Ebanormaalne mees,
Tänan, et võitsid siiski vaevaks defineerida :) Sain teada, et ma ei ole "tädi" ja seda on hea teada.
mansion ghost,
"Mis teeb Sind eriliseks võrreldes paljude omataolistega? Mille pärast peaks just Sinu vastu rohkem huvi tundma see, keda Sa justnagu vajad?
Vat selles asi ongi, et minusuguseid naisi on palju ja ma ei ole selles suhtes kuidagi erilisem kui teised. Samaväärsetel meestel on valik tõesti väga suur, sest neid on tunduvalt vähem :) Ma pole kaotanud lootust kohata sellist meest, kellega tekib ka vastastikune sünergia vms. Ilmselt see oleks see "eriline", mida tal teistega poleks. Aga et üldse midagi seesugust saaks tekkida, on vaja ju eelnevalt tutvuda, suhelda ja teineteist tunnetada. Ja vat sellest punktist on keeruline edasi pääseda. Äkki tõesti peaks võtma Daamist eeskuju ja ise aktiivsemalt ligi ajama? :)
"Sinu loetletud kaader erilise valivusega just ei hiilga, neile kõlbab vist peaaegu kõik."
Ole nüüd, ennasttäis "loteriivõit" on väga valiv, aga ikka põhiliselt üksi, olgugi, et valik on suur.
No ja alkoholiga kimpus võib olla ka intelligentne, üle keskmise kena, edukas ja tore mees, kellel pole samuti ükskõik, milline naine ta kõrval on. Lihtsalt alkoholiga on tõsiseid probleeme. Ja need probleemid käivad küll üle minu võimete. Tõestatud.