Saame tuttavaks
Töö, pood, kodu
:P 02. september 2013, kl 16.46 |
Tom 02. september 2013, kl 17.09 |
Tom 02. september 2013, kl 17.25 |
Tom 02. september 2013, kl 18.31 |
Ingel, endine Ingel 02. september 2013, kl 20.02 |
Tort aitab iga asja vastu, ka akne pidi nähtamtuks muutuma, kui piisavalt torti näos..
Nii, et nohu ja köha on Tordile käkitegu.
Aga, mul mõte.
Ideegeneraator nagu ma tegelt olen, tuli mõttele, et mis me jahume siin 22 lehekülge sellest kuis MITTE KEEGI üheski poes kohtuma kellegagi ei saa, luba siis kotlette või allahinnatud kartuliputru, aja ümber üllatusmunad, loobi keskit kalakonserviga või käitu väljakutsuvalt, et MUPO sulle kirju hakkaks saatma, tulutult, ikka tulutult.
Peaks looma mingi MTÜ, kus teemaks just üksikute kokkuviimine, aktsioonide korraldamine selleks.Ja esimese teeme toidupoodides, et KÕIK, kes tahavad kellegiga kokku saada, võtavad mingil kindlal kellajal, soovitavalt peale tööd, A4-le väljaprinditult paberi, kus kõigil üks ja sama tekst (näiteks: KAS SINA, ÜKSIK, OLED JUBA TUTVUNUD?)
ja kinnitades selle korvikülge või kärule, saab siis teatavate minutite jooksul vaadata, kas keegi astub juurde ja tunneb end puudutatuna...
Ja kui siis ka keegi ei tuttavaks ei saa - siis võib selle teema igaveseks maha matta...
p.s. teksti võib muidugi üldsusega kokkuleppides muuta, et kui miskit paremat...
Nii, et nohu ja köha on Tordile käkitegu.
Aga, mul mõte.
Ideegeneraator nagu ma tegelt olen, tuli mõttele, et mis me jahume siin 22 lehekülge sellest kuis MITTE KEEGI üheski poes kohtuma kellegagi ei saa, luba siis kotlette või allahinnatud kartuliputru, aja ümber üllatusmunad, loobi keskit kalakonserviga või käitu väljakutsuvalt, et MUPO sulle kirju hakkaks saatma, tulutult, ikka tulutult.
Peaks looma mingi MTÜ, kus teemaks just üksikute kokkuviimine, aktsioonide korraldamine selleks.Ja esimese teeme toidupoodides, et KÕIK, kes tahavad kellegiga kokku saada, võtavad mingil kindlal kellajal, soovitavalt peale tööd, A4-le väljaprinditult paberi, kus kõigil üks ja sama tekst (näiteks: KAS SINA, ÜKSIK, OLED JUBA TUTVUNUD?)
ja kinnitades selle korvikülge või kärule, saab siis teatavate minutite jooksul vaadata, kas keegi astub juurde ja tunneb end puudutatuna...
Ja kui siis ka keegi ei tuttavaks ei saa - siis võib selle teema igaveseks maha matta...
p.s. teksti võib muidugi üldsusega kokkuleppides muuta, et kui miskit paremat...
qu 02. september 2013, kl 23.57 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 33 |
Ingel, endine Ingel Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tort aitab iga asja vastu, ka akne pidi nähtamtuks
> muutuma, kui piisavalt torti näos..
> Nii, et no
> hu ja köha on Tordile käkitegu.
>
> Aga, mul mõ
> te.
> Ideegeneraator nagu ma tegelt olen, tuli m
> õttele, et mis me jahume siin 22 lehekülge sellest
> kuis MITTE KEEGI üheski poes kohtuma kellegagi ei
> saa, luba siis kotlette või allahinnatud kartulip
> utru, aja ümber üllatusmunad, loobi keskit kalakon
> serviga või käitu väljakutsuvalt, et MUPO sulle ki
> rju hakkaks saatma, tulutult, ikka tulutult.
>
> > Peaks looma mingi MTÜ, kus teemaks just üksikute
> kokkuviimine, aktsioonide korraldamine selleks.Ja
> esimese teeme toidupoodides, et KÕIK, kes tahavad
> kellegiga kokku saada, võtavad mingil kindlal kel
> lajal, soovitavalt peale tööd, A4-le väljaprinditu
> lt paberi, kus kõigil üks ja sama tekst (näiteks:
> KAS SINA, ÜKSIK, OLED JUBA TUTVUNUD?)
> ja kinnit
> ades selle korvikülge või kärule, saab siis teatav
> ate minutite jooksul vaadata, kas keegi astub juur
> de ja tunneb end puudutatuna...
>
> Ja kui siis
> ka keegi ei tuttavaks ei saa - siis võib selle te
> ema igaveseks maha matta...
>
> p.s. teksti või
> b muidugi üldsusega kokkuleppides muuta, et kui mi
> skit paremat...
Kellagagi, mitte kellegiga!
-------------------------------------------------------
> Tort aitab iga asja vastu, ka akne pidi nähtamtuks
> muutuma, kui piisavalt torti näos..
> Nii, et no
> hu ja köha on Tordile käkitegu.
>
> Aga, mul mõ
> te.
> Ideegeneraator nagu ma tegelt olen, tuli m
> õttele, et mis me jahume siin 22 lehekülge sellest
> kuis MITTE KEEGI üheski poes kohtuma kellegagi ei
> saa, luba siis kotlette või allahinnatud kartulip
> utru, aja ümber üllatusmunad, loobi keskit kalakon
> serviga või käitu väljakutsuvalt, et MUPO sulle ki
> rju hakkaks saatma, tulutult, ikka tulutult.
