Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
e-autokoolitus
 
E. 09. juuli 2014, kl 15.04
Samuti vaid head kogemused! Eks seal tõesti mõned miinused oled ( broneerida saab 2 tundi nädalas jne), kuid üldiselt olen väga rahul, et selle kooli valisin. Teooriaõpetaja oli väga tasemel! Sõitmas olen käinud kahe erineva õpetajaga ning sõiduõpetajad on samuti väga head! Igatahes, kellel aega, siis soovitan seda kooli! :)
 
Nom nom 22. juuli 2014, kl 21.54
L. Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Minul ka siiani head kogemused olnud selle autokoo
> liga. Ei ole pidanud midagi kahtlast juurde maksma
> , ostsin ka voucheriga. Lugesin lepingu ilusti põh
> jalikult läbi enne kui allkirja panin. Kui ise ole
> d tubli ja õpid, teed õigel ajal oma asjad ära. S
> eal koolis palju teisi häid õpetajaid. Kuid jah br
> oneerimisega peab kiire olema:)

Loodan, et sul kõik läheb hästi, aga hoia silm peal:) Esiteks, e-autokoolituse õpetajatell on nii suur koormus, et nad eriti ei õpeta korralikult, sõidavad Kristiine kandis... Kui läksin eraõpetaja juurde, oli tunne, et esimest korda rooli taga istun (sõitsin e-autokoolitusega 4 kuud). Teiseks, ma maksisin ka kõik oma "tasuta" tunnid kinni.... Tarbijakaitse...ehh, esimest korda pöördusin nende poole ja tolku ei olnud. Õnneks tegin load ära, aga teistele soovin edu ning autokooli on palju. Pigem maksta nats rohkem, aga vähemalt sul on rahulik õpetaja, kes sind ÕPETAB!
 
Jana 24. september 2014, kl 10.19
Minul on ka negatiivsed kogemused selle autokooliga.
Põhimõttelised nöörivad raha ja need "vaheeksamid" ? ( ma ei tea kas enam on aga kui ma käisin seal siis seal olid need.)
Vahetasin peale esimest vaheeksamit autokooli, läksin Origoni ning sain kõik kiiresi ja sujuvalt tehtud ja load kätte.
E-autokoolitust ma kellelegi ei soovita!
Pidevad soodustused e-autokooli poolt ning 50 euri tasu et pabereid välja võtta peaks panema juba mõtlema, et midgai on mäda....
 
Praegune õpilane 16. oktoober 2014, kl 23.03
Mul tekkis selline probleem, et minu algses lepingus oli kirjas, et sõidutunnid on tasuta, kuid kui ma hakkasin oma esimest sõidutundi broneerima, pidin nõustuma mingi uue lepinguga mis väidab, et sõidutunnid on ka nüüd üks autokooli tasulistest osadest.
 
vk 31. oktoober 2014, kl 15.50
Ei soovita!! Mulle ka öeldi, et nüüd on sõidutunnid tasuta, pidin pärast need kinni maksma. Kuna sõidutundidele oli pääsemine võimatu, õnneks pidin maksma vaid 40 € kui paberitele järele tulin.
Alfredas oli muidu väga tore sõiduõpetaja
EI SOOVITA MITTE KELLEGILE
 
jahh 31. oktoober 2014, kl 19.24
tõesti, ei soovita kellelegi selle autokooliga tegemist teha. Ei hakka siia oma saagat kirja panema, aga oma õiguse tõestamiseks pidin lausa juristi abiks võtma.
 
Egle 25. november 2014, kl 09.35
Andke andeks inimesed, aga kui te olete tulnud kooli lepinguga,milles on sätestatud tunni hind, siis miks te arvate, et see teie jaoks automaatselt tasuta tunniks muutub? Ise olen samamoodi kooli alustanud sellel ajal, kui tunni hind oli kümme eurot, kuna aga jätsin kooli pooleli vahepeal, siis see muutus. Mina uurisin kohe autokoolilt, et mida mina oma lempinguga tegema pean, ning sain vastuseks, et see tuleb muuta, et ma saaksin oma tasuta sõidutunnid. Kui te ise nii rumalad olete, siis küsitaksegi teilt see raha välja.
 
K 26. november 2014, kl 21.07
Tere, selline küsimus.
Kas kellegil on eelnevalt olnud probleeme libedasõiduga, kui ei ole sooritatud 3 moodul?

No,et olete maksnud ja kohale läinud aga öeldakse,et peab olema 3 moodul tehtud ja raha ka tagasi ei saa.
 
