Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Milline võrkturundus on kõige normaalsem?
 
mutt 02. august 2011, kl 20.10
see pole töö, vaid religioon.
 
jah 06. august 2011, kl 16.20
zinzino !! :) parimad kohvi elamused :)
 
Urmas 25. november 2012, kl 21.51
Olen liitunud GNLDga ja siiani küll väga rahul ja õnnelik. Tooted, seltkond ja koolitused väga head. Kui keegi tahab rohkem teada, kirjutagu.
 
sigrik 26. november 2012, kl 13.03
Mina tegelen kohviga. On samamoodi eestis ametlikult ja network turundus. Kohvi inimesed joovad ja pakkuda kvaliteetset kraami on hea. Siiani pole veel ühtki negatiivset vastukaja olnud. Naudin ise head kohvi ja pakun seda ka teistele ja teenin seega suht korralikult.
 
Marko 24. aprill 2013, kl 18.18
Elu on täis valikuid..
Vali Elu

http://bit.ly/teenistus-lainetel
 
56450724 11. aprill 2015, kl 15.11
Kui on soovi olla võrkturundus eesotsas ja aidata meil teha sentsiatsiooni ilumaailmas( unusame ära amwayd,oryflame firmaks wellstar company )saada mulle kiri või helista julgelt ja see on juba pool võitu!
Mõelge...kes ei tahaks osta praegu apple aksiaid hetke turu väärtusega...konkurentsi ei ole,aga ega see alatiseks nii ei jää.
 
eelmisele petturile 11. aprill 2015, kl 18.20
Miks ma peaksin aitama teil teha mingit sensatsiooni? Kellele teie üldse korda lähete?
 
FGXpress 25. märts 2016, kl 08.09
Väga lihtsalt müüdavad tooted,EU müügiload ja sertifikaadid olemas.

http://estoniafgxpress.wix.com/fgxpress
Raivo Orgusaar 25. märts 2016, kl 19.13
Mina tegelen juba üle 3 aasta Koralliklubi toodete tarbimisega ja olen oma tervise nendega väga heaks saanud ning hakanud neid ka Teistele soovitama. Siin ei pea mitte midagi müüma, vaid suunama tervisetoodete soovijad ise kauplusesse ostma, saades suunajana seejuures käibe tekitamise eest sellises ulatuses boonuseid, et tooted sealt lausa tasuta kätte saab.
Me nagunii soovitame igapäevaselt oma sõpradele ja tuttavatele vaadata häid filme, külastada parimaid toidukohti, kaupluseid ja kõike muud, kuid teeme seda täiesti tasuta. Selle eest mingeidki hüvesid saamata. Sellistes "püramiidskeemides" saab aga selle eest pidevat ja aina suurenevat püsisissetulekut, mis on peagi kordi suurem, kui töorjuses teenitu ja ka aeg vabaneb kellegi heaks teenimisest iseenda ja oma laste arendamiseks.
Siin selles aina enam äramanduvas ja väetimaks muutuvas ühiskonnas tunnen mina ennast Koralliklubis nagu keset täiesti tervete, õnnelike ja südamlike Inimeste oaasi ja siia just koonduvadki kõige teravamad elupliiatsid, kellega koos omale uus meeleprane ning mistahes käskijatest - tööandjatest täiesti sõltumatu ning külluslik tulevik välja joonistada.
Kes aga soovib end mistahes haigustest nüüd lõpuks tervendama hakata ja aprillis koos Meie tegusate ja säravate Inimestega Varssavisse ning mais Riiasse, üleeuroopalistele kokkutulekutele tulla, siis siin on võimalus Meiega ka liituda.
https://coralorder.com/en/registration...
 
mann13642 18. mai 2016, kl 05.48
eestis on ka muid vorkturunduslehti mis taitsa ametlikud, ise olen grupis kus tarbijakaitse ametistki jargikusitav.. kui oled huvitatud, vota uhendust: marge.altuhhova@gmail.con, meie tiim teeb ka igasugu koolitusi
 
mida tuhnida 21. mai 2016, kl 08.58
vanades kommentaarides, elu 5 aastat edasi läinud. Vaadake pigem nüüd, millised võrkturustuse firmad on jäänud, milliseid enam ei mäletagi.

On väga asjalikke firmasid Eestis, nad on tulnud ja jäänud. On endiselt edukad.On olnud läbijooksjaid ja kiiresti lahkujaid. Miks? Aeg teha kokkuvõtteid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!