>
> > Peaks looma mingi MTÜ, kus teemaks just üksikute
> kokkuviimine, aktsioonide korraldamine selleks.Ja
> esimese teeme toidupoodides, et KÕIK, kes tahavad
> kellegiga kokku saada, võtavad mingil kindlal kel
> lajal, soovitavalt peale tööd, A4-le väljaprinditu
> lt paberi, kus kõigil üks ja sama tekst (näiteks:
> KAS SINA, ÜKSIK, OLED JUBA TUTVUNUD?)
> ja kinnit
> ades selle korvikülge või kärule, saab siis teatav
> ate minutite jooksul vaadata, kas keegi astub juur
> de ja tunneb end puudutatuna...
>
> Ja kui siis
> ka keegi ei tuttavaks ei saa - siis võib selle te
> ema igaveseks maha matta...
>
> p.s. teksti või
> b muidugi üldsusega kokkuleppides muuta, et kui mi
> skit paremat...
Kellagagi, mitte kellegiga!
seeneline 03. september 2013, kl 00.30 |
võiks nyyd konkreetsemaks minna ja mõelda ühiselt välja mingi KONKREETSE universaalse aksessuaari, mis inimese küljes ja ainult informeerituile (siinse foorumi lugejaile) annab teada, et selle kandja tutvumisaldis. Võiks sobida nii mehele kui naisele, siis saavad kõik kontakti luua. Ise pakuksin kõrvarõnga ühes, ntx konkreetselt vasakus kõrvas
Tom 03. september 2013, kl 09.22 |
;D 03. september 2013, kl 13.48 |
Ajalehe paberist müts on kah ea - näeb jba kaugelt.
Aga selle nabarõngaga saab ikka varsti põiepõletiku man - no ega sa akka ju igaühe ees pluusi rebima, et vaat´mul siin süda, poolik.
Ja selle kõrvarõngaga ka jamaha - ma indan siiski sama paremat poolt kui vasakut. Ja eriti naljaks on mõelda situatsioonile, et 45+ mees läheb kosmeetiku juurde: Palun 1 kõrvarõngas, ma tahan tutvuma akata...
Usun, et kosmeetik mõtleb endamisi - taas üks ingeke kapist välja tulemas...
Aga selle nabarõngaga saab ikka varsti põiepõletiku man - no ega sa akka ju igaühe ees pluusi rebima, et vaat´mul siin süda, poolik.
Ja selle kõrvarõngaga ka jamaha - ma indan siiski sama paremat poolt kui vasakut. Ja eriti naljaks on mõelda situatsioonile, et 45+ mees läheb kosmeetiku juurde: Palun 1 kõrvarõngas, ma tahan tutvuma akata...
Usun, et kosmeetik mõtleb endamisi - taas üks ingeke kapist välja tulemas...
See 04. september 2013, kl 10.17 |
kasulik 04. september 2013, kl 11.04 |
eile käisime pojaga poodlemas, õhtul peale tööd. saad sa aru, kaks sihvakat meesterahvast ei tekitanud mitte kelleski mitte mingisugust huvi, peale igavleva tülpind näoga turvamehe. kahes keskuses käisime. naised naised, milles probleem? saadaval oli ju kaks täiesti vaba härrasmeest. keegi oleks võind saada omale kena noore mehe ja boonusena oleks kohe ka oma tulevase äia ära näinud.;))
parkimiskontroll 04. september 2013, kl 12.28 |
Laiming 04. september 2013, kl 12.30 |
poemimm, poemamsel või müüjatädi 04. september 2013, kl 13.01 |
Seeet...räimed tomatis ei lähe kohe mitte :) kes see teab mis sodi sinna kõik kokku pannakse. Ah et asukoht...ma tutvuks sinuga heal meelel kuid kirjutaks sulle parem privas.
Kasulik...hilja õhtul ei käi üksikud normaalsed mehed enam poes, veel vähem kulinaarialetis. Tavaline eesti mees istub sel ajal kodusel pehmel diivanil ja magab juba ühe silmaga :D Ahsoo et peale tööd...see kõik oleneb sellest mis kell keegi töö lõpetab :)
Ja see ajalehest mütsiga ringikäimise idee on superlahe :P Paneks tunked selga ja patseeriks ringi...ühes kõrvas kuldne rõngas :D :D :D
Kasulik...hilja õhtul ei käi üksikud normaalsed mehed enam poes, veel vähem kulinaarialetis. Tavaline eesti mees istub sel ajal kodusel pehmel diivanil ja magab juba ühe silmaga :D Ahsoo et peale tööd...see kõik oleneb sellest mis kell keegi töö lõpetab :)
Ja see ajalehest mütsiga ringikäimise idee on superlahe :P Paneks tunked selga ja patseeriks ringi...ühes kõrvas kuldne rõngas :D :D :D
täitsa blond 04. september 2013, kl 13.16 |
Tühjus kuid Selgus 05. september 2013, kl 00.17 |
Just 05. september 2013, kl 07.20 |
mees (autor) 05. september 2013, kl 17.52 |
n37 05. september 2013, kl 18.53 |
mees haruldane kuid vallaline 05. september 2013, kl 21.11 |
poemimm, poemamsel või müüjatädi 05. september 2013, kl 22.02 |
Lisa postitus