Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
yxikmehe pulmad
 
pliiats 25. märts 2014, kl 00.06
no see noor naine ei näe nii noor väljagi, paksuke ka ja näost ei paista ka erilist arukust.. ju nad koos siis teineteist väärivadki.
 
kle 25. märts 2014, kl 08.17
Ausalt tuleb tunnistada et SALE see naine nüüd küll ei ole , kahjuks on Ardi siiski lati alla lasknud küll...
Aga vahva et kaks inimest on üksteist leidnud ja üks paar jälle õnnelikuks saanud. Kasvõi korrakski.
 
Korraks 25. märts 2014, kl 08.45
Korraks vaid ainult sain ma olla sinuga...
 
ahahah 25. märts 2014, kl 17.13
keasin siis minagi pildi ära, ehe maanaine leidis eheda maameha, pole minu maitsele kumbki aga ega see ardi poleks paremat leidnudki ja too pruut paremat.
 
Ardile 25. märts 2014, kl 18.05
Ardi, kas SA ei tulegi siia enam, no muljetada võiks ju värskest abielust?
 
hmm 25. märts 2014, kl 18.28
pruut on kuidagi õnnetu näoga.
 
Ardile 25. märts 2014, kl 18.48
Ardi, miks Sa delfikatele ei näita pilti?
 
aga 25. märts 2014, kl 20.27
imesid juhtub ka, kui neisse uskuda.
Seda tasub meeles pidada :)
 
rõve 25. märts 2014, kl 20.36
Uskumatu, kui haigeid ja kadedaid naisi siin tutvumas on. Sel moel tagantjärele ilkuda?? pange põlema ennast, uroodid!
 
to rõve 25. märts 2014, kl 20.45
Oledki urood nr.1 :D
Pane end põlema!
 
rõvedus 25. märts 2014, kl 20.58
rõvedus, et mõni rõve kohe seepi läheb, kui mingit pooletoobiste pilti näeb.
 
to rõvedus 25. märts 2014, kl 21.05
Ära räägi teiste eest kui ise selline oled. Sa ei oska paremat nime ka endale valida kui rõve ja rõvedus.
 
ära arva, vaid küsi 25. märts 2014, kl 21.10
to rõvedus- ära arva, vaid küsi.
kes ja kus kirjutab.
aga ma räägingi enda eest, kaks pooletoobist said kokku. mis siis?
 
pooletoobine 25. märts 2014, kl 22.48
Mida te sellisest teemast saate, meessoo unelmnaised? Lohutust oma egole, et te isegi ei kvalifitseerunud yksikmehe nõudmistele?
*hullu naer, mandlid on nähtaval
 
ideaal 25. märts 2014, kl 22.54
peab ikka täiesti näotu ja teotu olema, et 7 lapsega meest endale tahta.
 
jälle ajab üle 25. märts 2014, kl 22.56
üks vanaev peldikupott ajab jälle üle.
 
??? 25. märts 2014, kl 23.11
Anaali ka teeb ?
 
irw 05. aprill 2014, kl 21.22
Ärge mölisege, väga kena paar ja tõend, et imesid juhtub ka allakäivas Eestis.

Ardile õnne ja palju lapsi, see mees vähemalt teab, et abielu peab olema lasterikas ja tundub, et ta suudab oma lapsi ka ülal pidada.

Täitsamees!

Pruudile ka viljakust ja palju rõõmu!
 
Hülgehall kuub 05. aprill 2014, kl 21.53
Ilu on teineteise silmades..

* ja saagu neid palju,
 
Õnne! 06. aprill 2014, kl 09.03
Mõni mees ei suuda ühte last ka üleval pidada, aga Ardi tubli mees.
 
ja 06. aprill 2014, kl 09.33
Tasakaalu leidmiseks elu ja eesmärkide vahel on kõige olulisem teadvustada, et me elame ainult ühe eesmärgi nimel – selleks eesmärgiks on meelerahu, õnn, heaolu. Me teeme kõiki asju ainult seetõttu, et lühemas või pikemas perspektiivis meelerahu ja õnne leida.

Kuni me seame oma meelerahu sõltuvusse eesmärkide saavutamisest, ei leia me seda kunagi. Seetõttu peaksime küsima endalt, kuidas leida meelerahu juba enne oma eesmärkide saavutamist, ja siis kasutada seda head enesetunnet eesmärkide täideviimiseks (tavaliselt on see mehhanism täpselt vastupidi pööratud – kõigepealt püüan saavutada kõik, millest unistan, ja siis (kui see õnnestub) olen õnnelik).

Just seepidine lähenemine (rahu eespool oma eesmärke) võimaldab leida tasakaalu eesmärkide ja elu enda vahel. Soovi ja unista kõigest, mis võiks sind õnnelikuks teha, aga ära ohverda selleks oma tänast meelerahu. Püüa aru saada, et praegune olukord on ka hea. Võib-olla ei ole sul veel kõiki neid asju, mida sa tahaksid, ja kõik inimesed ei käitu veel täpselt nii, nagu sa sooviksid, kuid võib-olla on mitmed sinu elu sellised valdkonnad paigas, millega paljud teised inimesed hädas on. Teadvusta endale, et tegelikult pole elul Eestis häda midagi. Samuti püüa üles leida kõikide nende “halbade” inimeste head küljed, kes su elus on. Võib-olla täna tegi ta midagi, mis sulle ei meeldinud, aga kas ta on kunagi sulle midagi head teinud? Ehk aitab selle meenutamine talle andestada.

