Saame tuttavaks
kõik on teada ja arvel
kuu pealt kukkunu 16. detsember 2014, kl 18.05 |
Täitsa Blond Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> :)) Kirjutas:
> ---------------------------------
> ----------------------
> > Sina oled hülgehall ja
> mansion ghost, Agnes on alu
> > ja n46, Täitsa
> Blond on Tom ja kadakajupp, mina o
> > len veel P
> V ja Triin ja viies tegelane on kõik üle
> > jään
> ud vaheldumisi:))
>
>
> Mina ei ole nõus Tomi
> ga ühes pundis olema...ma olen parem üksi, äärmise
> l juhul kadakaga.
> ...ja sina, :)) perzeuss, kes
> sina sihuke üldse oled?
> Tähelepanelikul lugeja
> l jäi ühtekomateist silmamata, aga mina vaatasin k
> laaskuuli pealt, et...:)
mul on kadakajupiga juba kampsuni vahetus tehtud, hiljaks jäid, aga mansion on vist veel täitsa saadaval.
> :)) Kirjutas:
> ---------------------------------
> ----------------------
> > Sina oled hülgehall ja
> mansion ghost, Agnes on alu
> > ja n46, Täitsa
> Blond on Tom ja kadakajupp, mina o
> > len veel P
> V ja Triin ja viies tegelane on kõik üle
> > jään
> ud vaheldumisi:))
>
>
> Mina ei ole nõus Tomi
> ga ühes pundis olema...ma olen parem üksi, äärmise
> l juhul kadakaga.
> ...ja sina, :)) perzeuss, kes
> sina sihuke üldse oled?
> Tähelepanelikul lugeja
> l jäi ühtekomateist silmamata, aga mina vaatasin k
> laaskuuli pealt, et...:)
mul on kadakajupiga juba kampsuni vahetus tehtud, hiljaks jäid, aga mansion on vist veel täitsa saadaval.
kadakajupp 16. detsember 2014, kl 18.06 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
oot, mul on ilmselt miskit lugemata jäänud - mina olen mina olen mina ehk kadakajupp alias kadakajupp. ja nii on, oli ja.....edaspidise suhtes pole kindel :D. ja kõik oma mõttetu, vahest taktitu ning häbematu möla ajan oma nime alt. aamen!
laene, liisinguid, järelmakse vms finantskohustusi ei ole, suguhaigusi ega karistusregistrit samuti mitte. (üks kord turvavööta sõidu eest oli ausalt peaaegu kogemata). valetanud pole, sest ei viitsiks meeles pidada, mida ja kus olen valetanud. paluks andmed märkida infokandjale vältimaks edasisi spekulatsioone.
tänan!
TB- aga ma tänan, et hädapärast nõustusid "mina" olema :).
laene, liisinguid, järelmakse vms finantskohustusi ei ole, suguhaigusi ega karistusregistrit samuti mitte. (üks kord turvavööta sõidu eest oli ausalt peaaegu kogemata). valetanud pole, sest ei viitsiks meeles pidada, mida ja kus olen valetanud. paluks andmed märkida infokandjale vältimaks edasisi spekulatsioone.
tänan!
TB- aga ma tänan, et hädapärast nõustusid "mina" olema :).
salakuulaja 16. detsember 2014, kl 18.09 |
Täitsa Blond 16. detsember 2014, kl 18.15 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Olgu, ütlen siis veel täpsemalt...ma ei ole nõus mitte kellegagi siit pundis olema, siit saab midagi hullemat kaela kui komplekti suguhaigusi.
Jummal, kui mõelda tagasi möödunud aasta peale...kui kena inimene ma olin, usaldav ja ullike...ja kui palju toredaid inimesi siin minu meelest oli.
Nüüd tean, et kõige parem sõber vaatab vastu peeglist,...ei ta peta, ei ta ussita su kallal, noogutab alati sulle peaga, mõistab sind sõnadeta, vahel on küll karm,... aga vahel isegi naeratab.
Jummal, kui mõelda tagasi möödunud aasta peale...kui kena inimene ma olin, usaldav ja ullike...ja kui palju toredaid inimesi siin minu meelest oli.
