Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
väike palk ?
 
äpardunud ülemus 03. jaanuar 2007, kl 18.44
Armas rahvas , palun abi: mida teha alluvaga kes pidevalt rahulolematu oma väikse sissetulekuga - keskmine kuupalk 30 000.00 Ütleb, et ei suuda esmaseid vajadusigi rahuldada :(
 
mh 03. jaanuar 2007, kl 18.59
oleneb, mis alalt loomulikult:D
Kui koristaja tädi maali sellist juttu ajaks, oleks kahtlane, kui aga tippspetsialist ja tegelikult firma toodab kasumit väga hästi, siis saaks ta nurinast aru. Samas, oskajaid tööinimesi on alati vaja - ehk soovitad tal endale lahkem ülemus otsida?
 
hmh 03. jaanuar 2007, kl 19.00
Võta mind tema asemele!
 
äpardunud ülemus 03. jaanuar 2007, kl 19.16
Tööks on tekstiitoodete müük. Töö piirkond Tallinn - kogu suur kaubandus. Tooted sortimenti müüdud pooleks aastaks, vaja vaid riiuleid korrastada ja tellimusi vormistada.
Vist ei ole tippspetsialist ?
 
no see on liba ju! 03. jaanuar 2007, kl 19.23
pole võimalik, et nii rumaluke ülemuseks on saanud
 
irw 03. jaanuar 2007, kl 20.07
eks lase lahti debiilik. debiil oled, et annad paigutajale sellist palka. ja debiil oled ka siis kui see on müügiinimene kes müüs sinna lepingud pooleks aastaks. värdjas siis on see palk tõesti väike ja arvestades sinu vingumist, et nüüd ma rohkem ei maksa, sest näe kaup on ju müüdud ja esialgsed kokkulepped ei loe midagi tahaks sulle lihtsalt vastu tatti anda. tüüpiline eesti nn ärimiis. tglt rott. lase lahti ja vaata, mis poole aasta pärast saab.
 
masendav 03. jaanuar 2007, kl 20.15
to irw
mis sul juhtus?
 
vastaja 03. jaanuar 2007, kl 20.16
Sa ei saanud vist teemast aru.
Keegi ei ole soovinud mitte maksta sellist palka. Selline on inimese aasta keskmine , mõnel kuul oluliselt suurem ja mõnel natuke väiksem. Poole aastased lepingud tehakse tavaliselt alati tekstiil/riidekaubale. Uueks hooajak järgmine leping uue sortimendiga.
Küsimus oli selles : kas selliste töökohustustega inimesele on antud keskmine palk piisav või liiga väike ? Tegemst töötaja pideva rahulolematusega/oskusega selle rahaga välja tulla.
Mitte keegi ei ole kavatsenud koonerdada .
 
kle 03. jaanuar 2007, kl 20.29
aga sa mine statistikaameti lehele ja otsi seal müügiinimeste keskmise palga tulemid välja.
Kui palju ta töö palka väärib otsustad sina ise loomulikult. Oma asi siis, kas keegi sul tööd kah selle tasu eest teeb või ei tee. Kui leiad uue inimese, kes seda tööd võimeline tegema on ja ehk vähemagi tasu eest, no anna minna?

Hea müügiinimene on võimeline rohkemgi rabama, ilmselt on sul ikka suurem osa tasust tulemuspalgana? Taolisel juhul uuri protsente turstusinimeste käest, palju nad tulemuspalka saavad. Väga head firmad maksavad näiteks 10-15% müügiinimese kliendikäibest.
 
