Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Tahtsin tutvuda normaalse (!!!) mehega...
 
Täitsa Bond 22. juuni 2014, kl 19.47
teemaalgataja kirjutab: Vastupidi, ta virises hoopis, et liha oli veidi liiga vürtsine olnud ta meelest.

ega suuda märkimata jätta, et on oma silmaga näinud oma meessõbra pangakontot, mis oli igati üle pensionäridest vanemate omast.
miks peaks taolisele naisele üldse leiduma normaalne mees, arumaisaa? kui kõik peolauas eestlase kombel vinguvad kokkuvõtteks nii teeninduse kui toidu üle, siis normaalne mees, teiste arvelt enda kõhu täis söönud, kiidaks tasuta suutäit taevani või..kusagilt tuleb ette sarnane silmakirjalikkus ja pugejalikkus naistele omasena.
samuti räägitakse enesega rahulolust, arengust ja arenemisest teemas, kus ei peeta paljuks arenenuna, kujunenuna, väärika kodanikuna kraavist umbrohtu kätte kraapida, et mitte tühja käega peole minna. tõesti ei leia täiskasvanud, teeniv ja kogemustega naine mõnd eurot, et milliegiga oma positsiooni kinnitada ja on lihtsalt rott, kes on pidevalt valiku ees, et kas uued sukkpüksid või lillekimp poest enne peole minekut..masendav. et tutvuks jah? tänan, parem mitte:D
 
Jopp Antonio 22. juuni 2014, kl 20.49
Koda sa lelleke bond nüid niikaua vakka said olla? Süda läikis vä? On juba parem, jah? Aga anna siis ruttu agu, meil siin parasjagu pooletoobistest suur puudus käes
 
raviarst 22. juuni 2014, kl 22.01
küll tahaks teada, misasi see normaalne mees on
 
teemaalgataja EBAnormaalsele mehele 22. juuni 2014, kl 22.01
Ebanormaalne mees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Valküür:
> Ei ole vaja fikseeruda mingile ühele n
> äitele. Näite sisust võiks lihtsalt aru saada...

> >
> Palun ära saa mõista mind vääriti: ma olen C
> olehot lugenud ja rohkem, kui ühte tema raamatut.
> Lihtsalt viimasel ajal pole sattunud. Ja minuarust
> on ta hea autor, aga ei ole suurepärane ja ei ole
> ka minu lemmikautor.
>
> Naine, kellega ma tut
> vuda sooviks, ei pea teda olema lugenud. Ütlen vee
> lkord, et see oli ainult näide sellest, et huvitav
> atel inimestel on lai silmaring, mis ei piirdu ain
> ult oma kitsa erialaga.
>
> Ahjaa, vaklüüri nim
> e kasutades võiks ju selle algse tähenduse endale
> kah selgeks teha, mitte ainult Coelho tõlgenduse.
> Niiet, kumb? Kas otsustaja, või hoolitseja? ;)

Teate mis. Kui ma täna seda postitust lugesin, siis sain ma justkui nägemuse osaliseks, haha. Ma sain aru, et olen aastaid vale puu all haukunud ehk et vale kivi alt kaevanud. Asi selles, et mina olen aastaid otsinud normaalset meest. Kuid seda postitust lugedes, kui sümpaatselt kõneleb ja mõtleb ebanormaalne (icc!!!) mees, saan aru et ka mina oleksin pidanud püüdma tutvuda hoopiski ebanormaalsetega. Või kes eneseirooniliselt ennast nii nimetavad.
 
raviarst 22. juuni 2014, kl 22.18
täändab, enne kui midagi hakata üldse tahtma, peab olema etalon, millega võrrelda. niisiis kus on ebanormaalsuse etalon ja normaalsuse etalon. teemaalgataja võiks aga tutvuda minuga, sest mina tean neid mõisteid kohe kindlasti.
 
teemaalgataja Tiivulisele Kuradikesele 22. juuni 2014, kl 22.20
tiibadega kurat Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kuule teemaalgataja, kompenseerinud oma pensionäri
> st vanematele oma kaaslase tekitatud arve, poleks
> Sul ehk ka piinlik...või kurat seda teab inimese p
> uhul, kes võrdleb pangakontosid foorumis...või kes
> ülepea teab teiste kontode seisu...
> "Point" on
> selles, et ise Sa sellise situatsiooni tekitasid.
> ..aga vastutuse üritad veeretada mujale... kuratli
> k, kas pole?

