Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Teeni raha internetis vastates küsimustele.
 
Päikese Lill 17. jaanuar 2014, kl 12.02
Töö kirjeldus: Kui soovid lisa teenida kodus lapse kõrvalt või põhitöö kõrvalt internetis surfates ja saad aru vene keelest väheke, siis see kuulutus on Sulle!

Et tööd teha, EI OLE VAJA MINGIT REGISTREERIMISTASU. See ei kohusta seega millekski. Töö võtab päevas aega umbes 5 kuni 10 minutit. Iga päev tuleb Sulle 1 töö (24h tagant). Sa pead vastama mõndadele küsimustele, mis on esitatud videote kohta. Lihtsalt vaatad videot- reklaami ja siis vastad allolevatele valikvastustega küsimustele. Tavaliselt on 4 videot ja iga vidoo eest päevas saad oma kontole 17 rubla- seega päevas 68 rubla. Kindlasti lugege kõik info läbi kui olete registreerunud. Seal on ka kirjas kuidas raha oma kontole kandmine käib. Samuti kui tahtmine on, siis võid omale liitlasi otsida, et kes veel seda tööd teha võiksid. selleks lihtsalt saadad välja antud referaali saiti, mis on vaälja toodud "referaalide" all. see kõik on tasuta.

Lihtsalt tee endale konto siin: http://sepeoplos.net/?p=691409 ja järgi juhiseid. Raha teenid rublades, kuid oma kontole saab raha eurodes.Registreerumisel antakse kohe 200 rubla!!

Kirjeldan natuke ka registreerimist. Mina valisin sellise koha nagu yandex dengi. Lihtsalt registreeru nende saidil:https://money.yandex.ru/reg/?retpath=https... ja saadki konto numbri mida kasutada. Siis alles lähed ja registreerid ennast ja teed konto http://sepeoplos.net/?p=691409 . Hiljem saad Yandexi saidilt oma isiklikule kontole teenitud raha kanda või taotleda neilt pangakaarti. Kui veel kysimusi siis kirjuta julgelt
 
Alternatiivid 17. jaanuar 2014, kl 12.57
Jah, internetis on küllaldaselt firmasid, kes maksavad raha küsitluste täitmise eest - võib leida nii eurodes, kui dollarites maksvaid. Venemaa on praegu "interneti raha" osas tohutu kiirusega arenev riik.
Kes on aga üldse rohkem huvitatud raha teenimise suundadest, siis sellest võib ühte ülevaadet lugeda siit: http://www.toivohingamine.com/Teeni_raha.html
(copy-paste see link brauseri aadressireale).
Eriti huvitav on seal viimane - sakslaste oJooo (koos teenimise õpetusega).
 
Naljanumber 17. jaanuar 2014, kl 14.20
Naiivitarid
 
Jah 17. jaanuar 2014, kl 15.15
Naljanumber
17. jaanuar 2014, kl 14.20

Tore on teisi nimetada naiivitarideks, aga ÄKKI on mõnel selle võrra MÕISTUST (mida sinul, kommentaari arvestades ei ole), et SUUDAVAD reaalset raha teenida. Kui oled? nii tark, siis selgita ja PÕHJENDA, MIKS on Alternatiivid 17. jaanuar 2014, kl 12.57 pakutud leht EBAREAALNE. Kuid tegelikkuses oled NII ARG, nagu eestlased keskmiselt on - kõik kardavad IGA võõrast meili hullemini, kui "vanakurat välku", kardavad ÜKSKÕIK MIDA UUDSET järele uurida, proovida jne. Ainukene julge koht on põõsa taga kükitamine.
 
Annemai 17. jaanuar 2014, kl 15.26
Kuule sina päikese lilleke
mine näit, viru hotelli, aja püksid maha ja teenid tunniga samapalju kui aastaga neid reklaame vahtides
 
Lolo 19. veebruar 2014, kl 10.32
Link ei tööta, mis andsid..
Äkki annad enda fb, tahaks ligemalt seda uurida.
Minu fb- https://www.facebook.com/rauno.lolo .
 
sry, toivohingamine 19. veebruar 2014, kl 23.46
Sul on kohutav veebileht........kuskilt vigaselt tõlgitud laused, väga lünklik informatsioon ja hunnik promomislinke, mille peale ei julge keegi vajutada, kartes mingit viirust külge saada. Uuri parem, kuidas teha üks korralik veebileht ja kuidas sellega teenida. See praegune on õudus kuubis. sry!
 
Kirss 20. märts 2015, kl 11.20
Paidvert on ülicool koht kus teenin juba tänaseks rohkem raha kui tööl käies. Loodan 2015 mai kuuks juba 50 dollarilisi reklaame klikkida.. võimas koht. Hetkel teenin 20-30 $ päevas. Soovitan julgelt Kõigile ja see on täiesti tasuta. Algul teenib vähem aga saad enda sissetulekut upgrade-da.
Registreeruda saate siin:

https://www.paidverts.com/ref/cherrykirss
 
ploom 20. märts 2015, kl 13.53
sellepärast ärgitadki, et sellele lingile klikates sinu kontole mõni sent kukuks? Reaalselt ju mingit muud raha sealt ei saa...
 
fakt.. 20. märts 2015, kl 16.33
Seal saidil tegutsevad lollid!
 
partsurvey 11. detsember 2016, kl 00.29
Sisuliselt sam on ka see lehekülg: http://partsurvey.com/?ref=1498759
Soovitan pilgu peale heita kõigil, kes vähegi valdavad inglise keelt ning kel on soov lisa teenida. Iga küsimustiku vastuse eest teenid 14$, päevas saad läbida kolm küsimustikku. Teenistuse saad kanda oma papalyle, kui olete vähemalt 700 teeninud.
Ehk on see just midagi Sinule?
Uurige järgi!
 
irw 12. detsember 2016, kl 10.25
Ükski aus asi ei ütle, et teenistuse kanname üle alates summast X. Kui selle summani jõuad, siis kustutatakse su konto ära ning kaevata pole ka mitte kellelegi.
 
n400 14. detsember 2016, kl 09.25
partsurvey Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sisuliselt sam on ka see lehekülg: http://partsurv
> ey.com/?ref=1498759
> Soovitan pilgu peale heita
> kõigil, kes vähegi valdavad inglise keelt ning kel
> on soov lisa teenida. Iga küsimustiku vastuse ees
> t teenid 14$, päevas saad läbida kolm küsimustikku
> . Teenistuse saad kanda oma papalyle, kui olete vä
> hemalt 700 teeninud.
> Ehk on see just midagi Si
> nule?
> Uurige järgi!




Sealt lehelt ei ole tulemas midagi, proovisin järgi!!!
 
rikkur 25. september 2017, kl 15.23
Kusagilt ei saa tasuta raha
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!