Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Mees 42-...

yx47m 13. detsember 2013, kl 22.35
aga õigupoolest mis on normaalsuse kriteerium. Näiteks yx47m ei julge end küll normaalseks pidada, pigem kõrvalekalle, kuigi ehk siiski mitte äärmus.

40+ 13. detsember 2013, kl 22.38
Ei ole õrna aimugi.

punapea 13. detsember 2013, kl 22.45
täitsa blond, ei saa kurta jah. igasugused pervod enam ligi ei aja:
normaalne mees on tavaline keskmine mees - igav:P

n54 13. detsember 2013, kl 23.54
inimkatsed on näidanud, et minu juuresolekul pole seni impotentsust esinenud. Aga kiire on, jätkuvalt

to n54 14. detsember 2013, kl 00.51
esinenud on see su juures, et üldse oled ilma, kiimane vanamoor!
Pane aga sõrme edasi kiirelt.

n54 14. detsember 2013, kl 00.55
kellegi to näpud hakkavad minu peale sügelema jah.

yx47m 14. detsember 2013, kl 01.08
neiu54 peale ei sügele suurt miski

n54 14. detsember 2013, kl 01.15
hei, yx47m! Tore ju, et sul sügelisi pole! Olgu siis kuidas muuga...
Mina olen jah, märganud, et impotentsiviirus mind ei talu, nagu ka selle kandjad. Enne arvuti sulgemist aga veel pisut baklazhaanist. Väidetavalt on see inimorganismile KÕIGE KASULIKUM KÖÖGIVILI ÜLDSE, aga NB! AINULT KEEDETULT! Muidu pidi jube mürgine olema.
Nii et minge hommikul ilusti poodi baklazhaane ostma, aga kindlasti keetke ilusti ära! Head ööd!

alu 14. detsember 2013, kl 01.34
jah, emme!

Talib 14. detsember 2013, kl 12.04
Miks mulle küll ei meeldi Viimsi? (teemaarendus ajendatud siinsete staarkommentaatorite elupaigast, mis väljendub ka nende siinses suhtluses)
Vanasti vene ajal asus seal Tööpunalipu ordeniga S. M. Kirovi nimeline näidiskalurikolhoos, kuna kolhoos oli jõukas, siis pidasid need kolhoosnikud end ka natuke teistest paremaks (tegelikult oli Viimsis veel ka aiand ja sohvoos, aga need ei andnud tooni). Vaatamata sellele, et majanduslikult olid viimsilased heal järjel, pürgisid nad ikka millegipärast tallinnlasteks. See kahestumine on saanud jätku nüüd uuemal ajal, kui kolhoosnikutest pole enam suurt kedagi alles jäänud. Nüüdne viimsilane on pigem Tallinnasse parema palga peale tulnud töörügaja, kes maksab oma põlluservale ehitatud maja laenu veel aastakümneid. Selline rügamine ja teadmine, et sa ei tohi endale armu anda, sest muidu su idüll seal põlluserval lõppeb, mõjub vaimsele tervisele laastavalt. Ajab stressavad abikaasad tülli, lapsed on pidevast autosõidust väsinud jne. Ma pean tunnistama, et mulle ei meenu millegipärast ükski õnnelik ja rahulolev viimsilane. Ka need tuttavad, kes Viimsisse ära on kolinud, on kuidagi väsinuks ja tigedaks seal muutunud. Pealegi on nad sest ajast, kui kadunud hinged. Linna sõit on aeganõudev ja tülikas, ei saa koos ka grilli kõrvale isegi klaasi õlut endale lubada, sest autost sõltuv eluviis nõuab kainet olekut. Õnneks on küll telefonid ja internet, mis ei lase ka viimases kolkas ennast eraldatuna tunda, aga see ei asenda elavat suhtlust. Mida sa aga suhtled oma anonüümsete naabritega, kellega on ühine vaid sama suur võlg pangale? Isegi aialapid on kõigil äravahetamiseni sarnased muruväljakud, sest muud peale muru pügamise pole aega teha.
Igatahes on suhtlemiseks mõni pelgulinnlane või uue maailma kodanik kindlasti parem valik, kui põlluservapõgenik. On lihtsalt rohkem ühiseid jututeemasid ja aja kulg on ka natuke teine.
Põlise tallinnlasena ei kavatse mina küll siit ära kolida, aga kui juba kuskile põlluservale minna, siis pigem valiksin näiteks Peetri, vähemalt on kesklinna kiviga visata.

Aadu. 14. detsember 2013, kl 12.15
muidu jutuga nõus, aga võiks kirjutada LINLANE, TALLINLANE või oli see taotluslikult valesti kirjutatud?

täitsa blond 14. detsember 2013, kl 12.31
Isegi sina, Talib, keda ma pidasin arukaks meheks?
Ühesõnaga, nii kui naine elab teisel pool Pirita jõge, põlluserva"osmikus", Nõmme mändide all jne...siis on ta kohe sildistatud?
Aga teistele tutvujatele infoks hea teada küll, kellest tuleb heaga eemale hoida.
Kas tõesti arvate, et ma olen nii sooda, et hakkan siin kõva häälega kuulutama, kus ma elan, kus poes šoppan, millega sõidan, milline ma välja näen ja kellega magan:D
Vaid see on õige jutt, keda ja mida ma tahan. Ma isegi tutvun, aga enam mitte siin.
See siin on vaid rahvateater, kus mul tagasihoidlik "taustakeppija" roll on:)
Sry õrnad kõrvad....see on ühelt tuntud naljamehelt laenatud väljend:)

n54 14. detsember 2013, kl 12.35
Ka mulle ei meeldi põldudele vmst kükitatud arendused. Distants on, privaatsust ikkagi pole, hea maa v ka suht korralik loodus rikutud pealegi. Aga kiruge juba otse neid, kes betooni põllule vedasid v esivanematelt päritud maa rahaks vahetasid.

