Saame tuttavaks
teema fat catile
sheba 09. august 2013, kl 21.16 |
Ingel, endine Ingel 09. august 2013, kl 21.21 |
sosin 09. august 2013, kl 21.22 |
kuulge 09. august 2013, kl 21.25 |
Ingel, endine Ingel 09. august 2013, kl 21.32 |
sosin 09. august 2013, kl 21.33 |
tiibadega kurat 09. august 2013, kl 21.35 |
za-kumm 09. august 2013, kl 21.37 |
sosin 09. august 2013, kl 21.39 |
tiibadega kurat Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Jajah, see lolliklubivärk oleks veel talutav, eks
> ju? See siin nii segaste kokkusaamisepaik, et loll
> idega polegi pistmist...selle peale võtame, kes mi
> da...
tegelt on foorum tohutult suur, aga me kükitame ainult ühes alateemas ja vaikselt nurgas :)
nagu tossu täis baaris kõige pimedamas lauas vaikselt-vaikselt ...
> Jajah, see lolliklubivärk oleks veel talutav, eks
> ju? See siin nii segaste kokkusaamisepaik, et loll
> idega polegi pistmist...selle peale võtame, kes mi
> da...
tegelt on foorum tohutult suur, aga me kükitame ainult ühes alateemas ja vaikselt nurgas :)
nagu tossu täis baaris kõige pimedamas lauas vaikselt-vaikselt ...
Ingel, endine Ingel 09. august 2013, kl 21.48 |
tiibadega kurat 09. august 2013, kl 21.48 |
Ingel, endine Ingel 09. august 2013, kl 21.52 |
That fat cat 09. august 2013, kl 22.09 |
Hingeteema endiselt aktuaalne,
vaadake, asi on selles, et oma hinge laotan laiali selle ees, kes mulle midagi väga tähendab, ja samuti korjan ma õrnalt üles selle inimese hinge, kes mulle midagi väga tähendab..ma ei laota oma hinge laiali selle inimese ees, kellele ma mitte midagi ei tähenda ja ma ei korja üles selle inimese hinge, kes mulle mitte midagi ei tähenda..seega, kui inimene, kes mulle mitte midagi ei tähenda, laotab mu ette küll oma hinge aga paraku kellegi teise omana, kes mulle väga tähendab, nii et ma omakorda oma hinge tema ette laotan, teadmata, et selle korjab üles hoopiski see, kes mulle mitte midagi ei tähenda..siis tulemuseks on totaalne segadus ja kaos ja lõppude lõpuks ei saa ma enam aru, kelle ette ma oma hinge siis tegelikult laotasin ja kellele ma oma hinge tegelikult jätsin..
vaadake, asi on selles, et oma hinge laotan laiali selle ees, kes mulle midagi väga tähendab, ja samuti korjan ma õrnalt üles selle inimese hinge, kes mulle midagi väga tähendab..ma ei laota oma hinge laiali selle inimese ees, kellele ma mitte midagi ei tähenda ja ma ei korja üles selle inimese hinge, kes mulle mitte midagi ei tähenda..seega, kui inimene, kes mulle mitte midagi ei tähenda, laotab mu ette küll oma hinge aga paraku kellegi teise omana, kes mulle väga tähendab, nii et ma omakorda oma hinge tema ette laotan, teadmata, et selle korjab üles hoopiski see, kes mulle mitte midagi ei tähenda..siis tulemuseks on totaalne segadus ja kaos ja lõppude lõpuks ei saa ma enam aru, kelle ette ma oma hinge siis tegelikult laotasin ja kellele ma oma hinge tegelikult jätsin..
kuulge 09. august 2013, kl 22.14 |
sosin 09. august 2013, kl 22.23 |
Ingel, endine Ingel 09. august 2013, kl 22.29 |
Liidele 09. august 2013, kl 22.30 |
Näe, Aliide-maadam ka siin. Sa ütle nüüd kui piske see mailm ikka on. Aga ma siin vaikse tunni ajal kui asemes lesisin, mõtlesin et sul ju õigus, hurtsiku palutasid maha ja karjaloomad kaetasid ära, siis loopisis oma mädand aiaviljad ka mede aeda. Aga mis sest tühjast enam. Aga jah, Voltsi saatsin minema. Aga tema jäi naistemeheks ikka. Käis tihti vanemate laste käest paberit ja sulge laenamas, sest kolhoosi ajalehtes seisis iga nädal ta tutvumise kuulutus. Mitte nüdi nii nagu ristiinimesele kohane, et võtan pika ja blondi ja maksan, vaid ikka nii, et kurbus närib ja oleks tore kui keegi mind embaks. No seikseks snoobiks muutus, et anna aga olla. Aga Liidekene, ei mina viha pea, eks ma vahel sind ka kurja pilguga vaatasin, aga mis sest vanast asjast ikke enam. Kuule, ma rohkem ei saa siin seletadagi, salaja siin selle preili, noh selle sotsiaaltöötaja kompuuteris tipin. Vaada, mul see tippimine ju selge. Kolhoosis ju tippisin ja... Nüid lähen võtan õhtused rohud. Ela siis häste! Rutt
kuulge 09. august 2013, kl 22.47 |
Rutilt kriimsilmalisele 09. august 2013, kl 22.47 |
Näed, ei saa põhku pugedagi. Mingi va Kriimusulmaline tunneb mu ära. Aga vaada, ma küll ei mäleta. Seal kolhoosis oli na paelu neid mehi ja ma muudkui tippisin ja võtsin telefoni. Ah ja, no mes ma seletan. Näed, vaba jah, oma soe ja puhas tuba ka olemas. Kas sa oled see sirgeselja ja suurte silmadega poiss sealt metsaäärest üksikust tarest? Vaada üks aasta viis hunt sealt kassi minema, aga see kräunus ka paganama valjust.
sosin 09. august 2013, kl 22.47 |
päevavaras 09. august 2013, kl 22.51 |
kuulge Kirjutas:
> lollidelt tulebki nende hing ära võtta.
> on ming
> i kindel põhjus, miks sa siin oma olematut hinge k
> õigile laotad?
Isegi kurat ei julge sellise avaldusega lagedale tulla, vaid teeb ikka diili. Niisama ei söenda temagi inimese hinge kallale kippuda. Sul paistab kuraasi kuradist rohkem olevat :)
> lollidelt tulebki nende hing ära võtta.
> on ming
> i kindel põhjus, miks sa siin oma olematut hinge k
> õigile laotad?
Isegi kurat ei julge sellise avaldusega lagedale tulla, vaid teeb ikka diili. Niisama ei söenda temagi inimese hinge kallale kippuda. Sul paistab kuraasi kuradist rohkem olevat :)
Ingel, endine Ingel 09. august 2013, kl 22.52 |
Päevavargale inglilt 09. august 2013, kl 22.53 |
kuulge 09. august 2013, kl 22.58 |
Lisa postitus