WX 03. jaanuar 2007, kl 22.16
hmm
tööandja otsustada muidugi ei ole, kas töötaja tuleb toime tema makstava rahaga, aga palganumber tundub normaalne olevat, st maksmise suhtes, kulutamise kohta ei oska kaasa rääkida.
 
mina 04. jaanuar 2007, kl 01.47
ma tuleks rõõmuga selle palgaga tööle, vähemagagi, palk pole midagi väike, inimene lihtsalt vinguja ilmselt.. ise töötan müügi alal juba päris pikka aega, pole veel sellist teenistust õnnestunud saada.. võta ühendust
 
Kah õnnetu tööandja 04. jaanuar 2007, kl 02.18
Tegelt mul sama mure - töötaja sai perioodil mai-november 30-35 tuh kuus puhtalt kätte. detsember-aprill on madalhooaeg ja siis tuleb palgaks ca 10-18tuh neto. Keskmine tuleb sinna 20-25 kanti! Aga müstika - töötaja keeldus tööd tegemast detsembrist, tõi põhjuseks, et "ei viitsi". Ta pigem magaks kodus talv otsa. Pakkusin puhkust paari nädala kaupa, ei sobinud talle. Lõpuks panigi puhkuseavalduse ja lahkumisavalduse otsa. Mis ma teen hulluga?? Tööle sundida ei saa ju! Eks tal viimase poole aastaga kogunes see 30-35 tuh kõik arvele ja nüüd siis mitusada tuhat arvel - ei viitsi enam tööd teha!!!

Ja mina jõudsin järeldusele, et töötajatele ei saa liiga palju pappi maksta! Ei saa! Sest laisaks lähevad seepeale ja tööandja vajadustest edasi pohhui! Ma tahan töötajaid hästi kohelda - head töökeskkonda ja töötasu pakkuda, et inimene tunneks end minu firmas hästi! Aga ma ei oska, sest vastu saan ma inimesed, kes poole aastaga muutuvad "täissöönud" ülbikuks. Mingi 15-20 tuh kuus on maksimum, eriti kui veel kõik ülalpidamiskulud kaetud selle palga kõrval. Või sõltub see ikkagi inimesest - kellele hakkab raha pähe ka kellele ei hakka! Oehh... :-((
 
mis ma oskan öelda.... 04. jaanuar 2007, kl 09.19
Tõsiselt tublid ja head ülemused olete,arvestate töölistega,ma ei taha enda omast rääkidagi,masendus tuleb peale...:(
 
müügiinimene 04. jaanuar 2007, kl 09.59
Mina ei ütleks ,et olen laisk.
Saan tegelikult kätte u 12-13tuhat
aga ma tahaksin saada poole rohkem. Paraku konkurents on liiga tugev minu alal, et poole rohkem teenida on väääga raske.
Mis alal te siis nii palju oma töötajaile pakute ,et keskmine tuleb 25 tuhhi?
 
to-kaahh 04. jaanuar 2007, kl 15.49
kle värdjas. inimene on selle palga välja teeninud ju. aga kui on nii ülbe, et madalhooajal ei teeni siis las läheb
 
Kairi 04. jaanuar 2007, kl 15.54
Tõesti üllatavalt tublid ja õige suhtumisega tööandjad, oleksin õnnelik sellise ülemuse üle. Laisaks muutumine sõltub ikka konkreetsest inimesest, palga suurus seda küll mõjutada ei tohiks, kui siis vastupidi, pigem on see motivatsiooniks endast parim anda.
Olen tekstiilialal töötanud aastaid ja soov on töökohta vahetada, soovin, et kirjutaksite mulle,
n37@hot.ee
 
tekstiili inimene 12. veebruar 2007, kl 09.45
Võtaks asja üle, kui pakkuda oleks.Töö- ja elukogemus piisav,kõik muu kah paigas. Ahne ei ole.
 
Väikesepalgaline 27. märts 2024, kl 16.50
Jah eks need teenivad kes oskavad kaaskodanukku orjastavalt ekspluateeruda kui seda ei oska ja oled ise ekspluateeritav ori siis ongi nii et finantsid vedelevad vaSSisti vestitaskus ja sinul on ikka tühjad pihud nagu Gunnar Grapsi laulus
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!