Saame tuttavaks
teadmiseks uutele
mh 29. mai 2014, kl 14.56 |
mh 29. mai 2014, kl 14.58 |
n a i n e 29. mai 2014, kl 21.56 |
mh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ja kellele need püsiasukad siis ette jäävad, karda
> d, et internet saab otsa või?
>
> Püsikad hoiav
> ad siin teemasid üleval. Vaadake ammumöödunud foor
> umi algusaegasid, siis oli tõesti ainult tutvumisk
> uulutus ja kõik, keegi teemat ei arendanud..
See ongi siin tutvumine, mitte mingi Aristotelese filosoofiakool või totrate youtube linkide spämmimiskloaak.
> Ja kellele need püsiasukad siis ette jäävad, karda
> d, et internet saab otsa või?
>
> Püsikad hoiav
> ad siin teemasid üleval. Vaadake ammumöödunud foor
> umi algusaegasid, siis oli tõesti ainult tutvumisk
> uulutus ja kõik, keegi teemat ei arendanud..
See ongi siin tutvumine, mitte mingi Aristotelese filosoofiakool või totrate youtube linkide spämmimiskloaak.
jajah 29. mai 2014, kl 21.59 |
tutvuja 29. mai 2014, kl 22.05 |
hm 29. mai 2014, kl 22.11 |
mansion ghost 29. mai 2014, kl 22.11 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
n a i n e 29. mai 2014, kl 22.32 |
Tom 29. mai 2014, kl 22.36 |
n a i n e 29. mai 2014, kl 22.38 |
Tom 29. mai 2014, kl 22.41 |
n a i n e 29. mai 2014, kl 22.53 |
:) 29. mai 2014, kl 22.55 |
Tom 29. mai 2014, kl 23.00 |
;-D 29. mai 2014, kl 23.06 |
n a i n e 30. mai 2014, kl 07.34 |
:) 30. mai 2014, kl 07.42 |
mansion ghost 30. mai 2014, kl 07.59 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
´n a i n e´, keegi ei põegi Sinu pärast. Eks see kadeduseuss on ka sihuke hapu viinamari ladvaoksal teema. Püsiasukad, kes pikemalt paigas püsivad, tekivad erinevates foorumites ikka, sõltumata kellegi kapriisidest. Milleks püsikaid süüdistada, kui ei oska end huvitavaks teha ja pealegi igalpool ei liigugi just Sinule sobivaid persoone. Kui Sa tuhised elust läbi nagu tõmbetuul, kusagil peatumata ja oled solvunud, kui kohe ei saa seda mida ihkad. Võibolla satub ka siit läbi astuma see "keegi" aga Sina oled juba läinud, pettunud ja tige.
püsistatistik 30. mai 2014, kl 08.49 |
johhaidii 30. mai 2014, kl 10.59 |
Kuule, keegi äkki on tähele pannud sellist alafoorumit nagu- LASE AUR VÄLJA?
Vot seal mökitagegi, see ongi selleks tehtud, et aega mõnusasti veeta ja plära ajada. Mille krdi pärast tutvumise all parem mögiseda on? Jutu järgi keegi püsikatest isegi ei otsi tutvust. Halooo, mida te siin siis teete, turumutid? Kaks tükki koos, siis kolmas on suus. See ongi ainus põhjus siin istumiseks, et äkki keegi paneb jälle mingi nõmeda kuulutuse üles ja siis saab hambaid teritada. Et igav oodata poleks, siis asustatakse mõni teema pikemaks ära ja jäädakse seal lalisedes ootele. Nii kui midagi tekib, nii asutakse kohe rünnakule kari kiibitsejatest ja kiilumeestest sabarakke kannul, kes siit siis, ma ei teagi mida otsivad. Kõige jälgimad ongi just need sabarakud. Oma vaimukuse tase on ümmargune null, aga väljavalitud iidoli ehk püsika tobedusi on varmad toetama.
