Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
kuidas kirjutada palga soov?
 
mures 16. juuni 2005, kl 11.55
palun aidake! on vaja kirjutada sooviavaldusse palgasoov, kuidas teie seda teeksite- minul esimest korda vaja seda teha!

suured tänud vastmast!
:)
 
raamatupidaja 16. juuni 2005, kl 12.01
enamuses CV-des, mis ma olen näinud (ja ka ise kirjutanud), et palk on KOKKULEPPEL. Nii ta ju tegelikult ongi - küsi palju küsid, kui raha ikka niipalju maksta pole ,siis lepid ikka selle palganumbriga, mis tööandja ütleb või vaatad uue töökoha. Kui on ikkagi kindlat summat vaja näidata, siis tavalislt näidatakse brutopalk ehk palk koos maksudega. Uuri kasvõi siit foorumist analoogse töö tegijate palkasid, siis ei pane palgaga üle ega alla.
 
pip 16. juuni 2005, kl 13.38
Soovitan enda jaoks välja mõelda milline on üldse kõige minimaalsem summa mille eest üldse tasub tööle minna ja siis sinna otsa arvutada/panna oma elamiskulud ja toimetuleku rahad+mis iganes vajadused kellegil..
Kõige targem on ikka öelda summa mida oskad ka põhjendada,kas endale või tööandjale(ei pea aga võib)- vahet pole.
See kõigest minu arvamus.
EDU!
 
LyAnn 16. juuni 2005, kl 17.19
Kui sul on kindel eriala, mida sa teha tahaksid, siis sa peaksid arvestama seda, kui suured on tavaliselt antud erialal palgad ja tegema järelduse, kui kvalifitseeritud sa ise oled selles vallas. Selle alusel saad sa õiglase summa nii enda, kui ka tööandja jaoks.
CV´le olen mina küll märkinud palgasoovi kokkuleppel. siis saad kuulata ära mis sulle pakutakse ja ka ise oma soovi esitada silmast-silma rääkides.
 
nb 17. juuni 2005, kl 09.45
Palgasoov tuleb kirjutada, mitte palga soov.
 
urve 18. juuni 2005, kl 20.52
tegelikult ei pea kirjutama
 
Palgatu 03. august 2022, kl 15.31
Mis sa siin ikka soovid eks need saavad kes oskavad teisi inimesi ekspluateerida oskavad aga kui oled aus proletaarlane teisest eestist siis on ikka tühjad pihud nagu kadunud Graps juba laulis olgu jumal talle armuline
Maaks 16. august 2022, kl 13.39
Ma kirjutaks numbritega, siis on väiksem võimalus vigu teha :-) (ja kui nähakse, et kirjakeelt ei mõista, siis niipalju palka ei maksta).
EDIT: Sa proletaarlane unista edasi sellest II Eestist - paremal juhul kuulud III-sse :-)



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Maaks 16.08.2022 13.41.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!