Kulla sarviline, ära muutu nii pahatahtlikult selekteerivaks, kena suve haripunkti hetk siiski. Vastan su lahmivatele süüdistustele, et eeldatavasti oleme me kõik siin ikka veel anonüümsed. Vähemalt mina ja mu loo kangelased. Kuid mainin siiski, et mina pole mehe rahade üle ise nuhkinud, ta kutsus mind kord ise endaga koos tema internetipanka, sest vajas mu abi ühes tehnilises toimingus. Nii et minul siin küll mingit süüd pole. Võtsin lihtsalt teadmiseks. Point, miks ma seda siin mitu korda rõhutanud olen, et tegemist ON tõeliselt varaka mehega, on selles, et ma saaksin täiesti aru, kui inimesel reaalselt seda lilleraha lihtsalt ei oleks. Või kui need 10 eurot oleksid näiteks ta järgmise nädala toiduraha. Katsu mind uskuda, ma oleksin siis täielikult vait, ei teeks üldse mingit numbrit et mees ei panustanud sentigi.
Ei pea muretsema, ka mu vanemad ei jäänud sellest ühe külalise võrra suuremast arvest vaesemaks.
Kuid lõpuks tuletaksin teile meelde veel sellist ebaolulist detaili, et sellel mehel ei olnud mitte mingit kohustust sinna peole üldse tulla, keegi teda sinna vägisi ei vedanud. Mees oleks vabalt võinud selleks õhtuks üksi minu juurde koju jääda. Mees otsustas siiski kaasa tulla, tehes seda iseenesestmõistetavusega ilmudes kohale n.ö. kaks kätt taskus. Küsimus on ainult selles, et MEES ISE ei tundnud hetkekski, et ta oleks pidanud või võinud käituda teisiti, ta reetis sellega iseenda põhiolemuse. Jaa, ma ei öelnud talle selle kohta midagi, see kõik oli tema valik. Samas oli ka minul hiljem õigus oma valikule ja ma lõpetasin igasuguse suhtlemise selle mehega.
 
teemaalgataja ravivale arstile 22. juuni 2014, kl 22.21
Kui oled sobivas vanuses vaba mees, võime tõepoolest kohtuda sinu töövalisel ajal. Ihii.
 
raviarst 22. juuni 2014, kl 22.40
sobivas vanuses? miks sa sead omale piirangu mingisuguse numbriga? enamik muidugi eelistab hoopis sobivas nooruses isikuid, aga see selleks. (tööd on muidugi palju, sest patsiente on palju)
 
:) 22. juuni 2014, kl 23.17
Tasuta arstiabi saadaval?
mansion ghost 23. juuni 2014, kl 02.04
´naissoost tutvuja´
"Mansion Ghost, anna andeks, aga Sinuga seoses tuleb mul mõttesse analoog opsüsteemidega, kus täiendatud versioon tunneb ära algsemas versioonis tekitatud info, kuid vastupidi mitte - algsem versioon ei saa hakkama hilisema versiooni info adekvaatse tõlgendamisega. Ja see kõik on mõistetav. Ei saa inimeselt nõuda rohkem kui ta hetkel (!) suudab."

