Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Üksindus võtab hinge seest
 
tubane 05. juuni 2013, kl 16.43
Mis oleks, kui leiaksin siit inimese, kellega sõbraks saada? Või tuttavaks? Mõttekaaslaseks? Hingesugulaseks? :)

Mees või naine, noor või vana, enda arvates inetu või ilus, edukas või edutu - tahaksin sind lihtsalt tundma õppida.

Olen 33-aastane naine Tallinnast, vististi lihtne, soe ja mõistev. Üldse mitte ilus, aga natuke huvitava hingeeluga. Kaugeltki mitte rikas, aga kohvikus ühe mullivee (või kraanivee) ikka tellida jõuan. Mõne jaoks veidi lapsik ja ambitsioonitu pessimist, teise jaoks mõnusa huumorimeelega unistaja. Melanhoolne öösiti uitaja, hobifilosoof ja köögipsühholoog. :)

Mul ei ole sõpru ega tuttavaid, mõnikord kägardub süda üksilduses kokku nagu pisike hõbepaberikuul - siis oleks nii hea kellelegi helistada ja öelda, et "kuule, lähme mere äärde südamekujulisi kivikesi otsima" või "tule täna külla ja joo minuga üks vein või kummelitee".

Tean, mida tähendab üksildus, depressioon, töötus, tõrjutus, igasugustele nö. normidele mittevastavus ja sellest tulenev sallimatus.

Kui tunned, et oled ka ise hetkel oma eluga kuidagi puntras ja võiksid mu seltskonda vajada - kirjuta! Ja kui ei ole puntras ja miski mu sõnades jäi lihtsalt vastu kajama - kirjuta ka kindlasti! Mulle oleks tõesti väga oluline leida häid inimesi oma ellu! :)

E-mail on tubanelill@gmail.com
 
--- 05. juuni 2013, kl 16.48
Väga südamlik kuulutus! Loodan, et leiad oma ellu häid sõpru! Õnne ja edu!
 
puntras pole 05. juuni 2013, kl 18.02
aga kuulutus meeldis. kus kandis elad muidu? eeldan, et tallinnas, aga linnaosa? oleks ju mugav õhtuti koos jalutada või veini juua, kui oled jalutuskäigu kaugusel.
 
samasugune 05. juuni 2013, kl 18.53
kahju,et sa tallinnas elad,ma pärnus.
 
da 05. juuni 2013, kl 19.01
Üliarmas kuulutus! Soovin Sulle kõike ilusat :)
 
kop-kop 05. juuni 2013, kl 21.00
Isa hoolitsus mõjutab lapsi mitmel moel. On näidatud, et koos bioloogilise isaga kasvamine muudab lapsed tervemaks ja vähendab väikelaste suremust.

Isadel on mõju ka tütarde tulevikule, selgitab Novaator.

Vanemliku investeerimise teooria järgi on tüdrukud eriti tundlikud selle suhtes, kui palju isad nende eest hoolitsevad. See annab neile vihjeid, mida ise tulevikus oodata.

Kui isa pole või ta jätab oma lapsed unarusse, on see tütrele kindel signaal, et meestele pole mõtet loota ja oodata hoolitseva partneri saabumist.

Sellised tüdrukud hakkavad oma sigimiskäitumist kohandama vastavalt saadud infole – küpsevad kiiremini ja muutuvad varakult seksuaalselt aktiivseks.

Texase kristliku ülikooli psühholoogid Danielle DelPriore ja Sarah Hill tegid seeria katseid vabatahtlike naistudengitega.

Ilma isata veedetud lapsepõlve meenutamine pani noori naisi sagedamini seksist mõtlema ja muutis nende hoiakud seksuaalselt vabameelsemaks.
 
To kop-kop 05. juuni 2013, kl 21.13
Aitäh info eest, aga mida me siin teemas sellega peale peaksime hakkama?
 
