Mis oleks, kui leiaksin siit inimese, kellega sõbraks saada? Või tuttavaks? Mõttekaaslaseks? Hingesugulaseks? :)
Mees või naine, noor või vana, enda arvates inetu või ilus, edukas või edutu - tahaksin sind lihtsalt tundma õppida.
Olen 33-aastane naine Tallinnast, vististi lihtne, soe ja mõistev. Üldse mitte ilus, aga natuke huvitava hingeeluga. Kaugeltki mitte rikas, aga kohvikus ühe mullivee (või kraanivee) ikka tellida jõuan. Mõne jaoks veidi lapsik ja ambitsioonitu pessimist, teise jaoks mõnusa huumorimeelega unistaja. Melanhoolne öösiti uitaja, hobifilosoof ja köögipsühholoog. :)
Mul ei ole sõpru ega tuttavaid, mõnikord kägardub süda üksilduses kokku nagu pisike hõbepaberikuul - siis oleks nii hea kellelegi helistada ja öelda, et "kuule, lähme mere äärde südamekujulisi kivikesi otsima" või "tule täna külla ja joo minuga üks vein või kummelitee".
Tean, mida tähendab üksildus, depressioon, töötus, tõrjutus, igasugustele nö. normidele mittevastavus ja sellest tulenev sallimatus.
Kui tunned, et oled ka ise hetkel oma eluga kuidagi puntras ja võiksid mu seltskonda vajada - kirjuta! Ja kui ei ole puntras ja miski mu sõnades jäi lihtsalt vastu kajama - kirjuta ka kindlasti! Mulle oleks tõesti väga oluline leida häid inimesi oma ellu! :)
E-mail on tubanelill@gmail.com