Saame tuttavaks
Mees 42-...

punapea 08. detsember 2013, kl 16.12
inimmaailma?
humana kaup on nagu elumees,-eit käest kätte käiv, komka kaup on nagu lahutatud, teisel ringil mees/naine:D

yx47m 08. detsember 2013, kl 16.19
Heeeeeeh, see inimkaubanduse teema on tiba ebapädev.
Mõlemal juhul on siiski kaup eelmisele "omanikule" mittevajalikuks osutunud, kas ta siis viskab selle kogumiskasti või müüb vahendaja kaudu maha.

punapea 08. detsember 2013, kl 16.34
eks ta vähe imelik oli see võrdlus, aga kui jutt juba elu näinud kaltsude peale läks, siis...
muidugi on asju, mida ei osteta ei komkast ega humanast. aga mängimiseks ja vahelduseks kõlbab see "inimkaubandus" küll:D

täitsa blond 08. detsember 2013, kl 16.39
Huvitav...teiste vanasid kaltse ma ei taha, aga teiste poolt sissetöötatud mees sobib küll...rohkem kui mõni süütuke:)

Mata 08. detsember 2013, kl 17.02
Huvitav, mul pole ei teiste käes olnud asjade ega ka inimeste vastu midagi. Ainus kriteerium, et mulle peab sobima.
Mõni asi sh ka inimene on juba täitsa uuest peast kasutamatu. Kvaliteetne kaup seevastu peab vastu mitmed kasutajad.

unetu 08. detsember 2013, kl 17.03
ja kuhu te need liigitate, kes enamus asjad ise õmbleb ja vahetevahel endale mõne kvaliteet asja soetab? :)

unetu 08. detsember 2013, kl 17.05
kvaliteetse

alu 08. detsember 2013, kl 17.13
unetu,

äkki liigitaks need iseõmblejad eriti suurte tagumliklaste hulka? et õmblevad omale yyratuid seelikuid ja kotte kokku, sest teksasid nad vaevalt ise õmblevad ja ju nii suuri riideid siis saada poes pole, kui vaja on:)

unetu 08. detsember 2013, kl 17.26
alu, kah mõte :)
aga eluliselt?

muideks, seoses sellega kui juba jutuks tuli, selline naine on tõepoolest vist ikkagi olemas alu ja lausa vaba, aga jube normaalseid mehi on ka maamunal:

http://www.tv3play.ee/play/332957

unetu 08. detsember 2013, kl 17.28
alu, selline naine ei seksi sind surnuks, vaid toidab. ;)

unetu 08. detsember 2013, kl 18.04
alu, siin tundub, et sa tunned ülekaaluliste maailma väga hästi, siis sa peaks ka teadma, et prisketel tädidel on poes valik päris hea ja suur, aga kleenukestel peaaegu olematu, kui just ei taha hiinakaid.
Isegi spordipoes suunatakse kleenukesed kenast lasteosakonda, punasta ja vali.
Kui tahad järgmisel korral priskeid tädisid jalust rabada, tee endale asjad selgeks, asjatundmatus on nõme.
Kui sul on endal kaaluga suured probleemid, siis võid ju proovida olla ainult õunamahla dieedil, Mari Metsallik pole ainus näide. Kuigi toortoitumiseks ma õunamahla päris ei soovitaks. (NB! kes tegelikult ka seda katsetama ei hakkaks, siis enne peab muutuma mõttemaailm. See lause oli igaks juhuks, k.s.t kes siin kõik lugema ei juhtu)

yx47m 08. detsember 2013, kl 18.30
on sel unetul ka mured :)) alu mingi pommiga paari panna. Krt siin pole mingi pullijaam :D
Arutagem parem, miks kedagi tahta või ka mitte tahta.

unetu 08. detsember 2013, kl 19.32
yx47m, ma võin kandikule laduda ja kõike pakkuda ega sellepärast kätt välja sirutama ei pea.;)

Arutagem parem, miks kedagi tahta või ka mitte tahta.

Ikka noort naist, kui suudad temaga igale poole kaasa kapata, et kontrollida või annab see noor naine mõttetus ja lootusetuses võitluses alla, et vastupidist tõestada ja istub kurvalt stabiilselt kodus.

yx47m 08. detsember 2013, kl 19.35
Miks arvatakse, et õnn peitub verinoores naises?
Ma tahaksin küll, et nad omaealisega võiksid õnnelikuks saada.

n54 08. detsember 2013, kl 19.38
olin kunagi innukas iseõmbleja. Standardse kehaehitusega võtsin Burda vmst lõike ja istus nagu valatult. Ei pea kohandama, sobitama, ümber tegema. Siis võlusid mind Abakhani ebastandardsed (värvivigadega vmst) kangatükid. Viimaks leidsin aga, et head tuttavad tassivad niigi riideid, mis nende arvates võiksid mulle sobida. Teiste seas ka mõned, mis mulle meeldivad.
Aga et poest uusi otsima minna, keskpärane kvaliteet, aga hirmsad hinnad.

unetu 08. detsember 2013, kl 19.51
yx47m,

minu puhul siis kehtis vanasõna (tõlgituna ei kõla just hästi) "Parem vana varjus, kui noore ilus."
Õnneks on elu ise kõige magusam õpetaja.

