Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
sooviks nõu ja abi tahvelarvuti kohta
 
kreete 02. märts 2015, kl 12.51
olen ringi vaadanud tahvelarvuti suunas. mul on selline elukutse, et tihti pean käima internetis, pangakontot vaatamas või maile lugemas. telefon on selle jaoks tiba väike, tahaks miskit suuremat.
samuti tahaks et see tahvel oleks kasutuses näiteks suvel kui rannas peesitan ja igavusest netis surfata.
palun nõuandeid, millega pean arvestama kui tahvelarvuti endale muretsen.
kui valin mingi hästi soodsa variandi, siis sellega pole eriti midagi teha? mul kodus veel läpakas (liiga raske) ja lauaarvuti, aga olekski vaja just mobiilseks liikumiseks midagi kerget ja mugavat. kas klaviatuuriga tahvelarvuti on nagu pisike läpakas põhimõtteliselt?
kas tahvliga netis surfamine on tasuta, st. kui leian wifi võrgu ja kiirus mulle sobib...
mida veel peaks teadma? saan aru et läpakas ja tahvel on täiesti kaks erinevat asja, aga näiteks kui ülemus helistab ja tahab koheselt teada pangakontot, et siis mitte telefoniga jamada, võtan tahvli välja ja muudkui vaatan .... on see võimalik?
 
roberto 02. märts 2015, kl 14.53
kõik see on võimalik, võtad välja ja muudkui vaatad kreete.
Maaks 02. märts 2015, kl 16.19
Internet on kõigis sees olemas, kas siis üle wifi (tasuta) või 3/4G (mobiilse interneti tariif) ja osades ka mõlemad võimalused esindatud. 3/4G kasutamise jaoks peab siis SIM kaart sees olema muidugi (või oskab su telefon teistele seadmetele wifit tekitada).
Jah, klaviatuuriga tahvel = pisike laptop.
Kui tööd plaanid teha, siis pead op.süsteemi valikul natuke kaaluma, kas androidist piisab või vaja win (saad ka word/ excel faile vajadusel muuta).
 
kreete 02. märts 2015, kl 17.30
ei tööd teeksin muude arvutitega, see siuke hädaabinõu ja meelelahutuseks justkui.
aga mis nimelise võiks osta. mõne saaks juba sajaga kätte, aga nendega vist ei saa internetti kasutada.
mille järgi mina ise saan eristada (ilma müüja pealetükkiva nõuandeta), millisele saab sim kaarti sisestada, millisele mitte. ja op süsteemidel on ka vahe, mis peaks olema, mis oleks võimalikult arvuti moodi.... mis see android endast päris kujutab, vaatan et mu telefon täna uuendas ennast ja seal oli ka et android installib uuendusi.
kes viitsiks selgitada arusaadavalt, ilma et müügimehe mesijutte peaks kuulama ja arvestama. nagu kirjutasin , kasutust leiaks see ainult hädajuhtudel pankade vaatamiseks , maile loen telefonis kui vaja või teistes arvutites, aga jah meelelahutus, delfi, fb ja b võiks saadavad olla, võimalik et ka mõned mängud... tänud kes viitsivad vastata selle asemel et mind otse p...oodi saata
 
kle 11. märts 2015, kl 13.51
Kreete, pane need sulle vajalikud asjad kõik paberile ja tõesti-mine poodi ja vurista need müüjale ette ja vaata mida millise hinnaga pakutakse ja käi kindlasti mitmest poest küsimas ja siis otsusta milline hind sulle taskukohasem oleks. Aga nagu mina aru saan siis ega sul muud vaja ei olegi kui et oleks wifi (võimalusel koos 3G või 4G - võimalus kasutada netipulka) ja võimalikult uuema op variandiga ja võimalikult suurem mälu aga alati saab neile lisada ka mälukaarti. Androidid on need tahvlid praktiliselt kõik ja kui su telefon on ka android siis seda lihtsam sul seda uut tahvlit käsitseda oleks sest oled juba niigi selle süsteemiga tuttav tänu telefonile, need on päris sarnased.
 
hm 14. märts 2015, kl 18.39
Ah et meie peame sulle kõik ära seletama? A mis me selle eest saame?
Karl Kindermacher 15. märts 2015, kl 06.48
Uuri kindlasti kui kaua aku kestab. Ja mälumaht on oluline, et iga liigutuse peale kokku ei jookseks ja pidevalt ootama ei peaks. Need kaks omadust kipuvad odavamatel lonkama.
 
õunake 15. märts 2015, kl 16.43
Kui rahakott kannatab, siis võta iPad. Mul just reisimise jaoks see ostetud. Vahe kodus diivanil konutades loen sealt päevauudiseid ja vaatan meile. Aku kestab hästi.
 
pfft 16. märts 2015, kl 07.39
Osta iPad lihtsalt selleks, et vahel kodus diivanil konutades päevauudiseid lugeda tundub täielik overkill... Milleks panna nii suur hulk raha nutiseadme alla, mille funktsionaalsusest sa kasutad 0,1%? Vahel uudiste lugemiseks ja emailide kontrollimiseks sobib väga hästi ka 100 eurone tahvelarvuti.. Aga ju siis oli vaja naabrist parem olla :)
 
kaablikutt 16. märts 2015, kl 22.29
Neist "sajaeurostest" tahvlitest soovitan eemale hoida, kuna nende puhul saad tõesti seda, mille eest maksad. Närvide säästmiseks tasub valida korralik tahvelarvuti, näiteks midagi Sony Xperia Tablet Z seeriast, või siis tõesti kindla peale välja minna ja iPadi kasuks otsustada.
 
hm 17. märts 2015, kl 20.46
No ma ei tea, olen oma odavama otsa lenovoga jumalast rahul, mingit närvidele käimist küll pole.
 
eelmisele 17. märts 2015, kl 20.50
sa pole paremat saanud ja sinu toimingute jaoks piisab juustust küllaga aga kui hakkad tabelitega tegelema siis seda sinu odav juust ei võimalda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!