Vot seal mökitagegi, see ongi selleks tehtud, et aega mõnusasti veeta ja plära ajada. Mille krdi pärast tutvumise all parem mögiseda on? Jutu järgi keegi püsikatest isegi ei otsi tutvust. Halooo, mida te siin siis teete, turumutid? Kaks tükki koos, siis kolmas on suus. See ongi ainus põhjus siin istumiseks, et äkki keegi paneb jälle mingi nõmeda kuulutuse üles ja siis saab hambaid teritada. Et igav oodata poleks, siis asustatakse mõni teema pikemaks ära ja jäädakse seal lalisedes ootele. Nii kui midagi tekib, nii asutakse kohe rünnakule kari kiibitsejatest ja kiilumeestest sabarakke kannul, kes siit siis, ma ei teagi mida otsivad. Kõige jälgimad ongi just need sabarakud. Oma vaimukuse tase on ümmargune null, aga väljavalitud iidoli ehk püsika tobedusi on varmad toetama.
viimasele 30. mai 2014, kl 11.25 |
radiridiralla 30. mai 2014, kl 11.28 |
johhaidii Kirjutas:
> Kuule, keegi äkki on tähele pannud sellist alafoor
> umit nagu- LASE AUR VÄLJA?
> Vot seal mökitagegi
> , see ongi selleks tehtud, et aega mõnusasti veeta
> ja plära ajada. Mille krdi pärast tutvumise all p
> arem mögiseda on? Jutu järgi keegi püsikatest iseg
> i ei otsi tutvust. Halooo, mida te siin siis teete
> , turumutid? Kaks tükki koos, siis kolmas on suus.
> See ongi ainus põhjus siin istumiseks, et äkki ke
> egi paneb jälle mingi nõmeda kuulutuse üles ja sii
> s saab hambaid teritada. Et igav oodata poleks, si
> is asustatakse mõni teema pikemaks ära ja jäädakse
> seal lalisedes ootele. Nii kui midagi tekib, nii
> asutakse kohe rünnakule kari kiibitsejatest ja kii
> lumeestest sabarakke kannul, kes siit siis, ma ei
> teagi mida otsivad. Kõige jälgimad ongi just need
> sabarakud. Oma vaimukuse tase on ümmargune null, a
> ga väljavalitud iidoli ehk püsika tobedusi on varm
> ad toetama.
hästi öeldud, toetan.
> Vot seal mökitagegi
> , see ongi selleks tehtud, et aega mõnusasti veeta
> ja plära ajada. Mille krdi pärast tutvumise all p
> arem mögiseda on? Jutu järgi keegi püsikatest iseg
> i ei otsi tutvust. Halooo, mida te siin siis teete
> , turumutid? Kaks tükki koos, siis kolmas on suus.
> See ongi ainus põhjus siin istumiseks, et äkki ke
> egi paneb jälle mingi nõmeda kuulutuse üles ja sii
> s saab hambaid teritada. Et igav oodata poleks, si
> is asustatakse mõni teema pikemaks ära ja jäädakse
> seal lalisedes ootele. Nii kui midagi tekib, nii
> asutakse kohe rünnakule kari kiibitsejatest ja kii
> lumeestest sabarakke kannul, kes siit siis, ma ei
> teagi mida otsivad. Kõige jälgimad ongi just need
> sabarakud. Oma vaimukuse tase on ümmargune null, a
> ga väljavalitud iidoli ehk püsika tobedusi on varm
> ad toetama.
hästi öeldud, toetan.
irooniapõõsas 30. mai 2014, kl 11.29 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
vauvauvau...sulle endale on vist seda "lase aur valla" alafoorumit vaja. Vaat pole need asjad nii lihtsad, et minge ja olge seal. Mingil põhjusel on just see foorum selliseks kujunenud, mõni sotsioloog oskab ehk seletada. Kui sulle ei meeldi, et siin teemade/kuulutuste all spontaansed vestlused ja teemaarenused tekivad, siis palun väga, pole vist vähe neid keskkondasid, mis pelgalt kuulutuse ülespanekut lubavad.
vot sihukese artikli leidsin ka
http://wallblog.co.uk/2012/09/14/the-social-dyna...
vot sihukese artikli leidsin ka
http://wallblog.co.uk/2012/09/14/the-social-dyna...
