Saame tuttavaks
Saadaval mees,kes sobib ideaalselt pereloomiseks,kuid ei sobi absoluutselt pidutsemiseks.
oinas 19. aprill 2011, kl 07.12 |
yxikmees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Püsivaks kooseluks olen ma vägagi kõlbulik.Lasteka
> svatamisega saan tegeleda vaid siis,kui kasutan om
> a kohtumisõigust,ülejäänud aja on lapsed minu mõju
> sfäärist väljas ja seal ma enam kasvatada ei saa.L
> apsi kasvatada saavad ikka need kes on lastega koo
> s,kodus vanemad-kasuvanemad,koolis õpetajad,nemad
> veedavad koos lapsega 90% lapse unevälisest ajast.
> Ülejäänud 10%-st 7% on lapsed koos sõpradega ja 3%
> siis minuga(üks päev kuus).
> Seega oma 3% kooso
> lemisega ei saa ma ju kasvatada laspi 50% osaluseg
> a.
> Seetõttu tuleb mul luua pere ja saada lapsed
> ,kes elaksid minuga koos ja keda saaks kasvatada.
>
> Vibraatoriga sa ei saa ju lapsi,vibraator ei ai
> ta raskeid asju tassida,vibraator ei too sulle kak
> aod voodisse,kui sa haige oled jne.
.........ehk otsetõlkes mingi äpust naiivitar, kui neid postitusi kokkuvõtlikult lugeda - ei tea, kas härra ennast kõrvalt ei näe ja enesekriitika puudub täielikult. ........kokkuvõtlikult on see härra Yx Weebikummitus
> Püsivaks kooseluks olen ma vägagi kõlbulik.Lasteka
> svatamisega saan tegeleda vaid siis,kui kasutan om
> a kohtumisõigust,ülejäänud aja on lapsed minu mõju
> sfäärist väljas ja seal ma enam kasvatada ei saa.L
> apsi kasvatada saavad ikka need kes on lastega koo
> s,kodus vanemad-kasuvanemad,koolis õpetajad,nemad
> veedavad koos lapsega 90% lapse unevälisest ajast.
> Ülejäänud 10%-st 7% on lapsed koos sõpradega ja 3%
> siis minuga(üks päev kuus).
> Seega oma 3% kooso
> lemisega ei saa ma ju kasvatada laspi 50% osaluseg
> a.
> Seetõttu tuleb mul luua pere ja saada lapsed
> ,kes elaksid minuga koos ja keda saaks kasvatada.
>
> Vibraatoriga sa ei saa ju lapsi,vibraator ei ai
> ta raskeid asju tassida,vibraator ei too sulle kak
> aod voodisse,kui sa haige oled jne.
.........ehk otsetõlkes mingi äpust naiivitar, kui neid postitusi kokkuvõtlikult lugeda - ei tea, kas härra ennast kõrvalt ei näe ja enesekriitika puudub täielikult. ........kokkuvõtlikult on see härra Yx Weebikummitus
yxikmees 19. aprill 2011, kl 07.59 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
yxikmees 19. aprill 2011, kl 09.20 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
lõhnav keemik 19. aprill 2011, kl 11.04 |
Mida rohkem ma loen, seda rohkem ma ärritun ja vererõhk muudkui tõuseb. Peaks mitte välja tegema, aga no ei saa... inimene na nörk ja kohe tirib siia irisema.
Üks päev kuus?? Issand jumal! Kas tõesti nii saamatu, et rohkem ei suutnud välja kaubelda? Ja ikka juurde vaja teha? 2-3 tk kohe? Senisele seitsmele 3 juurde - sa trumpad siis isegi Lepajõe üle!
Ma soovitasin sulle vabatahtliku k eemilist kastreerimist, muidu tuleb vägisi minna. Sinusugune ei tohiks mõelda ka laste peale.
Ma siiralt loodan, et nii rumalat naist ei ole olemas.
Üks päev kuus?? Issand jumal! Kas tõesti nii saamatu, et rohkem ei suutnud välja kaubelda? Ja ikka juurde vaja teha? 2-3 tk kohe? Senisele seitsmele 3 juurde - sa trumpad siis isegi Lepajõe üle!
Ma soovitasin sulle vabatahtliku k eemilist kastreerimist, muidu tuleb vägisi minna. Sinusugune ei tohiks mõelda ka laste peale.