Arvad tõesti, et kummitus on kinni mingis vanas mudelis ega suuda aru saada toimuvast? Head arvamist. Halb variant on selle juures, et uusversioon ei tööta. Või-kui-siis, ettearvavamatu tulemiga nagu ka teema algsest püstitusest näha. Tegelikult küll oli see ette aimatav. Kummitus näeb tulevikus suurt hulka üksikuid, mitte kellegile kordaminevaid kibestunud targutisi. Täna arvate, et väärite, võtate, saate seda mida tahate. Võibolla saategi mingiks ajahetkeks. Aga järgmine kord? Arvate, et teid ei vahetata iial värskema vastu välja? Nagu öeldud: mida külvad, seda lõikad.
 
teemaalgataja MG-le 23. juuni 2014, kl 08.12
Ära ela pimesi mullis, et noorema liha vastu väljavahetamine kestab lõputult. Jaa, selline soovunelm võib meeste peas püsida küll kuni surmani. Kuid miks peaks üks verinoor prink pepu tahtma vana lõtva liha ja nõtra vaimu. Tõsi, üks põhjus on siin läbi aegade alati olnud ja selleks on tõepoolest raha. Ainult et mida vanem on mees (ja sellega seoses ka tema seksuaalne võimekus ja soorituste tase), seda suurema summa peaks ta oma fantaasia täitumise eest välja käima. Siit edasi: matemaatiliselt võttes iga lisanduva aastaga summa suurus kasvab, kuid maksujõuliste isaste arv samavõrd kahaneb. Loo moraal: ei teeks paha püsida ikka reaalsuse raamides.
mansion ghost 23. juuni 2014, kl 08.24
Oot-oot, mida Sa nüüd öelda tahtsid? Et kui õnnestub kinni püüda maksujõuline isane, jääb see igavesti su lõtvuvat kanni silitama. Reaalsus?
 
Valküür 23. juuni 2014, kl 09.26
Hommik! Kui diagonaallis neid postitusi vaadata, siis jooksevad siit kõige enam läbi sõnad raha, üksindus, targutamine, kokkuvõtlikult head füüsilist vormi kirjeldavad sõnad ja siis hulgaliselt pilkavaid, mõnitavaid fraase. Mulle meeldis väga see üürike vaherahu, kus me natuke ka kirjandusest ja inimeseks olemise raskusest rääkisime.
Aga kui rääkida sellest, et naiste "parim enne" saab justkui kiiremini otsa, kui meestel - on see siiski vaid näiline. Vahe on ainult selles, et naiste närtsimine paistab kiiremini välja, meeste lagunemine algab sisemiselt (nii vaimses, kui füüsilises plaanis) ja ei hakka nii kiiresti silma, kuid toime on sama. Niipalju oleme me siin ilmas elanud juba küll, et teada - mehed ja naised ON erinevad ning just see erinevus ongi see, miks me teineteist vajame. Rahaga saab osta natuke ajapikendust, ei muud. Ja kas te tõesti usute, et mees, kes iga 15.aasta järel vahetab naise (ja koos temaga ka lapsed) välja nagu auto või mööbli, on päriselt ka lugupidamist vääriv? Ta on küll võimekas, kuid kindlasti ei ole tal lähedasi suhteid ei oma laste ega kellegi teisega, sest tema mõõt on raha. Õnnetu inimene ju...
 
