Saame tuttavaks
Küsimus mehele
antud juhul 21. august 2014, kl 22.35 |
Naine kohvikulauas 21. august 2014, kl 22.38 |
naistemees 22. august 2014, kl 00.33 |
Silma teha kaunitarile võib igal pool ja seda ei sega pereseis. Kaunitariga kontakti ei astu ja kui siis tibin mõtleb, et ma tahtsin teda, camoon. Lisaks vaatan mõnikord kedagi kogemata, mõtisklen millegi üle ja märkan, pilk peatub inimesel. Siis juba hakkan peale kerget naeratust iseendale teda jälgima. Lihtsalt kui ühte inimest, kusjuures ta võib olla täiesti antipaatne. Vaatan mõnikord inimesi ja nende liigutusi, hiljem huvi pärast ehk tagasigi, et kas ta vaatab mind. Nii on!
abc 22. august 2014, kl 00.47 |
naine reaalist 22. august 2014, kl 00.54 |
ui kui hale 22. august 2014, kl 00.58 |
Naine Suure Autoga 22. august 2014, kl 01.14 |
Mida sa siis teed kui mina sulle foori taga seistes samalt kõrguselt otsa vaatan ja naeratan?
Ma olen vahel hellitanud end mõttega, et see kena mees võiks mulle järgi sõita. Kui mul kiiret ei ole, siis ma keeraks kuskile kohvikusse ja...
Kas selline ei võiks tutvumine reaalis välja näha?
Ma olen vahel hellitanud end mõttega, et see kena mees võiks mulle järgi sõita. Kui mul kiiret ei ole, siis ma keeraks kuskile kohvikusse ja...
Kas selline ei võiks tutvumine reaalis välja näha?
Naine Suure Autoga 22. august 2014, kl 01.16 |
hmm? 22. august 2014, kl 06.16 |
juurikas 22. august 2014, kl 07.24 |
Mees Suure Autoga 22. august 2014, kl 07.39 |
Ma ei käi autoga kohtamistel, sinna sõidan ma Trammiga, vahel ka Bussiga. Mulle ei ole vaja naist, kes tahab mind selle pärast, mis mul ON, vaid ma tahan sellist naist, kes tahab mind selle pärast, kes ma OLEN. Ma ei käi kohvikutes naisi vahtimas, eelistan kiiremaid lõunatamise kohtasid, õnneks on veel mõni poolkinnine söögikoht ka kesklinnas säilinud. Kellegi järgi ma ka sõitma ei hakka, see veel puuduks. Naeratan lihtsalt neile, kes ise on naerusuised, kriipssuid mu silmad ei märka.
Naine Suure Autoga 22. august 2014, kl 10.50 |
to Mees Suurega....:)
Sa oled nagu mina. Mina lähen kohtingule taksoga või autoga, aga viimased 200 meetrit käin jala, et mees jumalaeest ei solvuks, kui tal juhtub väiksem olema:D
Ma tahan, et mees tahab mind MINU, mitte mu auto pärast. Jumal küll, sihuke võib mulle veel kohvikus magusat suppi pakkuda ja ...
Hei, on siin veel Suurega... mehi, kes ei karda, et iga naine, kes neile naeratab, teeb seda ta auto pärast?
Sa oled nagu mina. Mina lähen kohtingule taksoga või autoga, aga viimased 200 meetrit käin jala, et mees jumalaeest ei solvuks, kui tal juhtub väiksem olema:D
Ma tahan, et mees tahab mind MINU, mitte mu auto pärast. Jumal küll, sihuke võib mulle veel kohvikus magusat suppi pakkuda ja ...
Hei, on siin veel Suurega... mehi, kes ei karda, et iga naine, kes neile naeratab, teeb seda ta auto pärast?
mees väiksega 22. august 2014, kl 11.30 |
Naine Suure Autoga 22. august 2014, kl 12.09 |
Täitsa Bond 22. august 2014, kl 12.25 |
Kohtuvad pilgud ja jäävad mõtted, et miks ei:-)
Ehk selleks, et vahel ei tea parimadki otsijad, leidjad ja igavese armastuse ihalejad, et keda või mida nad õieti tahavad. Mingi äratundmise peale tekib error et kas ikka on aeg, hetk õige ja arvutatakse välja et parem vaatan veel, ootan, loodan, otsin pilke siit ja sealt:-)
Ehk siis-mehel on alati mõistlikum asja ajada juba tuttavate naistega, teistega võib pilke vahetada ja neid unistama jätta.