KEVAD 01. detsember 2014, kl 17.49
Õppisin Alfredas Teveinisiga. Väga hea sõiduõpetaja. Väga rahulik, tasakaaluline ning südamlik. Selgelt õpetab. Õppisin temaga pool aasta ning kõik ARK eksamid sooritasin esimesest korrast. Lisatunde oli ainult 6 tükki, vaatamata sellele, et ma mitte kugagi ei sõitnud autoga. Soovitan kõikidele seda õpetajad. Soovitan kõikidele seda autokooli ka.
 
Lana 01. detsember 2014, kl 18.31
В целом автошколой я довольна. Единственное, что напрягает это возможность брать ограниченное количество уроков. Дополнительные уроки один раз в неделю. Брала уроки у трёх инструкторов: У Альфредаса Тевейнис и Владимира Порканена, о них могу сказать только положительное. Добросовестные и грамотные преподаватели, чего , к сожалению, не могу сказать о Владимире Мышкове. Взяла у него два урока и больше желания с ним заниматься пропало напрочь. Требует, чтобы я ехала с большой скоростью, потом сам резко нажимает на тормоз, хватается за руль и вообще не понятно, что он хочет. Что-то бормочет себе под нос, либо он это мне говорит, либо сам с собой разговаривает. Постоянно морда красная не понятно, то ли он пьяный, то ли со вчерашнего не оклемался. Никому не советую с ним заниматься.
 
chilli. 15. detsember 2014, kl 18.43
http://chilli.ee/vaata-pakkumist/e-autokoolituselt-tasuta-soidutunnid-ja-teooriakursus-03

minumeelest väga hea pakkumine ju!
 
õpilane 19. jaanuar 2015, kl 14.26
No see Porkanen on ju tõsine tropp. Mingist sõbralikkusest ja viisakusest pole juttugi. Soovitasin tal koolitusele minna, sest õpetaja peab oskama ka suhelda. ;) Teda õpetajaks kohe kindlasti ei soovita, kui on vähegi soove oma närve hoida.
 
eid_152564752d9b00 21. jaanuar 2015, kl 09.38
Loobusin e-autokoolitus/autokool24 teenustest eelmise aasta märtsis, kuna 2-3 kuu raames polnud mingit võimalust sõidutundi saada. Tahtsin nt märtsis sõita, kuid vaba aeg oli alles 3. juulil kl 11:30. Samuti muutusid kõik tasuta sõidutunnid tasuliseks. Õpetajate kohta midagi halba ei ütleks – vältisin neid, keda internetis taga räägitud on, võtsin täiesti suvalisi sõiduõpetajaid ja arvestades fakti, et pole autoga kunagi korralikult sõitnud, olid õpetajad väga toredad.

Ma ei ole nüüd peaaegu aasta aega sinna autokooli läinud.
Ehk keegi oskab mõnda kesklinnas asuvat alternatiivi pakkuda, kust saaks load kindlalt ja kiirelt kätte??? Minu andmetel peaks leping juba lõpetatud olema, sest ma pole aasta jooksul sooritanud teooria- ega sõidutunde.

On mul üldse võimalus minna kuhugi teise autokooli, nii et ma ei peaks teooriatundides uuesti istuma?? Esmaabi paber on õnneks käes.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati eid_152564752d9b00 21.01.2015 09.39.
 
Jaanika (nüüdseks juba ammu juhilubade omanik) 22. jaanuar 2015, kl 19.00
Oled kindel, et tegemist oli ikka Porkaneniga? :)
Mis ta tegi siis?
Ma ise üldjuhul klapin samuti vähestega, olen üsna tundlik ja empaatiline, ei kannata, kui kellelgi on probleeme suhtlemiskompetentsidega. Porkaneniga aga minusugune raske isiksus klappis väga hästi. Kordagi ei läinud negatiivse emotsiooniga ta tunnist ära. Sain tänu temale lõpuks load kätte (olin lootusetu juhtum alguses).
Kunagi oli seal autokoolis üks sõiduõpetaja Sergei. Vot tema oli küll ikka tasemel pervo. Kõigepealt sõimas su näo täis, kui mingi apsaka kuskil tegid, pani alandamiseks ohutuled peale ja siis lõi lahtise käega vastu säärt.
Hiljem muutus see mesimagusaks flirdiks.
Selline õpetaja oli küll üsna vürtsitav kogemus.
 
muahhahhaaa 26. jaanuar 2015, kl 18.41
lahe lugemine
like!
eid... sa peaksid broneerimissüsteemi paremini käsitlema õppima, muud midagi
 
HOIATUS 04. veebruar 2015, kl 16.24
Ma ei tea kui aktiivne see teema on, aga hoidke sellest autokoolist eemale. Ei tule endaga toime, müüs lõppastme koolitust Chillis 60€ eest. Möödas 57päeva ning raha veel saamata. Lubati veebruari teiseks nädalaks, kui ei tule, lähen tarbijakaitsesse. Sisuliselt on veel mul "ootamisaeg" sest sellest ajast saadik, kui teatati, et tegevus Tartus lõpetati, saab 30 päeva täis 8.veebruaril.

