Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Tiiger-skorpion mees
 
Medlem 11. mai 2010, kl 19.49
Kas on kellegil sama kombinatsiooniga mehega olnud tegemist ja ehk viitsib iseloomustada teda? Oleks põnev teada, kas neil märkidel ja aastatel on siis midagi ühist!
Minul oli tiiger-skorpa mees. Alkoholi ja meelemürkide lembene, piiri ei osanud pidada, ahelsuitsetaja, kergesti mõjutatav, hea valetaja, püsimatu, kirglik, väga tundlik, õrna hingega, söögi ja inimeste osas väga valiv, egotsentriline, ülbe, sarkastiline, selja taga susserdaja, salakaval, hoolitsev, ambitsioonikas ja võimu ihkav, ebausaldusväärne.
 
K 11. mai 2010, kl 22.25
Mul siis sama kombinatsiooniga abikaasa ja enamus iseloomuomadusi samad, puuduvad meelemürgid(va.suits ja alkohol), egotsentrilisus, sarkastilisus, ambitsioonikus ja võimuiha. Ülejäänud omadused kõik olemas. Olen temaga abielus juba 20-aastat ja sõnatõsises mõttes käinud läbi tulest, veest ja vasktorudest, arvan, et olen vastu pidanud tänu eelnevale karastatusele, kuna ka minu isa oli tiiger-skorpion, aga tol ajal kui meie abiellusime (1988), ei teadnud ma eriti sodiaagimärkidest midagi, kui oleks teadnud nats rohkem, oleksin ehk osanud teda läbi näha ja võrrelda teda oma isaga, aga mis ma ikka halan, olen elus ja terve ja tean sedagi, et ta armastab mind. Uhh, aga ikkagi soovitan, võimaluse korral vältige neid tiigerskorpione! Ise olen koer-lõvi.
 
veel üks 13. mai 2010, kl 21.56
Minul sama seisuga mees. Lisaksin siia veel: kinnine, armastust ei avalda, tunded on reglementeeritud ja enamasti negatiivse varjundiga. Vahel on tunne, et ta on naistevihkaja. Domineeriv, konfliktides väga salvav ja julm. Kitsarinnaline ja põikpäine. Üks huvitav omadus veel - kui püüda temaga mõnd probleemi lahti harutada, siis nopib ta sisust üles mingi üksiku teema, milles ta ennast kindlalt tunneb ja hakkab seda ketrama ning kogu jutuajamine muutub mõttetuks. Vihaselt vastutustundeline - manipuleeriv ja kalkuleeriv. Lastega suudab suhelda nii kaua, kui need on väikesed ja enamasti kuulekad. Teismelise eas aga kontaktid kaovad. Hävitab süstemaatilise järjekindlusega kõik katsed tema hingega kontakti saavutada. Õnnetu ise ja teeb teisedki õnnetuks. Alkoholi ei talu ja muutub seepeale jõhkraks - loomalikuks. Palju sisemisi pingeid, mida püüab maha suruda, kuid aidata ennast ei lase, sest arvab, et tema toimib alati õigesti.Ühesõnaga - lähisuhte jaoks sobimatu tüüp. ilmselt tunneks ennast kõige paremini üksi oma kuningriigis. Leiab intuitiivselt üles sinu nõrgad kohad ja omandab nende üle kontrolli, lastes sul vigu teha, et pärast parastada. Kas jätkata? ilmselt on tal ka häid omadusi, kuid need on kogu selle taaga alla uppunud....
 
Kah kogemus olemas 14. mai 2010, kl 11.54
Hirmus susserdaja ja valetaja. Arg, egotsentriline ja ebausaldusväärne. Läksime lahku :)
 
ojaa 14. mai 2010, kl 13.26
omadusi on tal veel, tobedalt kitsi!
susserdaja, ja millegipärast kangesti püüab varjuda, jälgida eemalt mängu, ise saamata aru, et on ammu avastatud! :D
Muidu selline lõbus, kui eksib siis palub vabandust ka, teeb tööd palju. Tundub küllaltki haavatav, õrna sisemusega.
Noh ja sarkastiline, oi oi oi kui sarkastiline. ja siis jälle lõbus kui kutsikas.
 
Heh! 14. mai 2010, kl 15.12
Mind panevad siiralt imestama kõik need postitused, kus naised muudkui halavad ja teevad skorpM maha, samas ise elavada nendega koos, eriti nõme on lugeda veel seda kui keegi kirjutab et kooselu on olnud 10-20 aastat ja naine on kui õnnetusehunnik. No jumal küll, mida te elate siis koos?!
Olgu maj. raske v lapsed vmt, aga inimene, kelle elu on kui põrgu saaks ise ka kuidagigi hakkama. Või siis leppige mehega sellisena nagu ta on ja ärge halage kusagil foorumis _(see ei ole leppimine)!
 
M 11. mai 2015, kl 05.36
Tunnen üht tiiger-skorpioni, kuid mitte väga palju, aga ta tundub üks salakaval võrgutaja olevat... hullult poeb ikka. Ei tea, mida ta küll üritab?
 
Orochimaru 17. mai 2015, kl 18.31
Jookse nii kaugele kui vähegi saad! Mul olnud selline ex ja no hullemat kontrollifriiki annab otsida. See on ka 1 põhjuseid, miks ta EX on. Kui teada sain, et kõrvalt paneb, oli kogu asi läbi ja see temast vabanemine oli parim otsus mu elus. Tean natuke veel paari Skorpionit (looma-aastaid ei tea) aga nad kõik joovad kõvasti ja on liiga kõrge enesehinnanguga.
 
japp 17. mai 2015, kl 18.43
Kõige suuremad litsmehed need suurimad kontrollifriigid ongi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!