Nüüd tean, et kõige parem sõber vaatab vastu peeglist,...ei ta peta, ei ta ussita su kallal, noogutab alati sulle peaga, mõistab sind sõnadeta, vahel on küll karm,... aga vahel isegi naeratab.
päevapäike 16. detsember 2014, kl 18.24 |
Täitsa Blond 16. detsember 2014, kl 18.27 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
mälestus 16. detsember 2014, kl 18.32 |
Täitsa Blond! Ma tean täpselt, mida Sa tunned. Su otsus on õige - siit mitte kellegagi tutvuda. Ütleksin isegi enam - ei tasuks ka eravestlustega nõustuda.
Siin on koos hulk suleseppasid, aga nende ilusaid kirjutisi ei maksa oma vaimse tervise huvides kunagi tõe pähe uskuda. Kes tahab säilitada tervet närvikava, piirdub siinsete postitustega ja sedagi valikuliselt ja nii harva kui võimalik. Täitsa Blondile ja teistelegi kainet mõistust ja rahulikku meelt!
Siin on koos hulk suleseppasid, aga nende ilusaid kirjutisi ei maksa oma vaimse tervise huvides kunagi tõe pähe uskuda. Kes tahab säilitada tervet närvikava, piirdub siinsete postitustega ja sedagi valikuliselt ja nii harva kui võimalik. Täitsa Blondile ja teistelegi kainet mõistust ja rahulikku meelt!
Sid 16. detsember 2014, kl 18.36 |
Tänaval me kõnnime üksteisest mööda, tegemata väljagi. Vahel ei pööra isegi ligemestele piisavalt tähelepanu ja niimoodi me siia virtuaalsusesse kinni jäämegi, sest siin on alati keegi kes hoolib. Ta teab su kõiki (olematuid) suguhaigusi ja vahekordi, ta kirjeldab nii elavalt su riista ja rippuvaid ..., alati on tal mõni sõna meelespidamiseks. See kõik on nii südantsoojendav, et seepärast ei saagi siit foorumist minema minna, sest siin on inimesed, kes hoolivad. :D
päevapäike 16. detsember 2014, kl 18.40 |
kadakajupp 16. detsember 2014, kl 18.48 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
päike, vast ei puudu see võimalus päriselt kellelgi? lihtsalt siin on niisugune omapärane suhtlusvorm, mida tavapäraselt ei praktiseeri. no mitte nüüd päris "by sid", aga omad võlud on sel siiski :D.
mul on vahest reaalsest suhtlemisest koos sinna juurde kuuluvaga õhtuks kopp ees, siin niisama mula ajada on vast kentsakas, aga omamoodi vaheldus.
mul on vahest reaalsest suhtlemisest koos sinna juurde kuuluvaga õhtuks kopp ees, siin niisama mula ajada on vast kentsakas, aga omamoodi vaheldus.
hähhh 16. detsember 2014, kl 18.54 |
:)) 16. detsember 2014, kl 18.56 |
albert 16. detsember 2014, kl 19.13 |
kadakajupp 16. detsember 2014, kl 20.09 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
pommimees 16. detsember 2014, kl 22.05 |
Agnes! 16. detsember 2014, kl 22.11 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 261 |
Jupp 16. detsember 2014, kl 22.12 |
pommikoer 16. detsember 2014, kl 22.13 |
demineerija 16. detsember 2014, kl 22.16 |
põrsanäoga kapsatünn 16. detsember 2014, kl 22.20 |
höh 16. detsember 2014, kl 22.25 |
kas? 16. detsember 2014, kl 22.39 |
Sid 16. detsember 2014, kl 22.57 |
paparatso 16. detsember 2014, kl 23.07 |
Sid 16. detsember 2014, kl 23.11 |
to Sid Kirjutas:
> räägi uudiseid, vaikus on tappev;)
Mis uudiseid sa tahad? Delfi kohta ma midagi öelda ei oska, kõik mis on, on siin kirjas. Kui mu isiklikust elust teada tahad, siis hetkel pean tsölibaati, kuniks särasilm jälle tagasi tuleb (eks tal ole ka mõningaid kohustusi). :D
> räägi uudiseid, vaikus on tappev;)
Mis uudiseid sa tahad? Delfi kohta ma midagi öelda ei oska, kõik mis on, on siin kirjas. Kui mu isiklikust elust teada tahad, siis hetkel pean tsölibaati, kuniks särasilm jälle tagasi tuleb (eks tal ole ka mõningaid kohustusi). :D
hea vaheldus 17. detsember 2014, kl 03.48 |
Sid 17. detsember 2014, kl 08.44 |
Täitsa Shrek 17. detsember 2014, kl 15.16 |
Lisa postitus