Saame tuttavaks
teema fat catile
sosin 11. august 2013, kl 11.43 |
Kesk Hea mees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tead sosin, sa oled mulle justkui veidi oma, me ol
> eme mõlemad introverdid, erinevalt Inglist.
See ongi virtuaalmaailma võlu ja viga, et kõik on näiline :) Näituseks olen mina just kohutav ekstravert ja stabiilsust jagas ka vanajummel mulle näpuotsaga. Oli ta kade või olid tal tühjad pihud, kesse enam kinni võtab :)
> Tead sosin, sa oled mulle justkui veidi oma, me ol
> eme mõlemad introverdid, erinevalt Inglist.
See ongi virtuaalmaailma võlu ja viga, et kõik on näiline :) Näituseks olen mina just kohutav ekstravert ja stabiilsust jagas ka vanajummel mulle näpuotsaga. Oli ta kade või olid tal tühjad pihud, kesse enam kinni võtab :)
Kesk Hea mees 11. august 2013, kl 12.13 |
sosin 11. august 2013, kl 12.41 |
Kesk Hea mees Kirjutas:
> sosin, ma ei usu su juttu enne, kui oma silmaga nä
> inud olen.
eks see kipukse jah nii olema, et inimesed keelduvad nägemast, isegi siis, kui neile kandikul ette tuuakse :), sest inimloomus eelistab usukuda pilte mis nad ise on mananud - ettekujutus, illusioonid, eelarvamused jms meelepetted, mis tegelikult on mõnikord vägagi tõhusad abivahenid, aga samas võib nende kadumisel reaalsus osutuda väljakannatamatuks...
Näiteks räägid inimsele - no on mul pea kandiline, on kandiline, tema aga usub, et ei ole, ei ole ja siis ühel hetkel ärkab - vau, ongi kandiline ja sarved kah veel... ning leiab et teda on petetud, kedagi teist talle esitletud ;)
> sosin, ma ei usu su juttu enne, kui oma silmaga nä
> inud olen.
eks see kipukse jah nii olema, et inimesed keelduvad nägemast, isegi siis, kui neile kandikul ette tuuakse :), sest inimloomus eelistab usukuda pilte mis nad ise on mananud - ettekujutus, illusioonid, eelarvamused jms meelepetted, mis tegelikult on mõnikord vägagi tõhusad abivahenid, aga samas võib nende kadumisel reaalsus osutuda väljakannatamatuks...
Näiteks räägid inimsele - no on mul pea kandiline, on kandiline, tema aga usub, et ei ole, ei ole ja siis ühel hetkel ärkab - vau, ongi kandiline ja sarved kah veel... ning leiab et teda on petetud, kedagi teist talle esitletud ;)
kiik 11. august 2013, kl 13.37 |
karussell 11. august 2013, kl 14.32 |
Ingel, endine Ingel 11. august 2013, kl 20.35 |
That fat cat 11. august 2013, kl 22.36 |
Ingel, endine Ingel 12. august 2013, kl 15.33 |
Ei saanud ühegagi pihta - läks õnneks. või siis mitte.
Ma niii püüdsin kedagi tabada, ikka mööda:sihtisin kollast kassi - mööda; sihtisin Keskheameest - mööda, sihtisin Kuradit - see oili kaval, põikles minema ja siiani kadunud, sosinat sihtisn - samuti haihtus... ja mul kõik see tuli asjata lendu lastud.. aga vat Tomile sain pihta - siruli. Ja soovib kloune endale silme ette ja rindu kõrvadele - loodame et ei soni veel, aga mine sa tea...
Igatahes püüan edaspidi nii laskemoona kui sihtmärke paremini projektseerida.
Ma niii püüdsin kedagi tabada, ikka mööda:sihtisin kollast kassi - mööda; sihtisin Keskheameest - mööda, sihtisin Kuradit - see oili kaval, põikles minema ja siiani kadunud, sosinat sihtisn - samuti haihtus... ja mul kõik see tuli asjata lendu lastud.. aga vat Tomile sain pihta - siruli. Ja soovib kloune endale silme ette ja rindu kõrvadele - loodame et ei soni veel, aga mine sa tea...
Igatahes püüan edaspidi nii laskemoona kui sihtmärke paremini projektseerida.
That fat cat 13. august 2013, kl 12.10 |
Ingel, endine Ingel 13. august 2013, kl 13.25 |
That fat cat 13. august 2013, kl 13.51 |
tiibadega kurat 13. august 2013, kl 20.02 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 729 |
That fat cat 13. august 2013, kl 22.02 |
las 14. august 2013, kl 00.17 |
That fat cat 14. august 2013, kl 07.56 |
Ingel, endine Ingel 14. august 2013, kl 08.01 |
That fat cat 14. august 2013, kl 11.28 |
tiibadega kurat 14. august 2013, kl 21.06 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 729 |
uurin maad 15. august 2013, kl 09.57 |
That fat cat 15. august 2013, kl 13.57 |
Ingel, endine Ingel 15. august 2013, kl 15.34 |
uurin maad 15. august 2013, kl 18.57 |
no täiega 15. august 2013, kl 21.09 |
Huvitav, miks 41 aastane mees on patsiga?
See pats veel kuidagi läheb, aga siis kui meesterahvas selle õhukese patsi lahti võtab ööseks, vot siis on jube vaatepilt.
Kas see pats nagu aitaks teil mitte alasti olla või, tunnete et olete nagu turvakoopas või mis see annab, eriti veel keskeas meesterahvale?
no ja see kanal 2 patsiga pede kes ka juuksed lühikeseks lõikas, nägi hiljem ikka palju parem välja kui selle jubeda patsiga või nagu erich krieger, hilises keskeas kiilanev mees, ja kiilanev pealagi ja mingi sõge õhuke tuust on taga rippumas
See pats veel kuidagi läheb, aga siis kui meesterahvas selle õhukese patsi lahti võtab ööseks, vot siis on jube vaatepilt.
Kas see pats nagu aitaks teil mitte alasti olla või, tunnete et olete nagu turvakoopas või mis see annab, eriti veel keskeas meesterahvale?
no ja see kanal 2 patsiga pede kes ka juuksed lühikeseks lõikas, nägi hiljem ikka palju parem välja kui selle jubeda patsiga või nagu erich krieger, hilises keskeas kiilanev mees, ja kiilanev pealagi ja mingi sõge õhuke tuust on taga rippumas
That fat cat 15. august 2013, kl 21.38 |
Naine 15. august 2013, kl 21.56 |
No nii. Nii ma arvasingi et see kõuts ei ole patsiga tüüp, sest tema kirjutistest olen saanud teistsuguse mehe pildi; sellise sooja ja meheliku ja vbl isegi päris kena mees võib ta olla
Ja ma ei usu et ta otsib endale tõsimeeli armukest, tundub liiga pehmeke ja heake loomult, äkki kalade tähtkuju tüüpi.
Ja ma ei usu et ta otsib endale tõsimeeli armukest, tundub liiga pehmeke ja heake loomult, äkki kalade tähtkuju tüüpi.
Lisa postitus