tiibadega kurat Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kuule teemaalgataja, kompenseerinud oma pensionäri
> st vanematele oma kaaslase tekitatud arve, poleks
> Sul ehk ka piinlik...või kurat seda teab inimese p
> uhul, kes võrdleb pangakontosid foorumis...või kes
> ülepea teab teiste kontode seisu...
> "Point" on
> selles, et ise Sa sellise situatsiooni tekitasid.
> ..aga vastutuse üritad veeretada mujale... kuratli
> k, kas pole?
Kulla sarviline, ära muutu nii pahatahtlikult selekteerivaks, kena suve haripunkti hetk siiski. Vastan su lahmivatele süüdistustele, et eeldatavasti oleme me kõik siin ikka veel anonüümsed. Vähemalt mina ja mu loo kangelased. Kuid mainin siiski, et mina pole mehe rahade üle ise nuhkinud, ta kutsus mind kord ise endaga koos tema internetipanka, sest vajas mu abi ühes tehnilises toimingus. Nii et minul siin küll mingit süüd pole. Võtsin lihtsalt teadmiseks. Point, miks ma seda siin mitu korda rõhutanud olen, et tegemist ON tõeliselt varaka mehega, on selles, et ma saaksin täiesti aru, kui inimesel reaalselt seda lilleraha lihtsalt ei oleks. Või kui need 10 eurot oleksid näiteks ta järgmise nädala toiduraha. Katsu mind uskuda, ma oleksin siis täielikult vait, ei teeks üldse mingit numbrit et mees ei panustanud sentigi.
Ei pea muretsema, ka mu vanemad ei jäänud sellest ühe külalise võrra suuremast arvest vaesemaks.
Kuid lõpuks tuletaksin teile meelde veel sellist ebaolulist detaili, et sellel mehel ei olnud mitte mingit kohustust sinna peole üldse tulla, keegi teda sinna vägisi ei vedanud. Mees oleks vabalt võinud selleks õhtuks üksi minu juurde koju jääda. Mees otsustas siiski kaasa tulla, tehes seda iseenesestmõistetavusega ilmudes kohale n.ö. kaks kätt taskus. Küsimus on ainult selles, et MEES ISE ei tundnud hetkekski, et ta oleks pidanud või võinud käituda teisiti, ta reetis sellega iseenda põhiolemuse. Jaa, ma ei öelnud talle selle kohta midagi, see kõik oli tema valik. Samas oli ka minul hiljem õigus oma valikule ja ma lõpetasin igasuguse suhtlemise selle mehega.