Ma siiralt loodan, et nii rumalat naist ei ole olemas.
suvaline naine 19. aprill 2011, kl 12.45 |
Tibu 19. aprill 2011, kl 13.21 |
pudel 19. aprill 2011, kl 13.25 |
Triinu 19. aprill 2011, kl 13.42 |
Kallis yxikmees, sina figureerid siin ikka veel aegade algusest saati...Kas siis ei leidugi sinu jaoks kedagi? Tule mulle, ma votan su endale.:) Oled minust nats noorem, aga mis siis ikka! Elu tahab elamist ja tuli peab polema. Niikaua votan su oma meelevalda, kui oma ootustele vastava paarilise leiad. :) Kahju ju ajast, mis tuulte tallata on! Ara maga seda maha...
analüütik 19. aprill 2011, kl 14.07 |
Triinu 19. aprill 2011, kl 14.24 |
pidumees 19. aprill 2011, kl 15.30 |
tibi 19. aprill 2011, kl 15.56 |
Tibu Kirjutas:
> Ma ka arvan, et Yxik peaks kaalust alla võtma, soe
> ngut muutma ja liigsed karvad ära raseerima. Päevi
> tus oleks ka kena. Äkki paned endast mõne pildi, k
> us sa naeratad- on sul ilusad valged hambad? Noor
> tele naistele meeldivad noorusliku välimusega mehe
> d- saledad ja siledad.
õige, stiilimuutust on vaja! Praegu neid pilte vaadates ei tõmba yxikmees üldse, ei tahaks temaga vahekorras olla isegi siis, kui ta eelmänguna strippi vihuks või koguni 100 euri peale maksaks. Totaalselt ebaerutav mees. Mehel peab ikka välimust, raha ja attitude'i olema. Mida kõhnem ja raseeritum mees on, seda ägedam. Juuksed tuleks mustaks värvida ja šikk seitliga soeng lasta teha, ükski noor naine ei taha hallide pahmas juustega vanameest.
> Ma ka arvan, et Yxik peaks kaalust alla võtma, soe
> ngut muutma ja liigsed karvad ära raseerima. Päevi
> tus oleks ka kena. Äkki paned endast mõne pildi, k
> us sa naeratad- on sul ilusad valged hambad? Noor
> tele naistele meeldivad noorusliku välimusega mehe
> d- saledad ja siledad.
õige, stiilimuutust on vaja! Praegu neid pilte vaadates ei tõmba yxikmees üldse, ei tahaks temaga vahekorras olla isegi siis, kui ta eelmänguna strippi vihuks või koguni 100 euri peale maksaks. Totaalselt ebaerutav mees. Mehel peab ikka välimust, raha ja attitude'i olema. Mida kõhnem ja raseeritum mees on, seda ägedam. Juuksed tuleks mustaks värvida ja šikk seitliga soeng lasta teha, ükski noor naine ei taha hallide pahmas juustega vanameest.
gina26 19. aprill 2011, kl 16.45 |
tibi,
võib ju juukseid värvida, trenni teha, arvuti ees vähem lösutada ja isegi hallinevad kubemekarvad üle võõbata. aga mis sellest kõigest kasu kui voodis ei oska naist erutada, ainult tittesid tahab vorpida. pauk lahti ja kogu muusika. nii vanal mehel nagunii ei seisagi enam normaalselt, hea kui korra nädalas suudab kõvaks ajada. 6-kümbise mammi ehk suudaks ära rahuldada...
võib ju juukseid värvida, trenni teha, arvuti ees vähem lösutada ja isegi hallinevad kubemekarvad üle võõbata. aga mis sellest kõigest kasu kui voodis ei oska naist erutada, ainult tittesid tahab vorpida. pauk lahti ja kogu muusika. nii vanal mehel nagunii ei seisagi enam normaalselt, hea kui korra nädalas suudab kõvaks ajada. 6-kümbise mammi ehk suudaks ära rahuldada...
yxikmees 19. aprill 2011, kl 16.55 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
vot 19. aprill 2011, kl 17.00 |
vaata, yxikmees, stiilseid mehi http://1.bp.blogspot.com/_DwSBWIc9J_M/Swe3BsM9vGI/AAAAAAAAABU/fIivzzldVmQ/s1600/kenzo-spring-summer-2009-olivier-lalin-photographer-paris1.jpg
Kui nende moodi riietuksid ja välja näeksid poleks sul naist leida probleem.
