Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
teema fat catile

sheba 09. august 2013, kl 21.16
sa laotasid oma hinge tema ette, tema laotas oma hinge sinu ette....milles su probleem on?

Volts 09. august 2013, kl 21.19
Peale kella kuut süüa ei tohi.

Hei 09. august 2013, kl 21.19
Sheba on ebakvaliteetne kassitoit!

Ingel, endine Ingel 09. august 2013, kl 21.21
Jätke minu hing rahule!
Panen elektrikarjuse ümber.

sosin 09. august 2013, kl 21.22
Ingel, endine Ingel Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Jätke minu hing rahule!
> Panen elektrikarjuse üm
> ber.
Pullid jooksevad selle kohe maha ju :D
Mõtle midagi nutikamat välja ;)

kuulge 09. august 2013, kl 21.25
kas purjus lolliklubi liikmed siin märatsemas? inglid, kuradid, kassid...

Ingel, endine Ingel 09. august 2013, kl 21.32
Ikka purjus, ikka lollid, ikka klubist, ikka märatsevad!
Õige!
Sa unustasid sosinad ja kringlid ja keskmehed....ja kogu ülejäänud jumalaloomaia asukad, kes delfis meeleahastuses käivad - et igav või nii...

sosin 09. august 2013, kl 21.33
kuulge Kirjutas:
> kas purjus lolliklubi liikmed siin märatsemas? ing
> lid, kuradid, kassid...

hästi salaja sosistan, et hullem veel ... :(

tiibadega kurat 09. august 2013, kl 21.35
Jajah, see lolliklubivärk oleks veel talutav, eks ju? See siin nii segaste kokkusaamisepaik, et lollidega polegi pistmist...selle peale võtame, kes mida...

za-kumm 09. august 2013, kl 21.37
Ärge mind ära unustage!
Ja ärge lolle sõimake, nad pole milleski süüdi...

sosin 09. august 2013, kl 21.39
tiibadega kurat Kirjutas:
> Jajah, see lolliklubivärk oleks veel talutav, eks
> ju? See siin nii segaste kokkusaamisepaik, et loll
> idega polegi pistmist...selle peale võtame, kes mi
> da...
tegelt on foorum tohutult suur, aga me kükitame ainult ühes alateemas ja vaikselt nurgas :)
nagu tossu täis baaris kõige pimedamas lauas vaikselt-vaikselt ...

Ingel, endine Ingel 09. august 2013, kl 21.48
Aga vaatepilt on rahuldustpakkuv ja seltskond ikka kõnekas.. Tummahambaid ei esine.
Ja nagu selgub, tuleb ka mujalt laudadest siin baaris juurde meie lauda- nõuavad küll teistelaudade reegleid ja tooste, kuid noh, las lärmavad,.,,,

tiibadega kurat 09. august 2013, kl 21.48
Tõe huvites peaks mainima, et see pimedaim laud või õigemini kolm-neli lauakest on sissepääsule lähedal...

Za-kummi me ei unusta.

Ingel, endine Ingel 09. august 2013, kl 21.52
No jah sissepääsule lähedal, aga ikka aetakse wc-ga segi... ja kiputakse siia jooksma, kui tilgad juba püksis mõnel...

That fat cat 09. august 2013, kl 22.09
Hingeteema endiselt aktuaalne,
vaadake, asi on selles, et oma hinge laotan laiali selle ees, kes mulle midagi väga tähendab, ja samuti korjan ma õrnalt üles selle inimese hinge, kes mulle midagi väga tähendab..ma ei laota oma hinge laiali selle inimese ees, kellele ma mitte midagi ei tähenda ja ma ei korja üles selle inimese hinge, kes mulle mitte midagi ei tähenda..seega, kui inimene, kes mulle mitte midagi ei tähenda, laotab mu ette küll oma hinge aga paraku kellegi teise omana, kes mulle väga tähendab, nii et ma omakorda oma hinge tema ette laotan, teadmata, et selle korjab üles hoopiski see, kes mulle mitte midagi ei tähenda..siis tulemuseks on totaalne segadus ja kaos ja lõppude lõpuks ei saa ma enam aru, kelle ette ma oma hinge siis tegelikult laotasin ja kellele ma oma hinge tegelikult jätsin..

