Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Massöörid, kuidas läheb ?
 
naine 24. september 2015, kl 09.43
Et siis selline küsimus suurele ringile : Kuidas läheb, kas olete eluga rahul, kliente piisavalt ?
Ise ütleks, et olen veidi pettunud ja aeg -ajalt tuleb okseisu peale, kui pean jälle kedagi masseerima. Alguses, 8 aastat tagasi sai ju lihtsameelselt see amet valitud, et inimestega suhelda ja aidata, valusid vähendada ja pingeid maandada. Aastate jooksul on selgeks saanud, et klientidele reeglina ei ole tähtis, et on kutsetunnistus ja erinevad koolitused ja et sa teed oma tööd südamega ja annad parima. Kliente huvitab odav hind , väga tugev tehnika, või siis see, et sa pakud ka seksuaalset pinget ja rahuldust. Kuna olen naisterahvas, siis ei suuda ma väga tugevat massaaži pakkuda , odava hinnaga ei maksa üüri ja muid makse ja seksuaalset rahuldust pakkuda ma ei suuda , see on jälk minu meelest. Nüüd siis olengi mõelnud, et sooviks midagi muud teha, midagi sellist, kus ei peaks jamama meestega, kes ilmtingimata soovivad paljalt massaaži nautida ja siis veel lükkavad rätiku pealt, et massöör näeks nende halastust. Vastikud perverdid ! Muidugi pole kõik sellised, on väga toredaid kliente ja neid, kelle puhul ise ka tunnen, et saan aidata ja teen õiget asja, kahjuks aga tilk tõrva meepotis....
Aga teiste massööride mõtted ?
 
Huvi 24. september 2015, kl 10.21
Kus kandis masseerite? Maksan massöörile erootikavaba poole tunni eest nii palju, et sellega peaks ta ära elama, kui ta seda mulle igapäevaselt teeks.
 
pano 24. september 2015, kl 14.53
Oma mehele ikka annad või on see ka jälk? Ilmselt mitte, kui mehe riista "halastuseks" kutsud :D
 
naine 24. september 2015, kl 15.41
Hea papi välja käimise eest võin ka midagi erootilist või siis seksuaalset pakkuda aga oleneb ikka kliendist. Tööd nii vähe, et hakkan kas või iseennast masseerima.
 
Kah huvi 24. september 2015, kl 16.34
Ma pole leidnud omale massööri, kes õhtul peale trenni, umbes 9 paiku, viitsiks veel 1-1,5h korraliku massaži teha. Vanainimese värk, lihased tahavad peale pingutust natuke hooldust saada.
 
veel üks naine 24. september 2015, kl 19.14
Milleks see foorum on , kas selleks, et nõmedad inimesed saaksid oma tobedaid märkusi teha ? See on haiglane, teemaalgataja tundis huvi ja pöördus viisakalt , aga mis ta vastu sai ? Mõnitusi ja alandust. Kohe näha, kellel päeval muud teha pole, need istuvad delfis ja võtavad sõna teemadel, millest nad midagi ei tea ja lahmivad.
Mul on tõesti piinlik selliste kaasmaalaste pärast.
Aga teemaalgatajale ütleks, et massööri töö ongi raske ja väsitav ja nagu näha , seda ei väärtustata. Olen ise ka massöör ja eks elu jooksul neid värdjaid perverte ikka nähtud omajagu , ega neile muu aita, kui laks tagumikku ja uksest välja, kiibitsegu mujal. Mis mind hoiab selle töö peal, eks ikka osade klientide tänulikkus ja võimalus ise ma tööaega valida ja teenin ma ka rohkem, kui näiteks kusagil poes töötades.
Karl Kindermacher 24. september 2015, kl 22.42
Ei ole kerge kellelgi ... Igas ametis omad puudused.

Aga halastamine on voorus, mitte patt.
 
to veel üks naine 24. september 2015, kl 22.44
Issand kui labane sa oled! Ja siis on sul veel alatust sõimata teisi! Mis salongis sa töötad üldse? Teaks kuhu mitte oma jalga tõsta!
 
naisele 04. oktoober 2015, kl 21.25
Kudas saab Teiega ühendust?
 
naine 05. oktoober 2015, kl 09.36
Mida sa soovid, mind või lihasate lõdvestust?
 