Pert Vere 30. mai 2014, kl 11.32 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 851 |
johhaidii Kirjutas:
Sinu postituse tooni järgi peaks sinagi selle panema näiteks "halva kogemuse" alla :-)
> Jutu järgi keegi püsikatest iseg
> i ei otsi tutvust.
No ära kõike juttu ka usu. Arvan et 95% otsivad tegelikult ikka. Mingi väike, nimetu lootus on ilmselt säilinud, et ehk mingil päeval tuleb see Keegi.
Kuulutustele, kui mõni selgelt mittepüsikas on kirjutanud, vastavad nad ilmselt ka, aga tõenäoliselt mitte foorumi püsinimega.
Nii et - ehk ei peaks neid siiski siit ära ajama.
See väidetav kari kiibitsejaid on ilmselt samasugused "püsikad", kes lihtsalt püsinime endale ei viitsi võtta.
Küll aga olen ma nõus erinevate tutvumiskuulutuste risustamisega, niisama plõksimise eesmärgil.
Las need kuulutajad tutvuvad ja sõnastavad endi kuulutusi, kuidas ise tahavad. Igaüks pangu selline selleni, milleni ta küündib ja kellegi asi ei peaks olema keelt teritada selle peal.
Kui vaja, saab ju igaüks teha teema, mis oleks nö mittekuulutajatele, ning siis ei segaks ju neis suhtlemine kedagi?
Igas rubriigis on nö oma seltskond, tõenäoliselt väga ei taheta mujale kolida, seda enam et siin olla säilib ka mingi lootus ikkagi tutvuda :)
Sinu postituse tooni järgi peaks sinagi selle panema näiteks "halva kogemuse" alla :-)
> Jutu järgi keegi püsikatest iseg
> i ei otsi tutvust.
No ära kõike juttu ka usu. Arvan et 95% otsivad tegelikult ikka. Mingi väike, nimetu lootus on ilmselt säilinud, et ehk mingil päeval tuleb see Keegi.
Kuulutustele, kui mõni selgelt mittepüsikas on kirjutanud, vastavad nad ilmselt ka, aga tõenäoliselt mitte foorumi püsinimega.
Nii et - ehk ei peaks neid siiski siit ära ajama.
See väidetav kari kiibitsejaid on ilmselt samasugused "püsikad", kes lihtsalt püsinime endale ei viitsi võtta.
Küll aga olen ma nõus erinevate tutvumiskuulutuste risustamisega, niisama plõksimise eesmärgil.
Las need kuulutajad tutvuvad ja sõnastavad endi kuulutusi, kuidas ise tahavad. Igaüks pangu selline selleni, milleni ta küündib ja kellegi asi ei peaks olema keelt teritada selle peal.
Kui vaja, saab ju igaüks teha teema, mis oleks nö mittekuulutajatele, ning siis ei segaks ju neis suhtlemine kedagi?
Igas rubriigis on nö oma seltskond, tõenäoliselt väga ei taheta mujale kolida, seda enam et siin olla säilib ka mingi lootus ikkagi tutvuda :)
vahel püsin siin 30. mai 2014, kl 11.40 |
Aga ikkagi, need kes kardavad vestlusi ja teisi inimesi saavad alati ajalehesabas oma tutvumiskuulutuse avaldada. Keegi ei tule sel juhul romantikat solkima.
Püsikad võibolla ütlevad, et nad ei otsi tutvusi, aga elu pole päris must-valge ja kunagi ei tea kus ning kuidas elu muutuda võib. Olen arvamusel, et kui kellegi olemine või käitumine mulle ei meeldi, siis on see puhtalt minu probleem. Ma kas eemaldun või ignoreerin. Oma elu tuleb ikka ise meeldivaks teha, mitte selle pekki minekus teisi süüdistama jäädagi.
Püsikad võibolla ütlevad, et nad ei otsi tutvusi, aga elu pole päris must-valge ja kunagi ei tea kus ning kuidas elu muutuda võib. Olen arvamusel, et kui kellegi olemine või käitumine mulle ei meeldi, siis on see puhtalt minu probleem. Ma kas eemaldun või ignoreerin. Oma elu tuleb ikka ise meeldivaks teha, mitte selle pekki minekus teisi süüdistama jäädagi.
Lisa postitus