Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
selveri teema. töö/palk
 
mina liisa 17. juuli 2008, kl 01.14
Kas keegi oskab öelda milline on selveris infoletitöötaja graafik? Kui ta on terve päeva, siis 9-22 tööl, kuidasl tal vabad päevad jooksevad? Mitu tööl, mitu vaba?
Ja kas infoleti töötaja istub ära kogu aja, mis pood lahti on?
Milline on selveri infoletitöötaja palk alguses? Kas see erineb linnati? Mitu % nad tõstavad tavaliselt peale katseaega?
Kuidas suhtub selver üldiselt palgata puhkusesse?
Õpimisse?
Kuhu annaks seda tööd tehes areneda, kas saab kuskil väikelinnas (Võrus, Põltsamaal näiteks) areneda ka kontori poolde?

Olen neid enne ka küsinud, aga väga konkreetset ja head vastust ei ole saanud.

Vb keegi aitab.

Liisa
 
mina liisa 17. juuli 2008, kl 01.18
:) ma ei ole see liisa kes küsis assistendi palga kohta. lihtsalt kaks liisat on:)
 
kk 17. juuli 2008, kl 08.27
minu arust see infoletitöötaja pidi olema jah sama kaua tööl kui viimane kassapidaja ka kassast lahkus ja siis ta pidi selle viimase raha veel kuhugi ära viima. Ja üleüldse vahepeal pidi ta tööl olema ka siis kui nt puhkepäev on ( no vähemalt kõrvalvaatajana jäi mul selline mulje, kui ma kassapidaja olin.)
 
Yuliia 17. juuli 2008, kl 12.16
Ei ole hea töö kõigepealt. Hea küll, müüd oma lotot ja teatripiletit ja puha, aga sõimata saad absoluutselt iga päeva ja kõige eest-miks on valed hinnad, miks on mõni reklaamitud soodusasi otsas ja miks taaraautomaat jälle ei tööta??? tööaeg on 08.30-st 23-ni. Anna b ikka seda aega ära istuda seal ;) Ja palk palju nirum, kui assistendil või adminnil
 
mina liisa 17. juuli 2008, kl 15.02
mis tööd adminn teeb?
ja assistent?
 
kelli 17. juuli 2008, kl 17.38
töö on graafiku alusel, vahel tuleb istuda pool päeva, vahel terve päev. vabad päevad olenevad tööpäeva pikkusest, tavaliselt on 3 tööl, 2 vaba, vahel saab ka 3 vaba päeva järjest.
ei usu küll, et seal palgata puhkust antakse. see pole selline koht, kus tõstad oma paberid virna ja vaatad nädala pärast edasi. kui tahad puhkusele minna, peab ju keegi teine topeltkoormusega töötama. minu teada lubatakse seal suvelgi puhkusele ainult 2 nädalaks, ülejäänud 2 nädalat puhka muul ajal. suvel on kõige pingelisem töö aeg ja siis ei taheta sind kuhugi lasta. tööle hiljaks jääda ei tohi ja varem ära minna ka ei saa, pead kellast kellani tööpostil viibima. kui veel õpid, mine poole kohaga tööle.
Kagu Kagu 02. jaanuar 2020, kl 23.00
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!