Kui palju su igakuine sissetulek on?
Kas sul firmarõivaid (Gucci, Prada, Armani) on või saad muretseda neid omale?
Kas sa saaksid endale lubada Hugo Bossi lõhnaõli? Igal mehel peaks olema parfüüm käepärast.
Kui pikk ja lai su peenis on ning kui kaua korraga oled võimeline seksuaalvahekorras olema? Peaksid suutma naisele pakkuda vähemalt 3 orgasmi tunnis.
Mis marki auto sul on? Oleksid sa võimeline Lexust ostma?
Kui palju sa naisele taskuraha kuus annad? Miinimum on 800 eurot kuus.
Kas sa välismaa reise teed Vahemere kanti ja Kesk-Euroopasse?
Kas sa naisele lõõgastavaid massaaže ja spa spakette oled nõus välja tegema?
Milline on su haridustase, kus koolides oled käinud?
vasta nendele küsimustele ja sellest koorub välja tõde, kas naised sind tahavad.
Kui nende moodi riietuksid ja välja näeksid poleks sul naist leida probleem.
Kui palju su igakuine sissetulek on?
Kas sul firmarõivaid (Gucci, Prada, Armani) on või saad muretseda neid omale?
Kas sa saaksid endale lubada Hugo Bossi lõhnaõli? Igal mehel peaks olema parfüüm käepärast.
Kui pikk ja lai su peenis on ning kui kaua korraga oled võimeline seksuaalvahekorras olema? Peaksid suutma naisele pakkuda vähemalt 3 orgasmi tunnis.
Mis marki auto sul on? Oleksid sa võimeline Lexust ostma?
Kui palju sa naisele taskuraha kuus annad? Miinimum on 800 eurot kuus.
Kas sa välismaa reise teed Vahemere kanti ja Kesk-Euroopasse?
Kas sa naisele lõõgastavaid massaaže ja spa spakette oled nõus välja tegema?
Milline on su haridustase, kus koolides oled käinud?
vasta nendele küsimustele ja sellest koorub välja tõde, kas naised sind tahavad.
naine 19. aprill 2011, kl 18.10 |
Seal arvuti ees võib sul küll mitu korda kõvaks minna aga voodis .?
Tavaliselt on ikka nii et mida suurem jutumees seda väiksem kepimees.
Tundub et sinu aeg veerebki arvutis foorumites kirjutates ja nn.naist otsides.
Võid vabalt loobuda kuni32-aastase naise otsingud,sest see peab ikka puudega olema et sind tahta.Oled igav ja mitteseksikas.
Tavaliselt on ikka nii et mida suurem jutumees seda väiksem kepimees.
Tundub et sinu aeg veerebki arvutis foorumites kirjutates ja nn.naist otsides.
Võid vabalt loobuda kuni32-aastase naise otsingud,sest see peab ikka puudega olema et sind tahta.Oled igav ja mitteseksikas.
yxikmees 19. aprill 2011, kl 18.39 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
nuuvott 19. aprill 2011, kl 20.01 |
gina26 19. aprill 2011, kl 20.06 |
kuna yxikmehel oli nende küsimuste koha pealt nokk kinni, siis selge, miks ükski naine teda ei taha.
aga jah, 6-kümbisel ätil võib ka riist korra päevas tuksatada, aga kas on ta suuteline jõulist, metsikut keppi tegema ja naist mitu korda päevas rahuldama? muidugi mitte.
muide, kui mees on voodis HEA, siis ei pea tingimata Armani ülikonda ja lexust tagumiku all olemagi;)
vot Kirjutas:
> vaata, yxikmees, stiilseid mehi http://1.bp.blogsp
> ot.com/_DwSBWIc9J_M/Swe3BsM9vGI/AAAAAAAAABU/fIivzz
> ldVmQ/s1600/kenzo-spring-summer-2009-olivier-lalin
> -photographer-paris1.jpg
> Kui nende moodi riie
> tuksid ja välja näeksid poleks sul naist leida pro
> bleem.
> Kui palju su igakuine sissetulek on?
> Kas sul firmarõivaid (Gucci, Prada, Armani) on või
> saad muretseda neid omale?
> Kas sa saaksid enda
> le lubada Hugo Bossi lõhnaõli? Igal mehel peaks ol
> ema parfüüm käepärast.