Aadu. 14. detsember 2013, kl 12.37
miks peaks üks mees tahtma tutvuda labast kõnepruuki kasutava 40+ naisega?

täitsa blond 14. detsember 2013, kl 12.44
Nojah, minule sobib Viimsi, Pirita, Kakumägi, Nõmme, "Põlluserva" jms kohad küll.
Isegi X5, kajenn ja eskalaad sobivad, ei pea lamordžiini olema... aga ma olen ka vähenõudlik.
Kui te siin sellised pirtsp.rsed olete, siis niimoodi küll meest ei saa:)

täitsa blond 14. detsember 2013, kl 12.45
Aadu. Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> miks peaks üks mees tahtma tutvuda labast kõnepruu
> ki kasutava 40+ naisega?

Õnneks ma ei sunnigi:)

punapea 14. detsember 2013, kl 14.07
täitsa blond. ära tee väljagi Tom-i õelast kommentaarist, et temale ei meeldi viimsilased. kade on ja ta ise ilmselt neile ei meeldi, sest nad on temast rikkamad ja targemad:D põlisviimsilased on täitsa ok rahvas. mujalt maakolgasteast siia kolinud ja põllulapile oma peldiku püsti pannud, nemad jah, jätavad soovida. aga kauaaegsed elanikud on igati tip-top rahvas. Talib-Tom on ise ilmselt maakas:D

punapea 14. detsember 2013, kl 14.26
põline tallinlane ei saa see tom olla. põline tallinlane ei kiru naabervaldade põliselanikke. põline elanik on see, kelle suguvõsa, nii palju kui ta teab (umbes vähemalt neli-viis põlvkonda), on ühes piirkonnas elanud. sinu esivanemad, Tom, on kindlasti maakad. selline põlastav ja üleolev suhtumine saab olla ainult üleoleval mitte põlistallinlasel:P

:) 14. detsember 2013, kl 14.29
kle kolhoositar sa oled ju samuti maakas:)

punapea 14. detsember 2013, kl 14.32
see-eest elan eesti kõige rikkamas vallas, kuhu sina ka tahaks elama asuda, aga näed, pead põllulapil oma haleda elu kuidagi ära veeretama:D

punapea 14. detsember 2013, kl 14.35
...või mereliivale ja kividele ehitatud vaikselt vajuvas klaasist majas. ei sallita neid tõusikuid ja ennast paremaks upitajaid mitte üheski linnas ega vallas. põlisrahvas on igal pool hinnas.

:) 14. detsember 2013, kl 14.41
kolhoositar, sa oled siin ise kõige suurem teiste halvustaja ja kui keegi samaga vastab, siis määgimine lahti:)

punapea 14. detsember 2013, kl 14.51
kolhoose ei tasuks halvustada. paljud elaks õnnelikult edasi oma maakolgastes, ega trügiks pealinna või selle lähiümbrusesse ning ei saastaks õhku oma haisvate istmikutega, millel rattad all:D

Pert Vere 14. detsember 2013, kl 14.52
täitsa blond Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Isegi sina, Talib, keda ma pidasin arukaks meheks?
>
> Ühesõnaga, nii kui naine elab teisel pool Piri
> ta jõge, põlluserva"osmikus", Nõmme mändide all jn
> e...siis on ta kohe sildistatud?
> Aga teistele
> tutvujatele infoks hea teada küll, kellest tuleb
> heaga eemale hoida.
> Kas tõesti arvate, et ma ol
> en nii sooda, et hakkan siin kõva häälega kuulutam
> a, kus ma elan, kus poes šoppan, millega sõidan, m
> illine ma välja näen ja kellega magan:D
> Vaid se
> e on õige jutt, keda ja mida ma tahan. Ma isegi tu
> tvun, aga enam mitte siin.
> See siin on vaid rah
> vateater, kus mul tagasihoidlik "taustakeppija" ro
> ll on:)
> Sry õrnad kõrvad....see on ühelt tuntu
> d naljamehelt laenatud väljend:)

Nõndaks.

Mul oleks just üht mittetaustakeppijat vaja, siis et paluks nüüd mulle ASAP kõik andmed shoppamise, sõitmise ja muude keppimiste kohta.

Oeh. Kohe lõunaosariikidesse teele...

n45 14. detsember 2013, kl 15.02
Kle, mul ka oleks vaja. Teeks diili?

yx47m 14. detsember 2013, kl 15.19
n45, kustkandist ja mis diil on?

n45 14. detsember 2013, kl 15.22
Tallinn, kui kant sobib, jätan meili.

emt 14. detsember 2013, kl 15.23
Diili saate siit
https://www.diil.ee/

Edgar 14. detsember 2013, kl 15.25
Aga Hundisilma tilli saate siit
http://www.tallinnaturud.ee/lasnamae/

yx47m 14. detsember 2013, kl 15.59
Hundisilma till ei lähe kohe mitte, seda võid ise lutsutada ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!