Pilt ka: http://gyazo.com/9c50ca18ad05d16476cda988599134fe

Minu sõprusringkonnas on ka 4jal inimesel raha saamata..
 
HOIATUS 10. märts 2015, kl 19.24
Augustis 2014 oli ostetud Voucher, kus e-autokoolitus pakkus 115.- euro eest teooriat+ tasuta sõidu tunnid.
Siis kui teooria oli tehtud ja oli juba tehtud ka paar sõidu tundi, sain e-mailile kirja et järgmisest kuust on autokoolis sellised muudatused: tasuta sõidutunnid on raha eest 10 euro/tund. Mulle pakuti valikut pean maksma või teise autokooli omale otsima.
Kuna ma nagu nii ei olnud selle kooliga rahul, siis ikkagi valasin teist varjanti!

Mitte kellegile ei soovita sellist autokooli, sest et see millega nad tegelevad on puhas pettus!!!
 
Algaja 13. märts 2015, kl 11.58
Porkanen on paras stressipall. Tema rahulikkus tuleb ehk sellest,et ta terve tunni stressipalli mudib.
Kohe esimesest pilgust üleolev, tõre. Eriti ebameeldiv! Paistab,et üks sobib ühele ja teine teisele....
Kedagi teistele soovitada on tänamatu töö. Porkaneni ei soovita!!!!
 
Pea meeles 19. märts 2015, kl 14.12
Nii palju kui on inimesi, nii palju ka arvamusi. Ole ise hea, on teised ka sinu vastu head
 
ähh 27. märts 2015, kl 19.22
Ärge uluge, kevad tuleb ja tulemusnäitajad on sellel autokoolil head. Pange autokool oma elus esikohale kuni saate load kätte ja pole täheldanud, et keegi toppama oleks jäänud. Kel pooleli jäänud, soovitaks tõesti jätkata. Sõiduõpe on stressirohke tegevus ja ei maksa arvata, et sõiduõpetaja töö ohutum on lenduri omast. Ei maksa unustada, et pole võimalik õpetada klienti (kes on teatavasti kuningas). On võimalik õpetada õpilast. Ja mida varem harjutakse mõttega, et sõitma õpitakse pool aastat (olgu siis autokoolis või juhendajaga väljaspool seda), seda kiiremini näeb õpilane tulemusi. Ja sellega kaasneb alati puhas rõõm.

Peaasi on leida endale sobiv õpetaja, ülejäänu ehk siis paberimajandus on paratamatu elu osa, nagu ka surm ja maksud. Selles autokoolis on see pluss, et alati saab soovi korral valida igaks tunniks erineva õpetaja ja igaühelt neilt on midagi õppida.
 
Aga rõõmu ei ole... 01. aprill 2015, kl 07.36
kui pole kellegilt valida!
Kõik normaalsed õppetajad on juba ammu ära läinud!!!
Ja pole vaja sellist tühja juttu siin ajama...SELLEL KOOLIL EI LÄHE HÄSTI!
Tingimused muudetakse! Lubadusi ei keegi ei täita!
Sõidu tund maksab 16 euro... See ei ole odav autokool!
Igaüks koolitus on vähemalt 10 eurot kallim. kui teistes autokoolides, tunnide hinnad võite ka ise võrdlema!
Tekib tunne, et head kommentaarid nemad ise- endale kirjutava!)))
 
selters 20. aprill 2015, kl 17.56
Võib ju küsida neilt, kel juhiload käes esimese korraga. Mis puutub normaalsete sõiduõpetajate lahkumisse, siis tõsised probleemid on praegu kõikidel autokoolidel. Liiklusõpe peaks kuuluma riiklikku instantsi, haridusministeeriumi alla. Sõidukijuhtide eksamineerimine ei tohiks olla nii kaootiline. Lõppastmekoolitusel tulevad välja tõsised vead, mis on tehtud eksamineerimisel kaks aastat tagasi. Mis omakorda tähendab seda, et pea kõikides autokoolides rahuldutakse vaid minimaalsega. See probleem pole vaid Eestis. Ent väikese riigina võiksime asjad operatiivsemalt korda seada.
 