teemaalgataja MG-le 23. juuni 2014, kl 09.32
kuule palun ära kappa silmaklappidega lihtsalt tekstist üle, vaid loe see ikka läbi ka. Vähemalt neil juhtudel, kui kavatsed vastata.
Esiteks. Minul isiklikult on materiaalses mõttes kõik eluks vajalik endal olemas. Ma käin tööl ja teenin piisavalt. Minul ei ole küll vaja eluks toimetulekuks mitte ühegi mehe rahalist abi.
Teiseks. Ma kommenteerisin sinu kelkimist, et kõik naisi vahetavad mehed jäävadki eluaeg ainult 20-aastaseid põrutama. Ja kui sellist on ka juba paar head aastat pruugitud, siis vahetatakse see välja uue 20-aastase mudeli vastu. Point siis selles, et 20-aastane tibi ei armu kindlasti mitte 50- või 70-aastase mehe lõtva ihusse või rippuvasse millessegi muusse. Kindlasti mitte ka selle vanuri hinge, kuna hinge sellisel naistevahetajal pole olemaski. Noor tibi saabki armastada (ja samuti ajutiselt muide, kuni tahab ise pere luua ja lapsi saada) ainult selle mehe raha, ehk et kalleid kingitusi ja seda materiaalset heaolu, mida see vanapäss saab noorele tudengi. või töölisneiule pakkuda. Ja mida vanem mees, seda kallimad peavad olema kingitused. Lihtne.
mansion ghost 23. juuni 2014, kl 10.34
´teemaalgataja´, püüa kuidagi oma kibestumist taltsutada või vähemalt varjata. Maailm on tegelikult kõrvalt vaadates palju kirevam.
Kui isiklikuks minna, siis kummitus on truu oma lastele ainsast kooselust. On haritud, karske, omab elu- ja töökohta. Aga milleks uus naine, koos "kaasavara" ja muude probleemidega? Arvad, et ainus omataoline. Võibolla, aga väga ei usu. Sarnaseid murtud hingi võib rohkemgi olla. Vaata oma kategooriat nr.4

"Minul isiklikult on materiaalses mõttes kõik eluks vajalik endal olemas. Ma käin tööl ja teenin piisavalt. Minul ei ole küll vaja eluks toimetulekuks mitte ühegi mehe rahalist abi."

Aga nüüd püüa välja mõelda, milleks ühel elus toimetuleval mehel Sind ja just ainuüksi Sind vaja olema peaks. Iga elatud aastaga muutub see küsimus teravamaks.
 
Mittekeegi Olikord 23. juuni 2014, kl 11.44
Järelikult, olemegi jõudnud arengutasemele, kus keegi ei vaja kedagi päriselt ja pikaajaliselt. Või noh, ajutiselt, armatsemiseks ehk mõnikord vajame... Ja ikka nii, et tarbid ühe ära ja siis võtad järgmise ette...

*Püsiväärtused on igand?
 
raviarst 23. juuni 2014, kl 11.53
no kui sul on vaja tasuta, siis saad ka tasuta. püsiväärtused ei ole igand, lihtsalt inimesed ei ole püsivad, seega ei saa nad ka olla püsiväärtused.
 
Hülgehall kuub 23. juuni 2014, kl 12.01
Mees on nagu purjekas, vajab sadamat, kus ankrus olla..mõni sadam paraku on nagu on, mädanev paadisild ja lagunenud lainemurdja, kustunud majakast rääkimata..nii tulebki minna uuesti merele, otsima seda õiget..
 
Mittekeegi Olikord 23. juuni 2014, kl 12.10
Nojah, kui purjekas, siis purjekas. Too ei peagi ankrus olema, vaid ulgumere poole triivima :) Niiet, head teed! Ahjaa, purjekas ilma juhita hukkub varem või hiljem...

Kurb küll, et sadamad, kuhu randutakse nii koledad on. Vajavad ehk randuda soovija remontivat kätt? Lihtsam on muidugi eemale purjetada...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Mittekeegi Olikord 23.06.2014 12.11.
 
unistaja 23. juuni 2014, kl 12.16
Mul on küll meest vaja, et talle aegajalt kaissu pugeda. Et oleks kellega rääkida, silma vaadata, et oleks keegi kes on oma ja turvaline.
Siin on küll tore lobisemas käia aga kõiki oma hirme ja rõõme foorumis ikka ei jaga.

*teemast põrutasin nüüd küll täiega mööda.
 
Tom 23. juuni 2014, kl 13.01
Kle hallm.u.n.n.u, ära p u t s i siin teemades...
 