> Kui pikk ja lai su peeni
> s on ning kui kaua korraga oled võimeline seksuaal
> vahekorras olema? Peaksid suutma naisele pakkuda v
> ähemalt 3 orgasmi tunnis.
> Mis marki auto sul o
> n? Oleksid sa võimeline Lexust ostma?
> Kui palju
> sa naisele taskuraha kuus annad? Miinimum on 800
> eurot kuus.
> Kas sa välismaa reise teed Vahemere
> kanti ja Kesk-Euroopasse?
> Kas sa naisele lõõga
> stavaid massaaže ja spa spakette oled nõus välja t
> egema?
> Milline on su haridustase, kus koolides
> oled käinud?
> vasta nendele küsimustele ja sell
> est koorub välja tõde, kas naised sind tahavad.
aga jah, 6-kümbisel ätil võib ka riist korra päevas tuksatada, aga kas on ta suuteline jõulist, metsikut keppi tegema ja naist mitu korda päevas rahuldama? muidugi mitte.
muide, kui mees on voodis HEA, siis ei pea tingimata Armani ülikonda ja lexust tagumiku all olemagi;)
vot Kirjutas:
> vaata, yxikmees, stiilseid mehi http://1.bp.blogsp
> ot.com/_DwSBWIc9J_M/Swe3BsM9vGI/AAAAAAAAABU/fIivzz
> ldVmQ/s1600/kenzo-spring-summer-2009-olivier-lalin
> -photographer-paris1.jpg
> Kui nende moodi riie
> tuksid ja välja näeksid poleks sul naist leida pro
> bleem.
> Kui palju su igakuine sissetulek on?
> Kas sul firmarõivaid (Gucci, Prada, Armani) on või
> saad muretseda neid omale?
> Kas sa saaksid enda
> le lubada Hugo Bossi lõhnaõli? Igal mehel peaks ol
> ema parfüüm käepärast.
> Kui pikk ja lai su peeni
> s on ning kui kaua korraga oled võimeline seksuaal
> vahekorras olema? Peaksid suutma naisele pakkuda v
> ähemalt 3 orgasmi tunnis.
> Mis marki auto sul o
> n? Oleksid sa võimeline Lexust ostma?
> Kui palju
> sa naisele taskuraha kuus annad? Miinimum on 800
> eurot kuus.
> Kas sa välismaa reise teed Vahemere
> kanti ja Kesk-Euroopasse?
> Kas sa naisele lõõga
> stavaid massaaže ja spa spakette oled nõus välja t
> egema?
> Milline on su haridustase, kus koolides
> oled käinud?
> vasta nendele küsimustele ja sell
> est koorub välja tõde, kas naised sind tahavad.
naine 19. aprill 2011, kl 20.47 |
oeh 19. aprill 2011, kl 21.22 |
kle, kui sa tahad 2-3 last kasvatada, miks sa siis neid topelt üle normi oled juba teinud?
kui sa oled normaalne mees, siis kasvata oma lapsi ka peale seda, kui sa nende emaga enam koos ei ela. kui sa tahaks, siis oleks sul võimalik oma lastega ka rohkem kokku saada ja tegeleda. tean päris mitut meest, kes endise naisega kahepeale lapsi kasvatavad ja laps viibib nende meeste juures ikka tunduvalt tihedamalt kui kord kuus. ja kui su endised naised ei taha, et sa lapsi tihemini näeks, siis näitab see juba ka, kuidas nad sind isana hindavad...või siis ei hinda pigem.
sa ilmselgelt ei saa sellest aru, aga sa ei ole mitte ühelegi naisele kindel partner, kuna sa huvitud vaid välisest (vanus, saledus) ja unustad oma lapsed kohe peale seda, kui nende ema on su maha jätnud. see tähendab seda, et sa teed nii ka oma tulevaste lastega.
vabandust otsekohesuse eest, aga naise intellekt peab miinustes olema, kui sinuga hakkab lapsi tegema. see oleks ikka VÄGA halb mõte.
kui sa oled normaalne mees, siis kasvata oma lapsi ka peale seda, kui sa nende emaga enam koos ei ela. kui sa tahaks, siis oleks sul võimalik oma lastega ka rohkem kokku saada ja tegeleda. tean päris mitut meest, kes endise naisega kahepeale lapsi kasvatavad ja laps viibib nende meeste juures ikka tunduvalt tihedamalt kui kord kuus. ja kui su endised naised ei taha, et sa lapsi tihemini näeks, siis näitab see juba ka, kuidas nad sind isana hindavad...või siis ei hinda pigem.
