Ma olen nii kole, et inimesed arvavad, et ma tähistan aastaringi helloweeni. Kui ma omale kotti pähe ei tõmba, siis inimesed hüppavad tänaval hirmust kahte lehte. Poodi sisenedes läheb piim müredaks. Kanadel jääb munemine kinni. Passipilti tegev fotograaf jäi pimedaks ja välk jäi hirmust aparaadist välja tulemata. Isegi järvevesi läks sinna vaadates kildudeks. Ma olen nii kole, et isegi kollide kompanii karjatab mind nähes. Kui su vanemad kuuleksid, et sa tahad minuga pere luua, siis jääks nende südamed seisma.
Kas mu süda on hea? Ma ei tea. Maitse asi. Mõni meisterkokk kindlasti oskaks sellest midagi head teha või vähemalt hästi serveerida. Või mõni meisterkirurg oskaks sellega kummagi su vanema elu päästa aga siis jääks ikkagi pere loomine katki. Mu süda ei lase sind sellise dilemma ette seada. Ma ei taha sind lahutada su vanematest. Ma ei taha, et sa peaksid häbi tundma oma koleda mehe kõrval. Kui kõikidel su sõbrannadel on ilusad mehed, miks peaksid sina koleda mehega leppima? Isegi mina ei lepiks sellega kui sul kole mees oleks. Selle pärast ära tule mind üldse kiusamagi sellise jutuga. Mind võibolla keegi teine ei tahaks aga sa ise tahaksid vahest omale ilusat meest. Selle pärast tahan minagi omale ainult koledat naist. Siis me saaksime koos olla koledad ega ehmataks üksteise vanemaid.