Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
hea vöi halb töökoht?
 
mari 18. veebruar 2010, kl 09.24
Mul tekkis küsimus, et kui mõni küsib siin mõne tööandja kohta infot, siis valdavalt on info negatiivne. Aga mis teeb tööandja või töö halvaks? halb palk? palju tööd? sisekliima?
Ja milline võiks olla hea töökoht? Kasvõi ideaalis? Palju palka ja vähe tööd?
 
tigu 18. veebruar 2010, kl 09.35
mina näiteks hindan ausust.
 
*** 18. veebruar 2010, kl 14.55
Mõni firmajuht on lihtsalt loll. Aga tema lolluse tulemused määritakse teiste töötajate kaela.
 
eitea 18. veebruar 2010, kl 15.43
Kusjuures, kui on palju palka ja vähe tööd, siis on uus häda - igaaaaaav!

Mulle meeldib oma töökoha juures ka see, et kuskil kord kuus saadetakse infot selle kohta, mis toimub, kuidas tellimustega lood, mida tehakse selleks, et tööd ja raha ikka jätkuks jne.
 
töötaja 19. veebruar 2010, kl 18.21
väga palju sõltub ülemusest ja omanikest. kui ikka ei ole töökohas stabiilsust ega usaldusväärsust, sa tunned ennast orjana sest püütakse hakkama saada võimalikult väheste töötajatega, sind hirmutatakse et kui haiguslehele jääd siis lastakse lahti (jaja, selline seadus on olemas, ütleb ta veel) ja palka saab ka veel sellise orjamise eest naeruväärselt vähe, siis ... kes julgeb suu lahti teha ja õiguste eest seista, see saab kinga. ja siis veel tahetakse olla parim. inimesed on väsinud ja on seal ainult sellepärast, et kuskil on vaja olla, raha on vaja. ma ei saa sellest aru, kuidas firmad ei mõtle oma mainele. või polegi see oluline. järjekord on ju ukse taga (öeldakse), aga see on ju nõme. kus on töötajate liikuvus, näitab ju, et tegu pole norm kohaga. ja ise veel tahavad olla super .... (ma ei saa öelda, mis kohaga on tegu)
 
Kim Smirna 28. juuli 2023, kl 22.16
https://foorum.naistekas.delfi.ee/read.php?22,12230041
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!