid minuga v6rdsel tasandil.
 
ka vv n 19. detsember 2009, kl 15.30
Oleneb ka sellest, mis kuu veevalajaga on tegu. See on natuke erinev.
Mina olen jaanuari vv. Jaanuari vv-d on tugevama iseloomuga, mitte unistajad jne, praktilisemad inimesed. Veebruari omad on rohkem romantikud jne.
jaanuari vv on peale kaljukite, seega on neil natuke kaljukitse mõjutusi ka.
 
Hull lugu! 19. detsember 2009, kl 18.18
Kui nad oleks jääkülmad või vähemasti mitte ülevoolavalt ning võltsilt emotsionaalsed, siis suudaks ma neid isegi taluda.
See pisaratevoog ja solvumine ja tühja koha pealt haukumine on tõesti liig, mis liig.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!