Ehk selleks, et vahel ei tea parimadki otsijad, leidjad ja igavese armastuse ihalejad, et keda või mida nad õieti tahavad. Mingi äratundmise peale tekib error et kas ikka on aeg, hetk õige ja arvutatakse välja et parem vaatan veel, ootan, loodan, otsin pilke siit ja sealt:-)
Ehk siis-mehel on alati mõistlikum asja ajada juba tuttavate naistega, teistega võib pilke vahetada ja neid unistama jätta.
Naine Suure Autoga 22. august 2014, kl 12.31 |
küsimus 22. august 2014, kl 12.57 |
Täitsa Bond 22. august 2014, kl 13.03 |
nad kujutavad ette 22. august 2014, kl 14.01 |
vana tõde 22. august 2014, kl 14.32 |
Suure Autoga Naine 22. august 2014, kl 15.21 |
mööduja 22. august 2014, kl 16.55 |
Suure Autoga Naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Täitsa Bond Kirjutas:
> -------------------------
> ------------------------------
> > Suure autoga n
> aisele. Loomulikult mitte juhuslikul
> > t pilke
> vahetanuna:-)
>
> Kuidas siis? Teid tutvustati
> vana inglise kombe kohaselt?:)
Täitsa Blond kas sa ykxkord tydined l6puks alu ymber kiimlemast?oksele ajad juba.ja yldtse kui kiimled otsi selleks ka ikka normaalne mees.siis aja oma pax pekrse vormi ja siis nilli mehi mitte vastupidi,
> Täitsa Bond Kirjutas:
> -------------------------
> ------------------------------
> > Suure autoga n
> aisele. Loomulikult mitte juhuslikul
> > t pilke
> vahetanuna:-)
>
> Kuidas siis? Teid tutvustati
> vana inglise kombe kohaselt?:)
Täitsa Blond kas sa ykxkord tydined l6puks alu ymber kiimlemast?oksele ajad juba.ja yldtse kui kiimled otsi selleks ka ikka normaalne mees.siis aja oma pax pekrse vormi ja siis nilli mehi mitte vastupidi,
Naine Suure Autoga 22. august 2014, kl 17.31 |
Täitsa Bond 22. august 2014, kl 19.30 |
Vot siis. 44 ega tea, et tänapäeval on mh ka tutvumine internetti kolinud. Isiklikult käin söögikohas söömas ja mitte peale passimas silmi volksutavaid prouasid. Ei tea, kas peaks mõnele peale juhuslikku silmsidet lähenema, teatama talle, et on armas ja naiseks paluma, et täita ta sihtunelm sõbrannad kadedusest kringliks keerata? :-)
närv 22. august 2014, kl 19.37 |
Täitsa Bond Kirjutas:
> Vot siis. 44 ega tea, et tänapäeval on mh ka tutvu
> mine internetti kolinud. Isiklikult käin söögikoha
> s söömas ja mitte peale passimas silmi volksutavai
> d prouasid. Ei tea, kas peaks mõnele peale juhusli
> kku silmsidet lähenema, teatama talle, et on armas
> ja naiseks paluma, et täita ta sihtunelm sõbranna
> d kadedusest kringliks keerata? :-)
kao minema siit, rõvedikust aluvärdjas!sinu inisevaid-lohisevaid mõttkäike ei vaja MITTE KEEGI, nilbe ilalõug!
> Vot siis. 44 ega tea, et tänapäeval on mh ka tutvu
> mine internetti kolinud. Isiklikult käin söögikoha
> s söömas ja mitte peale passimas silmi volksutavai
> d prouasid. Ei tea, kas peaks mõnele peale juhusli
> kku silmsidet lähenema, teatama talle, et on armas
> ja naiseks paluma, et täita ta sihtunelm sõbranna
> d kadedusest kringliks keerata? :-)
kao minema siit, rõvedikust aluvärdjas!sinu inisevaid-lohisevaid mõttkäike ei vaja MITTE KEEGI, nilbe ilalõug!
kodutu 22. august 2014, kl 19.40 |
Täitsa Bond 22. august 2014, kl 19.50 |
Lisa postitus