rs 12. mai 2015, kl 16.09
KINDLASTI ÄRA VALI seda autokooli, skeemid kuidas hakatakse küsima sinult topelt raha, ei tulda vastu, kogu kambast ainult 1 normaalne sõiduopetaja. Soovitan kindlasti valida mõne teise autokooli mis võib alguses tunduda kallim, aga see pole nii!!! Vähem muret + ei pea oma raha krdi venelastele andma!!!
 
albina 18. mai 2015, kl 20.49
Занималась у многих инструкторов в данной автошколе.
В целом системой преподавания и обучения в этой школе я не довольна. Так как директор автошколы намеренно затягивает процесс обучения. Сначала требуется прослушать ЦЕЛЫЙ курс теории, и только после этого начинается обучения на дороге, а точнее на площадке, за которую директор требует отдельной платы. Когда я пришла в автошколу были бесплатные уроки вождения. Я забронировала уроки на два месяца вперёд. Но, как оказалось, мой договор закончился ( он действует год) и все мои забронированные уроки были аннулированы по неизвестным мне причинам. Придя в автошколу для прояснения ситуации, мне сообщили, что действие договора закончено и один доп. урок теперь стоит 10 €.
Теперь насчёт инструкторов :
самым объективными и профессиональными считаю только двух: Альфредаса Тевейниса и Владимира Порканена.
Как инструктор директор автошколы полный ноль. Общаться не умеет, хамит и позорит собственную автошколу. Ему пора лечиться.
Слава богу перешла в другую автошколу.
 
A. 10. juuni 2015, kl 23.58
Minu tütar sai küll e-autokoolituse poolt petta. Pidi saama tasuta sõidutunnid, aga e-autokoolitus leidis nutika viisi ikkagi raha välja pressida - nimelt ei antud tütrele teada, et sõidutunni asukoht on muutunud, mistõttu ootas tema vales kohas ning sai hiljem trahvi selle eest, et ei ilmunud tundi kohale. Kool ise väidab, et saatis teate, kuid kõnede ja sõnumite logis seda ei ole ning kui palusime teate saatmist tõestada, siis sellele lihtsalt ei vastatud. Kui tütar avaldas soovi üle minna teise autokooli, siis ähvardati trahvidega jne. Ühesõnaga nukker, et noort inimest niimoodi mõnitatakse. Autokool jääb küll hetkel pooleli, aga elukoolis on korralik õppetund saadud. Ja tarbijakaitsest on selle autokooliga seoses mitmeid lugusid sellel poolaastal läbi käinud. Ausast koolist siin küll juttu olla ei saa kahjuks.
 
Taniel 17. juuni 2015, kl 11.13
Endal küll autokool läbitud, aga käisin eile 16.juunil käruga sõitmist harjutamas seal. Kõigepealt leheküljel on märgitud, et üks sõidutund maksab 5€. Kohapeal on kirjas, et 5€/30min. Üks sõidutund on 45-60 minutit. Me olime seal poolteist tundi, mille eest oleksime pidanud maksma 7.50 neti hindade järgi, aga kohapeal 15€ ja nüüd kõige suurem pettumus - koju jõudes avastas isa, et 15€ asemel on küsitud platsi kasutamise eest 75€ (kaardiga maksis ja ei pannud tähele).
Kuna sellel autokoolile on esitatud väga palju pretetsioone, siis sooviksin samuti hoiatada. Me võime oma raha tagasi saada, aga selline käitumine võib seal korduda. Ehk keegi oskab soovitada kuhu veel oma hoiatusega pöörduda ? :) Lisan veel seda, et oleme Pärnu inimesed ja peame nüüd Tallinnasse uuesti sõitma sellepärast.
 
sigane 17. juuni 2015, kl 16.44
Tarbijakaitseamet lisas musta nimekirja autokooli e-Autokoolitus OÜ, kuna ettevõte pole täitnud tarbijakaebuste komisjoni otsust.

http://tarbija24.postimees.ee/3064311/tarbijakai...
 
teate mis 22. juuni 2015, kl 17.53
Kuni autokool ei ole haridus, vaid äri, seni on see kõik igati normaalne.

Töötuse leevendamiseks peaks riigi kulul võimaldama omandada inimestel B-kategooria, seda enam, et ühistransport on varsti vaid maanteemuuseumi rekvisiit.
 
K 23. juuli 2015, kl 18.06
Kohutav autokool, ei soovita, nende jaoks on leping üks tühine paber ja kinni peetakse punktidest mis neile kasu toovad, hindasi muudetakse tujude järgi, oli ka üks hull õpetaja kes karjub koguaeg sinu peale.
 
??? 23. juuli 2015, kl 21.41
Kas seal pekstakse ka õpilasi?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!