kahtlustan 08. detsember 2013, kl 19.52
alule hoopis meeldivad suured tagumikud, nii osavalt põimib ta need lihtsalt iga jutu sisse :)

n54 08. detsember 2013, kl 20.00
Universum pidavat toimima nii, et kui keegi pidevalt tegeleb ja võitleb sellega, mida ta ei soovi, siis nimelt seda ta Universumilt saabki. Miks peaks taguotsadega teisiti olema.

yx47m 08. detsember 2013, kl 20.02
unetu, yx47m on ilmas avatud meeltega ringi liikunud ja näinud-kuulnud nii mõndagi, kogenud mõnevõrra vähem.
Ma tean, et noored tüdrukud õhkavad endast märgatavalt vanemate meeste järele. Olen näinud paari 28n/67m ja neil kaks last. Mingil hetkel naine läks lastega siiski oma teed. Täiesti võimalik, et ongi noori naisi, kes soovivad "laiska" kulgemist stabiilse vanamehe kõrval. Miski pole võimatu. :D

ogar 08. detsember 2013, kl 20.03
Neid peaks alule kohe hulgim jagatama.

unetu 08. detsember 2013, kl 20.25
n54, "Universum pidavat toimima nii, et kui keegi pidevalt tegeleb ja võitleb sellega, mida ta ei soovi, siis nimelt seda ta Universumilt saabki."

Ma loodan, et sa tahtsid kirjutada mitte pidavat, vaid see toimibki.

yx47m, tark õpib nähtust kuuldust ja hekseldab selle oma peas läbi ning väga vähest läheb katsetab omal nahal.

Ma olen jälle kuulnud, et surijad ei kahetse kunagi tehtut, vaid seda mis elus tegemata.
Minul läheb selle nimekirja pikkus teisele mandrile.:D

yx47m 08. detsember 2013, kl 21.25
Kahetseda tasub vaid tehtut või tegemata jäetut, mis mõjutab me homset päeva. Surres juba jummalast kama.

alu 08. detsember 2013, kl 21.38
"Ma olen jälle kuulnud, et surijad ei kahetse kunagi tehtut, vaid seda mis elus tegemata."

mittetutvumistest hakkab kujunema siitilmast lahkumise teema. aga jah, kui hetkel saabuks lõpp, siis ilmselt mõtleks kyll, et palju mul jääb oma lastega tegemata, olemata. ilmselt ei tuleks pähegi, et muretseda mõne kaltsuka kasuka puudumise yle enda kõrval. isegi täiesti elusast peast ei näe mingit mõtet olla kellegi uue uus vana leitud asi..vaadates seda teemat siin vähe eespool, siis jääb kyll mulje, et tegemist on tarbijatega, kes kaaluvad, kui palju neil kedagi omale vaja on eesmärgil, et palju neil resurssi veel alles on. enne, kui ta edasi uuesti anda. või yldse minema visata.

n54 08. detsember 2013, kl 21.48
Olen näinud paari, kes algas 30n/60m. Mehel oli eelnevast 5 järglast, lõpuks tuli ta siiski vanadekodusse panna. Seal ta lahkus vanuses 87. Õnneks oli naisel oidu teise mehega vahepeal lapsed teha.

n54 08. detsember 2013, kl 21.50
Kui ma elus midagi kahetsen, siis et ei käinud rohkem matkamas ja mägedes. Suur N Liit oli lahti ja rändamine odav. Ehk oleks isegi hea mehe saanud.

yx47m 08. detsember 2013, kl 21.55
"... isegi täiesti elusast peast ei näe mingit mõtet olla kellegi uue uus vana leitud asi..."

jah, mis peaks küll olema see "suur eesmärk" mille nimel end uuesti siduda, kuigi jõudu ju oleks veel :D

Möödajalutaja 08. detsember 2013, kl 22.00
Kahetseda... miks te ei ela vaid üritate mingit murelikku emotsiooni endast välja pigistada. Ela rõõmuga ja ole tänulik. Nii iga päev elades polegi midagi kahetseda.

"Suureks eesmärgiks" armastus ei sobi või?

unetu 08. detsember 2013, kl 22.01
alul on õhtune hapukapsasupp jälle söödud, et nii vingelt tulistab. No jah, praegu on mugav seda teha, sest noore naise kõrvalt ei pruugi soolikad vastu pidada.;) Teisest küljest, kui kaua siin selle kiire asjaga viivitab, siis peab hakkama noorik õhtul putru tegema.

yx47m, "Kahetseda tasub vaid tehtut või tegemata jäetut, mis mõjutab me homset päeva."

üks asi nimekirjas võiks siis olla Eckhart Tolle "kohaloleku" harjutamine...on parim viis tuleviku potentsiaali realiseerida.

n54 08. detsember 2013, kl 22.02
ei olegi mõtet olla kellelegi asi. Ei uus, vana, ostetud, leitud, mis iganes. Naisekujulisi asju otsige teistelt internetilehekülgedelt.

alu 08. detsember 2013, kl 22.03
siin on ju hea ja rahulik vaikselt selgitada, et ykski delfi ega muu tädi ei saagi olla mehele see suur eesmärk. kohtumisel ilmselt see aga poleks enam sobilik, sest inimene võib ju isiklikult solvatuks saada:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!