:) 23. juuni 2014, kl 13.09
Ma siis ootan tasuta abi :)
 
Meine Ehre ist meine Liebe 23. juuni 2014, kl 13.11
Kas unistajal vanus ja aadres äkki ka olemas?
 
unistaja 23. juuni 2014, kl 13.12
Vanus 47.
 
Valküür 23. juuni 2014, kl 13.20
Minule on ka armastusest ja ainsast kooselust sündinud lapsed minu jaoks kõige olulisemad. Mul on ilus ja hoolega hoitud kodu, mul on töö mida ma armastan ja ma arvan, et kõik see kokku on suur osa minu elutööst. Mul on olnud julgust keskealisena lahutada sellestsamast mehest, kellega koos ma olen kõik selle loonud, sest tema jaoks ei olnud see kõik "püsiväärtus". Ka tema läks oma purjekaga merele ja vaatama, kuidas ka teistes sadamates need kaid ja majakad on... Paraku oli koju naastes paadisild tema jaoks lukku pandud. Minuteada pole ta uut ja toredamat sadamat seni leidnud, kuid ega ma viitsi ennast tema tegemistega niiväga kursis ka enam hoida.
 
esimene unistaja 23. juuni 2014, kl 13.20
on teisest üle kümne aasta noorem.
 
Valküür 23. juuni 2014, kl 13.25
Niisiis ei ole enamusele keskealistest inimestest, kellel lapsed olemas, mingisugust põletavat vajadust endale kaaslane leida. Aga seleta, mansion ghost, mis sa seletad, sa oled Jaanipäeval Delfi "saame tuttavaks" foorumis ja kuigi sa heidad siin kõigile naistele ette kibestumust jms. on su enese kibestumus silmatorkav.
 
Valküür 23. juuni 2014, kl 13.28
Küsimus ebanormaalsele mehele - milliseid autoreid Sa veel lugeda armastad? On sulle vahel ka Tolle, Nekrassov või OSHO näppu sattunud?
 
Täitsa Blond 23. juuni 2014, kl 13.56
alf Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sa, Täitsa Blond, ei saa (tegelikult saad) aru, et
> selliste kõigest väest meest otsivate naiste väär
> tushinnangutesse just kuuluvadki mehe rahapakid ja
> võime külluslikumat elujärge pakkuda. Seni pole v
> eel keegi selles teemas vastastikkust tõmmet, arm
> umist ja kiindumist valikukriteeriumiteks nimetanu
> d.

Parandan selle vea ja ütlen, et mina otsin ainult vastastikust tõmmet, armumist, kiindumist, +armastust ja ..ärge nüüd jälle lõugama kukkuge....ka seksi sellesama õnnelikuga:)
Point vaid selles, et sedasamust tunnet vaevalt iga luuseriga tekib...

Sina, Täitsa Bond...kena, et ma sain sulle "muusaks" olla...aga näe, oled rahva segadusse ajanud ja mina saan nüüd sinu pärast pikki turja.
Üldse ei saa aru, oled sa M või N?
 
Täitsa Blond 23. juuni 2014, kl 14.12
Täitsa Bond Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Hea küll, toome siis vastupidise näite. mehe isa s
> ünnale läheb mehega kaasa ta naissõber. kas ta osa
> leb isa kingituses, milleks on hinnaline konjak, o
> stab omalt poolt viina või läheb niisama headparem
> at sööma, seltskonda särama.
>
> vastake palun
> , naised:)

Mina küll mingile x sugulasele ei hakka kingitust ostma, sest mina olen x sugulase poja kaaslane ja teen lihtsalt oma olemasoluga x-dele rõõmu:)
Kindlasti teen ma aga eeltööd ja küsin üle, kas mu meessõber on ikka kingituse ja lilled ostnud.
Kui ei ole, siis uuriksin, kas see ongi nende pere "kiiks" ja kui mitte, siis ma kaaluks tõsiselt, kas selle mehega tasub ikka oma voodit jagada.

Huvitav, et kas kallim kingitus annab ka õiguse mitu torditükki omale ette tõsta? :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!