Nii nagu lapsed ei saa täiskasvanuks ilma õppimise ja tööta, ei leia me ka õnne ja meelerahu ilma tööta. Tavaliselt püüame õnne ja meelerahu leidmiseks töötada suunaga väljapoole, üritades panna kogu maailma enda pilli järgi tantsima (ehk siis saavutada kõik oma unistused alates inimeste käitumisest kuni telefoni mudelini välja).

Aga katseta vahepeal ka teistsugust lähenemist – alusta iseendast. Märka neid hetki, kui sinus on tekkimas rahulolematus, sest kõik asjad ei ole veel nii, nagu sa sooviksid, ja ütle endale: “Okei, ma teen endast kõik oleneva, et seda muuta ja parandada ning oma unistused täide viia, aga kuidas ma saaksin juba täna ka end hästi tunda? Mis on juba täna need head asjad, mis mul elus on ja kuidas ma saaksin neid kasutada, et igapäevaselt end kasvõi natukene paremini tunda?”
 
Tom 06. aprill 2014, kl 09.46
ja, õige jutt sul :) põhiline ongi endaga rahu teha ja nautida seda, mis sul on, mitte nutta taga või igatseda, seda, mida põle :)
 
eksole 10. aprill 2014, kl 20.20
Loomulikult pole elul Eestis mitte midagi viga, seetõttu normaalsemad inimesed ongi siit välismaale põgenenud - ja ülla-ülla - seal oma meelerahu leidnud (loe: töö ja palga koos leiva ja armastusega). Siia on jäänud need, kel eluisu otsas ja kel pole jõudu põgeneda. Ja muidugi need, kes ahnelt võõrast vara virutavad.
 
Ardi Soovik 11. aprill 2014, kl 07.18
Tere Delfkad!
Tänan kõiki õnnesoovide eest.
Meil läheb hästi. Laulatus toimus 22.03 Olevste kirikus. Peale laulatust siirdusime Laulasmaa Spa-sse, kus oldi meile organiseeritud nädalavahetuse pakett.
Ja siis järgneva nädala algusest alates elab minu abikaasa minu juures.
Hetkel küll elame saunamajas, sest elumaja läheb remonti, kuna soovitakse, et majas oleks ka vesiklosett ja vann, aga renoveerimisele kuulub kogu maja, et tulevastel lastel ka oma toad oleksid. Hetkel küll ehitaja hüppas alt ära, teine ehitaja on mul aga teise saekaatri operaatoriks ja kuna on tööjärg 2 kuud, siis tegutseme sellel rindel.
Aga loodetavasti suveks ikka ehitaja leiab, või vabaneb minu teise kaatri operaator.
Abikaasale sai ostetud liikumisvahendiks automopeed, millega ta nüüd liiklema õpib. Juhiluba tal pole, eks talvel läheb autokooli.
Minu kallike on just see, keda ma otsisin, kuni 34, lastetu, mittesuitsetav ja ülekaaluta, ning kellele meeldiks elu maal. Ülekaaluta minu mõistes on see, et nii kehakaal kui pikkus oleksid väiksemad kui minul, ehk alla 70kg.
Seega võib ka siin meelerahu leida, ei pea väljamaale põgenema, tööd ja leiba on eestiski küllaga, tuleb aga omale meelepärane tegevus leida, mis soovitavalt ka tulu tooks. Eestimaa on ju võimalusi täis, tuleb analüüsida neid, mitte otsima põhjendusi eestist lahkumiseks.
Aga soovin teile edu oma kaaslase leidmisel, ideaalset inimest ei ole olemas, igalühel on oma voorused ja puudused ja kaaslastki otsitakse vooruste ja puuduste järgi. Sageli on ju nii, et see mis ühe jaoks on puudus, on teisele hoopis voorus.
Samuti tuleks kooselu luua raamistikule, millel on nii ühised sihid kui ka mõlemi poolt aktsepteeritavad piirid olemas. Loodan, et meil need ka kattuvad.
Kõike head teile!
 
kle 11. aprill 2014, kl 08.21
Kui muu jutt on nii enamvähem siis arusaam ülekaalust on sul küll minu arust suht kummaline.... Kui sinu loogika järgi võtta siis näiteks mina kaalun 88 kg ja naine on sale ka siis kui kaalub 80kg sest ta kaalub minust vähem?! No ega ikka ei ole küll eksole. Sale naine kaalub samapalju kui kott kartuleid ehk siis kusagil 50-60 kg, oleneb koti suurusest. Aga 70kg on küll päris palju...
 
eelmisele 11. aprill 2014, kl 08.26
pane ona ja siis saad ka kartulikotiks,maakas.
 
Huviline 11. aprill 2014, kl 09.29
Kus pulmapilte näha saaks, Ardi?

Edu!
 
Meeli 11. aprill 2014, kl 10.01
Jätke need kaalujutud, ega te turul pole ja võtke inimest sellisena nagu ta on kui ta meeldib.Ei, siis otsige...otsige...otsige.....
Ardile õnne ja õnnestumisi! Pilte võiksid näidata küll
 
eks 11. aprill 2014, kl 11.53
vaadake FB-s. Ardi Soovik
 
pulmapilti 11. aprill 2014, kl 14.48
Vaataks, aga FB on ju kontoga. Selleks kontot küll tegema ei hakka.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!