That fat cat 05. juuni 2013, kl 22.42
jah, kena armas kuulutus küll, aga olen näinud kahjuks ka seda, mis tegelikult fassaadi all peitub, üldistama ei hakka, loodan,et teemaalgataja on tore ja meeldiv inimene, aga soovitan igaühel oma hingel siiski hoolikamalt silm peal hoida ja mitte seda võõrastele mängimiseks anda..
eluga olen niiehknaa puntras..meeldiv vaheldus seegi,
 
-kuu- 05. juuni 2013, kl 23.43
kassile!
miks ei võiks võtta kuulutust täpselt nii nagu see on, eelarvamusteta? pidev kahtlustamine mõjub samuti frutsreerivalt :)
 
tubane 06. juuni 2013, kl 00.42
Aitäh heade sõnade lausujatele! :)

Fat cat, mida sa silmas pead? Mis siis peitub fassaadi taga? Tean, kui palju valu hingega mängimine põhjustab ega teeks teistele seda, mida ei taha, et minule tehtaks.

Igaks juhuks mainin, et ei otsi romantilist suhet.
Ma ei tahaks vastata kellegi kõrgetele nõudmistele ega saada hinnatud erinevate kriitiliste kriteeriumite järgi. Tahan olla lihtsalt hea ja hooliv sõber, rääkida ja vaikida ilma maskide ja tagamõteteta.
 
Teemaalgatajale 06. juuni 2013, kl 01.03
Tere!
Kus linnaosas Sina ise elad, mina elan ka Tallinnas, aga Liivalaia tänava kandis.
 
tubane 06. juuni 2013, kl 01.10
Elan Kristiine Keskuse lähedal.
 
That fat cat 06. juuni 2013, kl 08.34
Kuupaiste - kahtlustamine ja ettevaatlikkus on kaks ise asja, lihtsalt tundmatus kohas pea ees vette ei hüpata..elementaarne,

Teemaalgataja - mida sa nende hingedega peale hakkad, niisama küsin..mul teda niikuinii ei ole, aga lihtsalt huvitav oleks teada, kes kogub marke, kes liblikaid kõhtu, kuidas keegi,
 
njaa-njaa 06. juuni 2013, kl 09.14
33.aastane naine ja tubane? Otsi vigu endas.
 
tubane 06. juuni 2013, kl 11.20
njaa-njaa, vigu on mul palju, ei vaidle vastu. Kas sinul ei ole? Nipp on selles, et tuleb leida need nö. omad inimesed, kelle jaoks mu vead pole mitte põlastusväärsed puudu- või ülejäägid, vaid isiksuse armsad eripärad. Kuskil peab ju ometi olema keegi, kellele meeldivad ka tubased lilled! ;)

Fat cat, tunnetan, et sul on hing täiesti olemas! Tegelikult ei plaanigi kellegi hingega mingeid kahtlaseid manipulatsioone ette võtta. Läbi hinge tulevatel sõnadel/tegudel on lihtsalt teine kaal kui niisama loobitutel - selline toekam ja tummisem. Igaüks ise vaatab, kui palju ta oma hinge filtrina kasutab, mina kedagi sundida ju ei saa.
 
tiibadega kurat 06. juuni 2013, kl 13.42
Ja- jaa...kolm tilka verd ja ei vaata enam midagi ise :)
 
That fat cat 06. juuni 2013, kl 15.48
Hää küll, usume ausatesse kavatsustesse, aga hinge mul siiski ei ole..võid ise järgi kaeda..
 
mi 06. juuni 2013, kl 18.14
Palun mulle üks samasugune tuttav, nagu teemaalgataja.
Ainus erinevus, et elukoht võiks asuda maal ja metsas.

Sry, Tallinn kohe üldse ei tõmba.
 
--- 06. juuni 2013, kl 22.01
Ma imestan et nii huvitavalt kirjutaja üksi, ilma sõpruskonnata on.
Kahju kui sellised, tegelikult huvitavad inimesed, on võibolla nii arad ja ebakindlad iseendas, ja sulgevad endid teiste eest.

Ise olen samas vanuseklassis ja samamoodi tubane, kuid kahjuks Tallinnast liiga kaugel.

Oeh, oleks endalegi tarvis kedagi kellega koos vahetevahel lihtsatest asjadest rääkida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!