Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Otsin hooldus tööd kodus
 
Dallas 19. veebruar 2017, kl 16.21
Naine,60,pensionär,otsin endale koju hooldust vajavat memme,eramajas,vanusepiirangut ei ole,soovitav oma mööbliga.Kogemusi on südamehaigetega,vähihaigetega,insult,infarkt,25aastat.Kui vajab memmeke abi,helista ja tule vaata elamine üle,tel.nr.56279504.Ööpäevaringne valve ja soe tuba ootab.
 
tervitusi teisest ilmast 19. veebruar 2017, kl 20.16
Kogemusi on südamehaigetega,vähihaigetega,insult,infarkt,25aastat.
Oled mingi kriminaal?
 
mul oleks vaja sellist 19. veebruar 2017, kl 21.06
Aga palju see teenus maksab?
 
Mirta 19. veebruar 2017, kl 21.47
Ära jumala pärast kirjuta, kus linnas.Ma olen nõus Võrust ka Tallinna tulema. Mõelge ikka ka enne, kui midagi postitate.
 
Dallas 19. veebruar 2017, kl 21.59
A palju teenus maksab,palju pension on??Saladus pole midagi,kui hooldekodus ca 1000€.ja päevakeskuses -800€,siis mina teen poole odavamalt,ja viimane memmeke toodi taastusravist,tütar arvas,et enam asja ei saa,memm ei liikunud üldse enam,,sai korda tehtud ja nüüd 7märtsil peab oma 95sünnat,ja olen kutsutud Kasepääle tähistama.Ausalt öeldes oli raskusi,aga memmel oli kôva tahe käima saada,ja rulaatoriga sai asi korda.jalutuskepi viskas autosse ja oligi minek.Mis see mähkme vahetamine ja poti tühjendamine,,see pole midagi,aidata süüa ja kônnitada,aga tôsta ei jôua,selg läbi,kui abi vaja,helista!!!
 
Dallas 19. veebruar 2017, kl 22.09
Minu arust on môeldud need kuulutused vast ikka normaalsetele inimestele,mitte vast paberitega....Miks on selliseid lolle kes kommivad oma enda kohta,igavusest pole midagi teha,mingu see teise ilma tervitaja wc ja pese oma atasiuk puhtaks,lebra lämmatab siingi juba!! Kommige normaalselt,kui ajusid on joomisest ja narkost alles jäänud.Oi teid eesti inimesi!!! Kui ôelad te olete!!!
 
pole 19. veebruar 2017, kl 23.01
See sõnavara pole pensionäri oma, kuulub kõvasti nooremale ropp-suule.
 
tõsi 19. veebruar 2017, kl 23.10
Ilmselt mingi penskarite tühjakspumpamise skeem.
 
Dallas 20. veebruar 2017, kl 02.01
On helistatud neli korda ja uuritud,,väga tore,aga ma ju kirjutasin selge sônaga,,et memme,,mehi ma ei soovi,kuna ei tea ju milline mees vôib olla,,eriti kes suitsetavad ja tarbivad ôlut vôi muud kraami.Ise olen nendest elu aeg hoidunud.Ka pole mulle vaja pakkuda mingit korterit,tel.nr.lôpp 076,kes tahtis sellega mind meelitada.Mul on kôik olemas,ei vaja ma mingeid kinnistuid,kortereid!!!! Lihtsalt pensil ja pole siin enam ei ema ega isa!! Üürnikke ka ei soovi,.Kui memm vajab sissekirjutust,saab kohe,tema varaga ôiendagu sugulased vôi lähedased.Mees,kes Sa Rôngust helistasid,loe nüüd see lugu läbi ja saad teada,miks ma Su isa ei tahtnud.Oma mööbel sellepärast,et memm tunneks end vôôras kohas kodusemalt,,ka omad riided ja kui tahab/toidunôud ka.Ma olen selline heatahtlik,lôbus,aus ja ei armasta silmakirjatsejaid,valdan inglise ja ka venet vabalt,eestlane sünnilt.Egas kôik pole sellised nagu enamus eestlasi,kurb,aga tôsi.Helistage aga,aga lugege ikka enne kuulutus läbi!!!
 
lugeja 20. veebruar 2017, kl 08.59
Tore, et Teie selline olete. Edu ja jõudu Teile proua!
 
Dallas 20. veebruar 2017, kl 14.55
Oiii,täna lôunaeag helistati,et nende naabrimemm on püsti hädas. Memmeke oli teinud oma kahetoalise korteri tütrepojale,ja nüüd pidi ainult virelema ja....Pidi elama Nôlvakul,kuuendal korrusel,ôue pole saanud juba üle viie aasta,on ka hooldaja 2x nädalas,aga pôhitöö teevad naabrid,sugulased ja lapselaps pole huvitatud,,ootavad memme lahkumist siit ilmast.Memm ise pidi hästi vaikne olema,aga ratastoolis. Vannitoas on soe vesi kinni pandud!!!! Pesemas käib naabrite juures!!!!Naabrid ei saavat ka oma elu korralikult elada,et viigu ma see memmeke,umbvenelanna,enda juurde!!! Mind paneb môtlema,et kas selliseid lapselapsi on olemas,kes sooja vee kinni keeravad ja lasevad vanaemal korteris hapuks minna.Ooo jeerum küll!!!Ma olen ise 6x vanaema,mul käijakse iga nädal mind kontrollimas,et kuidas on,kuidas tervis,mis vaja abistada,toetada. Tütrel Elvas suur maja,andsin oma autod ka neile,,kindlustus,,kallis.,,mul ainult vaja korra helistada...Ise môtlen,ikka kodune kasvatus,ehk maja vundament ,,shitt,,siis pole tolku ka ilusast väljanägemisest,,minu meelest jubedad noored ehk lapselaps...Minul pole seal midagi teha,kahjuks!!!
 