sa ilmselgelt ei saa sellest aru, aga sa ei ole mitte ühelegi naisele kindel partner, kuna sa huvitud vaid välisest (vanus, saledus) ja unustad oma lapsed kohe peale seda, kui nende ema on su maha jätnud. see tähendab seda, et sa teed nii ka oma tulevaste lastega.
vabandust otsekohesuse eest, aga naise intellekt peab miinustes olema, kui sinuga hakkab lapsi tegema. see oleks ikka VÄGA halb mõte.
yxikmees 19. aprill 2011, kl 22.42 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
Ma pidin selle 1 kord kuus õiguse pärast ka mitu korda exi kohtusse andma.Esimest korda esitasin hagi lastega suhtlemise korra kohta,teine kord selle kohta,et seda määrust saaks rakendada.
Nimelt peale esimest kohtumäärust ei lubanud eks ikkagi,vaatamata kohtumääruse olemasolule lapsi minuga välja.Ja meie õigussüsteemil puudus võimalus teda selle eest karistada.Siis olin sunnitud ta uuesti kohtusse andma,et kohus sunniraha määraks,kui ta lapsi minuga välja ei luba.Peale seda sai ta aru,et ei saa lapsi kiivalt endale hoida ja üritada nendega uut meest enda külge siduda.
Aga sellegipoolest on neil keelatud minu kohta isa öelda,muidu saavad lihtsalt kodus karistada.Ma ei taha lihtsalt enam võidelda oma õiguste eest,1 kord kuus piisab mulle.Ehk leian uue naise,kellega siis saaks koos ühiseid lapsi suureks kasvatada.
Nimelt peale esimest kohtumäärust ei lubanud eks ikkagi,vaatamata kohtumääruse olemasolule lapsi minuga välja.Ja meie õigussüsteemil puudus võimalus teda selle eest karistada.Siis olin sunnitud ta uuesti kohtusse andma,et kohus sunniraha määraks,kui ta lapsi minuga välja ei luba.Peale seda sai ta aru,et ei saa lapsi kiivalt endale hoida ja üritada nendega uut meest enda külge siduda.
Aga sellegipoolest on neil keelatud minu kohta isa öelda,muidu saavad lihtsalt kodus karistada.Ma ei taha lihtsalt enam võidelda oma õiguste eest,1 kord kuus piisab mulle.Ehk leian uue naise,kellega siis saaks koos ühiseid lapsi suureks kasvatada.
- 19. aprill 2011, kl 23.33 |
Oijumal, säästa meid oma kohtusaagadest! Sinu probleemid ju! Ja sellise halaga Eesti loetavaimas portaalis püüad uut naist saada?
Tead, ma olin keskaajal ka kohutavalt teadlik, milline mu tulevane olema peab. Seda umbes18a. tagasi. Ikka ilus, pikk, tõmmu, hea seal ja siin..
Lõpuks tutvusin ühe kõige tavalisema ja mitte eriti atraktiivsema Eesti mehega, kellega siis nimetatud aastad koos elatud ja ikka aegajalt tunnen, et ma olen VÄLJAVALITU, sest nii HEAD inimest teist maailmas ei ole. Oleks ma lati lakke suunanud, oleks ma siiani oma kaktuste ja kassidega üksi olnud.
Edu ei soovi rumalaile, kes on kinnistunud oma stampidesse.
Tead, ma olin keskaajal ka kohutavalt teadlik, milline mu tulevane olema peab. Seda umbes18a. tagasi. Ikka ilus, pikk, tõmmu, hea seal ja siin..
Lõpuks tutvusin ühe kõige tavalisema ja mitte eriti atraktiivsema Eesti mehega, kellega siis nimetatud aastad koos elatud ja ikka aegajalt tunnen, et ma olen VÄLJAVALITU, sest nii HEAD inimest teist maailmas ei ole. Oleks ma lati lakke suunanud, oleks ma siiani oma kaktuste ja kassidega üksi olnud.
Edu ei soovi rumalaile, kes on kinnistunud oma stampidesse.
mati 19. aprill 2011, kl 23.55 |
Lisa postitus