kuulge 09. august 2013, kl 22.14
kas sulle kass ei tundu, et sa oled ikka ise ka natuke loll?

oh issand 09. august 2013, kl 22.17
maiivõi....

sosin 09. august 2013, kl 22.23
ma su hinge ei taha (seda mida enam pole) ja enda oma ka ei hakka ette laotama, sest ma ei tähenda sulle midagi, aga silma vaadata luban ja vestluskaaslakseks ka passin, isegi kassil ;)
e-mail: sosinudus@hot.ee

Ingel, endine Ingel 09. august 2013, kl 22.29
No jah, kõlab ainult veel hüüe:" üks kaks kolm, tagumine paar välja!"

Liidele 09. august 2013, kl 22.30
Näe, Aliide-maadam ka siin. Sa ütle nüüd kui piske see mailm ikka on. Aga ma siin vaikse tunni ajal kui asemes lesisin, mõtlesin et sul ju õigus, hurtsiku palutasid maha ja karjaloomad kaetasid ära, siis loopisis oma mädand aiaviljad ka mede aeda. Aga mis sest tühjast enam. Aga jah, Voltsi saatsin minema. Aga tema jäi naistemeheks ikka. Käis tihti vanemate laste käest paberit ja sulge laenamas, sest kolhoosi ajalehtes seisis iga nädal ta tutvumise kuulutus. Mitte nüdi nii nagu ristiinimesele kohane, et võtan pika ja blondi ja maksan, vaid ikka nii, et kurbus närib ja oleks tore kui keegi mind embaks. No seikseks snoobiks muutus, et anna aga olla. Aga Liidekene, ei mina viha pea, eks ma vahel sind ka kurja pilguga vaatasin, aga mis sest vanast asjast ikke enam. Kuule, ma rohkem ei saa siin seletadagi, salaja siin selle preili, noh selle sotsiaaltöötaja kompuuteris tipin. Vaada, mul see tippimine ju selge. Kolhoosis ju tippisin ja... Nüid lähen võtan õhtused rohud. Ela siis häste! Rutt

Hunt kriimsilmaline 09. august 2013, kl 22.35
Rutt, sa jälle vabavä?

That fat cat 09. august 2013, kl 22.37
mitte ei tundu, vaid olengi..

Jaaah? 09. august 2013, kl 22.46
Kõuts ka vaba!

kuulge 09. august 2013, kl 22.47
lollidelt tulebki nende hing ära võtta.
on mingi kindel põhjus, miks sa siin oma olematut hinge kõigile laotad?

Rutilt kriimsilmalisele 09. august 2013, kl 22.47
Näed, ei saa põhku pugedagi. Mingi va Kriimusulmaline tunneb mu ära. Aga vaada, ma küll ei mäleta. Seal kolhoosis oli na paelu neid mehi ja ma muudkui tippisin ja võtsin telefoni. Ah ja, no mes ma seletan. Näed, vaba jah, oma soe ja puhas tuba ka olemas. Kas sa oled see sirgeselja ja suurte silmadega poiss sealt metsaäärest üksikust tarest? Vaada üks aasta viis hunt sealt kassi minema, aga see kräunus ka paganama valjust.

sosin 09. august 2013, kl 22.47
Kõuts on vaba, aga valiv
ta isegi ei paku vouchereid ... nagu siin hiljuti kombeks oli

päevavaras 09. august 2013, kl 22.51
kuulge Kirjutas:
> lollidelt tulebki nende hing ära võtta.
> on ming
> i kindel põhjus, miks sa siin oma olematut hinge k
> õigile laotad?
Isegi kurat ei julge sellise avaldusega lagedale tulla, vaid teeb ikka diili. Niisama ei söenda temagi inimese hinge kallale kippuda. Sul paistab kuraasi kuradist rohkem olevat :)

Ingel, endine Ingel 09. august 2013, kl 22.52
Jah, olid pakkumisel tõrva ja sulgedega, et ladustatakse kihiti - algul plekitakse tõrv kinni, siis suled takkaotsa...

Päevavargale inglilt 09. august 2013, kl 22.53
Tal suurem janu - kurat piirdub 3 tilgaga..

kuulge 09. august 2013, kl 22.58
pole öelnud, et mina tahan ta hinge omale. juhtisin tähelepanu omavastutusele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!