oiii, !!!!!, ,,,shitt, dallas lemmikseriaalvä 20. veebruar 2017, kl 16.51
Andke andeks, mis Teie õigekirjaga lahti on? Kus siin see keeleoskus ja haridus? Miks siis lubatud tuba ja hooldus selle ehtsa kliendi jaoks kättesaamatuks jäi, kui oleks makstud? Sotsiaaltöötajatega koostöös asjad ära õiendanud vanuri sugulastega ja hädast päästetud.
 
Dallas 20. veebruar 2017, kl 21.40
Ei hakka mina sinna ennast vahele toppima,kus on juba hooldaja olemas,pole minu mure!!! Selleks on juba teised Sinusugused,kes on siia palgatud vist inimeste narritamiseks ja...Ma lihtsalt kirjutasin,millised on lapselapsed,sugulased vôi teab kes,,kui soe vesi on kinni keeratud.Aga vôibolla ka pôhjusega,et ei saa ise vannist välja jne.Täna oli jälle helistaja,hästi viisakas ja tore mees,kes pakkus elamispinda tasuta kolmeses korteris,ja peale selle maksab mulle veel tasu ka.Ütlesin ära,kuna pole vaja elamispinda,mul ju omal maja olemas,,ja täna käidi ka vaatamas tuba,oldi rahul,aga praegu ei kol sisse,,suvel kui koht veel vaba on.On olemas môistlikke ja ajudega inimesi,mitte selliseid nagu see kanaaju kirjutab.Sugulased ju panidki sooja vee vannitoas kinni!!!Ma vabandan,aga kas inimesed ei oska lugeda mu kuulutust,vôi on asi milleski muus..Aga tore on siin lugeda selliseid komme et,naer tuleb vägisi peale,kui Andekad on eestlased. Aga kirjutage edasi,ôpetage mind kirjutama eesti keeles,vôibolla hakkaks A jaB peale,,aitäh teile!!!
 
kordus 24. veebruar 2017, kl 09.40
Miks sa duubeldad nende komadega ja räägid auku pähe. Mitte midagi siin ilmas ei saa tasuta või sümboolse tasu eest. Kuidagi imelik tundud.
Helve Tamm 24. veebruar 2017, kl 09.55
Minu meelest igati hea võimalus mõnele üksi , hooldust vajavale memmele. Saavad mõlemad seltsi. Mina läheks küll ennem sinna kui hooldekodusse ja usun, et nii kõrget tasu ka ei võeta.
 
viimasele 25. veebruar 2017, kl 19.53
eks mine, kui läheksid, astu aga.
 
täpsemalt 25. veebruar 2017, kl 21.33
kus asub see eramaja, kuhu võtaksid mu memme hooldada?
 
Dallas 26. veebruar 2017, kl 12.08
Täpsemale..Tel nr on kuulutuses sees.Olen suhelnud nüüd abivajajate sugulastega ja lastega,on mulle miinuseid ja pluss punkte jagatud,aga kôige suurem probleem on ikka töötasus ja inimese suuruses/kehakaalus.Ise olen väikest kasvu,162cm,,ja ma ei saa ikka hakkama üle rasvunud inimesega ca130-135kg.ta vaeneke on veel ratastoolis ja ei mahtunud mul uksest sisse.Sôimas ja lärmas siin nii mis kole kohe,inva taksojuht ka tundis häbi juba,vabandas jne.Ahh,arusaadav ju,kui inimene sellises seisuses ja siis ka öeldakse ära,halb ju.Peale selle taksojuht ütles muuseas,et poeg töötab soomes,tütar ja tütretütar elavad samas alevikus,aga ei suhtle.Aga ma veel pole kedagi vôtnud siia,uuritakse et miks ma pensionil ja ise pole veel pensioniealinegi. Miks mul soodus pension??.A mul 44aastat staazi-25% pensionist,no mul on väljateenitud pension.kôik.Tahetakse tulla lihtsalt üürile! Ma ei soovi üürnikke.Aga kes vajab abi,tôsiselt,helistage,aga vanurile koju ma küll käija ei taha,mul siin omal aed,ôunapuud,marjapôôsad,kasvuhoone.Hea on kohe siit aiast tuppa minna ja vaadata,kas vajab memm midagi.Sügisepoole on marju,ploome,ôunu,kasvuhoonest saab omad kurgid/tomatid/paprikad/salatid/redised..no mis minu elul viga,kôik teen ise Ahh,mis siin enam vigiseda,lôpetan ära.kellel abi vaja,helistage.Märtsi kuus hakkan inimest sisse vôtma.tel. nr.56279504
 
ooohhh 26. veebruar 2017, kl 12.13
Maksuametiga ikka suhtled.
 
Dallas 26. veebruar 2017, kl 19.09
Tänan teid!! Kuulutus on aegunud 26.02.2017a.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!