Tere Delfkad!
Tänan kõiki õnnesoovide eest.
Meil läheb hästi. Laulatus toimus 22.03 Olevste kirikus. Peale laulatust siirdusime Laulasmaa Spa-sse, kus oldi meile organiseeritud nädalavahetuse pakett.
Ja siis järgneva nädala algusest alates elab minu abikaasa minu juures.
Hetkel küll elame saunamajas, sest elumaja läheb remonti, kuna soovitakse, et majas oleks ka vesiklosett ja vann, aga renoveerimisele kuulub kogu maja, et tulevastel lastel ka oma toad oleksid. Hetkel küll ehitaja hüppas alt ära, teine ehitaja on mul aga teise saekaatri operaatoriks ja kuna on tööjärg 2 kuud, siis tegutseme sellel rindel.
Aga loodetavasti suveks ikka ehitaja leiab, või vabaneb minu teise kaatri operaator.
Abikaasale sai ostetud liikumisvahendiks automopeed, millega ta nüüd liiklema õpib. Juhiluba tal pole, eks talvel läheb autokooli.
Minu kallike on just see, keda ma otsisin, kuni 34, lastetu, mittesuitsetav ja ülekaaluta, ning kellele meeldiks elu maal. Ülekaaluta minu mõistes on see, et nii kehakaal kui pikkus oleksid väiksemad kui minul, ehk alla 70kg.
Seega võib ka siin meelerahu leida, ei pea väljamaale põgenema, tööd ja leiba on eestiski küllaga, tuleb aga omale meelepärane tegevus leida, mis soovitavalt ka tulu tooks. Eestimaa on ju võimalusi täis, tuleb analüüsida neid, mitte otsima põhjendusi eestist lahkumiseks.
Aga soovin teile edu oma kaaslase leidmisel, ideaalset inimest ei ole olemas, igalühel on oma voorused ja puudused ja kaaslastki otsitakse vooruste ja puuduste järgi. Sageli on ju nii, et see mis ühe jaoks on puudus, on teisele hoopis voorus.
Samuti tuleks kooselu luua raamistikule, millel on nii ühised sihid kui ka mõlemi poolt aktsepteeritavad piirid olemas. Loodan, et meil need ka kattuvad.
Kõike head teile!