ka massöör 05. oktoober 2015, kl 20.01
Massöör olnud vahelduva eduga 14 aastat. Ei ole ega tule vist paremat ametit, töö, kus reaalselt näeb ja tunneb tulemust ja klientide tagasiside annab tiivad. Ja juurdeõppimine ei lõppe vist iialgi. Äärmiselt harva, kuid juhtub olukordi, kus katsetatakse või pannakse proovile kliendi poolt. Leian, et kui ise oled professionaalne ja konkreetne+ kasutad sobival määral huumorit, siis tuled olukorrast alati väärikalt välja. 3 x on selle aja jooksul telefoni teel ka otse küsitud- kas teete õnneliku lõpuga. Ma olen siis küsinud, et härra, mis teid siis õnnelikuks teeks? Inimesed ei oska end tavaliselt väljendada ja selline otse küsimine tekitab suurt kohmetust. Siis saab aidata: soovite äkki õhupalle? kommmi? Ükskord mingile väga imelikule vastasin: teate, mina pakun ainult õnnetut lõppu- peale pikka vaikust teiselpool toru, ikka mainisin, et nali naljaks- kui soovite massaazi, pange aeg kirja, intiimpiirkond jääb välja. Loomulikult ta ei tulnud. Kliendi alastus ei häiri. Ja miks peakski? Kui ta lina/rätikut pealt hakkaks ise ära nihutama, siis küsiksin kindlasti, et kas te soovite mulle midagi näidata ja paluks põhjalikku põhjendust, mis asjaoludel- et kas mina olen mingeid valesid signaale andnud. Ühesõnaga ole avatud ja suhtle! Samas kui suusad risti lähevad ja enam ei suuda, siis tuleb ametit vahetada, päris koledalt võib mõjuda kui sinuga tegeleb massöör, kes oma tööd vihkab. See kehtib enamasti kõigi alade kohta, kus on lähikontakt inimesega. Edu!
 
naine 10. oktoober 2015, kl 10.28
Eelmine massöör kirjutas nii ilusasti, et kohe peab midagi lisama. Siiani olin vait ja aeg -ajalt vaatasin, et mida kirjutatud on, õnneks jõudsin ühe normaalse vastuse ära oodata. Ka minul on neid kordi, mil mõtlen, et saan aidata ja tuleb positiivne vastukaja ja mul on tänulikke kliente, aga vist mitte piisavalt, et sellega ära elada. Mulle meeldib masseerida neid kliente, kellel on reaalne mure ja ma tõesti tunnen, et peale minu töötlust läheb paremaks, enamasti küll mitte esimese korraga, aga kindlasti peale kolmandat korda. Ka on mul neid kliente, kellel pole küll suurt probleemi, aga lihtsalt nad käivad juba aastaid ikka minu juures, no keskmiselt korra, kaks kuus. Nende puhul ei ole kunagi tekkinud probleemi, isegi siis ei tekiks, kui nad tõesti alasti oleks.
Häirivad on need, kes otsivad siit ja sealt, helistavad ja uurivad, vahel ka jõuavad lauale ja ainus soov neil on :ehk õnnestub klassikalise massaaži varjus midagi enamat saada.Nemad käituvad ka laual imelikult ja massööri alandavalt : ärge pange mulle neid rätikuid peale !, Masseerige sealt reite vahelt kõrgemalt !, OOh- see on hea, tee veel nii !....jälk on, kui mõni massaazi ajal oma peenist hakkab sättima ( ma pean pärast siis seda kätt masseerima)
Eks ma ikka püüan ka viisakalt sellistega toime tulla ja kui nad kord on lauale sattunud, siis ma enam neid jutule ei võta, märgin nad telefonis ära ja siis on mul kõik ajad täis.
Miks üldse erootilist massaaži soovivad kliendid tavalisse salongi satuvad ? Minu arust on tegemist inimestega, kes soovivad odavamalt läbi saada, et ehk õnnestub tavamassöör ära rääkida, et ei peaks kallist erootilist massaaži kinni maksma.
Pikk jutt sai, vabandan, aga mõte on selles, et kahjuks ei toida head kliendid mind ja mu peret ära ja olen sunnitud aeg ajalt reklaamima ennast ja otsima uusi kliente, kellest siis umbes kolmveerand on imelikud, mõtlevad : Oh, jälle mingi uus salong ja uus naine, peaks proovima, ehk ta pakub ka muud, näiteks "õnnelikku lõppu".
Rahast rääkides, no pole kiidelda millegagi , parematel kuudel olen teeninud tuhande ringis kätte, aga on kehvad kuud, kus on vaid 600 - 700. Olen varem siit foorumist lugenud, et massöörid teenivad 1, 5 - 2 tuhat kätte, aga seda on raske uskuda.
 
no mida... 10. oktoober 2015, kl 15.15
Kehval ajal seitse sotti kätte ? No ma ei näe virisemisel mõtet ja pealegi tunnistad ju ise ka, et reklaamid ennast aeg ajalt. Eks ikka seda põhjakihti tuleb pinnale, aga kui teenida tahad, siis pead üle olema ja pealegi, jällegi su enda sõnad, enamus kliente ikkagi kenad ja tänulikud, ela siis üle see nõme 10 % ja vastikutel hetkedel mõtle sellele, et on häid inimesi ja ilusaid hetki ja et kõik 100 % ei saagi hea olla. Pea püsti ja edasi !
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!