Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Hooldaja vanurile
 
klunksmoor 07. august 2017, kl 11.06
Vaja oleks sugulasele tunniks-paariks päevas abilist-seltsilist tallinnas Männikul). Inimene on 91 ja kullalt tubli oma ea kohta - liigub, alla ei tee, käib ise duši all veel. Toit on tal olemas, abi oleks vaja koristamisel, vahel söök üles tuppa tuua , vahel poes käia( pood paarisaja m kaugusel), temaga veidi õues jalutada ja juttu ajada, jälgida rohuvõtmist ja mõõta vererõhku jne. Ilmselt kõige rohkem aga vajaks ta kedagi kellega rääkida. Mis selline teenus võiks maksta ja kust sellist inimest leida - pole endal kogemusi. Hooldekodu käib üle jõu
Oleksin väga tänulik, kui keegi jagaks oma kogemusi ja annaks head nõu.
 
küsimus 07. august 2017, kl 17.12
mis need hooldekodud tänapäeval ka maksavad, kui jõud üle ei käi? riigilt abi ei saa?
 
klunksmoor 07. august 2017, kl 22.34
Kellele käib, kellele mitte. Min 700+€ minule käib üle jõu - üle 300 mis pensionirahast puudu jääb iga kuu juurde maksta on meile liiga palju. Võttes paariks päevaks nädalas hooldaja saaks vanainimene oma pensioniga hakkama.
Helve Tamm 08. august 2017, kl 07.00
Toon ühe näitte oma trepikojast. Tütar pani oma 70a isa Benita hooldekodusse, tal samuti oli vaja jälgida täpset ravimite võtmist. Muidu käib siin pidevalt jalutamas. Tal ühetoaline korter, see üüriti välja. Pension + üüriraha ja üks kallimaid pansioneid makstud.
Sinu vanainimesel on ju ka elamine olemas ning varem voi hiljem ta nagunii üksi hakkama ei saa ja inimene vajab ikka seltsi ka. Ja ega see inimene, kes kodus käima hakkab ka mingi pisku eest tule sinna.
 
klunksmoor 08. august 2017, kl 18.43
See vanainimene elab sotsiaalmajas - oli sundüürnik ja korterit, kinnisvara ega sääste tal pole kahjuks, muidu polekski probleemi. Elas seni nagu linnuke oksal ainult iseendale, nüüd sugulased, aidake..
 
tyi 10. august 2017, kl 12.33
Kui vanainimesel lapsi ei ole, abikaasat ei ole. Siis peaks kohalik omavalitsus maksma puuduva osa hoolekodu maksust. Iga eaka inimese hooldus on raske. kindlasti leiduks lähikonnas mõni noorem pensionär. kes oleks abiks.. Samas ei taha keegi minna oma kodust ära ja kui ta kuidagi hakkama saab. Pange kirjalikke kuulutusi lähikonda.
 
klunksmoor 10. august 2017, kl 15.36
aitähh, see hra mõte
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!