Saame tuttavaks
Tutvun sotsiopaadiga
kaitsetu 15. juuni 2014, kl 22.25 |
Hülgehall kuub 15. juuni 2014, kl 22.44 |
kaitsetu 15. juuni 2014, kl 22.52 |
Täitsa Blond 15. juuni 2014, kl 22.58 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Hülgehall kuub 15. juuni 2014, kl 23.08 |
Täitsa Blond 15. juuni 2014, kl 23.53 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
kaitsetu 16. juuni 2014, kl 09.09 |
punapea 16. juuni 2014, kl 09.23 |
kummalgi pole valus,. kui tegu sotsiopaadiga. sotsiopaadi tunned väga lihtsalt ära kasvõi sellest, et ta on armuke või peab armukest.
aga et tunda ära suhte alguses see ebard, siis selleks siin eelpool juba mainiti, et sisetunnet tuleb usaldada. naisel on naiselik vaist, mehel kaine mõistus.
aga et tunda ära suhte alguses see ebard, siis selleks siin eelpool juba mainiti, et sisetunnet tuleb usaldada. naisel on naiselik vaist, mehel kaine mõistus.
Virve Treimann 05. märts 2022, kl 17.45 |
Sotsiopaadil ja psühhopaadil on kõige esmane ja tuntav vahe see, et psühhopaadil on tühi pilk aga sotsiopaadil on pilk väga intensiivne , sissetungiv, lähenedes sulle vaatab ta sulle nii intensiivselt silmadesse, et tavapäraselt pöörame meie hetkeks pilgu eemale ja kui uuesti sotiopaadi poole pilgu suuname, onm tema pilk ikka sissetungiv, jäine ja vaatleb meid nii, et silmi ka ei pilguta.
Virve Treimann 05. märts 2022, kl 17.54 |
Minu elus on olnud hiljuti psühhopaat - nartsissist ja hetkel võitlen sotsiopaadist mehest vabanemisega. Tõepoolest nagu eelpool on mainitud, neid pole alguses lihtne kindlaks teha aga uskuge mind, minu enda kogemustest, see, et nad on kuidagi teistsugused, see hakkab ilmnema üsna kiiresti mõne nädala pärast. Kuna huvitun psühholoogiast, siis mul oli veidi hõlpsam neid kiiremini tuvastada. Üks soovitus veel kui keegi tajube, et äkki on isi psühhopaat, siis kõige lihtsam seda kindlaks teha on haigutamine ja jälgige, kas see levib psühhopaadist kahtlusega inimesele, kindlalt ei levi, tema ei haiguta aga tavainimene haigutab. Olen selle kõik läbi teinud ja peab paika.
sbemleeesse 18. aprill 2022, kl 15.53 | Registreerus: 2 aastat tagasi Postitusi: 7 |
Seksi tutvumissaidid - https://tonzes.com/sexdatingee.htm Soovitan.
Lisa postitus